första advent

nu börjar det verkligen dra ihop sig! mysigt mysigt. adventsfikat hos farmor och farfar var exakt så mysigt som det ska vara =) gårdagen spenderade jag i alla fall med min kära bror, vi träffas inte allt för ofta nu när vi bor på varsitt håll, men trevligt var det i alla fall att träffas igen :* har även bytt mobil igen. hade en sån här slide-telefon från sony ericson, men den gick ju sönder, så lämnade in den på lagning och hade en gammal skitgrej från samsung så länge. så fick jag min fina rosa slide i fredags igen, men den var inte helt lagad =O så nu ska jag lämna in den igen, så den här gången tog jag min brorsas gamla mobil istället, mycket bättre =D
XOXO

lördag

det blev inget bloggande igår, eftersom jag åkte hem till stina när jag kom med tåget och blev kvar där hela kvällen. vi kikade på idol och hade det jättemysigt =D och även att robin bengtsson fortfarande är kvar och johan palm åkt ut! såååå rätt =D idag har jag tränat och sen bara varit hemms hos mamma och pappa och tagit det lugnt. imorgon blir det adventsfika hos farmor och farfar och sen tåg tillbaka hem igen =)
XOXO♥


mys

okej, jag har sagt det förr, men det tål att sägas igen. jul = myyyyys! satte upp lite adventsljusstakar idag i lägenheten, stämningen bara flyger upp till asmys på tre röda! och hela stan lyser! åååååh, vad mysigt det är! =D

torsdag

gillar den här veckan, har haft sovmorgon till tio varje dag, förutom imorgon då, när vi börjar halv nio med språk. enligt mig så finns det roligare lektioner än språk, men har man valt en samhällslinje så får man helt enkelt stå ut med det =P ska väl inte klaga på dagen som gått heller, den har varit helt okej. ska egentligen vara på matlagningskurs nu, (ingår i en del av RIG, fotbollsgymnasiet) men eftersom jag gjorde precis naaaaaaadaaaaa av engelskauppgifterna i tisdags och har matteprov imorgon struntar jag i det, måste kirra dom där uppgifterna, plugga matte och fixa klart fotbollshistoria-uppgiften, plus att jag har mått bättre, varför denna ständiga huvudvärk????! får fixa lite té och sådär, plugga som tusan och ta det lugnt istället.
XOXO♥
/malin

datorkunskap

alltid lika roligt, ellerhur?! naaaaaaaat. ja hatar det! även att vi har börjat med något nytt nu, kalkyler eller något. och jag var inte här sist, så jag ligger tuuuuuuuuuuuusen år efter... aja, önska mig lycka till på dagens lektion! =P

puss

på grey´s anatomy! jag vet, jag är en följa-serier-utan-kontroll-tjej, men det står jag för också! man är ju fast efter ett avsnitt, och sen kan man inte göra något åt det. mina favoritserier är:

  • one tree hill
  • gossip girl
  • grey´s anatomy
  • 90210
  • OC
  • summerland
  • heroes

hihi :***


onsdag

helt okej dag idag måste jag säga. sovmorgon till tio, sen hade vi engelska, kollade på film ( som vanligt), idag var det sleepy hollow eller något sånt, super knepig film i alla fall =S men vi fick sluta en halvtimme tidigare, så det var skönt =D på lunchen gick jag och petra en sväng på stan, kikade efter lite kläder att ha på nyår, fann dock inget. efter det vare samhäll, matte och språk, finns inget att nämna om dom lektionerna =P nu sitter jag med petra i lägenheten och äter kakor =D brago choklad & maryland in my <3 !!!
XOXO
/malin


onsdagens outfit:
uggs - skohuset
svarta jeans - cheap monday
stor tjock mysig grå tröja - gina tricot

puerto rico

sitter i datasalen nu på skolan och har spanska, jag och tessan ska göra en resebroschyr om puerto rico. såååå, om du någon gång funderar på att åka dit, prata med mig, jag vet allt! ;)

one tree hill

har nyss kollat klart på det tolfte avsnittet i säsong sex av one tree hill, man bara måste älska det! trodde innan jag skulle börja kolla att det hade spårat, men nu älskar jag det! har fått tillbaka samma känsla som jag hade för nästan exakt ett år sen, när jag fick hela säsong ett i julklapp av min bror, och låg och strecksåg det dag och natt! en annan sak som jag fått tillbaka är min crush på james lafferty som spelar nathan scott i serien! han och chase crawford som spelar nate archibald i gossip girl skulle inte jag säga nej till i första taget hehe ;)


lättroad

det kan man kalla mig och stina! sitter och leker en sms-lek. en börjar skicka ett ord till den andra, sen fyller den andra på med ett till, så blir det som en saga tillslut. lika som den där leken där man ska rita en gubbe, när man ritar kroppsdel för kroppsdel haha =D än så länge har vi kommit fram till: i en krokodil i saharaöknen där samerna

samtidigt sitter jag och lyssnar på lars wnnerbäck, för tillfället med låten strimmor. han är underbar, hans låtar är så djupa och så verkliga, han är min gud! såg honom live på ett utav hans stopp på sommarturnén, får fortfarande rysningar bara jag tänker på det♥

tisdag


idag blev det skola, ganska soft, och det gillar vi =D har inte hunnit med så mycket mer än idag, ska göra klart lite engelska uppgifter inför provet som vi har den 3:e december, bra att ha dom gjorda i tid.
sitter även och funderar på vad som händer på nyår, är inte helt klart än, men hoppas att det blir roligt i alla fall =)
ha det bra
XOXO♥
/
malin

dagens outfit blev såhär:  uggs - skohuset  stickade grå strumpbyxor - hm  stor rutig skjorta - monki

dagens outfit blev såhär:

uggs - skohuset

stickade grå strumpbyxor - hm

stor rutig skjorta - monki

Dust It


är den så bra som jag hört? är riktigt sugen på att testa den men vill inte lägga pengar på något som ändå inte fungerar som jag förväntat mig =)


julstämning

är det bara jag som börjar komma i sjuk julstämning? det är liksom bara exakt en månad kvar till julafton och om minde än en vecka är det ju första advent och om precis en vecka börjar julkalendern =D (någon som vet vad årets kommer handla om???) jag måste köpa en chokladkalender ju! om ett par timmar ska jag ta tåget till lägenheten igen och göra lite julstämning där också, så mycket av att vara hemma hos mamma och pappa blev det för mig. jag är visserligen inte helt frisk än, har ont i huvudet och är snuvig fortfarande, men ska gå i skolan imorgon i alla fall.
men som sagt, julen måste ju vara den mysigaste tiden på året, ellerhur? =D


shopping

ett UNDERBART ord! =D är superpeppad för shopping, nu när ja hittat en massa som jag vill ha. hittade en supergullig topp från urban outfitters i helgen, ett måste på nästa inköpslista!
nu ska jag kika på 90210 och kanske lite beverly hills och mysa med hundarna (om de är på myshumör).
XOXO♥
/malin

stövletter

är dom inte helt underbara? =D
är dom inte helt underbara? =D

sjuk

and it's fact.
sjuk, så stannar hemma hos mamma och pappa imorgon, ingen skola. ska passa på att göra så mycket som möjligt av historia-arbetet redan ikväll kanske, eftersom jag missar den lektionen imorgon. men det går ingen nöd på mig inte!
nu ska jag ta och krya på mig lite!
XOXO♥
/malin


hemma

aa, sitter hemma hos mamma å pappa nu. är inte allt för pigg, blev en sen kväll med anna igår, men det tackar vi för ändå :*** men idag känner jag mej sjuk, huvudet värker, jag fryser och är allmänt seg. får hoppas på att det inte blir värre.

helgen har i alla fall varit ett stort plus, eller jaa, det fanns ju ett litet minus då, och det var all snö som kom natten mellan fredag och lördag, jag var inte alls förberedd på den. jag och anna letade genom hela stockholm efter ett par snygga stövletter att plumsa i snön med, men hittade dock inga i våran smak, riktigt synd tycker jag.

känner verkligen inte för skola imorgon, funderar på att sjuk anmäla mig och bara ta det chill med anna.

XX♥
/malin


stockholm by night

sitter i lägenheten i stockholm nu, har ingen aaaaaning om vart anna tog vägen, trodde hon gick till det stora badrummet, men när ja kollade var hon inte där, sitter och funderar på om jag ska gå och leta efter henne, men är inte säker på om ja vill lägga min dyrbara tid på det, hon kan vara vart som helst, i något av de sju sovrummen eller dom tillhörande badrummen, sen finns ju också balsalen och köket med dess två matrum.. så tyvärr anna, ja pallar inte!

nu har ni i alla fall fått veta lite om hur mitt liv ser ut, leta efter någon eller gå vilse i lägenheten, ganska jobbigt ibland, men skulle inte byta det mot något annat i världen!

vi har i alla fall shoppat loss idag, jag inhandlade ett par jeans, en "jacka", en stor skjorta, en klänning och två par trosor, plus att jag även köpte ett linne åt anna som tack för att hon fick mej att starta denna blogg, tack älskling, pusspuss, love yah!! :*** vi letade även efter ett par stövletter, men fann dock inga i våran smak, väldigt synd.

ska snart starta vårat maraton av 90210, tro mig, sååååå bra serie! kolla in den!
ha det bra till vi syns igen
xoxo♥
/malin

underbar utsikt från ett utav sovrummen

RSS 2.0