småbarn

idag när vi var i gymmet på idrotten så började det helt plötsligt lukta rök i rummet. vi kollade ut genom fönstret och utanför stod det småbarn och rökte! en utav killarna såg så himla liten ut, så shanga öppnade dörren och frågade hur gammal han var, men han vägrade svara. sen i omklädningsrummet fick vi reda på att den killen gick i sexan. när vi kom ut därifrån gick vi förbi två killar som hade varit med killen som rökte när vi såg dom, och då pratade dom om sprit. frågade en vuxen om dom får hälla ut deras sprit om dom upptäcker dom på stan. helt sjukt.. dom går ju bara i sexan! när jag gick i sexan var jag ju jätteliten! 12 år liksom... ojojoj..

må bra-dag

okej, dagen började lite dåligt. eller dåligt och dåligt, halvdåligt kanske. tidig morgon, ville inget hellre än att somna om. men åkte på träning, sen skola. trött som jag vet inte vad.. har haft engelska och idrott. fick lära oss lite om maskinerna på skolans gym, och körde sen lite grann där.
men när jag vaknade igår så hade jag ont i halsen, men det försvann under dagen. imorse hade jag ännu ondare, förmodligen för att jag tränade igår ändå. så ikväll blir det i alla fall ingen träning..

efter skolan idag tog jag mig ett litet bad och bara lyssnade på lars winnerbäcks alla underbara låtar och kopplade av. så nu mår jag sådär underbart bra! =D ska snart börja packa inför imorgon och tror att helgen kommer bli super =D eller jag hoppas på det i alla fall, och magkänslan säger mig det =)
men nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill =P
XOXO♥

så här såg jag ut idag



  •  svarta skor - din sko
  • svarta jeans - cheap monday
  • svart/vit randig tröja - hm
  • svart väst - hm

vår-show

idag skulle jag ha börjat min skoldag klockan 10.10, men vi skulle kolla på vår-showen 09.30, så lite av sovmorgonen gick bort. var lite lack för det, men guuuuuuuuuuud vad bra dom var! helt sjukt! det var jätteroligt att börja dagen med det =) esteterna smög in ett litet skämt där mitt i, en kille och en tjej pratade om en annan tjej som killen träffat, att dom inte alls passade ihop. "- men här är ett exempel till varför, vi är som en estet och en spidare, det går inte alls ihop. spidaren tar en gainomax efter träningen, estetaren en banan efter giget. - jaha okej, men hatar inte spidare oss esteter? - joo det är sant..." haha! jag är spidare (går spid, samhällsprogrammet med inriktning idrott) och jag tycker att det är lite konstigt att alla kollar så snett på estetare. jag tycker dom är riktigt duktiga! dom sjunger eller spelar något instrument eller dansar jättebra, eller kanske ritar jättebra! sen att vissa kanske klär sig annorlunda är väl en sak, men dom har ju rätt till att göra det också =) när vi satt där så blev jag faktiskt lite avundsjuk, jag skulle också vilja gå estet och syssla med musik hela dagarna! =D haha. sjunga och bara ha kul! får satsa på det i mitt nästa liv =)
XOXO♥


hat-dag!!

onsdag igen och det finns inget värre! som tur är så är väl denna dag avklarad kan man säga. har träning ikväll men kan inte säga att jag är riktigt pepp.. (vad har hänt?!) hatar att träna ute på nordic! jag hatar det! jävla buss dit och jävla buss hem! längtar sååååååååååå mycket tills jag får körkort! men förmodligen så kanske jag redan har flyttat härifrån då =P kanske inte hinner ta körkort innan jag tar studenten.. kul att petra liksom pratar om att hon kommer ha sitt körtkort om ett år typ, och det är två år tills jag kanske har det.. hon har övningskört i ett år och jag har nyss fått åldern inne för att få börja... SUCK! så här pessimistiskt blir det när det är onsdag!

även att det var såååååå nära att jag skulle ha tre prov nästa vecka! TRE prov! borde vara olagligt.. har redan matte och engelska prov, ett helt häfte engelska-grammatik, i och för sig sånt som man redan borde kunna, men tänk på alla undantag som finns som man måste komma ihåg och man kommer bli helt yr av alla regler... sen är det ju det där matte-provet. måste erkänna att matte för mig, är nog det roligaste ämnet. eller nej, RIG ligger etta, är ju ändå fotboll lixom =P och ibland är väl vanliga häsla och idrott rolig med, men det ämnet förstördes för min del från tiden på högstadiet, tyvärr. så himla oseriöst och jag tyckte inte alls att det var kul. men nu kan det vara roligt ibland =) sen måste matte komma. lite konstigt, men när det kommer en riktigt svår problemlösnings-uppgift och man lyckas lösa den, kicken man får då går inte att förklara! lyckan som sprider sig genom kroppen och man kan vara riktigt stolt över sig själv! så matte-provet borde inte vara nån fara för mig. har haft vg på alla prov. (det högsta man har kunnat fått) och inte varit så långt ifrån att ha full pott. men jag måste helt klart plugga i alla fall, mycket som ska kommas ihåg. alla formler och sånt, eftersom vi inte kommer få något formel-papper.. provet jag slapp var väl kanske inget prov, utan ett läxförhör på spanskan, men det är ny grammatik och ett viktigt läxförhör och min lärare har sagt att jag ligger på gränsen till mvg så vill gärna visa att jag ska ha det betyget också =) men det blev om två veckor istället.

måste säga att det var en skön vinst av sverige igår i alla fall. nu blir det spel om sjunde/åttonde pris. godkänt. helst skulle dom ha varit i semi nu tycker jag. men men. nu ska jag i alla fall gå och vara pessimistisk på något annat. vad vet jag inte, angelica har ju åkt hem =P tror även att hon kanske smittat mig med lite av sin förkylning. hade lite ont i halsen på förmiddagen och sådär. men men.
puss på er

sverige-slovakien

träningsledig ikväll och sverige har match! =D passande =D går kanske hem till sandra en sväng och kikar på matchen, är ensam här nu för angelica är sjuk och har åkt hem =( men så kan det vara. nu ska jag kolla på las vegas och diska innan handbollen börjar =P
pusspuss

tisdag

vad har denna dag bestått av då? hmm.. sovmorgon, alltid skönt! svenska, lyssna på alla redovisningar eftersom jag redan gjort min. sandra pratade om när vi åkte till barcelona med spanska-klassen i maj förra året. jag vill verkligen dit igen!! det var så himla roligt! har även haft matte och samhällskunskap. och det var ju redovisning som gällde på samhällen, gick bra måste jag säga =)
igår kväll var jag och sandra och kollade på inomhusligan på nordic-hallen, fick även sällskap av julia en stund, mycket trevligt =) fick även reda på att en utav mina närmsta kompisar kanske flyttar hit till hösten, ska gå gymnasium här! uuuuuuuuunderbart! =D
nu ska jag gå och spela lite piano, HAHA ;)
XOXO♥


















bilder från barcelonaresan =)

GRATTIS

måste bara säga grattis till min älskade bror som blir 18 idag :D


studenten

idag när jag, petra, julia och sandra gick från matsalen på hedbergska och kom ut på trappan så utbrast petra: faaaan vad jag ska skrika när vi springer ut här! tog faktiskt ett tag innan jag förstod vad hon pratade om, emn tillslut ramlade poletten ner - STUDENTEN! även fast vi bara går i ettan och har fem terminer kvar så är det alltid roligt att prata om det! ;) alla nedräkningsfester har precis börjat för årets treor, tänk när man själv står där! =D är lite smått avundsjuk på stina som går på gymnasiet hemma.. där åker dom på studentkryssning och många säger att det är det roligaste dom varit på. det kommer vi inte åka på =( men har hört att jag får gå på balen hemma även fast jag inte går där, så förhoppningsvis blir det två baler för mig när jag tar studenten hihi =) lång tid kvar, men alltid något att se fram emot! =D


ny vecka, nya tag

måndag igen då.. vecckorna bara flyger förbi, helt sjukt! men nu är ju i alla fall en skoldag avklarad, bara fyra kvar =P men måste säga att nya schemat är sååå skönt! är inte alls lika jobbigt att gå i skolan nu =) hade svenska redovisningen idag, är väldigt nöjd faktiskt. imorgon ska vi redovisa vårat grupparbete på samhällskunskapen också. vi har om polisen - lagens förlängda arm eller något liknande. hoppas att det går minst lika bra =D fick även reda på att vi har matteprov nästa tisdag.. SUCK! funktioner B.. förstår inte ur dom som går natur och teknik står ut med sin matte! dom har ju ännu svårare än oss! men vi har matte fyra gånger i veckan, minst 70 minuter, och går igenom något nytt varje gång för att vi ska hinna med både matte A och B i ettan.. men det blir till att plugga i stockholm i helgen då, för dit ska jag och anna då =D
nu ska jag ta och läsa på lite om samhällsredovisningen =)
XOXO♥

söndag

sitter i lägenheten i sundsvall nu =) dagen innehöll mycket smörgåstårta, och sen lite vanlig tårta på det! aldrig fel med tårta ;) niklas fick hårgelé från toni&guy av mig, hehe. coolaste presenten va en fejk-tatuering, som en tröjärm man trädde på armen så såg det ut som att hela armen va tatuerad haha =D han fick även en percing, spännande! ;) till och med jag fick en present, fejk-tatueringar det med, sånna där som man fuktar dit med lite vatten =) hjärtan och fjärilar i rosa och glitter, passande hehe =D ska kanske testa en till helgen ;)
imorgon är det träning klockan 8 igen, sen ska vi redovisa på svenskan. är lite nervös faktiskt! i nian redovisade vi jättemycket, så då blev man liksom van och tyckte inte alls att det var jobbigt, utan nästan roligt =) nu är det en ny klass, även fast vi gått med varandra i en termin. så nu måste jag gå och plugga lite på mitt manus, måste kunna så mycket som möjligt utantill! passande att lyssna på kent samtidigt i alla fall =D
godnatt på er!
XOXO♥


40års-fest

ja, det var ju som sagt fest igår kväll. det var riktigt trevligt måste jag faktiskt säga =) träffade lite gamla klasskompisar och satt mest och skrattade med jennie åt alla som dansade =P sällskapsdans är inte riiiiktigt min grej, men någon sväng med pappsen och niklas blev det ändå hehe =) kom hem ganska tidigt, blev en hyffsat tidig morgon idag, skulle väcka niklas med lite sång innan alla släktingar kommer, så egentligen har jag inte tid att sitta här =P kan ju inte påstå att mitt hår är allt för fint efter festen, gjorde en lite uppsättning som anna tipsade mig om, riktigt nöjd blev jag =D
så idag ska vi alltså gratulera min bror som blir 18 imorgon, det är sjukt att han blir så gammal! han är fortfarande 15/16 för mig! 18! jättekonstigt.. men nu måste jag börja göra mig iordning igen =P

såhär såg jag i alla fall ut igår =)



klänningen kommer från coola anna, den jag hade på nyår
skorna är från chica, köpt på dna shoes

XOXO♥

igår/idag

igår var jag ju som sagt hemma hos stina och hade lite kvalitétstid med henne =D sjukt längesen och det var sjukt trevligt! käkade liiiiite för mycket b&j-glass, men det får man göra ibland. på dagen var det skola som gällde. ett friskis & svettis-pass på idrotten som inte var helt fel. det är faktiskt riktigt roligt med sådan sorts gympa, om man har lite inlevelse och gör det jobbigt för sig själv =) somnade nästan på tåget hem efter det =P men sen var det ju stina som gällde för hela slanten! eller inte riktigt, ringde lite till anna en sväng eller två också, har ju inte träffat och pratat med henne sen fjällen! =( men nästa helg så =D

idag vaknade jag hos stina, åkte sen på fysträning. löpte ute i 45 minuter, sen gick vi in i hallen och spelade lite intensiv fotboll, GREAT =D nu sitter jag hemma, har duschat och fått lite massage av min kära pappa =) snart ska jag börja göra mig iordning för den dubbla 40-årsfesten. och niklas kom precis hem! måste spendera lite tid med honom nu!
vi hörs!
XOXO♥


hos stina

nu är det fredag och äntligen helg =D sitter hemma hos stina och kollar i hennes skolkatalog =) ikväll ska vi kanske sola och sen ska vi äta b&j-glass, det bästa som  finns =D imorgon är det fysträning som jag verkligen SKA gå på, det får göra hur ont det vill! senare på kvällen är det fest, hoppas på en lyckad sådan =) nu ska jag fortsätta umgås lite =P
pusshej

helgen

sitter här i min ensamhet medans angelica är på träning och tänker på vad som ska hända i helgen. imorn åker jag direkt hem till stina när jag kommer från tåget =) vi ska äta b&j-glass och bara umgås =D på lördag är det träning, sen 80års-fest. två 40-åringar som firar tillsammans. det blir nog trevligt, får förhoppningsvis träffa några gamla klasskompisar =) på söndag ska vi fira min kära bror som blir 18 på måndag =D helt sjukt vad gammal du blir =O jag har i alla fall köpt en present, jag är inte likadan som honom och glömmer bort att köpa något, haha! sen bär det ju av tillbaka hit. jag taggar mer för nästa helg, hoppas verkligen att jag och anna får ge oss ut på lite äventyr då hihi =D
nu blir det handboll igen, sverige mot kroatien den här gången. viktig match igen!
XOXO♥

torsdag

karma, är det så det kallas? jag skrev ju om träning igår, och förmodligen bara för att jag gjorde det så kan jag inte träna ikväll. var ju riktigt peppad på fysträningen. meeeeen.. jag har fått ont i min fot igen.. fick problem i höstas, när skolan började. vi var säkra på att det var en överansträngning, och det var det också, fast på ett litet annat sätt. men jag var i alla fall borta i runt fem veckor. heeeeeeemska fem veckor! jag missade dom sista omgångarna av serien hemma och en massa träningar. får verkligen hoppas att det är inte lika illa nu! bir så himla less på det här =(

övrigt så har väl dagen varit okej, men inte mer än så. träning i morse, som jag bara var med på till hälften p.g.a. foten, sen engelska, började kolla på ÄÄÄÄNNU en film, våran nionde eller något liknande, sen lunch, idrott (skrillor! haha) och mentorstid. imorgon bär det av hemåt igen. ska äntligen få träffa stina! behövligt! saknar dig!♥

något annat som är saknat är fotbollen som var i somras! när vi hade en grym period där vi vann matcherna med 10-0 och 8-1 och liknande. det var sommar och varmt och gröna planer. ser verkligen fram emot den här säsongens seriespel, eftersom vi klättrat en division och numera spelar i division 2 =D väldigt spännande =)
XOXO♥



vill ha!

träning

livsviktigt enligt mig! ibland kan jag vara en riktig soffpotatis, tro mig! bara lata mig och ligga och kolla på serier är bland det bästa som finns! men när jag kommer på fotbollsträning, eller vilken träning jag nu ska utföra, så blir jag (enligt mig själv) en helt annan person! jag älskar känslan man har i kroppen när man är helt slutkörd. när man är ute och springer till exempel, och är helt slut, men vet att man bara har en kilometer kvar och ökar tempot lite till och tar ut sitt allra sista! man vill dö, men man har gjort något bra för sig själv och i ett fotbollslag har man ju gjort något bra för laget också =) med fotbollslaget hemma har vi två fyspass i veckan, och två fotbollspass. klart att man gruvar sig inför fyspassen, dom är ju alltid stenhårda! men när jag väl är där, så kan jag inte maska mig genom en övning, ska vi springa 80% i 100m 15 gånger (ett exempel bara) så springer jag det. inte 80% fem utav gångerna och sen fiser ner sig till 50% dom tio resterande gångerna. det funkar inte för mig. men sen är det ju det där med astma och allt också. usch, jag är glad att jag inte har det! men jag tror att om man är van vid att träna och ta ut sig flera gånger i veckan, så blir det som ett behov. skulle man strunta i träningen och bara ligga hemma så får man ju en massa överskottsenergi som man annars brukar göra av med. och så vill man bara röra sig hela tiden. det liksom sprätter i kroppen. en underbar känsla enligt mig! brukar ofta bli så, innan match till exempel, även fast jag tränat som vanligt. men då är det ju av en annan anledning =P oj, vad klockan rann iväg. måsta krypa till sängs nu om jag ska orka gå upp klockan sex imorgon, har träning klockan 8. jobbigt att gå upp tidigt, men det är ju fotbollsträning, så överlever nog ;)
godnatt allihopa!♥

handboll, fotbollsträning

kom på att det är handboll ikväll ju! sverige mot kuwait! sändningen har börjat på tv4! jag missar den matchen, har fotbollsträning =( självklart tycker jag ju att fotboll är roligare, annars hade jag ju inte slutat med handboll för att satsa på fotbollen, men sverige var ju så bra sist mot spanien, och jag tycker att det är jätteroligt att kolla på. är ganska sugen på att börja spela igen, men det finns det ju inte riktigt tid för =P men men, jag får väl kolla på höjdpunkterna på sporten sen eller något liknande, för nu måste jag i alla fall gå och byta om och gå till bussen! lycka till sverige!!

onsdagar, ingen favoritdag

nej usch. onsdagar är för mig den värsta dagen i veckan. till och med värre än måndagar!! innan höstlovet när vi hade RIG-ligan, (alla rigare, alla årskurser, spelar en fotbollsturnering mot varann) gick vi från 8 på morgonen till halv 5 på eftermiddagen! borde vara olagligt. nu har vi inte rig-ligan längre, så nu går vi från tio till halv fem istället. men liksom, har spanska sista lektionen, alla är halvdöda då, så inget blir gjort... enda pluset med att det är onsdag är väl att halva skolveckan är avklarad och endast två dagar återstår. men för mig är det en liten klen tröst när jag sitter där runt fyra och bara tänker på att få åka hem och är riktigt less. men sånt får man helt enkelt stå ut med! bara 5 veckor kvar till nästa lov, och veckan innan det, vecka 9, ska vi åka med RIG till bosön och träffa rigarna från borås och norrköping, så får lite extra lov där =) det kommer bli kanonkul =D är det bara jag som redan börjat tänka på vad som kommer hända i sommar? jag börjar redan planera, bra att vara ute i god tid tycker jag ;)
XOXO♥

du är min hjälte för du vågar vara rak

du är min hjälte för du är precis så svag som jag.. kent - vinternoll. haha, min allra närmsta kompisar lyssnar inte på kent. dom tycker inte om dom alls. svårt för mig att förstå, men sånt får man ta ;) dom kommer ändå bli plågade i ungefär fem minuter på måndag när jag ska redovisa om dom =P självmords-musik tycker många att det är. för mig är det betydelsefulla texter! som den ovan, klockrent! och i deras låt utan din andetag. jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. dom har ju även gjort låten som är med i Friends reklamen, den när en tjej går runt i skolan och sjunger utan att någon hör =) man kan liksom hitta sig själv i deras texter, och det är väl det målet många artister har? så enligt mig har kent lyckats ypperligt! =D
puss på dom, och på er!♥

jacob hellman - vackert väder



lyssna och njut är allt jag kan säga!

snöoväder

shit vilket väder säger jag bara! det blåser och är nästan snöstorm! utan så mycket snö, men i alla fall! =P ja, och sverige vann ju mot spanien igår! uuuuuunderbart =D dagen har varit lugn. sovmorgon till tio, sen svenska, förberedelser för redovisningen, lunch, matte, (seriöst, matte b är riktigt klurigt måste jag säga!) och sen samhällskunskap. ska redovisa där också nästa vecka, i grupp, så vi gick igenom vårat en gång, och sen fick vi sluta =D jag och sandra gick till mittuniversitetet och åt med angelica, praktiskt och bra eftersom vi får köpa matkuponger där via RIG =) nu sitter jag här och lyssnar på jacob hellman, TACK FÖR TIPSET MARIE!! =D underbart bra låtar!
ha det bra allihopa!
XOXO♥

dagens outfit

såhär har jag sett ut idag:



uggs från skohuset

mörkblå jeans från lindex (jag vet! brukar aldrig hitta jeans där annars!)

lejongul stickad tisha från hm

svart kofta från gina tricot


handbolls VM


halvtid i matchen mellan sverige och spanien, sverige leder me 19-13 =D gammal handbollsspelare som man är så kan man ju inte missa en sån här match! storspel av lilla doder och den orutinerade sjöstrand! perfekt! men 30 minuter kvar ändå. viktigt att sverige inte slappnar av i starten nu. ååååååh va bra!! =D



promenad

någon löprunda hans det inte med. blev mer att göra med svenskan än jag trodde. aja, nu ska jag gå ut och gå med sandra istället. mycket trevligt =) har energi som jag måste få ut känner jag.. får bli en löprunda imorgon istället. nu väntar sandra.
pusshej på er♥

måndag - plugg

eller plugg och plugg, ska göra klart svenska-redovisningen. muntlig redovisning om exakt vad vi vill. det är ju nästan svårare att komma på vad man ska prata om, om man får helt fria händer. jag har i alla fall tillslut valt musik-gruppen kent =D jag lyssnar mycket på dom. kent, lars winnerbäck och håkan hellström =) men självklart lyssnar jag på en massa annat också. det mesta liksom =) eftersom det är vecka 4 så betyder det också att vår-terminen startat shema-vis, så nytt shema, och det var riktigt bra =D slutar till exempel halv två på måndagar! så idag kommer jag hinna med både det ena och det andra, tänkte till exempel ta en löptur när jag är klar med svenskan.
XOXO



med bon aqua och vindruvor klarar man sig länge =)


sliten

ja, idag är jag sliten som få. niklas hade ju som sagt fotbollscup, som pågick ända fram på småtimmarna. sista matchen skulle han ha spelat vid halv ett tror jag. på natten alltså. men allt var försenat BIIIIIIIG TIME, så matchen kanske började runt två.. och sen ska han duscha och grejja, och seeeeeen får man åka hem. till mormor och morfar. fick inte sova så länge, för dagen skulle spenderas i valbo på ikea och köpcentrumet. grejer skulle inhandlas till niklas lägenhet osv =) jag hittade ett pat skoletter, I LOOOOOOOOVE THEM! och ett par jeans =D ikväll bär det iväg till sundsvall igen =)
XOXO♥



lördag


idag ska jag åka och träffa mormor och morfar och kolla på min brors fotbollscup. hoppas verkligen att det går bra för dom! =) börjar repa mig från magsjukan nu, det är skönt =D men blev ingen träning för mig idag, det är surt. ville verkligen träna eftersom jag inte tränat här hemma sen dagen innan nyårsafton.. efter det var det ju KM, och sen åkte jag till fjällen. men aja, det blir fler gånger =) vill bara tacka anna, du finns alltid där gullunge♥ och vill bara säga att jag saknar stina, usch det blir på tok för länge mellan gångerna vi träffas, vi sa ju att det inte skulle få bli såhär♥
XOXO på er alla i alla fall♥

hårfärg

jag visste att dagen skulle komma, men ändå så blir jag arg. i somras blonderade jag hela mitt hår. helt. jag blev jätteljusblond. jag trivdes faktiskt med det. men utväxten blev ju ett faktum. guuud vad jobbigt det var med den där jääävla utväxten. så i höstas färgade jag mörkt igen. men mitt hår är egentligen för ljust för det, så jag får utväxt då också och ser bara konstigt tunnhårig ut. därför färgade anna mitt hår i en liten ljusbrunare nyans, men ljusare slingor i, för att skillnaden mot min riktiga hårfärg inte skulle bli lika stor. (fast egentligen så vet jag inte vad min naturliga hårfärg är något mer, var jättelängesen jag hade den) och inte för än nu (det var ungefär två månader sen jag färgade sist tror jag) har jag börjat sett den. så nu, inför nästa frisörbesök, vet jag inte vad jag ska göra. för om jag inte gör något alls nästa gång. utan bara klipper, så kommer jag ju se helt sjuk ut i håret innan jag klipper mig igen. (gör det typ var 8e vecka) såååå, ska jag köra mörkt? eller ungefär samma som nu? eller ljust igen? eller en helt annan färg?? själv funderar jag på att göra några blonda slingor, sådär så att håret blir lite guldigt liksom, men jag kan inte bestämma mig.. =P HELP ME!
med blondt hårmed mörkt hårnuvarande hårfärgen

hjälp mig, vad tycker ni??



home sweet home

om ungefär en halvtimme rullar tåget in på stationen och mamma och pappa hämtar mig och sen åker vi hem! det är verkligen home sweet home. jag vill till anna, får se om vi kanske hinner ses lite ikväll =D även fast hon är sjuk.. men vi har lite att prata om hon och jag. älskade vän!♥ ibland är det bara en jobbig tid i livet liksom. vi klarar det tillsammans =D där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt.. ett citat ur lars winnerbäck's låt hjärter dams sista sång. den mannen kan verkligen skriva låtar!
XOXO♥

stövletterna

jag får spunk på det här! vet inte hur många gånger jag försökte igår, och har provat minst 5 gånger idag. men det är helt omöjligt för mig att ladda upp en bild på stövletterna från din sko.. Här får ni dom istället på länk =P visst är dom i alla fall fina? =D enkla och snygga! fick panik igår när jag skulle sova. kom på att jag verkligen vill ha dom, och ska köpa dom så fort jag får tid. =) men så kom jag på att dom kanske är slut då, eftersom jag har storlek 36 =/ men det är bara att hoppas på att dom finns kvar!! *håller tummarna*


leona lewis - run




snacka om att tjejen sjunger bra!!

sjukdag numero dos

japp, så är läget. är hemma ännu en dag. faaan vad jag hatar magsjuka. visserligen hade jag bara magsjuka i onsdags, men igår var jag ju inte precis så pepp på att äta något, (av förståeliga skäl) men lyckades i alla fall trycka i mg en skål med varma koppen soppa, en banan och lite té och juice. idag hade jag planerat att gå till skolan. gillar inte att vara ledig osv, man missar så mycket. men igårkväll kom jag på att jag kanske inte skulle orka med det, med tanke på vad jag åt igår. och så var även fallet. skulle packa imorse när jag klev upp, ska ju åka hem till mamma och pappa idag. blev alldeles skakig och konstig =/ men en vanlig dag brukar ju jag äta väldigt mycket, jag bara äääääälskar mat. så det är väl inte så konstigt att jag är klen nu. men är inte hungrig idag heller, så vi får väl se hur det blir med träning imorgon =/  det blir i alla fall ännu en dag med serie-nördande då, det kan man ju ändå inte få nog av =) just nu sitter jag och lyssnar på en ortoligt fin låt av leona lewis på mtv =D
puss på er!
XOXO♥

drömmar

hade en dröm inatt. tror ni på att drömmar visar vissa saker, framtiden eller liknande? att dom betyder något liksom. jag vill tro det när jag tänker på drömmen jag hade inatt. skulle vara roligt att kunna tyda drömmar! men i och för sig, vad tråkigt det skulle vara om man visste vad som skulle hända hela tiden, det är ju det som är själva spänningen med drömmar. när man väntar på om dom kommer ske i verkligheten eller inte. nu tänker jag fortsätta hoppas på att min dröm kommer att slå in =)

helg

ge mig helg nu tack! blir kanske i och för sig inte en helg som jag har planerat, ska kolla på min brors fotbollscup, så jag hinner inte träffa några kompisar tror jag =/ men härligt med helg vilket fall som helst =) imorgon i skolan ska vi åka skridskor på idrotten, får se hur det går ;) sen åker jag i alla fall hem. lika skönt som alltid måste jag säga =)
XOXO♥

sjukling

sitter hemma i lägenheten idag. magsjuk natt och ingen skola. skitjobbigt måste jag säga att det är. har nördat med en massa serier hittills, finns inte så mycket annat att göra =P tur att anna också är hemma och är sjuk, så hon kan hålla mig lite sällskap över msn i alla fall =D men stackaren har influensa =/
nu när jag bara sitter hemma och inte gör något alls så bara tänker jag på hur mycket jag verkligen vill tillbaka till fjällen! till allt folk! snacka om att det var en lycklig vecka! =D bara att hoppas på att jag och anna får åka och hälsa på alla snart =) sommar vore heller inte helt fel, eller vad säger ni? varma soliga dagar på stranden med dom bästa kompisarna, och sen en mysig sommarkväll när solen är på väg ner med lika bra umgänge då. nää usch, ge mig sommar nu! orkar verkligen inte med all snö och kyla.. sommar is the shit!
XOXO♥

sjuk

trodde att det skulle bli träning för mig idag, men så fel jag hade. blivit jättedålig i magen, så då blev det ingen träning =( typiskt, jag som var taggad =( ååååh, vad less jag blir! =(

skor

vi hade lite extra lång lunch idag så jag och petra tog en sväng på stan =) jag hittade ett par asfina stövlätter på din sko som jag bara måste köpa! är väldigt snål utav mig, så de grämer mig lite att dom kostar 449 kr =( men jag tror att jag ska köpa dom i alla fall. dom är svarta, men en liten platå och bara sådär bra liksom. kan ha dom på fest, och till vardags också =D superbra =D


tisdag

dagen har bestått av skola, mat och träning =) har faktiskt inte hänt så mycket mer. fått lite läxa i svenska A, muntlig redovisning på måndag. och sen var det matte B och engelska A på shemat. sen var det träning på kvällen ja. sjukt roligt, menn också jobbigt, hade lite fys, sprang intervaller och så =) imorgon är det sovmorgon, och lång dag...
saknar mina kära vänner stina och anna jättemycket!
XOXO♥
  


Bilder från fjällen

           

det blev tyvärr inte så många, glömde helt bort att knäppa några kort =P

fjällen-resan

ja, som jag sa tidigare så bara rann ju tiden iväg i fjällen. så jag ska försöka dra ihop allt lite kort här =) vi åkte skidor mellan 9/10 på morgonen till 15/16 på eftermiddagen varje dag. de första dagarna var det kallt och blåsigt, men mot slutet av veckan blev det kanon =D vi umgicks med två familjer till, som är bekanta med anna och hennes familj. det var väldigt trevligt =D blev ganska mycket kortspelande, men åååh vad det var kul! =D på helgen blev det sena kvällar, men ändå tidiga mornar. som i lördags, åkte hem halv ett från de andra två familjerna, jag och anna klev upp åtta. vi skulle till backen så att annas pappa kunde städa. åkte ett åk, men det var varmt och dimmigt, så det var inge kul. vi åkte till värmestugan och spelade ännu mer kort =)
det har helt klart varit min bästa vecka! jag har aldrig haft så roligt tror jag =D men det har också varit min sämsta vecka. har aldrig känt den känslan jag kände igår när vi skulle åka hem. skolan lockade inte alls. allt där uppe var så himla himla bra! usch, har längtat tillbaka hela dagen idag! visserligen så slutade resan med att vi körde i diket på vägen hem, men allt gick bra. det var kanske ett tecken på att vi inte skulle åka hem =P men nu är vi hemma, och planerar en snar resa tillbaka dit =) eller i alla fall för att åka och hälsa på dom andra familjerna  =)
XOXO♥

back to school

ja, då var man hemma då. hann inte blogga i fjällen. lyckades första dagen sen försvann tiden. det var i alla fall min bästa vecka ever och jag lovar att jag ska berätta om den senare. nu sitter jag på datorkunskap, sista lektionen! prov på torsdag och sen är det över =D
see you
XOXO♥

Fjällen dag 1

ja, igår bar det alltså av till fjällen med min kompis anna, hennes syster och hennes pappa. helgens fotbollscup vanns även av mitt lag! =D uuuuunderbart! jag kunde ju dock inte vara med på finalen, men jag är jätteglad ändå =)
idag blev det en ganska tidig morgon. jag och anna skulle göra frukost och skulle gå upp åtta, före alla andra. kvart över åtta kom annas syster och väckte oss, anna hade ställt sitt alarm på nio. men frukost gjorde vi i alla fall, och sen blev det till att byta om och åka till backarna. där spenderade vi dagen. men vid tre-halv fyra gav vi upp. kallt och blåsigt väder, inte så kul att åka slalom då. men en trevlig dag har det ändå varit. nu ska vi duscha och äta, sen får vi se vad som händer. blir ju fler dagar i backarna också =D bilder kommer sen, kunde inte ta med mig kameran idag =P
XOXO♥

KM


ja, dagen har som sagt spenderats i en sporthall med baaaara fotboll  på shemat, finns det något bättre? enligt mig, så nej. dagen har varit både bra och dålig. vinst dom två första matcherna, oavgjort i den sista för dagen. men det fortsätter imorgon men då är jag påväg till fjällen. så jag får förlita mig på mina lagkamrater att dom tar oss hela vägen in i kaklet =) träffade även på anna och stina en sväng och det är ju alltid lika trevligt =D
imorgon bär det alltså av till fjällen. har börjat packa lite smått men gör klart allt imorgon bitti. det är nämligen så att jag alltid måste ha med min mamma när jag ska packa. inte för småsaker som inför träning eller match och så, utan inför resor osv =P har en känsla av att jag kommer sakna henne en hel del under veckan. även min bror och pappa också. har spenderat så mycket kvalitétstid med min bror nu på lovet att jag typ vant mig vid att vi bor under samma tak jämt. men det gör vi ju tyvärr inte längre. tur är i alla fall att mamma följer med mig upp till sundsvall när jag kommer hem från fjällen. är alltid lika trevligt när hon kommer =D<3
nej, nu måste jag sova.
XOXO♥

hsm 3

jajemen, det är exakt så jag har spenderat min kväll. jag kollade på high school musical 3 med min kära bror =) dom tre filmerna är några utav dom bästa jag vet! dock tyckte min bror att just trean var sämst utav dom tre. jag själv vet inte riktigt vad jag tycker, men bra som attans var den i alla fall =) senare på kvällen kollade jag på arn 2 - riket vid vägens slut med min mamma, pappa och bror, och våra två hundar sovandes i knät på mamma och mig. problemet är att dom inte är små knähundar, en utav dom är schäfer och den andra är en retriver. haha. men mysigt var det =)


resumé

jaa, eftersom att jag nästan inte har något alls att göra, så tänkte jag att jag skulle resumera vad som hänt hittills på lovet, även fast det inte på långa vägar är över än! men allt började med att jag och stina tog med oss jennie och hälsade på våran gamla högstadieskola, eftersom dom hade julkul och var utklädda och så. kändes faktiskt helfel att vara där. det var en konstig känsla liksom, även fast det bara var 6 månader sen vi gick där själva. efter det åkte vi till stan för att handla julklappar, men med min stoooooooora brist på fantasi så hittade jag inget.

tränade mycket fotboll och tillslut hittade jag såklart julklappar till mina nära och kära =) till mamma och pappa blev det en stor korg med olika sorters choklad och grejor, som jag och min bror gått ihop om att köpa. till min bror blev det två svarta diamant-örhängen och presentkort på håltagning, eftersom jag tycker att han ska hål i båda öronen ;) till min vän stina blev det en adidas parfym som jag själv luktat och tuktat efter länge, och till min andra vän anna blev det toni & guy's beach curl spray, jag visste att hon ville ha den ;) dom två sista jag räknade upp delades ut på nyårsafton. det är helt sjukt, men upptagna som vi är, stina som blivande tennis-stjärna, jag som blivande fotbollsproffs (a) och anna med att vara i stockholm och träffa family, hann vi inte träffas tidigare.

julafton spenderades hos farmor och farfar med släkt och familj, tackar jättemycket för alla julklappar! dagen efter på juldagen åkte vi till min mormor och morfar, där blev det mer julklappar. och på annandagen kom mina kusiner dit och det blev ääääännu mer julklappar. några dagar efter det, den 28:e, fyllde jag 16. ääääääännu mer paket! =D TACK SÅ HEMSKT MYCKET ALLIHOPA!! sen dess har jag tränat mer fotboll, firat nyår såklart, shoppat lite, och idag, da-ta-da-da! mer paket! min kära bror glömde bort att köpa födelsedagspresent åt mig, så jag fick den idag istället, men den som väntar på något gott... =)

när jag ändå är igång, tar jag en snabb resumé av hela 2008 :
året började faktiskt hemma hos stina, där nyår hade firats. tog fler hål i öronen och vi vann KM =D skolan började, sista terminen på högstadiet. det drog ihop sig inför gymnasiesök. jag sökte fotbollsgymnasium i norrköping och sundsvall (RIG) och i mora, och hälsa & idrotts-programmet på john bauer och samhäll på gymnasiet här.
i februari åkte jag på provspelning för gymnasiet i mora och spelade mer fotbollscup. vi fick reda på att vi skulle få åka till barcelona med spanska-gruppen på skolan och jag spenderade oerhört mycket tid med fotbollen, skolan och kompisarna. jag fick svar från mora att jag hade kommit in och blev superglad!
i mars bestämde jag och mina vänner ellen och lovisa oss för att gå på ett utav lars winnerbäcks stopp på sin sommarturné ch köpte biljetter. jag åkte till vemdalen med skolan och åkte slalom, vad sjukt lycklig man är dom stunderna! jag började längta mer och mer till våren och tränade mycket fotboll.
i april kom alla tvivel och all ångest. ville jag flytta när jag skulle börja på gymnasiet? det skulle göra mig till en bättre fotbollsspelare, men jag skulle som sagt flytta... jag fick en kusin på min andra kusins födelsedag. spelade mer cup, vann såklart ;) vi knäppte avlutningskort med klassen, blev snyggast i kommunen, och jag umgicks med mina älskade bästa vänner! =) sista april åkte vi på träningsläger med fotbollslaget, till ljungskile.
så maj startades alltså i en buss påväg söderut. dom dagarna i ljungskile var helt underbara. fotboll fotboll fotboll fotboll hela dagarna! men mitt ryggproblem blev verkligen ett problem. kunde inte spela fotboll för att jag hade ont av att jag har skolios och inte använder musklerna som jag ska. jag och stina började ladda för barcelonaresan och solade solarium typ två gånger i veckan för att få lite färg inför resan. 17:e maj kom det ungefär 5 cm blötsnö =( men sen bar det iväg till barcelona! =D det blev en kort visit men guuuud så roligt det var! =D sista maj åkte alla nior på skolan på den årliga stockholmsresan, på den besöks cosmonova, shoppingen och gröna lund. jag skippade grönan för att gå på kiss med min kära familj. vilken upplevelse! det var sjukt =D
början på juni var lite tuff.  min hund dog och jag var väldgt ledsen. tröstade mig med att det var klassfest i en sommarstuga och den fick mig verkligen att glömma! det var otroligt roligt, och typ det sista vi gjorde med våran älskade klass 9A ='( det blev avslutningsmiddag och massa tok. jag blev blodin, innan det var jag mörk brunett. avslutningsdagen kom och jag, lovisa och karin spelade och sjöng kom änglar av lars winnerbäck, vackraste sången jag vet! jag grät krokodiltårar och fick stipedium för fina studieresultat. 315 poäng =) på kvällen kom amanda jensen, adam tensta och hardcore superstar till stan och spelade. sommarlovet började och jag spenderade det på bästa möjliga vis, med vänner och fotboll. det blev midsommar, den bästa ever och jag och stina fejk-tatuerade oss.
i juli hade jag ångest över vart jag skulle börja till hösten. i mora på fotbollsgymnasium, på john bauer där min bror går, eller hemma med alla kompisar. jag grät och mådde riktigt dåligt, men beslutade mig tillslut för att välja mora. jag och stina festade och vi hade fysvecka med fotbollen, shitans vilken vecka... jag och mamma spenderade lite alonetime tillsammans, älskar den kvinnan så oerhört mycket! jag anna och stina såg christoffer hiding och bwo och jag började sommarjobba med min bror på en byggarbetsplats typ. vi blev junior DM mästare i fotbollen =D
augusti var en sån där månad som bara finns utan anledning. man börjar nedräkningen för antal dagar kvar på lovet och får både pirr i magen av att man är exalterad och dåligt nervös. jag fick reda på att jag kommit in på riksidrottsgymnasiet i sundsvall och blev överlycklig! jag gick på lars winnerbäck konsären och började flytta. skolan började och min skadekarriär likaså.
september var en skademånad. blev svullen i en fot, träffade tre olika läkare tror jag och ingen visste vad det var. spenderade därför hela veckorna och helgerna åt att kolla på fotboll istället för att spela och gillade det inte. gick upp i div. 2 med fotbollen och firade! =D vi skaffade en ny hund och jag saknade alla vänner hemma. såg allsvenska matchen gif sundsvall - göteborg och blev kär i robin söder.
i oktober kom änrligen anledningen till varför jag haft en svullen fot! allt var för att jag är sned, som jag tidigare skrev. fick reda på att jag ätit ipren i tre veckor helt i onödan och kunde börja spela fotboll igen =D fotbollen hemma avslutades och drog igång igen, bättre än nånsin. det blev höstlov, anna och stina åkte till grancan och lämnade mig hemma själv. jag roade mig på annat vis.
november var en ganska jobbig månad, men jag tackar verkligen mina vänner för att ni finns där för mig!! <3 jag och anna åkte till stockholm och jag startade bloggen.
i december fick jag sommarlängtan och började tänka tillbaka på året som gått och sakna dom gamla tiderna. jag och anna bestämde att vi skulle åka till fjällen och jag festade med sandra och min nya älskade vän petra! =D
och sen är vi tillbaka till jullovet =)

nu hoppas jag bara att 2009 blir minst lika bra, gärna mycket mycket bättre =)

2009

okej, jag har fått skäll utav min älskade kompis anna för att jag aldrig bloggar, så därför kör jag väl igång igen då ;) nyår var bästa kvällen på länge! blev en lugn lite sista-alternativet-grej hemma hos anna, men ACK SÅ SJUKT TREVLIGT det var! =D det var jag anna och stina som var där, och vi åt oerhört god mat, pratade och skrattade och sjöng singstar. en liten stund med två andra kompisar som kom förbi en sväng, stina och jennie. vid tolv-slaget kollade vi på raketer och skålade. efter det blev det mer singstar och umgänge =) ni vet att jag älskar er tjejor! nu är det fotbollscup som gäller i helgen, km, kommunmästerskap! vi vann förra året, därför tycker jag att vi ska vinna i år igen! =D på söndag åker jag förövrigt till fjällen med anna och hennes family =D ska bli väldigt mysigt och härligt! nu ska jag återgå till uppladdningen inför imorgon!

XOXO♥

denna klänning hade jag på mig på nyårskvällen =) till svarta strumpbyxor och röda pumps =)

RSS 2.0