110531

idag har följande saker hänt:

- jag har fått tagit bort min gomgrej på tandställningen så nu kan jag äta och svälja precis som vanligt folk!

- jag har insett att jag fått mitt sista studiebidrag EVER (!!!!) för visst får man väl inget i juni? eller?

- jag har köpt mig ett par löpartights så nu ska här springas!

- mamma pratade idag om att hon ville ha ett par gladiatorsandaler. vem går och köper ett par till henne?!?

- jag och ellen snackar tågluffning/weekendresa/någon-annan-resa

och nu ska jag ringa min grandmah om skjuts till jobbet imorgon! (jaaa, jag har tagit tag i körkortet, men är man en upptagen kvinna så tar det lite tid, okej?!?)

XOXO♥


sommar 2009♥

några till bilder


110530

jag befinner mig i stråtjära.

det är skööööööönt.

imorgon ska jag till tandregleringen. inte skööööönt. sen ska jag jobba onsdag och torsdag. sköööönt med cash. sen ska jag till gävle med stina på fredag kanske. ska hjälpa henne shoppa balsmycken. kommer bli avis..

för er som undrar så är jag ledig fram till studenten. har bara en lärarlunch och själva studentdagen kvar. sjuukt.

XOXO♥

vad vore väl en bal på slottet?





p.s. fler bilder kommer rulla upp när jag får tag på mami och papis kort! d.s.

110529

hääääje!

ellen är här. min personliga stylist. fråga bara pappa. hö hö hö.

vi har snackat skit om igår. måste ju få dela med mig av alla juicy details. ni ska också få dom. snart. vi ska gå och köpa jen&berry också (internt hihihi). måste fira att jag har sommarlov liksom. och snart tar studenten. och var den snyggaste finaste vackraste tjejen på balen igår (HAHA) tack vare ellen!

XOXO♥

110528 typ

vad vore väl en bal på slottet?

det får ni veta en annan dag, för nu ska jag sova!

p.s. JAG HAR HAR SOMMARLOV NU!!! d.s.

dör lite

vill ni veta vad jag precis insåg?

jag har studentbal imorgon. dör lite inombords varje gång jag tänker på det. studentbalen har jag liksom sett fram emot sen jag var 13. och nu är den här. jag ska få bli sminkad och fixad, klä på mig min underbara balklänning och gå och vara fin och lycklig en hel kväll. tillsammans med underbara människor. fyfan vad livet är bra nu alltså. det som hade varit pricken över i:t är såklart vännerna hemifrån. att få ha bal tillsammans med stina tex. vi pratade så himla mycket om det när vi gick i åttan och nian.

om 13 dagar tar jag studenten också. om 14 dagar kommer jag ha gjort mitt. då är det dags att säga hejdå till sundsvall, sundsvalls gymnasium, hedbergska, lärarna och spid08b. och RIG såklart. sitter och kollar på bilderna från i onsdags, klassbilderna. blir lycklig och vill gråta en skvätt. ni är så underbara!

värst av allt i all den här sörjan är ju såklart att jag måste säga hejdå till petra. jag flyttar hem över sommaren, hon kommer bo kvar. jag flyttar (förhoppningsvis) till umeå till hösten, hon kanske åker till australien. sen kanske hon börjar plugga i göteborg. sjukt egentligen. hon har varit min andra hälft under tre år. snart kommer vi inte sitta där bredvid varandra i skolan längre. käka lunch tillsammans. göra alla uppgifter tillsammans. bli arga på varandra över skitsaker. skratta tillsammans. vara mongo tillsammans.

nej usch, såhär kan jag inte hålla på! det är ändå två veckor kvar.

OCH IMORGON ÄR DET BAL!♥


                                                       ♥♥♥


mössfestoutfit!!


110527

jahapp, då har man debuterat i studentoutfiten också!

nästa gång man drar den klänningen över huvudet, ja då är det sluttt. ganska coolt när man tänker efter. jag tyckte också att det var dags att släppa bracefacet. som om ingen aldrig nånsin sett en tjej med tandställning liksom? i och för sig brukar man inte ha räls tvärs över tänderna när man tar studenten, det brukar vara borttaget då, men jag ligger ju lite efter på den fronten.

det regnar idag också. pissregnar. inte jättekul. mitt hår blev svinkrulligt (som vanligt i fukt och vatten), men jag tyckte att det var okej idag. lite krull-lockar på studentfotot är väl lite sött ändå? jarrååååå.

ikväll ska jag laga en romantisk middag åt mig själv. älgfilé, potatissallad och brieost. inte illa alls!


det är ju tur att man har mysse på sig, så megautväxten inte syns i blixten!

p.s. för er som undrar: ja, den där tröjan är min studentoutfit... d.s.

klassfest, mösspåtagning, klassfest, mössfest


110526

har inte jag känt att jag lever idag ja?

joo det har jag verkligen. gårdagen var sjuk. grym. underbar. svinkul. galen. aaaaallt som finns var den. mösspåtagning på dagen, mössfesten på kvällen. innan mösspåtagningen var det RIG-avslutning också, med brännboll, volleyboll och lunch på biteline.

OCH MORMOR FYLLDE ÅR IGÅR OCKSÅ! grattade henne då, men kan göra det igen: GRATTIS MORMOR!♥

imorgon är det studentfotografering och sen på lördag kommer mami, papi farmor och mormor, för då är det dags för bal!

XOXO♥

110524

är sååååå less nu. äckel-nötknäckare....

bara för att man vågar tänka lite annorlunda liksom.... för helt ärligt nu! vem tror på att man kan göra revolution mot en diktator med helt fredsliga demonstrationer? utan något som helst våld? äääh, smörare hela högen.

imorgon är det mösspåtagning och fääääst. låter mycket bättre det!

XOXO♥

110521

ikväll blir det fanta och rosé utan fanta.

det vankas klassfest för spid08b!! ska precis börja fixa mig. vad gör vi?

NU KÖR VI!


sista dagen i skolan...

såg jag ut såhär:



japp, det blev shorts idag. galet sommarväder ju! i like it!

110520

idag kan ni kalla mig en massa olika saker.

ramlarN (drog fetaste vurpan när jag skulle till tvättis. lång historia kort: ett brunnslock satt inte fast. jag klev på brunnslock.)

tvättarN (har tvättat fett mycket)

pluggarN (har suttit i över tre timmar och skrivit en psykologiuppgift. räkna dock med att jag sprungit fram och tillbaka till tvättis med jämna mellanrum också)

slutarN

det sista gillar jag mest. och med slutarN så menar jag att jag har slutat skolan nu! jag har gjort min sista skoldag, jag har lämnat in min sista skoluppgift. jag är liksom klaaaar!! klart och betalt som man brukar säga. nu händer allt det roliga och det kunde inte kännas bättre! jag kommer liksom aldrig komma över att jag tycker att det är sorgligt att sluta skolan också, så jag får göra det bästa av det.

imorgon har vi klassfest och grejer. grill, kub, häng. älskarT! livet bara rullar på liksoooom!

XOXO♥




ni kan kalla mig....

MÅLGÖRARN!!

klart man ställer upp för laget och pyttsar. typ snyggaste målet jag någonsin gjort tror jag. från kanske halva offensiva planhalvan. sträckt vrist. precis under ribban. ganska nöjd.

dock förlorade vi med 7-1. men det pratar vi inte om.

XOXO♥

gameday

provet är avklarat! vill typ sjunga hallelujah tillsammans med änglakören, men måste spara mina krafter.

det är ju dags för match! ska spela med div3, mot timrå. det ska köttas!! sen är det liksom helg, slut på skolan. slut på livet. nej skoja bara. början på livet!

det leker, wohoooo!

XOXO♥


110519

pluggaaaa pluggaaaa pluggaaaa.

sista provet. två timmar kvar. dööööööööör. mitt tips till alla som ska läsa filosofi: GÖR DET INTE!!!!

men som sagt, det är sista provet. och imorgon när jag har tvätt-tid ska jag göra den sista inlämningsuppgiften. sen är jag fucking klar! schöööööööööönt!

XOXO♥

todayzZz


110518



HEJ!

schtekigt att ha sovmorgon till ett, kliva upp nio och på dirren gå ut på balkongen och sätta sig och plugga. sen går man in, byter om till bikini, tar med sig frulle och glider ut på balkongen igen. men obs! jag pluggar fortfarande. var bara tvungen att dokumentera denna händelse. finns inget bättre än frulle ute i finvädret!

110517

syttende mai idag hörrni! alltid lika roligt att säga.

jag har ett craving över att göra något riktigt roligt med min bror. galet. därför är det så superkul att han läser denhär bloggen och saknar mig lika mycket som jag saknar honom, och tänker på mig lika mycket som jag tänker på honom. underbart.

förööööövrigt så har denna dag varit som nästan alla andra tisdagar nu för tiiiiin. träning, skola, träning. vi var 3 stycken imorse, jag hade fetaste hålet vid lunch, var på sista guldtrofémötet (minns det första som om det var igååååår!!!!!) och sen hem, äta, åka på träning igen. sen hem, trycka i sig choklad och försöka läsa filosofi, kommer till en gräns då det inte går mer och då hamnade jag här.

imorgon däremot har jag sovmorgon till tio över ett, sen tänkte jag ta en till 20minutare, sen ska jag hem till ellen. onsdagar is our thääääääääng så att säga. love it. har dock prov på torsdag så jag får slita med mig bok+dator till den lilla flickan och studera där. blir nog fintää!

nu: godnatt!
XOXO♥


vi gör oss bra på kort ihop du och jag! ♥finpojkäään♥

110516



ungefär så ser jag ut när jag sjunger!

laddar inför våran guldtrofédans som är (läs: kommer bli) kung och tänker på vilken låt jag ska välja till spid08b-skivan vi ska ha på studentflaket. börjar dra ihop sig nu hörrni! 9 dagar till mösspåtagningen. jag har iiiiinte många dagar kvar i skolan. typ 5. 4 kanske. beror på. ni vet redan vad jag tycker angående detta, tänker inte tjata mer. men jag börjar bli taggad också. hehehe.

borde dock plugga nu. filosofi. får se hur det blir med den saken vaaaaa.

XOXO♥

110514

hej i lingonskogen!

jag fick ett dygn i stråtjära iallafall. och jag hann med mycket på det dygnet! träffade stina över en fika, gick en prommis med lovisa, har även besökt farmor och farfar och fixat klart min balklänning. självklart har jag umgåtts med mamma och pappa också.

men nu är jag tillbaka i svallet. jag ska spela match mot remsle imorgon med div2. riktigt taggad faktiskt! men ikväll blir det chirre och eurovision som uppladdning. göööött.

IDAG ÄR DET TVÅ VECKOR KVAR TILL STUDENTBALEN!!

XOXO♥

110512

hej hopp vilket dygn jag haft nu.

igår var det ju lill-lördag. det tyckte jag, petra, johan och fredrik att vi skulle fira. så vi tänkte gå ut. men det var inge folk ute så vi drog hem igen och snackade till typ 2. hade sovmorgon till ett så ni behöver inte oroa er för min sömn.

men med allt roligt kommer något dåligt också, men det är väl bara att svälja det. imorgon däremot ska jag åka hem! faktiskt. ska träffa stina som jag inte träffat på sjuuuukt länge. sen åker jag kanske tillbaka till svallet på lördag, beror på om jag ska spela match på söndag eller inte. kanske blir det en utgång i söderhamn om jag stannar tills på söndag.

men nu ska jag duscha innan det är dags för semifinal numero dos. måste ju kika liksooom.

XOXO♥

110511

åh, en person som ville att jag skulle visa vad jag köpt :'))) en person som intresserar sig i mig. får se om jag orkar visa. du får ha överseende med det petra ;)

annars då? jo det är lill-lördag idag och det tänkte jag och några fina vänner fira. gött dee. och förövrigt så funderar jag på att slinga håret litegranna. vill inte bli blond liksom. och mitt hår börjar bli så ljusbrunt nu... idag har jag även tagit mig en 20-minutare förresten. måste skaffa mig lite färg inför det som väntar i studenttider liksom.

men ja, ha en bra lill-lördag. det ska jag ha!

XOXO♥

110509

EN MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN JAO!!!

vi har pratat jättemycket om studenten idag. jag tycker att det börjar bli jobbigt nu. ångestX109876543213018491266 har jag.

min goda(ste) vän ellen sov hos mig igår förresten. vi skulle kolla på water for elephants och käka glass, men det var inte dirr VM i bildkvalle på den, så då ville ellen se en läskig film. jag hade ingen läskig film så då kollade vi på changeling istället. (sjukt att det är en sann story måste jag bara slänga in!) och sen efter filmen och glassen så provade vi balfrilla en gång till, och sen balsmink också. ååååååååh vad fin jag kommer vara! och åååååååååh vad ellen är bra på sånt! sen provade jag hela student-outfiten med skor, klänning, hår, mössa, RUBBET! ångest. på onsdag är det liksom 2 veckor till mösspåtagningen! jag har bara 9 skoldagar kvar! aaaah!

vet inte riktigt hur jag känner inombords. vilken känsla jag har liksom. glad? ledsen? panikslagen? ångest? panikångest? lycklig? olycklig? nervös? förväntansfull? längtan? arg? irriterad? jag tror att jag är en exakt blandning av precis allihopa. det är helt galet liksom. skola har varit mitt liv i 12 år. nu är framtiden helt oviss. och jag kommer flytta, flera gånger i år. man kommer nästan få börja om helt med kompisar och grejer igen. alltså ni fattar inte hur jag känner! förstår mig inte på dom som bara längtar till studenten. som bara känner lycka, glädje, förväntning och längtan. hur kan man göra det när man står vid ett sånt gigantiskt vägskäl?!?!!?!?!?

nu ska jag duscha och lugna ner mig lite.
XOXO♥

this just can't be summerlove

jag vill ha sommar nu!

jag har en vecka som jag ser framemot speciellt mycket. vecka 27. med världens bästa sällskap!♥




hihihihi♥

110508













60.000 besökare. vore inte helt fel.

dagenzZz



plus skocker (såklart converse, liksoooom...?), jeansjacka, värra och solglajjer! (rayban!.....not)

110507

först och främst: hahahaha min pappa é fett kuuuuwl allstå!

men åååååh vilken ångest jag har nu. spenderat på tok för mycket pengar idag när jag och ellen hängde på birran. var ute efter en kuvertväska till balen, örhängen till balen, nagellack till balen, nagellacksborttagning, en långklänning, hårspännen till balen och lösögonfransar till balen. kom hem med det plus en orange bustiér typ, ett blott linne och en blommig fodralklänning med görsnygg rygg. plus mat och fika på det. ååååååh ni vill inte veta hur många kronor som rök från mitt konto idag..... men jag får se det som investeringar i något kul. typ?

vill ni att jag ska visa det jag köpt förresten? va? va? va? säg dååååååå..

annars så undrar petra om jag vill gå ut ikväll. kan inte bestämma mig riktigt......

XOXO♥


110506

ett snabbt konstaterande såhär en fredag eftermiddag: jag skulle inte ha gått Rig...

men vad skönt, nu slipper jag kanske oroa mig för att behöva bo i korre till hösten. kanske blir det inte umeå överhuvudtaget. men det finns ju fler städer i sverige. vad roligt.

och ändå, vilken beundransvärd resa jag gjort här i sundsvall. verkligen.

kanske är det sånna som jag som går tränarprogrammet på GiH. folk som satsar på att bli proffs inom någon sport, inser att det inte kommer bli så, deppar ihop, snittar G i betyg, vill ändå vara nära sporten så dom satsar på att bli tränare istället och kommer bara in på GiH. skön framtid.

bläää. känner mig trött, tjock, tråkig och ointressant. håret är skitkrulligt också. livet är på topp.

därför ska jag tröstäta glass nu och bli ännu tjockare. jamen vad roligt, då vet ni det också.

tack för mig, hej.

wait 'til you doubt no more, wait 'til you know you're sure and you'll wait too long

skönast med seger med 4-0 i seriepremiären! kändes dock inte som en seriematch när den spelades på grus.........

just nu sitter jag och funderar på om jag törs bo i studentrum till hösten. klarar jag av det eller har jag blivit scarred for life nu? aaaaaah, hur vet man om man vill bo i studentruuuuum?!?!

XOXO♥

110505

idag blev jag av med min sovmorgon. inte skitkul. skulle till tandregleringen. tog typ 10 minuter. värt.

ikväll ska jag däremot spela match med div3. seriepremiär. var längesen jag spelade en seriepremiär. är dock inte nervös än. men det kommer sääääkerligen.

vet ni en sak som jag har tänkt på? klart ni inte gör, så jag tar den nu. jag har för många planer för i sommar. den största planen är att jobba så mycket som möjligt. min andra plan är picknick-mys med världens bästa tjejer till oskar linnros. nästa plan är fotbollsskolan en vecka. nästa är en miniresa med mamma och pappa för att fira deras 18-årsbröllopsdag. nästa plan, som jag verkligen skulle vilja göra, är att åka till halmstad och hälsa på mina kusiner. det vore typ asnice.

men jag vill ju jobba. liksom. tjäna pengar. så jag slipper leva på existensminimum när jag börjar plugga.
något att fundera på...

XOXO♥


110503

pphhhuuuuu. nu är den sista grejen avbockad från dendär attgöra-listan som jag la upp för lääääängesen. vi har idag hållit i en spid-dag! sjääääääälvklart vanns den av spid08b! vi är förjäkla bra alltså..



jag vill inte ta studenten och skiljas från dessa underbara lurvpösar! jag vill inte vill inte vill inte vill inte! endast 5 veckor är det kvar också. ÅÅÅÅÅÅÅNGEST! dom har liksom varit min extrafamilj när jag flyttade hemifrån. och nu när vi sitter och planerar hur studenten kommer bli, vart vi ska vara osv osv, så vill jag inte vara med längre. fan jag vill inte flytta ifrån sundsvall och lämna allt. jag vill fortsätta gå med mina grymma classmates.

spid08b forever♥

110501

i surrender, jag är sämst. men det skiter man väl i!

veckan har varit schteek och i torsdags gjorde jag tillochmed lite nytta och jobbade!

igår hade jag en riktigt trevlig valborg! ellen, jag and a bottle of wine. kan inte gå fel! ikväll åker jag tillbaka till svallet för FYRA SKOLVECKOR innan allt är över. tänker dock inte tänka på det. alls. men innan det ska jag skriva klart hemprovet.

XOXO♥


RSS 2.0