120925


i en månad har vi varit sambos nu typ. i en mysig liten etta på 25 kvadde. och hur känner jag? JAG VILL FLYTTA! inte ensam, såklart inte. kommer aldrig flytta utan crilli. aldrig. men jag vill flytta till större! inte av den anledningen att vi går varandra på nerverna ibland (fast det är jobbigt att vakna nio när den andra halvan varit ute och vill sova bort bakfyllan till minst 12). utan för att jag ser så mycket saker jag vill köpa! överst på önskelistan just nu (om man räknar bort en ny större lägenhet) står våffeljärn och smoothiemixer. MEN! vi har typ inte plats för dom. då förstår ni kanske hur fullt det är här. panik.

help. please.

120914


nollningen är över! eller ja, vi har det absolut roligaste kvar, nämligen finsittningen imorgon. åååh det ska bli så roooooligt. alla kommer vara så himla fina!

vi avslutade själva nollningen i onsdags. då var sista "tävlingsdagen", och idag har vi bara spelat lite beachvolley med treorna också. riktigt roligt. har varit en del blandade känslor dom här två veckorna. och jag kan helt ärligt säga att det ska bli skönt att kunna fokusera 100% på skolan nu. den senaste veckan har jag knappt haft tid att andas känns det som...

men nuså! nu blir det dusch, och sen det sista inför sittningen imorgon!

puss!

120904


ojojoj, skolan har börjat igen och nollningen är igång och det är utgång ikväll och vi börjar 09.15 imorgon. känns på ett sätt som att vi är tillbaka till förra året, när vi nollades och man nästan var konstant full i två veckor. fast nu har vi massa ansvar och svåra föreläsningar så man får hålla sig på den mer nyktra sidan. men det är sjuuuuuukt kul ska ni veta.

och jag känner mig inte som en kort liten 19åring längre. hihihihihih.

måste dock i all hysteri om nollningen bara jättesnabbt skriva av mig om en grej. om man hela tiden bloggar, postar på facebook eller instagram om att man ska träna, har tränat, äter nyttigt osv osv, vem är det man vill övertyga egentligen? samma som när man skriver en massa heeeeela tiden om sitt kärleksliv, att det är så bra och så, vem vill man övertyga då? vill man få bekräftelse för att man är så duktig eller vill man ha uppmärksamhet eller vill man klanka ner på andra som inte är lika duktiga eller gör man det helt enkelt för att det är "kul"? tänkt på det en hel del på slutet, vore skoj med en förklaring. heheehe.

nu ska jag städa, ikväll kommer det en massa nollor hit!

puss!

120901


Jahapp jahapp, då vare september igen då.. ett steg närmare nästa sommar. Hehehehe.

Igår var jag tillbaka till tiden då jag gick i nian. Och typ sista året på gymnasiet. Kunde. Inte. Somna. Det är allt för mycket viktigt som är på gång nu, och eftersom jag inte bara har mig själv att oroa mig över så blir det lite kaos i lilla mig. (nej jag är verkligen inte gravid, jag menade såklart crillson). Plus att om två dagar drar årets nollning igång som jag är med och planerar och jag kan inte låta bli att oroa mig över och försöka kontrollera dom aktiviteter som jag inte har ansvar över. Därav sömnsvårigheterna. Men ikväll har jag tankar på att bli full, så ikväll kommer jag nog somna som ett litet barn.

Bredvide en minst lika full livskärlek. Klagar inte över det.

Puss!

RSS 2.0