100930

åååh, snart helg! imorgon får jag åka hääääm. hur schönt ska inte det bli? nu däremot ska jag snart dra på träning.

och jag har börjat mind-packa. det är inte bra! helt omedvetet har jag börjat också. illa. men igår var det exakt en månad kvar och imorgon är det exakt 4 veckor. can't wait! fast jag vill inte att det ska vara över sen heller, hahaha. knepigt det däraaaa.

nu ska jag gå och byta om!
XOXO♥


100929

sorrie för taskig uppdatering, men igår hade jag fullt upp att fira att det bara är 3 månader kvar tills jag blir 18!!

eller så var det så att jag spenderade en hel dag ute i skogen på friluftsdag och var allmänt trött efter ett big fat mistake av mig och petra (eller rättare sagt av dintur) i måndags natt.. vi hade så noga kollat att det skulle gå en buss när bion var slut. så vi sprang för livet till busshållsplatsen för att hinna med. kom det någon buss? NEJ! ååååh så jävla less på dintur alltså. vafan står det att det ska gå en buss då för??

så när vi väntat i 20 minuter så bestämde vi att enda sättet att ta sig hem utan att typ pejja 200 spänn är att gå. så 00.40 var vi i lägenheten. kanonkul! sen hade vi som sagt friluftsdag igår där vi skulle plåga ettorna lite. vi berättade hur man bygger vindskydd. när man sagt samma sak 40 gånger så var man lite less kan jag säga.

men sen var jag så sjukt trött. stendöd var jag. så jag kikade på idol och gick och la mig. det ni! idag i skolan har vi för övrigt haft första guldtrofé-mötet (tävling för treorna på skolan om vilka som får springa ut först på trappan) och nu börjar det kännas att det är på gång alltså!

hörs häj
XOXO♥

100927

efter två lektioner i skolan, en snabb visit hos tandis och sen en bilfärd ner till söderhamn för att ha något att göra och sen tåg tillbaka till sundsvall, så är jag nu i lägenheten igen.

men snart ska jag dra ner till stan again för att se inception med petra, gyllen!

imorgon ska vi plåga lite ettor på friluftsdagen, hahahha! ska bli ett sant nöje faktiskt. i helgen vill jag åka hem. jag vill träffa anna, och jag vill träffa stina. går snart sönder för att jag saknar er så mycket. och idag när jag satt på tåget upp igen så kände jag att allt börjar ordna sig nu. men fanny kommer alltid vara saknad!

jag vill till umeå också. hurfan ska jag hinna allt? haha. men snart får jag träffa niklas igen. men jag saknar dig grymt mycket också. att du är i umeå när allt händer gör bara allt så mycket värre!

XOXO♥

är det inte det ena så är det det andra

kommer ni ihåg att jag för några dagar sen skrev att jag var lycklig? ironiskt nog så håller sånna känslor inte särskilt länge.

mycket har hänt nu dom senaste dagarna och min räddning har verkligen varit underbara vänner, fotboll och underbart sällskap på roliga äventyr. det låter kanske inte så illa när man lägger till dom grejerna, men tankarna har ändå alltid funnits där någonstans.

idag trodde jag att allt hade vänt, men så berättar mamma att fanny inte finns längre. våran älskade hund som vi haft sen jag gick i fyran, alltså i 8 år, dog igår. vi trodde att hon hade magsjuka men det visade sig att det var livmoderinflammation. kan inte alla dessa jävla inflammationer ta och sticka upp något i röven och dra??

många kanske tycker att det är väl ingen big deal att bli av med en hund, men jo, det är det. men nu är hon hos jackie som vi blev av med 080601, och det här datumet kommer jag också alltid minnas. 100925♥

försökte hitta en bild på både fanny och jackie, men på min skoldator finns ju ingenting..

♥♥♥

100926

vill börja med att tacka för igår och idag kajsa! helt galet trevligt har det varit. och sen vill jag tacka ellen för igårkväll också, supertrevligt det med!

idag var det dags för match #2, och det blev vinst med 5-1. igår blev det tyvärr förlust med 3-1, men det var mot serievinnarna och vi spelade ändå grymt bra!

imorgon ska jag dra till hudik, dags för ett besök hos tandregleringen igen. hoppas att dom tänker vara snälla mot mig den här gången så jag kan äta mat på tisdag också. haha. ska få ny tandläkare och grejer så det är väl bara att hoppas på att hon är en trevlig person.

men nu har jag lite religion att skriva,
XOXO♥

100925

godmorgon.

gameday idag och det tackar vi för. det är så underbart att bara släppa alla tankar och bara fokusera på fotboll i ett par timmar. sen blir det lite småstressigt för att hinna duscha och byta om och sen ner på stan för att möta kajsa, men det ska nog gå braoo.

ha en bra helg!
XOXO♥

vilket slut på veckans vardagar..

men nu är det helg och imorgon är det match, middag och bio. sen match på söndag igen. om jag inte nämnt det så var jag ledig idag, hade studiedag. så jag har absolut inte fredag idag. snarare typ söndag, kanske lördag.

dom där 24 timmarna blev några färre, och sprutan var inte så farlig. men det var grymt skönt att spendera iallafall en kväll hemma.

just nu vill jag bara vara i umeå hos niklas. det är fyra veckor sen vi träffades och det är fyra veckor tills vi kommer träffas. du är bäst♥

XOXO♥


100924

tre månader till julafton, wohoo!

idag hörrni, idag ska jag göra något som jag lovat mig själv att aldrig göra igen. jag ska in till stan och ta en spruta! twinrix-sprutan. aaaaaaaaaaaah. vill dö lite smått, men det går säkert bra. hahahah. skrattar av nervositet. fyfan. men nu ska jag inte skrämma upp mig själv i onödan som petra hela tiden klagar på att jag gör, hähä.

ha det så bra så hoppas jag att vi hörs igen och att jag inte dör.
XOXO♥


100923

åååh vart är mina glasögon när jag behöver dom som mest?? joo, i väskan i hallen och jag sitter superskönt i tvsoffan. bajs. orkar verkligen inte. kalla mig lat, för det är jag.

jag befinner mig iallafall på en 24-timmars visit en mi casa en stråtjära. fast just nu är jag ensam hemma med två hundar. en magsjuk och en supersöt. hihihihi. men som ni kanske förstår med 24-timmars visiten så återvänder jag till sundsvall imorgon kväll, och på lördag kommer kajsis upp! gryyyymt. så då blir det käk på tandoori (you gotta love tandoori) och sen bio, i rymden finns inga känslor. yeah! och där innan ska jag förhoppningsvis spela match också. och kanske en till sen efter också.

men nu måste jag ge våra hundar mat, och sen fort som faaan ta ut dom så att den ena inte spyr inne. förhoppningsvis inte ute heller såklart.

ha det!
XOXO♥


When the basement packs and the needle drops, you can't turn back and you just can't stop.


100922

hej undebara liv! helt sjukt men det känns verkligen som att allt bara flyter på i medvind nu liksom. svår känsla att beskriva, men kost och gott kan jag säga: jag är lycklig!

det enda som skulle göra allt ännu bättre är att mina gamla brudz kunde ta och träffas igen. det var verkligen fööör längesen nu.. några av mina absolut roligaste och trevligaste stunder har jag upplevt med er!♥


lite senare ikväll ska jag kila över till 6an på pizzamys, ruggigt trevligt måste jag säga!
XOXO♥

does your mother know?

jag vill åka nuuuuuu!


looking for something I've never seen



fortsätter på det svarta temat

100921

började dagen med att börja 2 timmar tidigare än "nödvändigt", men nu tror jag att bitarna inom fotbollen börjar falla på plats och det är underbart! men det tar vi sen.

för idag har det varit kaos i klassen i skolan. pga sd och valet och allt kaos runt det. är man rasist om man röstat på sd? ja, vissa i min klass har röstat på sd. jag har redan uttryckt mig här om vad jag tycker om det, och jag tänker inte säga så mycket mer. min tystnad får tala. men däremot så hittade jag ett klipp på min RIG-klasskompis joels blogg, och jag håller med honom, det är fint på något vis.



ikväll är det träning!!
XOXO♥

dagens



självklart bär jag svart idag.

100920

slutsummering av valet: det blev en blå minoritetsregering och sd kom in i riksdagen.

jag har inte kunnat varit med och påverka och jag gillar det inte. jag vet inte om det framgått, men jag är rödgrön. verkligen rödgrön, för jag kan inte riiiiiktigt bestämma mig för ett av dom tre partierna. och anledningen till att jag är det och därför (såklart) är missnöjd just nu är för att:

jag blir snart 18, och med det myndig och ska bilda egen familj snart, skaffa ett "eget" liv och inte leva på mina föräldrar längre. jag vill inte göra det i rädslan för att bli sjuk eller skadad och inte kunna jobba. att bli utförsäkrad.
jag vill inte göra det i rädslan för att inte kunna få snabb och bra vård pga min månadsinkomst.
jag vill veta att när jag pluggat klart och ska söka jobb, så finns det möjligheter för mig att klara att försörja mig själv och en eventuell familj utan att bli fattig om jag skulle bli arbetslös. jag vill veta att staten finns där bakom mig och stöttar mig och ger mig den hjälpen jag behöver.
och jag vill veta att när mina barn i framtiden kanske väljer att gå en lärlingslinje på gymnasiet för att högstadiet tog på deras ork, så ska dom kunna få jobb när dom går ut och inte stå där men en icke-behörighet till högskolan och vara låst inom ett visst yrke.
jag vill inte uppfostra mina framtida barn i ett samhälle där den privata vinsten betyder mer än rättvisan.
och där rättvisan i mångas ögon handlar om att behandlas olika för att vi är olika istället för att alla ska få en chans till samma möjligheter.
jag tror att jobb skapas genom att inte sänka skatterna och lägga skattepengarna på välfärd och andra behövligheter, tex fler lärare i skolan osv. inte genom att färre blir förtidspensionerade.

men jag kan förstå dom som röstat blått också.
visst kan det vara skönt med skattesänkningar och på så vis spara någon tusenlapp hit och dit i månaden, så att man fortfarande har så att det räcker och blir över när man har betalat sin privatsjukförsäkring och åkt på några weekendresor + semester.
jag kan förstå att man vill ha det så bra som möjligt.
man vill behålla dom pengar man själv jobbat hårt för att tjäna.

jag tror att klyftorna i samhället verkligen kommer öka. vissa tror inte det, men jag gör det. som exempel:
alice, 70 år, behöver en höftledsoperation. hon arbetade som jurist i 30 år tills hon blev pensionär för fem år sen. hon tjänade runt 45 tusen i månaden och kunde därför pensionspara ganska ordentligt under alla år. därför har hon nu råd med en privatsjukförsäkring och går till sin privatläkare och får en operation inom två veckor.
sen har vi greta, 70 år. hon behöver också en höftledsoperation, men hon arbetade som undersköterska i 40 år, och hade inte alls lika bra inkomst som alice. därför har hon inte kunnat pensionspara lika mycket och har därför inte råd med en privat läkare, utan hon får gå vägen via landstinget. hon blir också lovad en operation, men inom fyra månader.
ser ni skillnaden? ser ni att det kommer göras skillnad på person och person beroende på vilken månadsinkomst man har?

jag har själv varit till en privatläkare. dom två senaste gångerna jag varit skadad har jag varit tvungen att gå till privatläkare för att få den hjälp jag behöver. på vårdcentralen sa dom bara: ät ipren och smörj med voltaren. hade jag inte fått chansen att gå till privatläkare så hade jag nog varit skadad mycket längre. det var absolut inte billigt, men självklart är jag OERHÖRT TACKSAM för att jag fick hjälp. men jag kan inte släppa tanken på att dom som inte har råd då, ska dom behöva gå runt och vara skadade? är det inte bättre att skita i att höja skatterna, och lägga skattepengarna på skola, vård och omsorg och se till så att landstingssjukhusen blir bättre, det blir kortare köer och fler läkare? då har ju alla samma chans till vård.

sen blir jag bara så irriterad på dom som säger att dom rödgröna är kommunister och sossejävlar. jag tycker att dom blå är mer egoistiska när det handlar om sin egen plånbok. jag säger inte att det är så, men jag har den åsikten. och visst, vänsterpartiet har en radikal politik, men bara för att man är rödgrön så betyder inte det att man är kommunist! jag tycker att vänsterpartiet har några riktigt bra åsikter, men vissa är såklart mindre bra. ohly tänker inte alltid innan han pratar, men det innebär inte att jag är kommunist och vill att sverige ska styras så som stalin styrde ryssland. och dom rödgröna vill inte att alla i sverige ska leva på bidrag och att det inte ska löna sig att jobba hårt. många blå vill få det att låta som att dom rödgröna inte vill att det ska löna sig att vara rik utan att man ska förlora på det. jag ser på saken såhär: dom rödgröna vill inte att det ska löna sig ännu mer att vara rik än vad det redan gör. om förmögenhetsskatten finns och dom rika förlorar några tusenlappar i månaden så att dom kanske inte kan åka på den där andra semestern det året, så spelar väl inte det så stor roll eftersom dom fattiga och låginkomsttagarna får chansen till ett nytt jobb, eller bättre vård?

och att sd kommit in i riksdagen är bara skrämmande. många tycker att man inte ska göra så stor sak av det hela, men så ser inte jag på saken. att dom redan fått så mycket inflytande att dom kommit med i riksdagen innebär att dom kan bli ännu större. och att dom inte ens är det minsta partiet i riksdagen är ännu värre. jag skäms över dom svenskar som röstat på dom. tyvärr.

och nu ska jag inte säga något mer. jag har sagt exakt vad jag tycker och tänker, mina åsikter. nu är det som det är och jag ser fram emot nästa val då även jag kan vara med och påverka.

tack för mig, hej.

.......

tänker bara snabbt ta och säga att svenska folket nog inte inser vad dom har gjort. skäms fan.

val 2lax10

nu hoppas jag att alla ni med åldern inne har varit och röstat idag. för folkets skull. för min skull och för alla andra som inte kan påverka själva men så gärna vill. det är viktigt!

nu sitter jag och kollar på valvakan, och bara hoppas och hoppas. går det inte den väg jag hoppas på så är det väl bara att acceptera det, det är ju därför vi har en demokrati.

men nog om valet nu. idag har jag bara degat. jag har saknat chipsen men har verkligen inte orkat köpa några, hahaha! i veckan blir det mindre träning än vanligt, och en visit till mi casa mellan torsdag och fredag. saknar min mami och papi.

ha det bra,
XOXO♥


100919

hej alla fans.

igår kväll hängde jag först i stan med petra och käkade pizza, sen drog vi efterrätten på donken i form av en mcflurry magnum. efter det drog vi to moi place och efter ett tag kom elin och gjorde oss sällskap. vi halv tolv stack dom för nattkäk på donken och kanske en utgång, jag hoppade i sängen.

just nu känner jag mig lite patetisk och kollar på reprisen av idol, som jag redan sett. men men. imorgon har jag bara en lektion, sjukt skönt. lite chips skulle inte sitta fel heller. orkar man gå till ica?

XOXO♥

bff, jag saaaaaknar dig!♥


100918

pissmatch, fyfan. orkar inte ens tänka på skiten..

nu snart kommer petra och vi ska dra och käka pizza, tack för det!

XOXO♥

politics here I come!

ja vafan, varför inte? har följt valdebatterna som en tok hela veckan och har verkligen fått mersmak för alltihopa. sen blir det ju inte sämre av att jag och anna har vår egen lilla (läs: stooora) debatt över msn heller haha. envisa som megaåsnor är vi också så det här kommer sluta illa. imorgon ska jag ta stöd av min kompanjon petra och diskutera valfrågorna som mona och lars, eller fredrik och jan, vilken sida man nu står på.

men frågan är ju om man har psyke så det räcker? jag förstår inte riktigt hur dom bara kan stå och kolla på varandra och sen sluta prata när dom blir tillsagda. jag skulle ha hetsat sönder vid ett visst antal tillfällen. måste nog sova snart och lugna ner mig lite tror jag, hahaha!


prom

jag och stina har insett att vi inte tar studenten på samma dag, vilket är åsum! så nu ligger vi och kollar på balklänningar. färg? modell? köpa? hyra? sååå mycket man ska tänka på..

fast jag tror att jag vet vilken sorts modell jag vill ha, inte exakt men på ett ungefär. men FÄRG? det är en jävligt bra fråga. och hur ska man kunna bestämma sig?? jag vill iväg och prova en massa nu!!

mami... hihihihi

kizzkonzert

080530 stockholm stadion


observera sista bilden, pappa i svart skinnjacka och mamma med kort hår och svart jacka med två vita streck på luvan: vi är påväg ut från arenan. kan lova att det tog sin lilla tid. shit alltså...


100917

grattis lovisa på 18årsdagen!♥


jag började dagen med ett träningspass, som alla andra fredagar. sen dess har jag städat, duschat, kollat på idol och lite valdebatt innan internet inte ville längre. undra om jag kan få petra att kolla på debatten mellan mona och fredrik imorgon? tur att vi är på samma sida iallafall, har varit påväg att hetsa sönder på både anna och ellen några gånger nu faktiskt, hahaha. hatar att jag inte får rösta, jag blir ju förfasen 18 i år!

XOXO♥

he entrenado

översättning: jag har tränat.

lutar åt att det blir ännu en helg i sundsvall, och som det ser ut nu så drar jag inte hem förrän andra eller tredje helgen i oktober. oj. jag som måste hem och hämta grejer. får se hur det där blir.

men jag borde sova nu eftersom jag har rig-träning imorgon. sen leeeedig. sen får vi se om jag hänger något med petra i helgen, längesen nu. men hon är ju ute i skogen och dräller med resten av klassen. och en liten fågel viskade i mitt öga att det inte går skitbra för dom. stackarna. hähähä.

men nu: SÄNGEN! (men hurfan ska jag kunna somna nu när jag sov till halv elva imorse? smartäzz)

XOXO♥

100916

höjden av dumhet:

att skära upp hela tån på en vass kant av stolen innan man har försäkrat sig om att man har plåster hemma..

love

underbara musik. underbara THE FRAY. deras låtar "talar" till mig, jag älskar dom.


you found me


how to save a life


underbara cover! heartless


never say never


over my head (cable car)


all at once


syndicate

lyssna och njut!

handbolllllll

idag fick jag en förfrågan om jag inte ville börja träna handboll igen. och JO det vill jag.

men det känns som att jag släpper fokus på fotbollen då, och det vill jag ju absolut inte. jag har ångrat mig ganska många gånger att jag slutade, och att jag hoppade av distriktslaget och så. men just då så kände jag att fotbollen betydde mer. och det gör den fortfarande. men nu börjar man ju fundera på om jag valde fel sport om ni förstår vad jag menar. jag fyller 18 om tre månader och har inte varit på en landslagssamling än. hade jag varit det om jag fortsatt med handboll och valt det istället?

aaaah blir tokig på mig själv. det är ju inte försent att börja igen, men det är ju fotboll jag vill satsa på och då känns det lite onödigt att lägga fokus på något annat.


100915

tjabbanäää!

imorse var det rigliga igen, mitt lag vann omgången. HUUUUR NICE?? dagens kommentar om det hela blir: släpp spärren.

sen hade vi religion, jag som trodde jag var ledig idag. men icke. men chill lektion ändå liksom. men nu har jag ingen mer skola den här veckan. HUUUU.. nej jag bara skoja. men det är grymt skönt! och på måndag har jag endast en lektion och sen är jag ledig nästa fredag igen. i like it!

nu ska jag kolla lite tåg.
XOXO♥

politics

ännu en föreläsning inför valet. idag var det thomas östros tur. man kanske skulle gå med i ett politiskts ungdomsförbund? nu är man ju liksom insatt och intresserad, så varför inte?

nu kan man ju inte låta bli att skratta åt idol. vadfaaaaaan liksom? hahahaha. lite kubb på det så!!

XOXO♥

100914

passar på att kasta upp ett inlägg i pausen på top model. efter det måste jag springa till bussen för att åka på spelarmöte.

vi hörs efter det!
XOXO♥


powerwalk!

pyser iväg på en mysig powerwalk med ellen. är det nu man skulle haft ett par easytone??


100913

kan ju ta och börja med att gratta min "moster" sanna som fyller år idag, GRATTIS på dig! =)

idag fick jag världens sämsta (eller kanske bästa?) start på dagen everrrr, avslappning på den mentala träningen. trodde aldrig att jag skulle bli pigg igen. men skönt som tusan var det ju för stunden iallafall. sen blev det lite catfight inom klassen på idrotten, vi spelade volleyboll och var uppdelade i rigarna+lumpan mot resten. alltså blev det lite psykningar. men kul var det! bra taggning inför guldtrofén där det ska köttas!

ikväll ska jag ta en prommis med ellen. och det var inte igår vi träffades kan jag lova. så det ska bli niceee. morgondagen är förövrigt min sista skoldag den här veckan. DET är typ wounderful. mer än wounderful, det går inte att beskriva! men undra vad jag ska sysselsätta mig med...

nu har mina mackisar kokat klart, cee ya!
XOXO♥


oooold picture, kanske andra dagen i skolan första året på gymnasiet. alltså mer än två år sen!!

victory

hej. hallå. tjena. tjabba. hallojsan. hellu. tja.
häj.

även denna match slutade med seger! hur skönt?? ASSKÖNT! sitter här med en uppsvullen median fotknöl, men är glad att det bara är det. det är ett under att vi klarade oss från en värre skada än att vår målvakt fick åka till sjukhuset efter en spark i nacken/bakhuvudet. så vad ska jag säga? vi tröck ner dom med en 3-1 vinst och åkte därifrån med 12 hela spelare. en tjej gjorde illa foten tror jag det var. sen målisen.

vi snackade om att börja rulla boll i halvtid. våga ta in bollen och spela enkelt på rättvänd osv osv. men helt ärligt: jag vågade inte ta emot en boll felvänd och sen knacka tillbaka den på rättvänd. man körde på taktiken: vänd och slå iväg bolljäveln. hade man tur så missade motspelaren med sin bensax och man fick ha fötterna kvar. och skulle man vara hård tillbaka men på ett sjysst vis och spela axel mot axel och så, jag då fick man igen så att det heter duga. som ni kaaanske hör så var det inte skitkul att spela match idag. men segern gör ju såklart det hela lättare. jag blir bara så arg ibland när dommaren inte riktigt vet vad han gör. självklart tycker jag att kamp om bollen ska tillåtas i fotboll, annars är det värdelöst. men knuffar i ryggen precis när man ska ta emot en boll eller hoppa upp och nicka, är ingen kamp om bollen. inte heller att glidtackla bakifrån, köra med bensaxar och efterslängar. det är bara groteskt farligt!!

så jag är glad att matchen är över, att jag har alla kroppsdelar i behåll och mår bra. plus att vi tog tre poäng är ju bara helt UNDERBART!


rap

det här är långt ifrån min musikstil, men här har vi en riktigt bra artist ändå. han är nog den enda hiphoparen jag tycker är riktigt bra.

eminem.


love the way you lie med rihanna


not afraid


'till i colapse med nate dogg


lose yourself


when i'm gone


stan


6 veckor & 5 dagar.
47 dagar.
1128 timmar.



gameday x2

spelade match igår, fast jag bara skulle ha spelat idag. men nu blev det båda. fick alltså göra min premiär i div3 medelpad igår, inte illa alls. matchen (som var mot söråker) slutade 1-0 till sdff. vem gjorde målet? jo jag. hahaha helt sjukt. på två matcher med sdff, en div3 och en div4, har jag gjort två mål. jag brukar aldrig göra mål! idag är det div4 match igen och det ska KÖTTAS! 

är riktigt peppad måste jag säga! man måste ju börja någonstans ellerhur? jag är liksom inte nöjd med att spela i div3 och 4, men jag arbetar mig uppåt. jag fick chansen igår för att en tjej blivit sjuk. jag gjorde absolut inte min bästa match, var riktigt svårt att komma in i den på något vis. men jag gjorde ett mål och fick ändå visa upp mig på något sätt. idag är det som sagt div4 och då ska jag verkligen visa vad jag kan.

wish me luck!


yesterday

100912

tjäbbaaaaa.

jag insåg nyss att jag inte bytt månad på min kalender än! det betyder att jag missat 12 dagar av den snygging som gömmer sig under måns zelmerlöw. aaaaaah!
måste.
ändra.
nu.

det var adam brody som dök upp! 12 dagar mindre av adam brody. vilket misslyckande. orutinerat måste jag verkligen säga! men kanske kan jag bläddra tillbaka till september när december kommer. ingen vacker syn då alltså...

ha de,
XOXO♥

100911

shit, idag är det nio år sen attacken mot world trade center hände. VAD FORT DET GÅTT!!

igår var det klassferre, på flera olika ställen faktiskt. men det var trevligt! idag mår man ju som man förtjänar.. haha skoja. idag har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt, men imorgon är det gameday.

har ett fett skavsår av tandställningen också, hemskt trevligt måste jag säga.
fast nu är det nog dags för frukost.

XOXO♥

känslannnn

herreguuuuuud säger jag bara! tänk att vara sångaren gary lightbody där! eller hela bandet för den delen...

snow patrol





eller the script


clothes


100909

hahaha galen dag! många i klassen hade en galen natt så det har berättats en hel del historier. fick sluta mycket tidigare än vi skulle men jag och petra stannade i klassrummet och kollade på kungarna av tylösand. HAHAHAHAH.

ikväll är det träning men jag har vaknat med ont i halsen två dagar i rad nu så jag hoppar den. nu väntar jag på lite catfight i top model!

ciao,
XOXO♥

sweet 17

eller hur var det nu igen??

typ alla i min klass ska ut ikväll. baren/färjan/thailand-håkan hänger på memento och de ska dit och få honom svettas på andra sidan bardisken. och vad gör jag? ligger hemma och kollar på biggets loser och idol. och nej det här hänger inte på att få gå på krogen och dricka mig full och bla bla, det handlar om gemenskapen. jag kankse ska föreslå en spelkväll med klassen istället? vi kan chilla här i min lägenhet och spela monopol och kort och grejer. aaa eller nääää.

LESS TJEJ SÄGER HEJ. då.

bff

hey baby, i miss u!♥


100908

skolfoto imorse. förvånansvärt bra närvaro från klassen tycker jag haha. sen får vi ju se hur många månader det tar  innan dom trillar ner i brevlådan. men det värsta är att man ALLTID får kolla på det enskilda fotot men ALDRIG på klassfotot, vilket vill man kolla på tror ni? det som kommer visas för typ alla elever i hela sundsvall eller det som man ger till någon släkting som redan vet hur man ser ut??

sen var det valdebatt. det är fan kul! lite catfight, lite hets, lite anklagelser, lite skratt, lite chock. det mesta hinns med liksom. jag får ju som sagt inte rösta i år så jag får väl chilla fyra år till och sätta mig in i det lite mer då. det är faktiskt ganska skönt att slippa rösta. för jag är inte heeeelt säker på hur jag skulle rösta, och att rösta blankt är fel tycker jag. har man chansen att påverka så ska man ta den =)

och hur bra var det inte av sverige igår då?? eller mindre bra av mellberg men det är så typiskt honom ändå. ruggigt klumbigt bara.

XOXO♥


i love football!

hemma från träning och kastar sig framför tvn för att kolla på sverige-san marino. PISKA PÅ DOM!! zlatan är ju liksom en gud. och sebastian larsson är så fruktansvärt het. och wiland står så man måste ju hålla lite koll liksom.

sitter och snorar för övrigt. eller njaa, sitter och tjockis-andas med öppen mun eftersom jag inte får in minsta lilla syreatom genom näsan. fattar inte varför jag alltid ska bli så sjukt täppt i näsan?? men det är väl den bördan gud har gett mig. för någon annan börda har jag inte menar jag. höhöhö.

nu ska jag käka lite godis och kanske ringa mamma och låta henne höra hur täppt jag låter så hon tycker synd om mig. jag gillar sånt!

XOXO♥

100907

idag har vi lyssnat på jan björklund. jag är inte ett dugg intresserad av politik och får inte rösta så jag har inte läst en rad om valet i tidningarna. men jag kan bli sjukt insatt om det läggs upp på rätt sätt. idag blev jag lite upprörd när han började prata om dom nya betygsstegen. det borde ju gynna dom som får det nya och sänka oss som har det gamla sättet fortfarande. kanske räknar jag på det om jag får lust, vi får se.

sen var det lite roligt när han blev lite grillad ett tag. en kille ville veta vad han tyckte om sd och han svarade: varför ska jag stå här och prata om andra partier? då sa en tjej: men ändå har du ju stått och pratat om dina motståndare tidigare? (something something) haha det var skitkul iallafall, en sån där sak som man bara måste vara där för att förstå.

imorgon är de dags för skolfoto. och ikväll är det dags för landskamp! WOHOOOO

XOXO♥


because i'm leaving on monday morning


100906

hola amigos! 

cómo estaís? yo estoy bién, pero tengo un poco frío. he estado en el colegio hoy. nada mucho. tuve dos lecciones sólo. perfecto!

haha nej nu orkar jag inte mer. sitter och väntar på att top model ska börja och äter lite godis som mami och papi hade med sig från åbo. min största rädsla var att de skulle ta med sig en stor vit toblerone.. men dom hade sina huvud på skaft och kom hem med en haribo mix! sitter här och snorar och inser för mig själv att där fick jag för att jag sa till farmor i helgen att jag sluppit förkylningen som man nästan alltid får när skolan börjar.. ha ha ha.

XOXO♥

can we pretend..



..that airplanes in the nightsky are like shooting stars? i could really use a wish right now...


100905

jahaja, då var det söndag igen. sitter och kollar på fångarna på fortet, föräldralaget mot barnlaget. skrattar lite för mig själv faktiskt haha. shit asså hahahahahaha.

idag är en pyjamas-söndag. alltså en helt vanlig söndag, love it. sundsvall ikväll. igår gjorde jag typ ingenting. var hos farmor och farfar och myste.

men nu måste jag fokusera på dom små barnen!

XOXO♥

i miss you

jag saknar lasse. jag saknar hans konserter. varför såg inte jag honom i somras?? hans underbara musik. det går inte att förklara vilken underbar man han är! det är något väldigt speciellt över han, hans konserter och hans musik. jag ska uppleva det många gånger till!









LOVE LOVE LOVE TILL DIIIIG!♥

100904

hola amigos!

jag börjar seriöst fundera på om jag börjar bli gammal redan innan jag blivit arton eller om jag bara är tråkig.. jag och stina skulle ha åkt in till stan igår, det är strömmingsleken. gjorde vi det? nej. vi stannade hemma för att kolla på landskampen istället. det slutade ju med seger så det var ju kanon! men vi orkade inte med strömmingsleken. vi är både för gamla och för unga för det. för gamla för att bara gå runt där och "leka" fulla som vissa gör, och inte ha något annat att göra, och vi är för unga för att komma in på krogen som nästan alla våra kompisar gör. så vi stannade hemma.

sen blir jag så arg. KAN NI SLUTA SKICKA VALSEDLAR TILL MIN LÄGENHET?? jag får inte rösta, jag är inte 18!! så sluta retas! jag vet att det är det ni vill... hahaha

men nu ska jag kila iväg och köpa lite godis tror jag.
XOXO♥

såhär såg jag ut i fredags



hej-jag-heter-malin-och-jag-typ-lever-i-tights! dom här är faktiskt ormskinnsmönstrade för er som inte ser det.

looove

ännu ett grymt band, skiljer sig lite från det jag hittills lagt upp, men fan vad bra de är!

alter bridge


hallelujah


black bird


watch over you


before tomorrow comes


brand new start


wayward one


coming home


in loving memory

den sista låten + watch over you är sånna låtar som jag själv vill skriva. in loving memory har en väldigt speciell betydelse för mig, historien bakom. jag ska göra en speciell sak med den sen, om något år..

100902

min högsta önskan gick i uppfyllelse igår! jag tappade (läs: rev av) mina stortånaglar! SOM jag längtat och väntat!! men det var inte riktigt så bra som jag hade hoppats, det var nämligen nya naglar under redan.. alltså kommer den här historien att upprepas. livet vore så mycket lättare utan stortånaglar... jag skulle ju kunna lägga upp bilder på hur det ser ut om ni vill, men det är riktigt nasty så jag tror jag låter bli vilket fall. och det luktade inte så gott heller av allt gammalt var. för visst har jag berättat att der varade som fään ett tag där i somras? annars tar vi det en annan gång, just let me know! =)

har annars haft en helt vanlig dag idag, skola, upptäckt att shemat ändras nästa vecka och blir snäppet värre vilket inte känns okej, men det kanske går att fixa! käkade blodpudding till middag, fiskgratäng till lunch. kanske tar mig en kubb eller två senare ikväll. imorgon blir det till att kasta sig på tidiga tåget hem för att hämta ut mitt id-kort som äntligen anlänt, samma dag som det gamla går ut, perfekt! sen är jag lite depp över att min blåa vackra boll som jag har på mitt tomas sabo-armband har tappat en till kristall, eller okej, sten. SAD!

sen har jag funderat en del på framtiden idag, tränarprogrammet på GIH verkar ju jäkligt kul, har läst kursplanerna och allting, och det verkar perfekt. men jag vill bli PT också. kanske kan utbilda mig till det sen, någon kort kurs liksom. eller blir man PT via tränarprogrammet? anar ni hur skönt det är att veta vad man ska göra i framtiden? it's lovely! =D

XOXO♥

update: hittade ett perfekt program nu, wellcare coach på Ylab - school of health and exercise, som läses hälften på distans och hälften i stockholm. efter dom tre åren är jag precis som jillian i biggest looser. men får man studiestöd under utbildningen? NEJ!! 53 jävla tusen per termin kostar det! är dom GALNA människorna??? får väl hoppas att jag vinner på lotto eller nåt kul innan dess...

wounderful!

jag och niklas har precis videosamtalat, underbart! hahahaha. så roligt så roligt. vad mer händer idag då? det är BIGGEST LOOSER! och såklart fångarna på fortet. jag ska också tävla där en dag, som damlandslaget. coolt va? jag vet!

XOXO♥

hej hopp

dags att snacka lite fotboll nu igen tycker jag, det har ju ändå varit RIG-liga idag. och jag har såååååå mycket att säga om den, men jag har lärt mig att man bara ska fokusera på sig själv. (duktig jag är va??) så det tänker jag göra nu.

jag vet att jag måste bli mycket mycket bätte. eller det har jag väl vetat hela mitt liv, jag kan inte påstå att jag någon gång känt att jag varit bäst i laget och så, eller ju kanske när jag spelade med P10 och kunde leva på min snabbhet typ. men jag har varit extra extremt medveten om det i två år nu. men det känns som att något hela tiden kommer ivägen för min utveckling. det är en känsla som man nog inte kan förstå om man inte varit långtidsskadad tror jag. jag kunde iallafall inte det innan jag vart skadad. det är så fruktansvärt frustrerande. jag har alltid fått kämpa liksom. jag har fått kämpa sjuuukt mycket för att komma hit jag är nu, och jag har inte ens kommit särskilt långt. plus att jag är en kämpare på planen. jag är ingen zlatan ibrahimovic eller kosovare aslani för att ta en tjej. ingen medfödd bländande teknik liksom, utan jag lever på mina defensiva egenskaper och att jag aldrig ger mig, det spelar ingen roll vad det gäller. men det känns som att jag inte får någon chans att visa vad jag är bra på. man kommer liksom bort tex på RIG-ligan då, när alla andra är hur tekniska som helst. men eftersom jag varit skadad, så ligger jag såååå mycket efter. jag låg efter innan jag kom hit, och jag ligger ännu mer efter nu. men rädslan för att bli skadad igen hindrar mig från att träna varje dag 24/7 för att komma ikapp.

även om jag är bättre nu än jag var innan sommaren, så är jag inte bättre nu än jag var innan jag flyttade upp till sundsvall. för jag har inte kunnat träna tillräckligt mycket. vissa som jag går med har blivit så enormt mycket bättre sen vi tränade första träningen tillsammans. mina fötter vill inte göra det mitt huvud vill. för jag har lärt mig så enormt mycket sen jag flyttade hit, om fotboll, om mig själv, om mig OCH fotboll. jag kan sitta och kolla på fotboll antingen på tv eller någon annanstans och bli upprörd för att jag vet hur mycket bättre det hade blivit om dom hade gjort som vi fått lärt oss. men det kommer verkligen inte fram för min egen del.

men som jag sa tidigare, jag ger inte upp. jag ska ta mig ikapp och bli grymt bra. det måste bara få ta den tid det tar. så på något sätt så vill jag be om ursäkt till mina kompanjoner på RIG för att jag inte är bättre än jag är. och det är riktigt fult att skylla på en massa saker, men jag vet att det är för att jag varit skadad. men jag ska jobba på som fääään. jag ska inte vara som bäst nu, utan om fem år kanske.

inget ska få sätta stopp för mig resten av den här säsongen eller nästa, eller nästa. jag ska hålla mig skadefri och frisk. så watch out, 'cause i'll be there! hahaha


100901

första septembet? SJUUUUUKT!

idag skulle jag ha käkat middag hos sandra, men den blev inställd.. så nu får jag agera kock till mig själv idag igen, men det älskar vi ju! eller? geme en pizza eller nåt vafan.

har haft RIG-liga idag, och träning igår. imorgon är det en träningsledig dag, på fredag är det RIG igen. men nu är det dags för top model!

hörs häääj
XOXO♥

RSS 2.0