121023


får jag säga att jag hatar min rygg? har knappt känt av den mer än muskulärt på lääänge, men så igår var jag ute på en prommis med frida innan skolan, och sen under dagen känner jag bara hur smärtan kommer smygande. och det sitter inte i musklerna. utan inuti liksom.

så idag när jag skulle gå till bussen för att åka till frisören, så gjorde det så ont så jag började må illa. måste ju vara någon form av låsning. men varför kommer den nu??? jag har kommit igång lite mer seriöst med träningen nu om man jämför med förra året, men jag har ju tränat betydligt mer än jag gör nu men har aldrig haft den här sortens smärta i ryggen.....

får väl se om det blir bättre, imorgon ska jag iallafall spela innebandy, även om ryggen gör ont! håller det så håller det!

121007


HÄJ på er!!

hade nästan glömt bort att jag hade en blogg hehe.... men det är väl dags att säga några ord så ni vet att jag lever. dethär har typ varit världens bästa helg. tenta i fredags, som kändes riktigt bra, sen ner på stan med emma och frida och bara myyyyyste sönder, sen hem och bli partysnygg och sen tentafest hos ida och eddan med utgång efter det. en riktigt bra utgång! sen när det blev dags för fyllekäk så gick min tandis sönder så nu måste jag ringa dom igen också.......... igår var det en bakis/mysdag med världens bästa kille. lämnade knappt sängen typ.. och idag en mer effektiv dag! nyss tränat, borde städa nu. crillson är iväg och spelar innebandy så att.

imorgon börjar en ny kurs också, jipiiiiiiiie!

puss

RSS 2.0