happy new year!

passar på att säga det nu, kommer inte ha tid för mer bloggande idag. ska snart ta bussen till stina, sen åker vi till anna för lite pulka-åkning, som det verkar som att resten av stan också ska göra idag, hahah. men det ska bli grymt kul! sen drar vi hem till stina igen och fixar oss och äter. vad kvällen riktigt innehåller vet jag faktiskt inte riktigt, men vi ska vara hemma hos stina fram tills tolvslaget iallafall =)

så gott nytt år allihopa!
XOXO♥

lista 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jaa, jag var på en skidsemester, den BÄSTA! har kört båt med ratt, hehe. varit på en arena-konsert. varit i danmark, på bosön. gjort en massa nya saker egentligen =)
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga, har aldrig haft.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? njae, bekanta typ.
4. Dog någon som stod dig nära? nej, tack och lov.
5. Vilka länder besökte du? Danmark, Finland. Wohoo!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? jaa, en resa till ett varmt land! fotbollsframgångar.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 4/1-11/1 först och främst, men det fanns fler också. 
8. Vad var din största framgång 2009? vet fan inte 
9. Största misstaget? Finns kanske nåt, kommer inte riktigt ihåg
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? skadad, ja! för mycket... sjuk, magsjuka!
11. Bästa köpet? lift-kort, hahaha! nej jag vet inte
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder, eller mat, tjockismat med petra ;)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? det fanns mycket mycket!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? amy macdonald - this is the life, james morrison ft. nelly furtado - broken strings. och lars winnerbäcks ALLA låtar
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare tror jag =)
16. Vad önskar du att du gjort mer? inte varit så skadad.. vunnit fotbollsmatcher
17. Vad önskar du att du gjort mindre? varit skadad, förlorat fotbollsmatcher
18. Hur tillbringar du julen? med min familj, mormor och morfar, och morbror med familj
19. Blev du kär i år? njae, kanske. eller jo, det blev jag nog..
20. Favoritprogram på TV? grey's, OTH, gossip girl.
21. Bästa boken du läste i år? sista sommaren (med dig), twilight!
22. Största musikaliska upptäckten? LARS WINNERBÄCK I LÄKEROL!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? mycket det faktiskt! =D
25. Något du önskade dig men inte fick? har inte fått allt än, så kan inte uttala mig om det ;)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? vaknade, öppnade presenter, åt frukost, var till stan, var på 70-årsmiddag, spydde.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? jaa, det finns det säkert. mer sol kanske
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? som vanligt. lite halvtråkig förmodligen hahaha!
29. Vad fick dig att må bra? familjen, vännerna, musiken, alla skratt!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? forever and allways, robert pattinson. i've been scarred for life!
31. Vem saknade du? många kompisar, när man inte setts på ett tag, typ.
32. De bästa nya människorna du träffade? folket från fjällen, helt klart!  

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

SHIT JAG DÖR! mormor och morfar har åkt hem, presenten som dom hade med sig var helt galet bra!! jag öppnade en DKNY-kartong och där i låg en KENT-BILJETT!! jag som varit så depp över att inte kunnat gå eftersom ellen inte kunde. MEN NU SKA JAG GÅ!! åååååååååååååååh vad bra! tusen tusen tusen tack! =D

3e mars! som jag längtar!

17!

nu är malin söderqvist 17 år. känns lite konstigt. kanske för att min absolut bästa present på födelsedagen var magsjuka. yschabyscha vad dåligt jag mådde. liiiiiite självmordsbenägen där vid 4 på natten bara. men nu är jag frisk. pusspuss på det.

sååååå, hela firandet blev typ inställt. farmor och farfars och siv och stens present hann jag få innan farfars hela 70års-middag kom upp igen. så ingen tårta heller... eller jo, farfars tårta på dagen och stens tårta idag, men ingen tårta för lilla mig. men mormor och morfar kommer idag iallafall. liten puss på det, att presenterna blir lite utspridda, man får njuta mer då hehehe ;) jag har iallafall fått pengar, DIF-trosor, toni&guy-grejer, och twilight-boken. uuuunderbart. men mer blir det!

imorgon är det nyårsafton och det blir kuuung!
nu ska jag kolla på nya sommarkläder, puss!
XOXO♥

herregud

ja nu var det länge sen. säger sorrie för det. men nu är jag back on track igen.

var hos mormor och morfar från onsdag till fredag. supermysig julafton, som ändå inte kändes som julafton. gissar på att man växer ifrån den där magiska känslan som alltid dök upp när man vaknade den 24e december. dagen efter var det lite kusinträff, och sen åkte vi hem och vidare till farmor och farfar för att fira jul där. mysigt det med såklart! vad fick jag i julklapp då? bland annat ett thomas sabo - armband, winnerbäck-boken och eclipse och breaking dawn på engelska. tyvärr inte twilight och new moon men jag fyller ju år om typ en dag, annars blir det till att fynda på mellandagsrean förhoppningsvis.

idag har jag och min bror haft ligga-i-sängen-hela-dagen-dag. har inte ens bytt kläder. läst ut sista harry potter-boken för andra gången och tyckt att den var lika spännande och gråtit lika mycket som förra gången, även fast jag visste hur allt skulle sluta. patetisk tjej säger hej! hahaha.

imorgon vet jag inte vad jag ska göra. får se vad dagen kommer med. men på måndag fyller jag 17 och farfar 70! vi fyller på samma dag, tycker att det är enormt coolt faktiskt haha =) så ni kan ju gissa vem vi ska fira? farfar såklart!♥ mig tar vi på tisdag istället =) så nu vet alla det, ska ni fira mig så kom på tisdag, hehe.

nu blir det sängen,

XOXO♥


danföredan

hohoho!

nu är det klart vart vi ska fira jul iår. bättre sent än aldrig! åker ner till mormor och morfar när mamma har slutat jobba =)

sitter och lyssnar på paows dokumentär om hennes stora blogg nu medan jag skriver. jag och anna diskuterade dethär igår, att man seriöst ska satsa på sin blogg och (förhoppningsvis) tjäna pengar på det. men hurfan gör man? =o hahaha, min blogg har funnits i ett år typ, har inte precis så många läsare så att jag vill skryta om det. lite synd. men nu ska jag sluta nörda här,
pusspuss
XOXO♥

rubrik

bra fantasi man har idag, ni får helt enkelt stå ut med den tråkiga rubbisen.

jag är iallafall hemma nu, och ikväll blir det pyntning och sådär =) får se vart julen firas iår, lite jobbigt att inte veta än måste jag säga.. men det blir nog bra =) nu ropar mami.

XOXO♥

i'm a punkrocker, yes i am

haha idag känner jag mig lite som rubriken, har niklas kiss-tröja på mig..

jag är iallafall hos anna nu, vi har gått på stan och köpt klappar och klänningar hela dagen känns det som hehe. men det är sjukt kallt ute igen! inte bra.. kan väl vara -8 eller nåt? känns lagom.

är ju mycket snö ute, suuuper! och eftersom annas julgran är typ gigantisk (?) så har verkligen julkänslan kommit.

idag när jag satt på bussen in till stan, så satt det två tjejer bakom mig, dom var verkligen skitjobbiga att lyssna på! vad har hänt med bergviksskolan och söderhamns kommun säger jag! alla är ju nästan fjortisar. är det det man måste vara för att få killarnas uppmärksamhet eller är dom bara allmänt UB hela högen?? ååååh, varför vill man se ut och låta sådär?? tycker nästan synd om dom, killar som tjejer... fjortishatarN_1

nej, det får räcka nu,
ha de!
XOXO



julenärhärhoppfalleraaaaa!

har precis slagit en massa massa paket, till kusiner och sådär. kom att tänka på vad mysigt det måste vara att slå in paket åt sina egna barn och sen se hur glada dom blir när dom öppnar dom (förhoppningsvis). total lycka liksom. måste erkänna att jag längtar lite efter det =') men ni kan vara lugna mormor, mamma och mostrar och gud vet alla som kanske känner lite oro i sin kropp när dom läser det här, än på ganska många år ska jag inte slå in paket åt några egna barn!

vi ska äta julkorv, med potatismos och rödbetssallad idag, så att alla vet liksom! haha nej men det är en tradition, och typ det godaste som finns! ikväll blir det mys framför tvn och imorgon ska jag åka in till stan och träffa anna =)

XOXO♥


=D

en vecka kvar idag!
*räknar-ner*

alliwantforchristmas

lalalalalaaalaaa...

storstädning idag. känns bra att man storstädar i sundsvall, åker hem, och vad väntar här? joo storstädning. wohoo.. men lite halvmysigt är det ändå, med stark betoning på halv. med julmusik går det väl an liksom. så ska väl sätta igång nu =)

XOXO♥


fjärde advent!

hej hej och åter hej!

idag är det fjärde advent och jag och my friend anna har varit till farmor och farfar och fikat och gjort pepparkakshus. typ blivit en tradition och det är najsah! vi har även pratat om påsklovet då det kanske blir en tripp till fjällen, så jäkla gött! hade ju lix enormt kul där sist..

nu hade jag tänkt kolla lite på gossip girl och bara njuuuuuta av att det seriöst är lov! inte så länge iochförsig, men det är lov och fyra dagar till julafton ocg åtta to my birthday! WIHOOO!

XOXO♥

burr

h-h-h-h-hej-j-j-j-j!

ungefär så låter jag nu för att det är så sjukt kallt här inne. igår var iallafall king. wonderful! när vi kom hem från biteline så mumsade vi i oss karra och kollade på i taket lyser stjärnorna innan vi sov. och jag grät som jag vet inte vad hehe.

nu snart kommer mamma och pappa, och sen blir det till att åka hem. ska bli så sjukt skönt!!
see ya,
XOXO♥

kistan kurrar

men annars är det fint!

jag har iochmed denna KALLA dag fått jullov! fattar ni hur kallt det är? man får ju köldskador bara av att kolla på fönstret.. okej, vi får köldskador av att vara inomhus också, vi har 16+ här inne. hur många har så kallt? hur många? va? va? va? vaaaa? så jävla less på den här skiten nu. angelica sa att dom krävt ändring eller en ny lägenhet. spännande.

ikväll ska jag och petra tjocka på biteline, (vilka annars liksom? fan bara vi som tjockar såhär mycket haha!) och det ska bli sjukt gott! är därför jag låter kistan kurra liksom, måste ha den så tom som möjligt så att så mycket som möjligt går ner. känns som en bra taktik.

nu fotas det som tusan här, have to go!
smell ya later!
XOXO♥

freakin' kallt yeah!

shietas pomfretas, kom upp halv nio imorse och såg att det var 15 minus ute! fyyyyfan! och det värsta var att vi hade 17 grader inomhus också. kollade termometerns max och min, och upptäckte att vi någon gång, sen vi började skolan i höstas, har haft elva grader inne. shit, de borde vara olagligt att ha det så i en hyresrätt...

men ja, kallt ute också. men inte så mycket snö? mer snö i stockholm fan. ja bo the man har nog rätt om att klimatet förändras och jorden kommer gå under snart. håhåjaja. nej men serri nu, skotta bort snön där och skicka den hit istället? eller just ja, om två dagar åker jag hem och där är det redan en halvmeter typ. dom fruktar att det kommer bli som vinter -98, fruktansvärda hemska vinter. flera meter snö. ingen tog sig någon vart. vi var inspärrade i våra egna hem, utan el och vatten. (ledningarna frös). måste säga att jag har tur som överlevde den vintern. det som jag sa igår stämmer alltså, i'm unstopable!

jag och petra försökte höja julstämningen i klassen idag och stod för körandet, sjöng så fint där med stämmor och allt. men nej, tror inte det hjälpte.. har nyss ätit peppisar och hoppas att det inte är försent att bli snäll nu. får jag många paket ändå? kanske ska be en snutt till gud utifall att. bra att vara på den säkra sidan =)

 

XOXO♥


en vecka!

kan inte fatta att det är en vecka till julafton! shiiet! vart tog höstterminen vägen? jävlar i min låda vad tiden gått fort! snart är det seriöst sommar igen. det klagar jag såklart inte på, summer is tha shit! men det är lite småmysigt i december också liksom. ja jag säger då det..

 

nu ska jag snart gå och kolla på tv, ph ju! pandoras är alltid lika kul hehehhe.

XOXO♥


in the snow, yellow snow, yellow snow

dididididiiiii. hej allihopa! måste börja med att säga: what's up med mina sångtexter i rubrikerna?? hahahahah, lite väl mycket sånt nu tycker jag. men det är i alla fall snö ute. en decimeter sisodär kanske. hemma är det typ fyra? lite wierd.

idag har jag haft utvecklingssamtal. gick fint, väldigt fint. i'm unstopable! haha skoja, men det gick bra =) sen har jag fått tillbaka min kärlek till matten också, och kan i och med det passa på att säga hej till alla som tycker att jag låter som en nörd nu. hej! men det är bara så roligt, och när min lärare kan bara kolla på en ekvation och säga att, jaa derivatan av den här ger tre extrempunkter, den kommer nog terrassa också ser jag. då bah wooooow så vill jag också kunna göra och sen har jag ögon stora som tallrikar. gött de hörrni. har bestämt mig för att ta hem matteboken över lovet, utifall typ. *ser-alla-göra-vågen*

 

men nu tänkte jag städa lite. eller ganska mycket. min garderob har på något oförklarligt sätt förflyttat sig till min fotölj? hur gick det till? hmm. sen ska jag käka pepparkakor och spela lite piano. längesen nu. saknar det. om man ändå bara kunde ha en kick ass sångröst också.. ska vi byta lite petra? =D hahahah.
XOXO♥


polis polis potatisgris

det stod alldeles nyss två polisbilar här utanför min lägenhet. sammanlagt var det tre poliser. en tjej. det tycker jag är coolt. kvinnliga poliser är verkligen status i mina ögon. undra om jag kanske vill bli det. hmm...

men i alla fall, var inte det jag skulle prata om. vad gjorde poliserna här? i mitt hus? hos någon av mina grannar? borde jag vara rädd nu? hjälp!

en sockerbagare, han bor i staden...

...han bakar kakor mest hela dagen. han bakar stora han bakar små, han bakar några med socker på.

idag har det varit storbak här. jag och ellen har bakat peppisar. NICE! blev iochförsig inte såååå många kakor, men det var fett mysigt =) nu ska jag chilla lite innan det blir sleeeep time. har utvecklingssamtal imorgon tjugo över nio innan skolan börjar.

inte många dagar kvar i skolan nu, så jäkla gött! fick min födelsedagspresent av petra igår eftersom vi inte hinner träffas på lovet. och den står så oöppnad och fin på mitt skrivbord. undra vad det är... hehehe

XOXO♥


CRY

jag har precis kollat klart på summerland säsong två, och vet ni? DET FINNS INGA FLER! 13 avsnitt två säsonger, det är vad dom har åstadkommit. en varm aplåd till er. hur fan ska jag överleva utan min dagliga dos av jesse mccartney?!? buhuhuhuhuuuu.

ska lägga mig och deppa sönder nu...

rewind

spännande dag igår! först en massa skidor och sånt som var spännande, sen fick jag fria händer att klippa min bror! så jag var frisör igår! blev niiiice. sen åkte jag ju tillbaka hit och yada yada. hehe

idag har jag gått i skolan och nördat med petriiiiiiiz. också niiice. imorgon blir det lite mindre nördning då jag inte börjar förrän kvart över tolv! guuud vad jag älskar mitt liv♥ sen på kvällen kommer ellejn hit, det blir peppisbak! myyyyyys! julstämningen ska fram fram fram. har ont i halsen också, inte bra.. tur att jag rehabar så jag inte missar träning på grund av halsont liksom. dididi.

förresten så ska mitt rehabprogram få mig att bli sämre. spännande program måste jag säga. längtar inte tills den tiden då jag är sämre, tycker om att vara bra... nej men skämtåsido, om caaaaa två veckor kommer jag ha ont. då fyller jag år!

om två veckor blir jag 18!!! eller nej just ja, 17 var det ju först ja...

deppad tjej säger: hej!

XOXO♥


calle

måste bara säga att calles version av higher var bättre än eriks. lite synd sådär att man inte får höra den på radion utan eriks. men men. annars så var det väl rättvist att erik vann. men han lär ju ska försvinna nu som alla andra vinnare gjort, förutom agnes som kom till baka efter typ 5 år. see you 2014 erik!

idag har jag kört bil, wohoo. och varit hos farmor och farfar. ikväll blir det myys.
XOXO♥

PS. higher är den bästa vinnarlåten hitills, G R Y M !

gladtjej

hemkommen från mötet. låter som att det kommer bli en skitbra säsong, hoppas att det inte bara är mycket snack och lite verkstad bara.. nej men jag tror att det kommer bli bra =)

grattis till mig idag också, har namnsdag! tack tack =)

blir lite sl nu, innan ph, parceremoni, måste ju ses!

XOXO♥


nappis

hola!

är hemma från nappisen nu (naprapaten) och det gick kanon! fick ett jättekul rehab-program, eller inte.. men men, måste göras =)

nu ska jag dra ner på stan på teori. gött de. sen hem och D I S K A !
XOXO♥

hejhejhej

sitter och kollar på ph, man får sig ett gott skratt hahah! men nu var det visst slut..

har varit och tränat, så ska duscha nu tänkte jag. vara lite frässssh för en gång skull liskom, he he he he ;) imorgon har vi styrka första lektionen. soft. har blivit en sjuk sucker för summerland. så blir ett sånt litet avsnitt innan jag ska sova också =)

imorgon ska jag förresten till en naprapat efter skolan, äntligen kanske min häl blir bra! =D hoppashoppashoppas!
men nu kallar duschen,

XOXO♥


fikamonster

heluu!

nyss hemkommen från en liten (läs: stoooooor!) fika på stan med petriz. snackade och myste, gött de! vad har mer hänt idag? typ inget egentligen.

nu tänkte jag kolla lite på summerland, älskaälska! har fått ett litet återfall i min crush på jesse mccartney... men superbra serie iallafall, så det blir det nu innan jag ska sova =)
XOXO♥

ingetärrättvist

usch. det händer för mycket just nu. som petra sa så var jag i en egen liten bubbla fram tills typ näst sista lektionen idag..

imorse tränade jag iallafall. känner av hälen litegrann nu så hoppar träningen ikväll och tränar imorgon kväll istället. känns som att jag kanske måste börja lite försiktigt och inte köra på stenhårt från början. (hahaha det stenhårda kommer jag säkert börja med nästa vecka..)

annars händer det liksom lite mycket just nu. hatar ruschen i skolan inför jullovet och massa annat. men det brukar ju lösa sig så ska inte oroa mig i onödan =)

ska gå och äta nu. snacka om att lusten till allt har försvunnit. brukar känna glädje och så ni vet inför jul och min födelsedag. nu känns allt bara jobbigt. hatar att laga mat nu. hatar att min häl inte bara kan kännas hur bra som helst. hatar att ordet hata finns.

XOXO♥

pictures


läkerol 5/12 -09

gasklockorna 15/8 -08 (eftersom vi var VIP så fick vi träffa honom) ;)


älskar min vägg!♥


magiskt är ordet! från i lördags! =D


duärbättreänduvet

häj bloggön!

idag är det måndag, skola. blä. prov. blä. fast det gick nog bra. förövrigt har jag svävat omkring på rosa moln idag. lyssnat på lasse heeela dagen och bara minnits (heter det sååå?!?!?!?!) lördagens konsert. heeeeeeeeelt sjukt vad hans låtar har fått en helt ny innebörd för mig! ååååååh lasse♥

imorgon ska jag prova träna. wohooo! bara att hoppas på att skithälen inte gör ont...

men nu kom jag på vad jag ska göra! jag ska rama in dom kort som jag tog med upp efter helgen, på mig anna och stina bland annat, sen ska jag fotografera ramarna så mamma kan köpa fler likadana, ska rama in mina lassebiljetter också! har två, nästa år blir det två till! japp, jag och anna har bestämt att vi ska gå på minst två av hans konserter nästa år! =D sen ska jag sätta upp tischan som jag köpte i lördags också, min andra lasse-tischa =D
XOXO♥


ääääääääääääääääääälskar dig

asså, jag kan inte förklara. S H I T V A D B R A D E T V A R I G Å R !!!!!

det är helt sjukt, vilken känsla det var där inne, heeela läkerol sjöng med i hugger i sten och en massa andra låtar. lasse bara stod där och log av lycka. han är älskad. sååå älskad! jag kommer aldrig glömma 5/12 -09. ALDRIG! lyckan jag känner nu kommer jag leva på tills 28/7 -10, så är det dags igen. JAG LÄNGTAR!

puss puss puss puss puss puss på lars winnerbäck. jag älskar dig. vi älskar dig. du skapar underverk. du.är.bäst!!!
XOXO♥

kul! NAAAAAT

seriöst, tack för stödet idag säger jag bara. puss.

efter skolan (spid-dagen) gick jag ner på stan och träffade ellen och pratade lite =) just nu sitter jag och snorar. fyfan vad mycket snor jag har i mina bihålor nu. kul! sen ska jag försöka plugga lite och sådär. har prov på måndag, och imorgon kommer alla gurlz hem till mig och på lördag har jag ingen lust att plugga. ska ju vara ensam hemma då och sådär. ligger helst och sover då.

ELLER HUR VAR DET NU? LASSE DÅ VAAA? JAAAAAAA!

och sen har jag ju bara söndag kvar liksom. så ja that's it for now i guess.
XOXO♥

ingenfantasi

grey's är freaking bra och om killarna i klassen inte kommer imorgon så kommer jag hetsa sönder! jag lovar!

utveckling

tänk vad samhället utvecklas hela tiden. klockan åtta ska min klass (och jag såklart) ha klassmöte. men inte ett vanligt klassmöte, utan ett msn-möte. inför imorgon, vi har spid-dag då. ska leka lite lekar och sånt där! tror att det kommer bli kung om bara alla kan tagga lite och sluta vara så tråkiga...

 

idag har jag shoppat alla julklappar! riktigt stolt över mig själv! sen har jag ätit pepparkaksdeg också.. dags att börja träna snart kanske, hehehe..

nu taggas det annars för WINNERBÄCK PÅ LÖRDAG! är bara tre dagar kvar nu! eller typ två. åååååååh =D (sorry för allt tjat, mest till dig petra haha, men kan inte hjälpa det) ;)

XOXO♥


nattinatti

nu säger jag goodbajs till denna hårda kökssoffa, träsmaken i baken och allt som hör till, och tjenahej till min sköna säng! fortsätter såklart pluggandet där. blä på kost. men efter det här är jag seriöst utbildad dietist! inte långt ifrån iallafall, shit vad jag kan mycket nu! möcke möcke! eller naaaaat. eller jo, jag kan ganska mycket, ska inte sticka under stolen att jag är en naturbegåvning. bara låtsas plugga, har kunnat det här sen jag föddes. kost är min specialitét! eller? aja, whatever, allmänt flummigt inlägg och jag ORKAR INTE skriva om det.

pussgodnatt♥

mösigt

har nästan precis kommit hem från träningen, verkar som det kommer bli en bra säsong! =) var iochförsig inte skitkul att kolla på.. det bara kröp i benen på mig, typ kliade! gud vad jag vill spela fotboll nu asså.... men tror att jag kanske tränar med rig på fredag eller så vilar jag hela veckan ut =P

nu ska jag däremot slita mig från den här bajsdatorn och plugga istället, har ju kostishprovish imorgon. lite småkrångligt sådär med ATP och pyruvat och citronsyracykeln och blablablablabla. så det ska jag ängna mig åt nu!

XOXO♥

lalalalalalalalalasseeeeee

hejpa!

mina läppar svider, hatar kyla, då blir mina läppar torra på engång =( för er som ville veta hahaha.. idag har det varit en helt vanlig tisdag förutom att jag hade sovmorgon istället för rig. tränade inte för jag är fortfarande snuvig och tjock i halsen.

men snart ska jag ta bussen ut till nordic (hatar det hatar det hatar det hatar det) eftersom klubblagsträningarna börjar igen! ska inte träna där heller, men det blir lite info och man vill ju vara där på första träningen liksom =) min första träning som SDFFare! har nyss ätit så ska gå och klä på mig lite varmare kläder nu, kallt som tusan ute...

XOXO♥

RSS 2.0