121227


har snart varit i stråtjära i en vecka. imorgon fyller jag 20. herre. känner mig typ nervös hahha. men mitt hjärta kommer vara här! han sitter på tåget och anländer vid sju ikväll. så. jävla. underbart.

jag får även träffa min älskade bästavän imorgon för första gången på 4 (!!!!!!!!!) månader. också. så. jävla. underbart.

hihihhihi, puss

121215

tänk att jag och min prins christoffer har varit tillsammans i 13½ månad. han har varit hos sin familj i 4 dagar och jag längtar sönder mig. snacka om att man uppskattar saker man har mycker mer när dom är borta.. att inte behöva somna själv är det bästa som finns. att få en puss i nacken efter att man sagt godnatt, och sova tätt intill hela natten. att få vaknar och krypa tätt intill och snuffsa in sig vid halsen och bara känna all lukt som man älskar så mycket. att få känna värmen från huden på den människan man älskar mest i hela världen. att få höra rösten på den människan som betyder allt. att se minen på den älskade mannen när han säger ett av sina klassiska skämt som nästan bara han tycker är roligt. den minen är oslagbar. 13½ månad är hur lång tid som helst för lilla mig. men det är ingenting motför tiden jag vill spendera med dig. no measure of time with you will be long enough, but let's start with forever. jag älskar dig christoffer ♥

121211


kan inte riktigt förstå att det redan varit andra advent. snart har halva december gått..... OCH SNART FYLLER JAG 20!!!

hihhihihi skojigt va?

annars då? började en ny kurs idag i skolan. crille lämnar mig för västkusten i fem dagar från och med imorgon, jag åker hem om 1½ vecka, det liksom rullar på och händer massa saker hela tiden. på torsdag har jag till exempel planerat att gå på lucia-BEPP (beteendevetarefterpluggetpub) och äta årets första julmat! det ska bli gött.

men nu tänkte jag sova faktiskt, ledig imorgon faktiskt. eller "ledig", ska läsa en del och förbereda inför seminariet på onsdag. sen tänkte jag köpa klart julklapparna som återstår på onsdag också. myyys!

puss på er!

RSS 2.0