100225

häj igän.

jag har (nästan) nyss kommit hem från lite styrketräning i skönsmon. beach -10 here i come! nu har jag nyss ätit lite bullar och sockerkaka och druckit lite mjölk och nej jag kollar inte på damstafetten och jag ska snart ta en dusch, inte lukta usch stå högt i kurs.

imorgon ska vi ha lite teori med rigus pigus och sen lite styrka med klassen, sen lite lunch och sen liiiite engelska. sen drar jag och petrizZz till birsta och gör the shoppingmall osäkert, sen bär det av till västanlake för lite myspys. sleepover också SÅKLART och sen kanske mamma och pappa kommer på lördag om det inte blir på söndag, får se vad the weathergods hittar på.

nu ska jag sluta plåga er alla med mitt trötta och oseriösa bloggande. tycker nästan synd om er som måste läsa. stryker under nästan. imorgon kommer jag förresten inte blogga, men det måste ni har överseende med, jag har faktiskt ett privatliv utanför bloggen som jag måste få leva. tack för att ni respekterar det bitchesss! pusspuss, love yah!♥

haha nej, ha en bra helg nu hörrni, det ska jag ha! perfekt start med imorgon!
XOXO♥

twilight♥

hehehehe, jag har hittat världens bästa sida! twilightfan.se ♥

 

vet att det finns en annan internationell också, med mycket mer saker! typ parfymer och grejer! jaa, jag vet att jag är besatt....


detta underbara OS

sms-konversation mellan mig och min mamma under herrarnas längd-stafett:

J - står för "jag sa"

M - står för "mamma sa"

J - skidåkning är inte bra för hjärtat!
M - allra helst när man måste titta på!
J - ja det är det jag menar. usch usch
M - tur att OS snart är slut.
J - haha ja annars lär vi inte överleva
M - precis!
J - rätt åt norge iallafall!:D
M - det är inte över än. (min mamma är väldigt smart!)
J - nej men nortugh sa ju innan att sverige inte brukar prestera i stafetter, nu gör vi ju det.
M - det är för spännande!
J - jag skakar när jag ska skriva sms haha
M - tur att man kan sappa.
J - hahaha det får man ju inte göra, gömmer sig under fillten istället!
M - ja det kan man ju oxå göra. (titta, coola förkortningar skriver hon också!!)
J - hur bra är anders??
M - han är ju från kommunen! (stolt mamma som inte ens är från kommunen själv? hmm)
J - jag älskar anders tror jag
M - idag iaf. (ännu en förkortning!)
J - ja, i lördags också
M - ja just ja!
J - det är för många lösa nedförsbackar...
M - men det är lika för alla. (visst sa jag att hon är smart?)
J - men det är nervöst att kolla på
M - ja!
J - är det verkligen sista varvet? jag trodde det var ett till efter det här! hahaha
M - det är sista hoppas jag.
J - DOM VANN JU!!!
M - gud va duktiga de var!
J - jag ska nog börja åka skidor jag med!
M - ja varför inte!
J - vill du vara min tränare? (min mamma är en föredetta längskidåkare, jojomensan)
M - okey!
J - great, då kör vi på det!
M - ja!
J - haha är det fel att säga att man börjar bli trött på dom här bilderna nu?;) (alla medaljer visades)
M - ja fast man måste le oxå.
J - man gråter nästan!
M - det gör man.

end of conversation.


OS!!!

GULD! JAG ÄLSKAR SVERIGE OCH DANIEL RICHARDSSON OCH JOHAN OLSSON OCH ANDERS SÖDERGREN OCH MARCUS HELLNER!

(särskilt anders och marcus, he he he)

OS

jag och mamma konstaterade nyss att skidåkning inte är bra för hjärtat, iallafall inte när man tittar på.

100224

häj





min dag började inte skitbra, jag köpte ny yoghurt iiii... måndags var det ja, och öppnade den idag. den smakade BAJS (och nej jag har inte smakat bajs, men jag kan gissa att bajs smakar så, eller yoghurten smakade bajs x10000000000000000000000000000000) skitäcklig var den... kollade på utgångsdatumet och det var 11 mars. tanken att det var ett långt-bort-datum passerade i mitt huvud men sen tänkte jag att vissa yoghurtar har långt utgångsdatum. en sak som jag sen reagerade på var att det inte fanns något förpackningsdag-datum! det brukar det väl alltid finnas?? lite skumt sådär. men jag har inte spytt än, så det var kanske inte så farligt att äta bajs-x10000000000000000000000000000000-smakande yoghurt, men jag gick och köpte en ny efter skolan iallafall. tog en helt annan smak och ett annat märke också, mig lurar dom inte två gånger, HAHA!

 

annars har jag haft två lektioner idag och inte gjort så mycket alls, mest gått runt och fantiserat om fjällen och L Ä N G T A T ! ska bli så sjukt kul så ni-som-inte-var-med-sist förstår inte! =D har dock ett liiiiitet problem när det kommer till den där fjällen-resan. JACKA! jag har ingen skidjacka! aaaaah! =o får hoppas att det löser sig, det gör det ju alltid såatte........

men nu ska jag sluta nörda här och gå och laga mat istället.
(OCH LYSSNA PÅ KENT, BARA EN VECKA KVAR NU!! 7 DAGAR! 168 TIMMAR! 10 080 MINUTER! 604 800 SEKUNDER! WOHOOOO!)

XOXO♥


mooovietime

bara måste se filmerna!!


du måste vara en idiot om du kallar dig klok

wohoo, ellen är påväg hit! wonderful! =D ♥

må FAN ta den som gnäller på att det är för varmt i sommar!!!

gillar den gruppen starkt på facebook, och det firar vi med lite roliga sommarbilder! =D




 
hahaha, vad hade vi kikaren till anna? ;)


 
det här saknar jag så fruktansvärt mycket! det var lätt en av dom bästa kvällarna i mitt liv! ååh, får typ ångest när jag kollar på den...


100223

idag har jag haft sovmorgon och sen liiiite liiiite naturkunskap innan vi drog på noliamässan. massa universitet och UF företag som var där. orkade inte vara så seriös där och gå runt och ta en massa information om universiteten, gör nog det nästa år i trean tror jag =)

chillidill dag för övrigt.
G E  M I G  F R E D A G  ! ! !

XOXO♥

OS

SILVERRRRRRRRRR! =D

hundfjället/tandådalen

snart är vi där igen! =D


100222

det är riktigt nära kent nu, bara nio dagar kvar! =D kommer bli galet bra!!

idag läste petra upp mitt horoskop från veckorevyn och det var lite läskigt likt min livssituation just nu, haha. men tror inte riktigt på sån där shit, men kul ändå ;)

imorgon ska vi på noliamässa och kolla på uf-företag, och jag har lite beslutsångest över vilka kursval jag ska göra inför trean. hm. vi får seeeeee. annars har jag haft två redovisningar idag och haft en riktigt rolig skoldag, det gillas! men nu kollar jag på OS såklart,
gotta go!

XOXO♥

100221

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalen OS-natt! shit asså! jag är typ mållös och ja jag grät igår. vilka killar!! jag vill också ta OS-guld... känns som att jag måste byta idrott för det.. TYPISKT!

annars har helgen varit helt OK så att säga. synd att vi inte kom ner till gävle i fredags, riktigt d e p p för det. men nu ska jag kika lite på ikeas hemsida eftersom jag ska separera nästa helg.

XOXO♥

100220

jag vill spela handboll igen. fotboll också såklart, men är sjukt sugen på att börja med handboll igen.. just nu håller jag på att ladda hem ALLA lw's skivor också, fått nån konstig abstinens och att ha dom på spotify räckte inte.

men nu ska jag kolla på en film och fantisera lite mer om att sporta (coolt ord! eller?)

XOXO♥


100217

plugg plugg plugg och plugg.. och ännu ett guld till sverige! vilken man, björn ferry! =D slapp dag i skolan idag och sen tog jag liksom med mig skolan hem också. men men.

 

blir ju bänkad framför OS ikväll också, som igår. hade tänkt plugga men sen fastnade jag där, hehehe. går inte att undvika faktiskt, sportnörd som man är! så bäst att laga mat nu, och inta soffläge. undra vad man ska äta idag då... makaroner och... makaroner? skulle det finnas OS i makaron-kokning skulle jag LÄTT vinna! så ska gå och finslipa på detaljerna nu,
peace!

XOXO♥


100216

i sommar vill jag på lasses öppningskonsert i linköping. jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill!

det är nu bara 15 dagar kvar till kent också, så jäkla nice! sen säger jag såhär också: poop att hellner missade pallen med 1.5 sekund igår! =( men life goes on och han kommer säkert få fler chanser!

XOXO♥

100215

hej-jag-heter-mailin-och-jag-har-bloggtorka!

första medaljen till sverige i OS iallafall och det blev ett guld! läcker hon är kalla alltså =D säger som gruppen på facebook, vi borde vara ledig från skolan när det är OS.. iallafall vi som går spid, jag menar, vi har ju idrottsinriktningen hehe ;)

annars så har jag en inlämningsuppgift och ett prov på torsdag. men det är iiiiinte långt kvar till sportlov nu, wonderful! =D sjukt jäkla skönt! och sen är det bara tre skolveckor innan det är påsklov igen, då drar jag och anna till fjällen! läckert läckert, ska bli asroligt =)

nu ska jag därimot fokusera på hellners 15km-lopp, hoppas på fler medaljer såklart!

XOXO♥

100210

tjäbbäääää

idag har jag gjort en lite speciell upptäckt. mina näst nyaste jeans kan jag inte längre ha, dom är för stora! jobbigt. på ett sätt. hade varit bättre om dom varit för små liksom, då har jag ju kunnat komma i dom igen, men nu vill jag ju inte det, haha. jag som gillade dom jeansen.. men jag ska väl inte klaga i guess.

XOXO♥


100209

fuck betygsångest

100205



ikväll drar vi på fotbollscup och kommer förmodligen spendera hela helgen där =)

peace!
XOXO♥

100204

häj.

såhär känner jag för att blogga just nu: blääääääääää. men jag gör det ändå. igår hade jag matteprov och det var sjukt svårt så vi får se hur det går alltså. sen åkte jag till tandregleringen och satte räls i underkäken så nu har jag fetaste skavsåren igen.. på kvällen kollade jag på film hemma och bara chillade.

idag har jag varit på min gamla högstadieskola med anna =) våra gamla lärare var på friluftsdag så det var inte så lyckat haha. men men.

nu signar jag ut!
XOXO♥

100202

hello!

dejten med min tränare igår gick som planerat. kan inte räkna med så mycket mer när man är skadad liksom. så nu ligger all fokus på att komma tillbaka till fotbollen. yäyä. annars har det varit en jobbig dag i skolan idag. seeeg. men nu är den över och jag har bara en lektion kvar på hela veckan och det är matteprovet imorgon. känns ganska bra nu faktiskt, pluggar en sväng till ikväll så ska det nog gå bra =)

sen blir det tandregleringen imorgon (mitt andra hem) för nu ska lite mer plåt sättas in. mums.

ikväll är det paradise-final hörrni! haha vad ska man prata om i skolan och se fram emot varje dag nu egentligen? patetisk serie egentligen, men ack så bra den är! =D

XOXO♥

100201

hej!

jag klarade denna oerhört sega måndag som startade halv nio och slutade vid fyra. var nog hålet mitt på dagen på 3 timmar som gjorde susen! hahaha. två lektioner uteblev men halva klassen hade labb sen, så jag och petra gick och fikade och satt och snackade i tre timmar =) sen labb då som inte var så krävande som vi kanske trott innan.

nu ska jag snart ta bussen till nordic och ha dejt med min fotbollstränare. spännande. träning ikväll men jag vaknade med ont i halsen och har haft lite ont och varit tjock hela dagen, så jag hoppar nog den. iiiiiiskallt har det varit idag, och inte duger det med snön som kommit heller, utan det ska komma mer också. bajs på det!

men annars är det bra, tackar som frågar. liiiiite väl mycket som händer just nu, men vaf*n, snart är ju allt över, haha!
XOXO♥

RSS 2.0