lö-lö-lö-lööördag

godmorgon eller nåt!

ellen sov här i natt, blev en massa mys, lite impuls-köp av pizza från biteline, haha! supergott! kollade på hannah montana the movie också, superbra film =D kung kväll i alla fall, blir många fler gånger.

men snart kommer min skjuts, som ska ta mig till bergsåkers IP. match där klockan tre. supertaggad, har ju inte spelat match på hur länge som helst känns det som, så idag får jag äntligen göra av med lite energi.

nu blir det lite lunch,
XOXO♥


one week done

and there's many more to go! men har faktiskt varit en rolig vecka, och det tackar jag klassen för! och RIG såklart, träningen imorse var superkul =D

har chillat mest hela dagen, slutade vid ett. väntar nu på ellendellenpellen, det är dags för fredagsmyyys! hahaha. men måste gå upp i tid imorgon så att jag inte är seg när det äntligen är dags för match igen, var för längesen för mig nu.. kung ska det bli i alla fall!

men that was it för mig för dagen i think,
ha det!
XOXO♥

aromat

shit, läste en blogg precis och blev så himla sugen på aromat! =o hahaha jag vet, helt sjukt.. men det fick mig också att tänka tillbaka till min låg- och mellanstadietid. då hade vi små korgar på borden i matsalen, och i varje korg stod det en gammal yoghurt-burk/mugg med aromat i. hade även en kille i min klass som fick en helt egen burk för att han slickade på skeden hela tiden, haha!

men om jag ska välja ett år från allaaaaa mina skolår hittills, så måste jag nog välja 6an! eller kanske 8an - 9an, men nääe, 6an var nog bäst ändå. klassen var helt underbar, jag gick på en liten skola så vi gick 5or och 6or tillsammans. så alltså gick jag med 93orna också. vi hade superroligt hela tiden, självklart finns det dåliga saker, men det mesta kan man skratta åt nu. vi hade en mat-tant som var ganska ung, och hon blev typ våran bästa kompis, hahha..

det som vi nog skrattar mest åt när vi sitter alla tjejer och pratar om det här året, är när vi skulle hålla en (eller om det till och med var två?) tysta minuter för barnen som blivit tagna som gisslan i sin egna skola. vi satt sex tjejer i en bänk-grupp, och alla vet väl att tjejer har lätt för att fnissa. självklart var allt tragiskt, det som hänt och så, men när vi var tvugna att vara tysta och inte fick fnissa det minsta så gjorde det ju såklart så att vi ville fnissa ännu mer! helt plötsligt var det en helt annan tjej, som inte satt vid oss, som började asgarva och då kunde vi inte hålla oss längre. efteråt fick vi oss en ganska rejäl utskällning av läraren, som tydligen trodde att vi skrattat åt dom där stackars barnen. men självklart inte!

om vi skulle hålla en tyst minut i skolan nu skulle jag bara bli så trött på folk som inte kan hålla sig för skratt, men på den tiden var vi liksom äldst på skolan, och självklart stentuffa! det hörde på något vis till att skratta på den tysta minuten. kanske var vi alla extremt UB = uppmärksamhetsberoende. hahaha, det är i alla fall roligt att tänka tillbaka på =)

nä, godnatt nu allihopa♥

I never claimed to be a saint

phhu, vilken dag alltså!

var samling kvart i nio imorse, lite sovmorgon faktiskt. men inte motför vad vi hade fått om vi gått i skolan men i alla fall. sen blev det buss mot torpshammar och boda borg, tillsammans med rig's årskurs 1 och 2. rolig dag! orken tröt väl på slutet kanske, men ändå en riktigt mysig dag! på bussen hem höll jag på att somna, och jag gissar att jag inte var ensam =P

hann vara hemma i en timme ungefär, snabbt i med mat och sen byta om, för det var träningsdags! soooooooooooooooom jag längtat! åhhh det var så roligt! tror allvarligt att det kanske är bra att vara sjuk några dagar sådär ibland, så att man måste ta ett litet uppehåll och verkligen få längta tillbaka! =D men längre än en vecka behöver det inte vara. som när man är skadad en längre tid, då blir man bara så deprimerad och konstig för att man inte får röra på sig lika mycket som man är van. i alla fall jag..

men nu ska jag käka lite och sen måste jag sooova, träning imorgon klockan 8, med årskurs 3, nervös!

XOXO♥

one tree hill

tjolahoppsan!

kvällen spenderade jag i min underbart sköna säng, som jag faktiskt saknat under hela sommaren, lyssnandes till regnsmattret mot fönstret och kollandes på One Tree Hill! kan nästan inte bli nå bättre =D

men jag känner verkligen hur jag bara vill träna fotboll nu! var huuuur länge sen som helst, förkylningen vill ju aldrig ge sig?!?! tror nästan att det blivit värre nu också, ligger här och snorar igen.. men nu ska jag antingen kolla på ett till avsnitt av oth (ja, jag har sett alla säsonger kanske 4 gånger, kan inte få nog av det!) eller så ska jag sova. lutar nog åt oth. och james lafferty ;)

godnatt allihopa
XOXO♥

¿?

hur kommer det sig att när man vill för mycket så går det bara ännu sämre?


åååååååååh

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna

jag vill träna


jag vill känna pulsen från stan igen

hello!

ojojoj, idag har haft den första "riktiga" skoldagen. började med träning imorse, klockan åtta, hej igen säger jag till tidiga mornar (eller vad sjutton heter det? =o morgonar? mornar? aja, whatever..) men jag är fortfaranda lite förkyld, så hoppade den träningen och ska inte träna ikväll heller. bättre att hoppa en träning för mycket än för lite. tycker jag i alla fall. sen var det en kille som sa en sak till mig i höstas, han var sjuk men tränade ändå. och han gjorde det för att varje gång han inte tränade, tränade hans motståndare och blev bättre än honom. så om han hade ont i halsen en dag men inte ville hoppa över träningen då för att hans motståndare då kunde bli träna och bli bättre, hur roligt blir det då om han skulle bli riktigt sjuk efter den träningen, hjärtmuskelinflammation eller körtelfeber eller nåt annat som man kan få av att träna med ont i halsen? hur många gånger hinner inte motståndaren träna och bli bättre då? va va va va va? mm, just det..

sen har jag även börjat med matte c idag. har inte sååå många tankar om det än, men det känns som att det kanske kommer bli jättesvårt =/ vi har även börjat en helt ny främmande kurs idag, kost och träningslära! verkar hur intressant som helst, anatomi och sånt. vill börja på riktigt med den nuuu! och imorgon ska vi i alla fall till boda borg, lite äventyr sådär haha. blir nog superkul =D sen SKA jag faktiskt träna på kvällen!

det drar ihop sig för nya one tree hill avsnitt också mina vänner! 14e september tror jag dom kommer! =D wooooooooonderful!
XOXO♥

minnen...


outfit på första skoldagen



tygskor från skopunkten
jeansleggins från gina
tshirt från gina
jeansjacka från hm
väska från mammas garderob hehe ;)

back to school

ja, idag har jag haft min första skoldag i årskurs två på hedbergska gymnasiet. woho! vi var där i ungefär 50 minuter och fick maaaaaaassor av information. har bland annat fått en ny kille i klassen.

imorgon börjar lektionerna, först RIG på morgonen, men jag kan nog inte träna.. men ska dit ändå för det kommer bli massa information då också såklart, vi ska åka till boda borg på torsdag faktiskt. sen har jag matte c (tror jag? jätteknepigt schema) och sen träningslära & kost, slutar kvar i två. ganska skapligt. om det inte blir alltför stora förändringar i schemat så kommer jag gå som längst till tio över tre, gött!

men nu ska jag gå och laga mig en god middag (eller typ värma något i mikron, prisa mikrovågsugnuppfinnaren!!)
XOXO♥

goodmorning

hello!
hemkommen från ellen's place, hon har ju skola idag. men inte jag! sista dagen på sommarlovet idag, bra väder också! får se vad som hittas på =)

men ont i halsen har jag också, tror att förkylningen blivit sämre =( ska springa iväg till köket och hämta en kiwi tror jag.. så blir nog ingen träning ikväll och imorgon har jag fetaste sovmorgonen till ett! men ska såklart möta upp petra på stan innan skolan =)

nu = kiwiii
XOXO♥

i suppose i never saw you

nu har mamma och mormor åkt hem, blev en liten städ-dag här, hehe. hade visst råkat  glömt att dammsuga under fotöljen på ett tag.. haha, men nu är det så fint så! tack mormor!♥

nu ska jag snart ta bussen till ellenpellen, kanske sova över tillochmed! är ju helt ledig imorgon, börjar inte förrän på tisdag klockan ett =) mysigt!
XOXO♥

i'm on my waaaaay

sitter i bilen nu påväg till sundsvall med mamma och mormor. pumpar musik på spotify så det bara smäller om det! haha gör alltid samma sjuuuka misstag, hittar nya låtar och nöter sönder dom tills jag nästan spyr på dom sen, genomtänkt va??

när mami och mormor sen drar ska jag nog möta upp ellen. känns så himla bra att säga så! möta upp ellen i sundsvall, tar en kvart med buss för mig ner till stan och mindre för henne! sååååå underbart!

XOXO♥

ellen och jag♥

better late than never

oj vilken fin ordagrann översättning jag gjorde till överskrift! men ni kanske fattar att det ska betyda bättre sent än aldrig, och då syftar jag såklart på stockholmsresan.

aaalltihopa började med att jag faktiskt sov över. eller över och över, lite för länge men jag grejade det ändå, lite stressigt kanske men ingen har dött av lite stress.sen hämtade jag och mami upp jennie och stina och vi åkte till tåget. hela den lååååånga milen. mötte upp ellen där och sen satte vi oss på tåget med kanske 10 "barn" till och pratade och skrattade. mest skrattade tror jag, blir lätt lite flummigt när man är trött. ett tågbyte blev av innan vi var framme i huvudstaden också. sen när vi skulle ta oss till gamla stan gick vi förbi en kyrka som vi skulle till dagen efter och pratade lite med gubben som skulle ta hand om oss då, och när vi skulle gå sa han: ses imorgon! och gjorde peace-tecknet. lite jäsigt. ja sen fick vi i alla fall gå till gamla stan och där skulle vi äta på en restaurang. i matkön bestämde jag och jennie (som var två av dom tre äldre "barnen" alltså från den äldsta årskullen som var med) att vi var tvugna att visa vilka som var äldst i gruppen, och såklart var vi inte seriösa, tror jag kanske varit det sammanlagt en timme av dom 13-14 år jag känt jennie haha! och sen spårade det. vi skämtade om det där så jag började gråta av skratt! men mat fick vi i våra magar och sen fick vi leta oss till vandrarhemmet för att lämna packningen innan vi skulle på vårat första studiebesök. och så att ni vet: jennie är inte bra på att läsa kartor! ;) men vi kom fram tillslut i alla fall, som tur var hehe. sen var vi på studiebesök hos stadsmissionen. fick lyssna ett bra tag på vad dom sysslade med. ganska intressant men också ganska långtråkigt.. efter det tror jag faktiskt att vi fick installera oss på vandrarhemmet, såsom att checka in och bestämma rum och så. det blev inte direkt kanon för oss, men inga sura miner hos oss inte! vi satte oss på två underslafar till våningssängarna och väntade på att banääna skulle anlända till huvudstaden hon med. jag och jennie låg på rygg bredvid varandra och skrattade åt saker som egentligen knappt var roliga. bland annat sa ellen att bristningar gick i arv och jag svarade: då brister det för mina barn. jag och jennie höll på att dö. sen när vi legat där och skrattat ett tag sa jaga tt jag kände mig påtänd, alltså stenad. och jennie svarar: ja det är du och (shit har glömt namnet! "sote" kanske?) han blev ju också stenad. till döds alltså. skrattade då ännu mer såklart! sen åkte vi in till staden och mötte upp anna och jag träffade en klasskompis. lite senare åkte vi ut på djurgården. åt en varsin kebabtallrik eller liknande, som vi alla lyckades uttala på olika sätt. sen sprang vi till skansen, gick runt där. kollade på djur. ganska mysigt faktiskt. sen blev stina ganska snabbt nerröstad med vad vi skulle göra sen. hon ville stanna på skansen medan vi andra ville åka till slottet och få vakterna att skratta. gissa vilket vi gjorde ;) men när det väl kom till kritan vågade vi inte gå fram och fula oss, typiskt.. sen drev vi runt i gamla stan hur länge som helst. hittade ben & jerry's kiosken där, tänkte dela på en glass-rätt för 298 kr men struntade i det tillslut. vi gick tillbaka till vandrarhemmet vid kanske halv tolv (?) och satte oss där och pratade en stund innan anna skulle dra sig hemmåt. jag jennie ellen och stina som skulle dela rum med redan två sussande ledare insåg att vårat rum skulle bli outhärdligt varmt eftersom det inte fanns något fönster så man kunde vädra, så vi satt uppe några timmar för att slippa värmen. men somnade såklart tillslut i våra sängar nere i det varma rummet. tidigare under kvällen hade mitt fotbollslag vunnit säsongens första serieseger också!

jag och stina vaknade upp i ett drag som heter duga. alltså vind-drag. en utav dom två fläktarna som fanns i rummet stod riktad rakt mot oss. täppt i näsan och jättepigg efter kanske 5-6 timmars sömn. tack för den! sen skulle vi fyra lyckas hitta ett ställe att äta frukost på, och vi envisades om att vi hade sett ett wanyes kvällen innan, så medans vi letade detta lilla café gick jag och jennie runt och pratade spanska. sånt som händer. vi hittade inte wanyes utan fick ta frukosten på espressp house istället. efter frukosten tog vi oss till klara kyrka för nästa studiebesök. där inne blev vi frälsta skulle jag vilja påstå. jag har aldrig känt som jag gjorde då. två personer berättade om deras tidigare liv, innan de blev medlemmar i klara. föredetta knarkare och dom hade skurit sig och så vidare. när dom stod där och grät (dom var även man och hustru till varandra) var det nog ganska många som frenetiskt höll tårarna tillbaka. shit, jag blir helt konstig bara jag tänker på det. ojojoj, alla skulle behöva en sådan "föreläsning". efter detta gick vi på stan, träffade anna, fyndade på rea och åkte tillbaka till gamla stan för att gå in i storkyrkan, där viktoria och daniel ska gifta sig nästa sommar. fick en liten guidad rundtur så att säga innan gubben där visade oss orgeln. så jag kan stolt tala om att jag har spelat på orgeln i storkyrkan! javisst. jag anna och ellen gjorde en liten rolig sak då, för det var ju andra turister nere i själva kyrkan, så jag började spela på bröllopsmarchen, hoppas ni vet vilken jag menar, och anna och ellen kollade hur alla turister skulle reagera. men tyvärr, ingen reaktion alls... sen blev det lunch och fritid tror jag. vid tre åkte vi över till djurgården igen för då var det dags för gröna lund. världens längsta kö tror jag, så det tog ett tag innan vi alla hade köpt åkband så att vi kunde börja åka. jag och anna kände oss lite självmordsbenägna så vi ställde oss frivilligt i insane-kön. uuuuusch säger jag bara. men inte nog med det, vi dog ju inte av det, så vi ringde upp några killar från gruppen vi åkt ner med och gick in i spökhuset. egentligen borde man inte bli rädd, men det blir man ändå. särskilt jag. panik kan det också stavas. speciellt en gång när vi helt plötsligt hade ett spöke efter oss, och jag knuffade anna framför mig och skrek: spring förihelvete! men hon hade linus linus och oscar framför sig, och dom sprang inte, för dom fattade nog inte att spöket var efter oss, eller så ville dom inte gå så snabbt utifall att ett spöke skulle stå runt nästa hörn. vilket fall som helst så kom det lite trappor och jag knuffade fortfarande anna framför mig och skrek, så vil höll på att ramla ner för alla trappor. så hade vi inte dött av rädsla fanns det en stor chans att lyckas dö där! men vi lyckades ta oss ut och sen fick vi njuta av att se killarna pinas i fritt fall tilt. själv bangade vi. men sen blev det tågresa hem. och såklart blev vi försenade eftersom vi skulle byta tåg sen och greja, men det fixade sig tillslut, och sista biten satt jag och anna mest och töntade oss. hahaha.

superroligt var det i alla fall och shit vilket långt inlägg det blev. men har ni orkat läsa hela så vet ni i alla fall vad vi gjorde dom där två dagarna i den kungliga huvudstaden. =) jag måste bara tillägga att mina tjejer är dom bästa, har alltid så himla roligt med er!♥

GODNATT GODNATT


slut

nu är sommarlovet slut. imorgon åker jag upp till sundsvall och på tisdag drar skolan igång igen. wihoooo, not! jag kan inte förstå att det tuffaste skolåret (säger folk i alla fall) börjar om tre dagar. visst, jag har aldrig haft problem med skolarbeten, men med alla träningar kan det verkligen kännas som att tiden inte räcker till. man får ju liksom prioritera. i somras när jag var så himla less på fotboll ett tag, försökte jag se mitt liv utan fotboll, om jag skulle sluta eller så. men jag kan inte det. mitt liv i stort sett består av fotboll, och i höstas när jag var skadad och inte tränade på några veckor, då hade jag så sjukt tråkigt. jag hade absolut ingenting att göra. för det blir ju som en vana, lika som med att man går till skolan varje dag. ibland kanske det är skönt med en sjuk dag, en pause, men sen blir det genast långtråkigt att bara vara hemma.

så på tisdag ska nya vanor sättas igång, jag kommer åka till skolan, kanske åka hem och äta något, eller äta direkt efter skolan innan träningen. sen hem och kanske göra läxor eller plugga, sen sova och sen börjar allt om. jag måste erkänna att jag längtar lite grann, till alla kompisar och sådär. klassen och grejer. men nu har jag spenderat 9 veckor med tre minuters gångavstånd till nästan alla tjejer. klart att det tar emot att flytta igen. och nästa gång jag kommer hem ifrån sundsvall bor inte anna här längre heller. en sak som jag pratat om mycket i sommar är att jag inte tycker att jag flyttat hemifrån än heller. jag mer vecko-pendlar på något vis. blir nog annorlunda det med nu. för min brorsa åkte också hem nästan varje helg i ettan, men nu i tvåan blev det mer sällan och nu i trean lär jag väl inte se skymten av honom här hemma. men det är ju så det ska vara också på ett vis, man måste ju flytta någon gång, och jag tror att det är bra att ta sig ifrån den här staden i så ung ålder som möjligt, annars blir man kvar. och tro mig, jag vill inte leva resten av mitt liv här..

men nu måste jag gå och knapra lite piller så min jävla förkylning går över snart,
XOXO♥

fredag

godmorgon igen!

igår var jag och träffade stina och anna som hade haft sin första skoldag för året. vi fikade och sådär innan det blev dags att åka hem. senare på kvällen var jag på jaktmöte, hehe, sysslar ju med sånt jag ;) blev ingen träning eftersom jag är förkyld sen vi var i stockholm. får se hur det blir med match imorgon och så. borta mot remsle i sollefteå i sånna fall..

idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske fest ikväll? =) strömmingsleken ju!
XOXO♥

torsdag

godmorgon!

idag börjar nästan ALLA mina kompisar i skolan eftersom gymnasiet här i stan börjar idag. själv börjar jag på tisdag och då har jag ellen där uppe med mig! =D kan fortfarande inte fatta det, ska bli så himla bra!

så idag när jag är helt själv överallt tänkte jag säga, men alla börjar ju i skolan så ni kanske fattar vad jag menar, ska jag ta bussen till stan och möta upp anna, som börjat i ettan idag, hon har tre riktigt roliga år framför sig! =D sen ska vi gå och kolla på hennes nya hus, för ja, hon ska flytta =( visserligen bara in till stan, men allt kommer ju ändå bli annorlunda. när jag kommer hem på helgerna kan jag inte bara sms:a henne på fredagkvällen klockan åtta och fråga om vi akn hiita på något, utan allt måste planeras. blir såklart ovant och så i början, men jag är säker på att det kommer gå superbra ändå, även fast det är sorgligt..

så så ser min dag ut, är även förkyld så vet inte hur det blir med träning ikväll =/
XOXO♥


den mannen...



det är något speciellt med honom, ungefär som med robert pattinson. han har något. jag blir lika chockad varje gång han springer! nya världsrekordet på 100m för herrar är numera 9.58s

snart händer det!

imorgon klockan åtta går tåget! shit, jag är aspeppad! ska bli så himla roligt =D OCH jag ska verkligen ta många kort nu, finns ju inget bättre än att sitta och kolla på kort sen och minnas allt som om man vore där igen..

vädret kommer kanske inte vara det bästa, men vi klarar oss ändå, det är sällskapet som gör det, right?
XOXO♥

new moon



kan inte bara 20e november komma nuuuu?!?!

harry potter och halvblodsprinsen

blir inte twilight, ska kolla på harry potter och halvblodsprinsen istället. jag har ju sett den en gång innan, med anna i stockholm i somras, dagen efter premiären. men jag tyckte då bokstavligt talat att den sög, så ska ge den en ny chans nu. kanske blir den bättre om man ser den fler gånger, vi får se.

jag hoppas det i alla fall, älskar ju böckerna!

trött tjej

så kan man verkligen beskriva mig nu! haha, shit vad trött jag är.. blev kanske lite sent hos anna igår, och sen hade jag träning idag på förmiddagen. men men, sånt är livet. inte för att jag tror att det kommer bli så mycket tidigare ikväll kanske, men imorgon MÅSTE jag gå och lägga mig tidigt, ska med tåget klockan åtta på måndag morgon. för då är det den kungliga huvudstaden som gäller! =D

dagens plan var att åka till gävle på bio, men vi struntade i det. vi tar det en annan gång när hela gänget kan istället =)

shit vad den här dagen bara försvann! gissar att det var för att träningen var när den var. men kvällen är ju i alla fall kvar! men just nu tror jag att jag ska kika lite på twilight, kan inte få nog av edward *dregel* HAHAHA!

XOXO♥


hår

kan inte sluta fundera på mitt hår. färg och så. vet att jag aaaaaabsolut inte ska färga mitt hår på ett tag nu, färga = hårmässigt självmord. ni anar inte hur kort mitt hår är nu. jag ångrar mig sjukt mycket att jag klippte av allt för några år sedan. kommer det någonsin växa ut och bli så långt som jag vill? jag har föreställt mig att när jag tar studenten om lite mindre än två år, så kommer jag ha låååångt blont lockigt hår. helst ska det räcka precis under mina tuttar, kanske lite längre. men då ska det växa jääävligt snabbt... åh, finns det ingen som har något tips på hur man kan få håret att växa snabbare??


brunt?

blont?

vad passar jag bäst i?

shopping

detta inhandlades i sundsvall:






och en adidas hood-tröja typ. men jag älskar bootsen♥

helg

jaha, då var det fredag igen då, shit vad veckorna går! nu är det bara tre dagar kvar till stockholm med alla tjejer! =D

kom hem igår eftermiddag i alla fall, jag och anna. hade det supermysigt i sundsvall även om vi inte var där så länge. men vi hann med det mesta, shoppa, kolla på fotboll, träffa petra och shoppa lite till, plus en fika på typ 2 timmar haha! att träffa petra var i alla fall superhärligt! två månader sen sist, helt sjukt.. men nu börjar skolan om ungefär en vecka, (lite mer) och då kommer vi ses sådär mycket igen! =D

men hörrni, vart tog sommaren vägen?? när jag klev upp imorse var det strålande sol och nästan inte ett moln på himmelen, så jag tänker: "aaaaaah, en dag på playan!" men vad händer när jag kollar på termometern? inte ens 15 grader i skuggan halv elva på morgonen! vad är detta?!?! usch, hösten kom såååååååå fort =(

nu ska jag försöka hitta en film att se på.
XOXO♥

estoy en sundsvall con mi amiga anna

sitter i lägenheten nu, har precis ätit pizza så nu hugger vi in på ett pringlesrör istället haha! har köpt ett par nya jeans idag, och sett vääääääääääääääääärldens snyggaste skor på din sko! får se om jag köper dom..

har ingen mobilladdare med mig så vi får se hur det blir med allt nu, klantigt att glömma den måste jag erkänna. men nu ska vi kanske kolla på en film eller nåt,

godnatt♥

onsdag

hej korthåriga malin, igen. kanonkul...

igår efter träningen skulle jag och anna ta ett kvällsdopp men vi bangade ur i sista minuten och åkte hem till mig och drack varm choklad och åt sliskigt mogen watermelon istället. och skrattade åt alla äckliga ljud som denne kunde göra haha!

om någon timme sitter vi på tåget till sundsvall, ska bli supermysigt! =D
XOXO♥


mysmåndag

igår kväll var jag, anna och jennie hem till stina på typ en försenad födelsedagsmiddag. det var så himla mysigt och väldigt god mat! som vanligt satt vi ute hela natten nästan och pratade om allt möjligt. det går allvarligt inte att ha tråkigt med mina tjejer! =D

idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, mitt rum måste städas i och för sig, så får väl göra det. sen ikväll är det träning. =)

angående kort från gårkvällen så tog jag några, men dom blev jättekonstiga, måste ha haft någon konstig inställning på blixten eller något =/ tråkigt...
XOXO♥

veckans händelser

händer ganska mycket den här veckan, det gillar vi såklart!

måndag hem till stina för mys med tjejerna igen =)
tisdag träning, mer vet jag inte. info-möte om sthlms-resan men jag kan inte gå
onsdag klipptid och sen åker jag och anna till sundsvall, äntligen!
torsdag hem från sundsvall på eftermiddagen, träning sen
fredag oklart vad som händer
lördag träning, mer vet jag inte
söndag oklart vad som händer

men på måndag den 17e åker jag till estocolmo med tjejerna och massa annat folk, en väldigt försenad konfirmationsresa. låter kanske inte så kul men jag tror att det kommer bli super! =D

the uninvited



Den unga Anna återvänder hem efter att ha tillbringat en tid på en psykiatrisk klinik, dit hon skickats för att få hjälp att hantera sina upplevelser i samband med moderns tragiska död. Men hemkomsten blir allt annat än vad Anna hoppats på. Under vistelsen på kliniken har hennes far hunnit förlova sig med Rachel, den kvinna som vårdade Annas mamma.

Ganska snart börjar Anna fatta misstankar mot Rachel, och bestämmer sig för att undersöka händelserna kring sin mors död. Och en dag förvandlas hennes misstankar till ren skräck, när hennes mors ande söker upp henne, anklagar Rachel för mord och kräver av Anna att hon ska hämnas. Anna försöker varna sin far, men när han vägrar lyssna, tar hon och hennes syster Alex saken i egna händer och börjar gräva i Rachels tvivelaktiga förflutna. Men Anna underestimerar Rachels styrka, vilket får oanade konsekvenser...

se den!


måååndag

oj, nu var det länge sen igen.. men i fredags var jag till farmor och farfar och plockade bär och färgade fransar + ögonbryn på farmor =) vädret var jätteknepigt, liksom varmt men inte så jättesoligt, därför blev det inget mys på stranden.

på kvällen kom jennie, anna, stina och ellen hem till mig, vi lagade mat ihop och självklart åt den sen. det var suuuuuupermysigt! (självklart tog jag inga kort, är säääämst på det! tyvärr..) men någon gång mitt i natten åkte jennie och stina hem och då bestämde jag, anna och ellen oss för att testa anden i glaset haha. så vi googlade på det och gjorde som man skulle men det hände ingenting... typiskt!

på lördagen blev det en tidig morgon, för jag skulle åka till krokom på match, det ligger vid östersund. typ varmaste dagen på lääänge så det var riktigt tungt att spela och vi förlorade.. sen blev det bussresa hem igen och sen kom anna hit, vi kollade på en superäcklig skräckis, the uninvited! shit vad vi skrek haha! men måste verkligen tipsa om den, för den var bra, men läskig och äcklig hehe..

så igår vaknade jag tidigt, det var ju bra väder! så jag och anna åkte ner på stranden och där träffade vi jennie och stina, stekte ett litet tag och badade, sen började det regna. då bestämde jag och anna att vi skulle åka till gävle istället, så vi gjorde det, där var vädret hur bra som helst! =D kom hem lite senare på kvällen och sen gick jag och la mig, så tidigt har det nog aldrig varit på hela sommarlovet, haha!
XOXO♥

värme!

igår åkte jag till gävle med niklas och anna, kollade på fotboll och hade det mys. idag åkte vi hem snabbt som attan för att steka på stranden med jennie, jättetrevligt att träffas igen =D

men nu ska jag åka på träning!
XOXO♥

tuesday

ellen has left the building and anna has arrived to sweden igen!

självklart kollade jag och ellen på twilight igår, kan aldrig aldrig aldrig nånsin få nog av den filmen! till det smaskade vi även på en utomordentligt god kladdkaka =) sen pratade vi halva natten innan vi somnade och sen vaknade vi lite för sent så ellen avr tvungen att dra nästan på engång.. men det var kanon att träffas igen, hade faktiskt inte träffats sen hennes födelsedagsfest innan. ♥

ikväll blir det träning om mina skavsår tilllåter det =)
XOXO♥

sleepover

lite senare kommer ellen hit! hon ska sova över och vi ska nörda twilight mer än någonsin! great!

på förmiddagen har jag solat, äntligen lite bra väder!! =D
XOXO♥


mums



snygg va? ohyeah! bara två år äldre än mig också, vilket är bra! och det där med att han bor i ett annat land och miljontals tjejer världen över tycker lika som mig borde ju inte vara ett så stort problem, ellerhur? hmmm..

aja, man måste väl få drömma, right? hihi

nattblogg

jag är så fruktansvärt irriterad och faktiskt arg just nu! tänker ju knappast berätta varför och många skulle säkert tycka att jag är töntig om jag gör det också, alltså, att anledningen till att jag är arg är töntig. whatever, kanske sover bort allt får jag hoppas. är väl bäst att bara vara tyst och knyta näven i fickan som vi alla fotbollsspelare så gärna vill säga när något går emot oss haha.

det liksom, aah, frustrerande kan man lugnt säga att det är...
men som sagt, sov bort det,
XOXO♥


RSS 2.0