120827


händelserik dag!

har hunnit med att tvätta x antal maskiner, betalat en massa saker, bland annat min del av hyran till crille och böcker till kommande kursen, alltså bara en massa skitgrejer...... jag har städat i lägenheten, satt upp gardiner för garderoben OCH hällt ut en massa tvättmedel i sängen.

lite träning, mat och en bra film på dethär så är dagen fullbordad!

120821

Gulligt att jag skrev fel i rubriken över förra inlägget. Det skulle ju såklart stå en 8a och inte en 9a men det kanske ni förstod ändå?

Rhodos var iallafall grymt. Grymt varmt, grymt god mat, grymt sällskap och grymt roligt! Roligast var nog att crillsons telefon försvann efter två timmar på ön. Hahaha.

Eftersom jag inte varit ute och flängt tillräckligt mycket i sommar blir den en mycket spontan tripp över halva Östersjön imorgon då mami och papi tyckte att jag och crili skulle hänga med på en kryssning för att avsluta semestern. Vi drar ju upp till umä i helgen så det passade ju kanon hihihi. Mycket trevligt skare bli!

Och som sagt, i helgen återvänder jag till det riktiga livet! Pusssss

120905

Rhodos baby!

120801


bläh, är alldeles för dålig på att blogga nu känner jag haha. en annan sak som är alldeles för dålig är att det är augusti nu. en månad kvar av sommarlovet men det känns som att det är slut snart... sjukt egentligen. två månaders ledighet har bara fluuuugit iväg.

ska väl kanske ta och berätta lite vad som hänt dom senaste månaderna då. jobb, jobb, jobb, lite fotboll, jobb, jobb, göteborg, danmark, göteborg, jobb, och sen är vi tillbaka till idag. i danmark besökte vi legoland, kikade runt i olika städer och hade det allmänt trevligt med kortspel och besserwisser och grejer. mycket mycket trevligt! i göteborg blev det mest chill. liseberg blev aldrig av på grund av vädret, men jag klarade mig ju utan det också tydligen.

imorgon och på fredag ska jag jobba, sen tiiiiidigt på lördag morgon sätter jag mig på det där jäääävla tåget igen och åker mot västkusten igen. men vistelsen där blir kort. för på söndag morgon LYFTER VI MOT RHODOS! åtta dagar av värme och trevligheter och det ska bli så underbart så det finns inte! sen en jobbvecka kvar innan årets sommarjobb är avklarat.

grymt sa grisen, vi hörs!

RSS 2.0