tjej-middag

ikväll blir det tjej-middag! mycket trevligt =D
idag i skolan har jag haft matte-prov, gick bra, very bra! sen blev det till att åka hem. pappa hämtade mig vid tåget, och när vi kom hem sa han: jag hoppas det var en sån här du ville ha! och sen visar han upp jofama by kenza jackan!! =D överlycklig! den är suuuuuupersnygg, TACK PAPPA! =D den är svart, bilder kommer upp sen! =) mer har inte hänt idag, utan tjej-kväll vankas, träning imorgon, sen får vi se, ha en hel veckas lov nu ju! hihi.

nu tar snart batteriet i datorn slut =P ha en trevlig helg allihopa!
XOXO♥

packning

ja, nu blir det till att packa igen, men den här gången för att åka hem, det vankas sportlov! uuuuunderbart skönt! får som jag tidigare sagt se vad som händer, vet att det blir tränig, och lite matcher, och imorgon lutar det även åt mys med det gamla tjej-gänget! =D blir liksom så nu för tiden, att vi bara träffas när det är lov. varför vet jag inte, men vi är 6 tjejer, utspridda på tre skolor, två av dom går på gymnasiet hemma, två av dom i nian hemma och jag går här i sundsvall. tråkigt är det i alla fall att vi träffas så sällan som vi gör =/ är i alla fall en hel del som ska hem, bl a laptopen och en massa kläder, även en del läx-böcker, så imorgon ska jag få skjuts till skolan! av en klasskompis som äger en moped-bil, mycket bra! =) haha.
så nu måste jag gå och packa =P
men först ska jag visa ett par skor som finns att köpa på scorett, oerhört snygga men tyvärr så kommer jag förmodligen aldrig kunna använda så höga klackar.. men drömma kan man ju alltid!
pussgodnatt♥


bosön

måste verkligen be om ursäkt för min uuuusla uppdatering, men jag har varit busy busy busy dom senaste dagarna! blev en bosön-resa för mig i alla fall, trotsade min hals och åkte iväg. och det har varit bland det roligaste jag gjort i mitt liv! =D en massa träningar, förelsningar och underbart trevligt folk! har tränat med bl a assisterande tränaren för damlandslaget och haft föreläsning med johan fallby, en GRYM idrottspsykolog som varit och föreläst för många elitidrottare =) så jag har verkligen lärt mig massor! ser fram emot hur kommande år blir, om det blir fler träffar med gymnasierna eller inte, jag hoppas verkligen att det blir mer! =D

idag har jag gått i skolan igen då.. segt att vara tillbaka faktiskt. men jag har härdat dagen och nu ikväll blir det nog träning igen. =) imorgon har jag spanska, sen matte-prov, sen slutar jag för dagen och det är lov! UNDERBART! får hoppas på att det blir en bra sådant, skönt ska det bli i alla fall!

nu måste jag gå och kolla om jag har någon mat över huvud taget här hemma =P
XOXO♥


leksand

nu är det snart dags för tredje delfinalen (heter det så?) i melodifestivalen. leksand är värdstad. kollade nyss in startfältet, blir tufft ikväll tror jag =P EMD är ju klara tjejfavoriter, ska bli roligt att höra deras bidrag och sen är ju BWO med också, dom har ju alltid legat i toppen. min personliga favorit är molly sandén, hon sjunger så otroligt bra! hon är inte mycket äldre än mig heller. ojojoj vilken röst. men vem vet, kanske blir en total outsider som går till final, vad som helst kan ju hända =P nu ska jag i alla fall gå och mysa ner mig i soffan =)

vilka vill ni ska gå vidare?


saturday

äntligen helg! men har fortfarande ont i halsen.. ingen träning idag och blir nog ingen match imorgon heller..

igår var jag med anna och ellen i den stoooora staden och tog en fika och hade det allmänt mysigt! riktigt trevligt var det! =D lite senare på kvällen tog vi en sväng till hockey "rinken" (eller bara isen) och åkte skridskor och hade det riktigt trevligt. sen gick vi hem till anna och myste vidare där, hade sånt där riktigt behövligt tjej-snack om allt mellan himmel och jord =)
sen idag så vaknade vi alla upp förkylda.. så idag blev det filmmys, och med filmmys kommer något gott, nu blev det kladdkaka med godis i, vi kallar det godis-kladdis. sen gick jag hem, har ätit middag med mamsen och papsen nu, och snart blir det melodifestivalen =) ska försöka kurera kurera kurera mig inför bosön också.

men nu ska jag ringa till min farmor! =)
pusspuss♥

packat och klart

sådärja! nu är väskan färdigpackad, så nu är jag redo för bosön! =D räknar med att jag inte är sjuk då så att det blir en resa för mig. räknar till och med att jag kommer vara fit for fight imorgon redan så att jag kan träna på lördag och sen spela match på söndag. inget är ju omöjligt, ska ta en alvedon innan jag lägger mig så kanske det hjälper =) men nu när jag som sagt är färdig med packandet (som blev mycket saker, hur ska jag kunna släpa på det här till skolan imorgon??) ska jag bara diska av lite och sen är allt klart. nästa vecka blir jag ju bara här i typ en dag, plus en morgon, innan jag åker hem för lov. guuuuud vad skönt med lov!

men är lite orolig för att jag inte fick med mig allt. eller fått med mig kanske man säger. men träningskläder - check. fotbollsskor och benskydd - check. löparskor - check. myskläder och lite andra vardagskläder - check.
jag looooooovar att jag kommer ha glömt något! som tågbiljetten till exempel. det skulle ju sitta fint de! nä, det har jag kollat flera gånger, den ligger i väskan. bara för det så måste jag gå och kolla en gång till nu =P
sen disk
ciao♥

neeeeeeeeeeeeej!

nää, jag tänker verkligen inte bli sjuk nu! när som helst men inte nu! blir jag sjuk nu så kan jag ju inte åka till bosön på måndag, och jag lovar, då är inte mitt liv värt att leva längre! okej, så illa är det inte, men det är ILLA! vill verkligen inte bli sjuk! kan inte bli det!! nej nej nej nej nej nej nej nej!



men halsen värker som aldrig förr, så nu tänker jag mysa ner mig i soffan och drömma mig till sommaren! till stranden hemma! ge mig en varm sommardag med vänner där NUUU!

thursday

idag är det då torsdag, vilket betyder att det inte blev någon bloggning igår. men för att snabbresuméra dagen så började vi tio över tio, hade en lektion, sen lunch i nästan tre timmar, för att samhällskunskapen var inställd. jag och petra drog på donken, satt där i nästan en timme och bara pratade och hade det bra! =D sen åkte vi en sväng hit till lägenheten och myste lite, innan vi åkte tillbaka till skolan. mer lektioner, och ni som har lite koll vet att jag slutar halv fem på onsdagar, så det blev till att åka hem, byta om, äta lite mellanmål, sen ta halv sex-bussen till träningen =) tränade i en och en halv timme ute i kylan, sen hem, och ja ni vet, dusch, mat, tv... det vanliga.

en igår kväll när jag satt framför tv:n och kollade på GREYS (ja det har börjat igen!! är jag den lyckligaste på jorden eller?!!?) kände jag att jag började få ont i halsen.. och när jag vaknade imorse var det lika, om inte värre. har ont ont ont! och på torsdagar är det ju RIG-träning klockan åtta på morgonen, men eftersom vi är på norrporten arena nu så har vi en köldgräns på -13, och när jag kom upp var det -15,7 så det blev ingen träning, utan vi drog på badhuset istället. men jag badade inte, vill verkligen inte göra det här med halsen värre nu när vi åker till bosön på måndag! sen hade vi engelska, och efter det slutade jag! typ kvart över elva blev det! =D hade idrott sen efter lunchen, men eftersom jag har ont i halsen så kan jag ju inte vara med. blev en tripp till universitetet för lunch istället. nu ska jag verkligen kurera mig idag! massa varma drycker och halstabletter blir det!

men nu oth!
XOXO♥

johanna thydell

idag på svenskan hade vi bokprat i biblioteket. biblotekarierna (stava?) pratade om olika böcker som dom tipsade om, sen så fick vi välja någon bok som vi ska läsa ut och sen redovisa. jag valde en bok av johanna thydell som har skrivit boken i taket lyser stjärnorna. hon är verkligen superbra på att skriva. man känner sig som en extra person i boken liksom. så ser verklgen fram emot att läsa min bok, som heter det fattas en tärning. den handlar om en tjej som heter puck. mer än så vet jag inte =P det blir något knas med henne och hennes pappa i alla fall, och sen är det väl en massa andra problem hon ställs för också, vanliga tonårs-problem liksom =) ser som sagt fram emot att komma in i den och bli fast! kan även rekomendera i taket lyser stjärnorna, superbra bok! måste verkligen se filmen, men känner på mig att jag kommer gråta floder.. men aja, hoppas att filmen är lika bra som boken i alla fall =)
kramkram♥

tisdag

idag är det tisdag och det betyder sovmorgon för min del =) väldigt skönt. väldigt lugn dag, fick sluta vid två. då gick jag, emma och sandra till universitetet och mötte upp angelica för att äta där. imorgon har vi nästan 2 ½ timmes lunch, så får se vad vi hittar på då =P

ikväll är det träning igen. dosen ökar. ser numera ut såhär: måndag 2x tisdag onsdag torsdag 2x lördag och ibland söndag. men vill man bli bäst så får man ligga i =D förövrigt så ser veckan väldigt lugn ut. har inga läxor eller prov eller nånting. men dock två stycken nästa vecka.. =P men jag överlever nog!

nu ska jag fortsätta kolla på gilmore girls =)
XOXO♥

kärlek

måndagar är numera min favorit-dag! därav rubriken ;) okej, inte helt favorit-dag, helgen kan inte krossas, men utav vardagarna i alla fall =) hade träning imorse, visst, det var 11 minus och snöade litegrann, men vi härdade! underbart rolig träning och mina knän kändes inte alls! =D fick lite information om bosön-resa också, såsom tågbiljetter o.s.v. =) spännande! =) sen hade vi svenska, håller på med referat, ganska roligt faktiskt tycker jag. sen lunch, jag och petra pratade igenom alla sommarplaner, ojojoj vad skönt och härligt med sommar! sen matte, matte a går av bara farten, bara gammal repetition ju =P sen slutade vi! halv två, oerhört skönt! så nu är jag hemma och är arg för att jag har tappat en utav mina lösnaglar! =( satte på dom i fredags och nu har jag tappat vänster ringfinger =( knepigt det där, har aldrig haft lösnaglar förr, i femman/sexan hade jag låååånga naglar, men det gick inte så länge för dom gick alltid av när jag spelade handboll. sen dess har jag alltid hafgt korta naglar, och en period där i åttan tror jag det var, så målade jag dom i alla möjliga färger och mönster.. sen slutade jag med det också. men nu, helt plötsligt lösnaglar med fransk-manikyr! och även att jag går runt i högklackat! jag var helt anti det förr, tyckte inte att mina korta fotbollsben passade i högklackat. tänk hur man kan förändras =P
nu ska jag sätta mig vid pianot en sväng, har hört en låt som jag vill lära mig =)
XOXO♥


slut på den här helgen också

klockan är tio över två, och det är söndag.. vart tar helgerna vägen??
idag har jag i alla fall varit hos farmor och farfar och hälsat på mina kusiner, farbror och faster (säger man faster om sina farbrors fru??) från halmstad som kom upp igår =) mycket trevligt att träffa dom, blir väldigt sällan eftersom att vi bor så långt ifrån varandra. och eftersom jag åker till skolan ikväll och dom åker hem innan jag kommer hem igen, så blev det bara den här lilla träffen också. tråkigt såklart, men lutar åt att vi åker ner till dom i sommar! det ser jag verkligen fram emot! =D
hur ser den kommande veckan ut då? hmm, TRÄNING! såklart =) skola också, mer vet jag inte. finns inte så mycket tid för annat under vardagarna heller, men helgen är också helt oklar, förutom träning då. har ju varit en träningsfri helg den här helgen, för att vi hade cup förra och sådär, och visst har det varit skönt, har ju kunnat umgås mer med stina och anna till exempel, men ska bli skönt att få träna nästa helg. snart är det dags för träningsmatcher, och inte sååå långt tills säsongen drar igång, 2:a maj har vi första seriematchen, så jag behöver verkligen ALL fys-träning jag kan få, och sitter man hemma en hel helg med alla godheter som man kan tänkas stoppa in i munnen en lördag-kväll (eller fredag *host* kladdkaka) så känner man inte precis hur konditionen stiger upp till taket, snarare tvärt om, sjunker ner genom golvet till och med =P men nu ska jag faktiskt gå och börja packa lite utav det som ska med till skolan ikväll =)
XOXO♥

fotboll

idag har jag varit med anna och stina på fotbollscup =) vi har kikat och haft det riktigt trevligt! igår var det ju mys hemma hos anna också, vi åt god mat, pratade av oss och gjorde en vit kladdkaka! kan verkligen rekomendera det! man gör en vanlig kladdkaka, men skippar kakaon, och sen smälter man vit choklad och har i det i smeten. sen in i ugnen =) vi färgade även vår rosa eftersom det är alla hjärtans dag idag =) sen åkte vi lite skridskor, det var roligt vill jag lova =D sen skulle vi kolla på Australia, men gissa vem som somna?? ALLA TRE! haha. så vi sov istället =P
nu ska jag kolla på melodifestivalen, hoppas det är bättre låtar med den här omgången!
XOXO♥

friday i'm inlove

äntligen helg och jag sitter i niklas rum! (eller ska jag säga gamla rum?) aja, är hemma i alla fall =) helgen blir som tidigare sagt myckt lugn och harmonisk. ikväll blir det chill hos banäna med henne och stinutten. väääldigt längesen sist, så ack så trevligt det kommer bli! =D resten utav helgen är lite av ett frågetecken, väldigt öppen för förslag =)
men imorgon är det ju alla hjärtans dag, så det måste ju firas på något vis! meeeeen, med kompisar för min del då =P är förövrigt bara en vecka kvar i skolan för mig innan det blir lov igen! =D vart faaasen tar veckorna vägen?? var inte jag till fjällen nyss?! åker ju i alla fall till bosön vecka 9, så blir inte så mycket skola för mig den veckan. bara 2 dagar, och på dom dagarna ska jag ha 2 prov också. kanonkul! men sånt som man får ta =P nu räcker det för mig, ska kila hem till anna nu =)
ha en underbar helg allihopa! och glad alla hjärtans dag också! =D
pusspuss♥

snabb-vecka

helt otroligt vad den här veckan har gått fort! =O förstår inte vart den tagit vägen! imorgon är det fredag och jag ska åka hem och umgås med anna och stina! =D och på lördag kanske mina kusiner från halmstad kommer =) så mycket mer kommer inte hända i helgen, inga träningar så det blir en lugn helg, kan vara bra, är sjukt snuvig =/

vad har hänt idag då? jo just ja, fotografering imorse, var klara på typ en kvart, så fick sitta på skolan och inte göra nånting i över en timme.. men det gick i alla fall bra =) sen var det engelska, hade kurs-samtal (hur man ligger till betygsmässigt och så) och jag ligger på ett vg/mvg. måste visa på nästa prov och nationella att jag ska ha ett mvg så blir det bra sen typ. sen skulle vi bada på idrotten, lite livräddning. det är ju alltid trevligt. eller det har sin lilla charm i alla fall =) sen är det ju så jäääkla kallt, så blev ingen träning ikväll.. men det är kanske bra för mina knän, nu SKA dom verkligen vara bra när jag tränar nästa gång!!
men nu ska jag gå och spruta näs-spray i näsborrarna och hoppas att snuvan försvinner snart =P
XOXO♥


RIG 2008 (shanga saknas på bilden, hon är på landslagsläger)

ge mig

men ge mig pengar! pengar till att köpa nya kläder och nya skor och en helt ny garderob inför våren! jag känner att jag tjatar en hel del om det här, men får nästan ångest bara jag tänker på det. det klirrar ju inte precis i kassan måste jag säga, och sen ser jag allt nytt jag vill ha och förstår inte hur jag ska kunna köpa allt så småningom.. tar ett lån kanske ;) nej, men jag måste övertala mamma och pappa att sysselsätta mig hemma så att jag kanske kan tjäna lite pengar, eller nåt =)

sommarjobb måste man också börja tänka på.. kommer absolut inte klara mig utan det! så himla skönt när lönen äntligen kommer! =D men måste se till så att jag får ett roligt sommarjobb. förra året kan jag inte påstå att det var det roligaste jag gjort.. och även att jag jobbade då det var som bäst väder på hela sommaren, blev lite less då =/ får börja kolla runt lite. någon som har något bra tips på ett roligt sommarjobb? helst med bra lön också ;)
kram kram♥

ooooonsdag

idag är det onsdag och jag har haft spanska-förhör.. får se hur det gick =P fick i alla fall sluta efter det, så blev en hyffsad tidig dag =) imorgon ska vi fotograferas med rig, spännande och kul! NOT! hatar fotograferingar haha. men måste dit, så det är bara att gilla läget =P sen ska vi bada på idrotten oxå.. skulle ha varit träning ikväll men blev inget för att det är så jäääääkla kallt! tråkigt, men träning imorgon istället =) så mycket mer har inte hänt idag. kan inte sluta tänka på sommar sommar sommar sommar! vill bara ha det nuuuu! men som sagt, tre månader kvar bara ungefär =)
XOXO♥

tankar

jag är ganska bra på att tänka, brukar bli en del såhär på kvällen. så känner att jag måste få ut lite av det, men visst önskar man ibland att man vore någon annan? kanske inte en annan person, men på ett annorlunda sätt i vissa situationer? kanske en modigare, eller en som tänker efter före, eller kanske gladare, mer orginell, ingen som bara sitter tyst och hänger med utan står ut och är sig själv. va hade det här på samhällskunskapen förr, att många tonåringar har press på sig för hur dom ska vara. mycket utav det handlade om alkohol också, vi hade en nykter alkoholist som pratare för oss. men all denna press, varför finns den?? varför ska tjejer vara smala som alla skyltdockor, ha vissa kläder, dricka alkohol och vara på ett visst sätt? okej, mycket utav det här har ändrats, och jag måste erkänna att det var mycket mer av detta i högstadiet. nu på gymnasiet har man mer utrymme att vara sig själv på något vis, och det är ju bara possitivt! =) men vart kommer denna press ifrån? okej, media. men vem kom på det? någon deigner måste ju ha sytt jättesmala kläder nån gång, och skaffade sig en jättesmal modell istället för dom med kurvor. och sen hakade alla på, eller? inser dom själv vilken skada som skett?

i'm waaaaaay over my head här känner jag! men ibland blir det ju så. tankarna flyter iväg.. jag har i alla fall slutat tänkt på sånna där omöjliga saker som jag tänkte på förut. typ som : finns det något slut på universum? varför ser vi ut som vi gör med två ögon och en näsa och två armar? det finns ju inget möjligt svar på dom frågorna. eller svar finns det säkert men jag vet dom inte. jag känner att det här börjar likna hur filosofi-lektiornerna kommer se ut så småningom. väl förberedd inför det jag ;) det värsta är att jag kan diskutera sånna här saker i timmar, eftersom det inte finns något svar så finns det heller inget slut! ungefär som det här inlägget.. men jag har i alla fall fått ut lite tankar här, det var nödvändigt =)

nu ska jag gå och lägga mig, är grymt trött även fast jag haft sovmorgon till tio både idag och igår.. förstår inte.. måste vara pigg imorgon när vi har spanska prov/läxförhör =)
godnatt godnatt♥


plugg

imorgon har jag läxförhör på ny grammatik i spanskan. så har ägnat kvällen åt att plugga på de =P tror att det kommer gå bra, har alltid haft lätt för att lära mig nytt i språk. men vi får se imorgon =) ska även försöka träna imorgon. får se hur mina knän känns. skulle få numret till sjukgymnasterna här av elisabeth också, för att få reda på vad det är. förhoppningsvis är det bara slatter eller något liknande. och jag tror att det är det också, vore konstigt om det var något värre =P 
men nu ska jag kika på top model =)
XOXO♥
 

besök

idag efter skolan fick jag och angelica besök utav elisabeth leidinge som är målvaktstränare i sdff och för rig, ann larsson som är programssamanordnare för rig, och en tjej med hennes mamma och pappa =) dom skulle kolla in lägenheten för att tjejen sökt till rig och ville veta lite mer =) så dom var här i en timme kanske och pratade med oss om träningar och skolan och allt möjligt, hur det är att bo borta från mamma och pappa och att träna så mycket och så. hon var verkligen jättetrevlig, och vi fick reda på att det är många duktiga tjejer som sökt till rig inför hösten. jättespännande att se vilka det blir! kanske blir det någon hemifrån som man känner litegrann =) men det känns jättekonstigt när man tänker på att när dom kommer är det inte längre vi som är yngst här på rig.. och inte i skolan heller! vad fort tiden går. petra sa idag i skolan att det bara är 4 månader kvar till midsommar! och undefär bara 3 i skolan! helt sjukt =D men sååååå skönt! tänk er sommarlov... åh vad skönt!
XOXO♥

sommarkänsla!

jag önskar att sommaren kunde komma nu! jag vill shoppa en massa nya sommarkläder och sen bara använda dom 24/7! tänk er ett par snyggt slitna fräscha jeans eller jeans-shorts, till ett vitt fint sommarlinne och gladiatorsandaler, med underbart solblekt hår och en gyllenbrun bränna! kan det bli bättre?? livet leker på sommaren helt enkelt!du kan dra på dig dina söta ballerina skor och bara gå rakt ut i solen och träffa dina vänner, istället för att det ska dröja en kvart innan du fått på dig alla sockor, tröjor, halsdukar och jackor innan du kan gå ut i den kylan som är nu. sen kan du ändå inte vara ute i mer än 5 minuter innan du håller på att förfrysa.. nej, sommaren är helt enkelt så mycket bättre! =D


finns det något bättre än att kolla på just sommarkläder?? =)

prov

idag skulle jag ha slutat halv två, men gjorde mitt efterblivna datorkunskaps-prov klockan ett och var inte klar förrän kvart över två.. men nu är i alla fall provet klart så nu kan betyget komma! =) resten utav dagen har hittills bestått av sovmorgon för att jag inte kan träna. sliten sliten sliten stavas det. sen svenska, såg på film, kim novak badade aldrig i genesarets sjö. sen hann jag ha matte i 20 minuter innan jag skulle göra prov. ikväll är det egentligen träning, styrka nere på helex. meeeeeen, eftersom det är ryck, frivändning och marklyft bl a, så måste jag hoppa över den också. min tränare tror att jag har fått slatter i mina knän, men kan även vara att dom bara är lite överansträngda. kan hur som helst inte böja på knäna. eller kan, kan jag väl, men det gör ont. så ska vila helt idag, och imorgon är jag träningsfri vilket fall som helst, så kan jag prova på onsdag igen =)
nu ska jag ta och jobba ikapp det jag missade på matten idag när jag hade prov istället =P
XOXO♥

dumle

sitter och kollar på tv och äter dumle. man måste ju få ta igen sig lite efter en tuff helg! ;) men saken jag skulle komma fram till är att dumle är så sjukt gott! =D man kan äta tusen stycken utan att tröttna! finns inte ord till att beskriva hur goda dom är helt enkelt! tur att man har en farmor som har en syster som åker ålands-färja som kan köpa extra stora dumle förpackningar på tax free'n =D haha


så var helgen över

jaa, söndag kväll och helgen är som sagt slut. min helg har varit kanon! fotboll för hela slanten och guuuuuuuuuuuuuuuuuud vad det är roligt! =D mitt lag vann 2 och spelade 1 oavgjord i gruppspelet, så vi fick lotta om gruppsegern och vann även den, så slapp spela klockan sju imorse ;) spelade åttondels final idag vid två, och vann den med ett riktigt skön-lir! sen blev det kvartsfinal lite senare och vi förlorade tyvärr den med 2-1.. så just nu känns det lite surt, men så småningom kommer jag nog kunna glädjas åt att vi kom så långt utan att ens ha tränat en enda gång på varken gräs eller med detta spelsystem.
är sjukt sliten just nu, överallt. så vet inte hur det blir med rig-träning imorgon. sånt som märks =) men nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl och bara sega.
XOXO♥

mc donalds cup!

börjar bli riktigt taggad nu! pepp som tusan! =D ska äntligen få spela match på gräs, (det vill säga riktig fotboll, inte futsal) med my beloved hometeam! =D blev ju skadad i höstas, så spelade inte dom sista omgångarna i serien. men nu är det verkligen dags! visserligen är det 7-manna spel, men gräs i alla fall! (okej konstgräs, men ja, ni fattar) det ska bli så enormt roligt! är verkligen superpeppad och känner hur energin bubblar! det här kommer bli en kanon-helg!




när mami och papi kommer blir det lite mat, och sen bär det av ut till nordic-hallen och scandic hotell. ja, vi ska bo på hotell med fotbollslaget, så jag måste packa också =P men det känns lite konstigt att packa för att åka och bo på hotell någon kilometer härifrån.. men kul och skönt ska det bli, ser verkligen fram emot frukosten! jag ÄLSKAR frukost! =D
önska oss lycka till! =)
XOXO♥

disk

att jag aldrig lär mig! idag stod det verkligen ett BERG av disk och väntade på mig när jag kom hem från skolan.. =( jag lär mig aldrig att diska direkt efter maten.. det gick ett tag, någon vecka sådär. men sen tänker man, äsch, jag har tid att diska sen, låter det stå. och sen är man körd! sååå det var bara att sätta igång med diskandet. mami och papi kommer ju upp senare idag, så kunde ju inte låta disken stå heller =P nu efteråt har jag belönat mig själv med en latte mocciato, eller hur det nu stavas, och några bullar! =D som en liten morot sådär innan jag började ;) nu väntar jag som sagt bara på att mami och papi ska komma, sen blir det fotbollscup för heeeela slanten! =D
XOXO♥

sveriges värsta bilförare

haha, är det någon som har sett programmet sverigs värsta bilförare som adam alsing är programledare för på tv4? helt sjukt vad vissa personer kör dåligt! bara att hoppas på att jag inte är lika dålig, har ju inte börjat köra än =P hehe. fast dom kanske överdriver lite? eller? sjukt är det i alla fall, om ni inte tror mig, så kolla in det, på tv4 alltså, klockan åtta på torsdag-kvällar =)
XOXO♥


torsdag

ännu en dag avklarad! tänk vad den här veckan har gått fort! känns som att jag alldeles nyss stod med anna och väntade på bussen som skulle ta oss till stockholm. dagen har bestått av träning på morgonen, sen engelska, lunch, idrott och mentorstid. börjar bli dags att göra en massa kursval inför tvåan nu, har lite svårt att bestämma mig tror jag.. men det löser sig nog. =) ikväll är det ju intervall-träning, men jag smsade min tränare hemma, och han tyckte att jag skulle hoppa över den och göra någon sorts lättare träning själv, eftersom vi har cup i helgen som drar igång imorgon kväll. får inte vara seg i benen då inte =) så får se vad jag hittar på för egen träning. hemma skulle dom köra lite repstegar, blir kanske lite svårt för mig att göra det, men något ska jag nog kunna hitta på =) så denna helg blir det alltså ingen hemfärd för mig. lite tråkigt, vill ju träffa kompisar! men nästa helg är jag helt träningsledig för att vi har cup nu i helgen, så får se till att umgås då istället =) nu ska jag hitta på något annat =P
XOXO♥

älska fotboll

ni vet dom där rosa plastarmbanden som man kunde köpa från aftonbladet i början, som sen spred sig i och för sig, som det stod älska fotboll på? jag hade två sånna, men ett gick sönder och det andra tappade jag bort.. jag vill ha ett nu! för det är allvarligt det jag gör - älskar fotboll! nyss hemkommen från träningen, och guuuuud vad roligt det var! =D har inte tränat på länge nu, eftersom jag hade ont i halsen på slutet av förra veckan. eller ja, tränade ju med rig i måndags, men det blir liksom inte riktigt lika på dom träningarna. man känner liksom pressen och kan inte slappna av på samma sätt som på kvällarna med ett klubblag. förhoppningsvis så kanske det blir ändring på det, vi ska ju som sagt till bosön snart, och där kommer nog gruppen komma närmare varann =) kvällens träning bestod i alla fall av en timmes fotboll och en halvtimmes fys. löpning. så himla skönt efteråt! =D imorgon är det intervall-löpning. lagomt seg jag kommer vara i benen på fredag då, när cupen är =/ aja, vad finns det att göra, behöver ju fysträningen =P nu måste jag gå och sova så att jag sover ikapp dom där timmarna jag tappade natten mellan söndag och måndag eftersom jag tog sena tåget upp hit. känns nu några dagar efter, att man är tröttare än vanligt =P så det blir sängen för mig nu =)
godnatt på er♥

skoletter

ni vet dom där skoletterna jag berättade om att jag sett på din sko? som jag länkade om? JAG VILL VERKLIGEN HA DOM! jag köpte ju ett par andra istället, dom med kilklack, och jag älskar dom! men jag vill ha ett par som är lite mer, ja vardagliga! som jag kan ha i skolan. eller till mina nya chinos som jag köpte i helgen! =D beiga (stavas det så?) från gina tricot =) det skulle vara jättesnyggt med dom skoletterna till ju! men just nu är det lite svagt på pengar-fronten tyvärr =/ och har kollat på din sko's hemsida, nästan överallt är storlek 36 slut =( varför ska jag ha så små fötter?! petra sa igår att hon vill ha små fötter, för att det är gulligt. vad spelar det för roll om man har små gulliga fötter om man inte hittar skor att ha på dom? =P jag får helt enkelt vänta och hoppas på att det kommer in fler =) men jag måste börja tänka på att spara pengar också, så att jag kan köpa massa nya vårkläder sen! jobbigt med pengar, tänk om man ändå kunde vara ekonomiskt oberoende som vissa andra bloggerskor är... ;)
XOXO♥

onsdag

ännu en avklarad onsdag! guuuud vad skönt! =D fast denna onsdag gick faktiskt lite bättre än vanligt. hade engelska-prov första lektionen, kändes bra, får se hur det gick också =P fick reda på resultatet på matteprovet sen, jag hade 24/33, vg. kan inte få mvg på våra matteprov? det finns ingen mvg-gräs i alla fall =/ men ja, och på samhällen ska vi ju göra ett rollspel. kan bli roligt, men har ingen aning om hur vi ska kunna göra ett rollspel om konjukturerna? sånt som märks =) sen var det spanska och finns inget speciellt att berätta om där. 
nu har jag ätit lite, och ska snart åka på träning =) imorgon blir det träning x2 och skola. vad som händer mer får vi se =P  i helgen taggas det i alla fall fotbollscup! =D ska bli sjukt roligt! önska oss lycka till =) nu ska jag syssla med annat.
pusspuss♥

klamydia-dagen

schema-brytande dag idag. eftersom det var klamydia-dagen. föreläsning först, om könssjukdomar och skydd, sen var det kondom-körkort och sex-quiz. trevligt. våran sovmorgon förstödes på grund av det där, ni förstår vilken entusiasm vi hade va? ;) sen gick jag, petra och sandra på stan. såg en hel del som jag ville köpa, men budgeten tryter =( längtar tills man får börja köpa vårkläder och klä sig i inte så mcyket och varma kläder =D sen var det matte-prov. kändes bra. får se hur det gick =) sen samhäll, fick reda på att vi ska göra rollspel i grupper om hur samhällets ekonomi går runt. kan bli intressant =) men när det ska redovisa är vi som går rig på bosön och träffar rigare från norrköping och borås. det ska bli väldigt kul faktiskt =) 23e februari bär det av!

efter skolan har jag putsat lite på min musikaliska sida och spelat piano. men har även pluggat och kollat på tv såklart. imorgon är det lång dag igen. och nu innehåller den även ett engelska prov. 37 sidor grammatik. mums! men nu blir det sängen.
godnatt på er♥

vardag igen

blev inget bloggande i helgen eftersom den spenderades i stockholm tillsammans med anna! =D var helt underbart! i fredags såg vi filmen benjamin buttons otroliga liv och den var jättebra! alltså verkligen jättejättebra! =D anna grät så himla mycket, hehe ;) sen blev det sova, och i lördags var vi till täby centrum en snabbis innan det bar av till vallentuna. där kollade vi på handboll, umgicks med annas kusiner och sen med kompisar =) väldigt trevligt, hela dagen. och igår gick vi på stan, jag och anna köpte ett par varsina chinos. sen buss hem, och för mig, tåg hit =) 

och idag är det ju vardag igen. träning imorse, sen lektioner, hem och plugga och nu har jag nyss kommit hem från träningen =) snacka om vardag =P imorgon är det matteprov.. men det går nog bra =) nu blir det  ett samtal till anna och sen sängen =)
XOXO♥

RSS 2.0