100128

häj!

idag är jag officielt 17 år och 1 månad, sug på den ni! annars så har detta varit en helt vanlig torsdag förutom att vi började 08.30 istället för 10.05 som vi gjort alla andra torsdagar. men den ljuva tiden är slut nu, nu är det hårdkörning inför sommarlovet som gäller!

en läskig sak som hänt mig idag var alldeles nyss när jag skulle koka ägg, när vattnet började bli varmt började äggen pipa! helt allvarligt! det kan väl inte varit kycklingar i där, ellerhur? eller? vågar jag öppna äggen nu när dom kokat klart? för det slutade ju liksom pipa när det blev för varmt så att säga. fyfan vad läskigt..

 

ikväll hörrni, då blir det massa rackabajsare och bus. (vadfan kom detdär ifrån malin söderqvist?) men jag ska iallafall först på fysträning med lite lekar o.s.v.v.v.v.v. och sen ska vi käka pizza och leka fler lekar. med fotbollslaget då om jag var lite otydlig. sen har jag lite planerat för framtiden som jag ska föra fram till min tränare ikväll. vet inte riktigt om det är sååååå smart men vafan, det kan inte göra skadan sämre iallfall, och jag börjar få tränings-abstinens nu, en allvarlig sådan också!

nu käk, puss!
XOXO♥


100127

hallå allihopa! =)

onsdag idag och snöstorm in sundsvall! fyfaaaaan vad snö! p a l l a r i n t e m e r ! har förövrigt nästan fått en ångestattack idag och ville bara åka hem och skita i skolan. och då menar jag hem till mami och papi. fyfan, matteprov nästa vecka och det känns som att jag inte kan NÅNTING.. kan seriöst inte gå från MVG i matte b till G i matte c. går inte. men det löser sig väl.

nu sitter jag hemma i lägenheten och planerar hur jag ska lägga upp kostintaget idag. klockan sex ska jag och petra sätta oss på bussen mot city för att käka ute med några tjejer för att fira petra =) kommer bli kalasbra!

idag (alldeles nyss) fick jag ett sms från en tjej som jag inte träffat eller pratat med på skitlänge, och då menar jag skitlänge! ett år minst! så det var askul! superglad nu! även fast jag offrade mina sista ören på mobilen för att svara på smset.. men men, världens överraskning! =D

XOXO♥


100126

hej =)

som sagt, grattis niklas! och grattis i efterskott till min kusin som blev 5 i söndags =D (bra minne där malin *tummen upp*) idag är det tisdag och för moi betyder det styrketräning klockan 08.00 på nordichallen. mitt egna lilla träningspass som jag kör medans jag kollar på dom som tränar fotboll. ååååååååh vad roligt det är. kan säga nu, när det inte finns så många ljuspunkter med att åka på RIG-träningarna, att det bästa med RIG är alla killars morgonfrillor! haha! säger inte mer än så, men är ju bara mänsklig ;)

efter RIG blev det vårshow, och den var sådär. lite kort, konstigt tema, njaaaa. bättre hade dom kunnat. fanns väl några ljuspunkter där med, bland annat folket med downs syndrom som satt bakom oss och tyckte att allt var skitkul, särskilt när dom åt chips och sjöng hoga shacka hoga hoga hoga shacka detdär vetni? då sjöng dom med så fint så, dom har sin lilla charm! =) sen hade jag muntligt prov som jag fick VG+ på, inte helnöjd men vafan, en hel termin kvar att fixa MVGt (som jag iofs redan har.. säger hålla MVGt istället). sen matte. prov nästa vecka. ska minst få VG, och då säger jag MINST.. ska serri ha ett MVG...

det är väl typ min dag. missade tydligen sjukt mycket på paradise igår så ska nog kika på det på tv6play.se nu.
XOXO♥

brotha oh brotha

GRATTIS SOM TUSAN PÅ 19ÅRS-DAGEN!♥ 


100125

sisodär ja, farmors födelsedag och tandställningen är fixad, s k ö n t ! freakiN kallt imorse, inte igen...! ta oss mot varmare tider nu va.. jobbigt att kliva upp så tidigt också. klockan sex flög jag upp ur sängen. sen var det buss istället för tåg till hudik, blev lite sova faktiskt.

 

sen skola. två lektioner eftersom min grupp inte hade labb idag. skönT det med! sååå idag har jag pluggat. muntligt prov imorgon. ska plugga lite till också tänkte jag. imorgon är det förresten vårshow! =D ååååh, vad kul det ska bli! det bästa med vårterminen förutom att det blir sommarlov och varmare och skolan tar slut och det blir sommarlov, är helt klart vårshowen! hoppas den är grym i år också, förra året var den det =)

 

ikväll ska jag kolla på paradise. kaaaaanske. kan inte bestämma mig. skulle behöva sova liksom. ääär ju så fruktansvärt skönt. varför är man så dum egentligen? det funderar jag vaaarje morgon när jag vaknar. varför gick jag inte och la mig tidigare igår?? ikväll ska jag göra det. men så blir det aldrig utan man fastnar framför TVn eller datorn eller med plugg och så rinner tiden iväg och man vaknar lika trött igen morgonen efter. blä. sova som är så skönt! så vet ni? jag ska tamef*n plugga på som attans nu, sen sova! =D mumssss.

XOXO♥


old days

shit vad jag saknar dom gamla tiderna ibland. det känns som ett helt annat liv. jag hade inte ens en aning om att petra fanns då och jag hade långt ifrån upplevt allt som jag upplevt nu. sjukt att tänka bakåt alltså..



100125

tjabba!

nu har typ hela helgen gått men jag drar inte till sunsvall förrän imorgon. tandis på morgonen först, sen blir det tåget upp. i fredags var jag på snabba cash med en massa folk. säger njaaaaa om den filmen. vet inte riktigt vad jag tycker. inte var den så grym som jag hade trott iallafall.. igår var jag bara hemma. lugn dag liksom. och idag har jag varit hos farmor och farfar en sväng, och snart kommer niklas hem. niklas som för övrigt blir 19 på tisdag. HALLÅ 19?!?! var det ett år sen han blev 18?? känns som att det var nyss fast ändå inte. uscha buscha. fast om ett år går såhär fort så är ju jag 18 själv snart alltså. nice. farmor blir 64 imorgon också =) (visst är det 64? haha sämst-minne-i-stan)

så that's it. har köpt nya glajjor föresten, läs-glajjor. känns bra. yeah.
XOXO♥

smärta

åh, vad jag känner mig nere. gissar att det kaaaan ha att göra med att jag har ont 24/7. vem orkar egentligen vara på superbra humör då liksom?

men jag vill bara äta pizza. så sjukt gott skulle det vara. men om jag skulle få i mig en pizza nu skulle jag vara tvungen att mixa den till en flytande massa. så att det bara är att svälja liksom. känns inte lika lockande då. och sen vill jag bara träna. spela lite fotboll. eller mycket. jag blir så sjukt avundsjuk på dom som är arga över att dom inte kom med till landslagslägret. dom har en chans, en möjlighet att ta sig dit. hur många spelare plockar dom ut till att komma på ett landslagsläger och köra styrka och rehab? fyfan för den här skadan alltså. jag har aldrig riktigt förr förstått hur jobbigt det varit för tex knäskadade att vara borta i ett halvår innan dom ens får vara med på fotbollsträningarna liksom. men nu vet jag.

men jag ska inte skriva av mig lika mycket nu som jag gjorde förra gången. nej jag håller det till att jag har skavsår och ont i munnen, vill äta pizza och träna fotboll. kort summerat.
nu godnatt, imorgon: träning med stefan schwarz!

XOXO♥

100121

hallå!

fyfan, mår inte prima just nu. jag är mer plåtnisse nu än någon annan jag vet. seriöst. ont ont ont. så igår was the big day. malin eleonore söderqvist har numera räls. lite wierd måste jag säga. men trots smärtan så är det såååå värt det! kommer älska mina tänder sen =D

men skiten gick sönder idag. undefär 21 timmar efter att den satt på plats. bra kvalle! så ska tillbaka på måndag och fixa det. och sen ska jag tillbaka 9 dagar senare igen och sätta räls i underkäken också. herregud. jag kommer ju sjunka som en sten i vattnet med allt dethär i munnen. eller dra blixtar till mig. eller nåt annat coolt.

ikväll ska jag träffa stefan schwarz. liten dejt sådär. eller så var det föreläsning. kommer inte riktigt ihåg vilket. he he he he. nej men vi ska på föreläsning ikväll med RIG. och imorgon ska schwarzan hålla i RIG-träningen. undrar om han kommer hålla i min styrketräning också. hmmm..

XOXO♥

PETRA NORIN...

...FYLLER FUCKING 18 ÅR IDAG!! det firar vi med lite grymma bilder! ;)



haha ja alla bilder är tagna på samma gång, biteline-kvällen! älskar dig petra!♥

100119

woaaaaa tjabba!

hur mår ni allihopa? jag mår kanon! styrketräning imorse, liten biff jag kommer vara om några veckor ;) haha! hade ett litet hål mitt på dagen, då drog jag hem och bytte väska, för efter skolan mötte jag upp ellen för lite födelsedagspresent-shopping. hur nice som helst, är asnöjd med allt jag hittade =D

mamma skrämde mig som tusan idag på matten. hon ringde, mitt under lektionen. det brukar hon aldrig göra, skickar ett sms först och kollar om det går bra att ringa liksom. så jag smsade och frågade om det var viktigt. och det var det. shit vad mitt hjärta slog! trodde någon hade dött eller att någon hamnat på sjukhus eller nåt. så jag ringde upp. och då var det bara min tandläkartid imorgon som var tvungen att flytta. så jag ska vara där klockan ett istället för tre. därför blir jag ledig hela dagen imorgon för jag måste ta bussen klockan tio för att det inte går något tåg. sisodär ja! sjukt nervös så att alla vet, haha!

XOXO♥

100118

hallojsan!

åååh vilken bra skoldag det har varit idag, faktiskt! finfin! började med sovmorgon, vem gillar inte det liksom? sen var det en ny kurs som startade, ledarskap och föreningsorganisation. iochmed den får vi bas-utbildning i ledarskap typ. det är nice! så den kursen ser jag fram emot. blir lite praktik och sådär också =) sen lurre tror jag, sen klassråd och historia. redovisade historia-arbetet om mayaindianerna sen fick vi sluta. då hade vi engelska, kollade på film (för första gången tror jag?) typ charlie wilson's war eller vad den hette. om afghanistan och talibaner och mojs. sen hade vi naturkunskap, grymma läraren och det kommer nog bli askul =) sjuuuukt lång skoldag, men den gick helt okej ändå liksom.

när jag kom hem satte jag mig och åt, trodde det fanns nåt levande monster i min mage, lät så iallafall. jaja! nu har jag kollat på resor och hittat en till croatia! wanna go ohyes!

nu ska jag chilla. som om jag inte gör nåt annat liksom? puss.
XOXO♥

utomlands!



åååh vad jag vill åka utomlands! dör av bara tanken på att anna sticker till thailand den 26e februari. blä. jag har liksom sett vilken klänning jag ska ha på mig när niklas tar studenten, den 11e juni, och för att kunna ha den så måste jag vara brun. vilket betyder att jag vill åka utomlands i typ maj. skulle vara underbart! vill helst inte ligga och pressa i ett solarium liksom. för jag SKA ha den klänningen, och jag MÅSTE vara brun. så det så.

i och med det tackar jag för mig och säger godnatt, har sovmorgon imorgon till tio, projektarbetet är inställt.
XOXO♥

heeeelg

hej alla fans!

jag har inte bloggat sen i onsdags, sjukt! men jag har faktiskt inte spenderat en minut framför datorn förrän nu, just so you know.. min mun är iallafall så gott som recovered. det gör inte sååååååå ont att tugga längre =)

men det måste vara något fel på mig, ett grymt fel. skulle kunna dö när som helst av smärta. fyfaaaaan vilken träningsverk jag har! har nog aldrig varit så otränad som jag är nu, och att träna 5 styrkepass i veckan med den kroppen utan någon som helst annan träning är kanske inte optimalt, känner liksom denhär smärtan efter bara två dagar. men men. jag tar den träning jag får. sen igår när jag kom hem till mamma och pappa så slängde jag mig på sängen och började läsa breaking dawn, fjärde och sista twilight-boken. har liksom varit utan edward cullen sen i måndags! eller okej, kollade på new moon med ellen i tisdags också, typ femte gången jag ser den eller nåt, he he he... MEN iallafall, nu är jag stuck igen. har redan läst halva boken typ, och började läsa igår! SICK! men man blir liksom fast. går.inte.att.sluta! men snart har jag ju läst ut alla böcker, så jag bara håller mina tummar för att midnight sun ska komma ut snart. under tiden får jag väl läsa om alla böcker igen. skulle inte tveka en sekund, haha!

men gud, det skulle inte handla om edward dethär. petra kommer döda mig i skolan på måndag nu. hon tycker att jag tjatar om edward tjugofyra/slash/sju. så för omväxlingens skull slänger jag upp en bild på rob istället =)
puss!
XOXO♥

(funkade inte. bajs blogg.se... tur att jag har typ 35 bilder på honom i mobilen istället..)

100113

hejsan!

idag har jag haft sovmorgon och sen bara en lektion. superskön skoldag ohyes! efter jag och petra både ätit lunch och fikat (hehehehehe) satte jag mig på tåget och åkte till tandregleringen i hudik. var där en och en halv timme för tidigt men satte mig och gjorde mitt träningsprogram och sådär innan jag fick komma in. löpte som fan till tågstationen sen igen i hopp om att hinna med halv fyra tåget så att jag skulle slippa vänta till halv sex, och tåget var försenat så jag hann! =D and my day was done liksom!

men nu är det ju roligt att dom ökat tjockleken på två gummisnoddar så jag kan inte tugga. woho! en vecka kvar bara iallafall!

men vad händer ikväll då? boooring. träning imorgon iallafall, kung de!
XOXO♥

clothes

nämen vad roligt att jag hittat kläder för 2970.5 kronor som jag vill ha inför våren och sommaren. bra jobbat. kommer ju verkligen kunna köpa allt. pengar är bajs.

puss
XOXO♥

100112

hallå!

tisdag idag för er som missat det. jag började med att sova lite för länge så det blev lite stressigt imorse, men jag åkte på RIG och pratade med tränarna och nu ska jag styrketräna på RIG istället och skriva träningsdagbok varje dag =)

sen hade vi lite engelska innan vi hade typ 3 timmars hål.. spenderades på stan med trevligt folk och sen hade vi matte. that's my day. nu äter jag och strax kommer ellen =D imorgon ska jag till tandregleringen igen, tåget börjar närma sig nu, hehehe ;)

XOXO♥

....

HELVETE vad jag vill spela fotboll. det som gör mig lycklig.. i somras hade jag ingen aning om att jag kunde sakna det som jag gör nu. men då gjorde inte fotboll mig lycklig heller. fan. innan jag började i sundsvall hade jag varit skadad i max två veckor typ. nu har jag inte gjort annat än varit skadad. förra året var det överansträgning. borta i fem veckor tror jag det var. fyra kanske. nu hälseneinflammation. först borta i en vecka i september, tyckte det räckte. men det gjorde det inte men jag tränade ändå. trodde allt var bra men det kom tillbaka på träningslägret i danmark. fortsatte träna där för att jag ville spela träningsmatchen och riktigt visa vad jag kunde. ångrar det nu. av två olika anledningar. slutade träna efter det. hoppades att vila skulle läka såren. det funkar inte så.. tränade två träningar efter kanske fem veckor. ingen skillnad. fick reda på att jag skulle köra rehab, för hälseneinflammationen var kvar. rehab över jul. fine. körde på det. tillbaka till naprapaten. trodde jag skulle dö när jag hör orden. "vid påsk borde du börja märka skillnad" "sköter du rehaben bra nu så borde du kunna hoppas på lite speltid i sommar iallafall". helvete helvete helvete. HELVETE. kan inte förklara hur ont det faktiskt gör att tänka på det. fotbollsgymnasiet ska göra mig till en bättre fotbollsspelare. den bästa. kommer ju inte hända. ibland kan jag tänka att det skulle vara skönt att inte gå rig, inte spela fotboll över huvud taget kanske. slippa alla förväntningar, press. all sån skit. för om jag säger att jag går på rig, då ser man nästan i ögonen på dom man pratar med att dom förväntar sig att man ska vara grym. typ landslagsklar. det är så för vissa. inte för mig. än. men nej. nu vet jag rig är det bästa som hänt mig - om man tänker bort alla skador. jag älskar fotboll. det gör ont i mig av att bara kunna kolla och inte spela nu. varför lär man sig en läxa efteråt? jag ska aldrig, och då menar jag ALDRIG, igen träna när jag har ont. aldrig tvinga på mig fotbollsskon fast hela kroppen skriker i smärta och jag knappt kan gå sen. aldrig igen. är inte värt det. det finns såååå många personer som tränar med halsont eller feber eller vad som helst. dom behöver aldrig lära sig läxan. det händer aldrig dom något. fan, varför händer det mig då? att allt bara blir sämre för att jag tränar? jag önskar att jag gick i nian igen. men ändå inte. men det känns som att allt var mycket lättare då. då var fotboll så jäkla roligt. vi hade press på oss att vinna för att vi visste att vi kunde. och vi vann. ibland med tvåsiffrigt. man satte aldrig press på en enstaka person. utan då var det hela laget. sommaren innan jag började nian, elitlägret, gothia. underbara sommar. sommaren efter var sämre. betydligt sämre. vi hade press på oss att vinna, för att bevisa att vi kunde. men vi vann inte. pressen låg på laget men jag tror alla kände press att prestera individuellt. men allt blev skit. när jag tänker själv på vad jag skriver så låter det som att jag inte är redo för den pressen som kommer om jag någon gång får spela med landslaget eller liknande. men då är det en annan press. har jag tagit mig dit vet jag att jag har landslagspotential. då får folk ha förväntningar på mig och jag kan bara göra mitt bästa. om inte det är tillräckligt så är det så. nu är det annorlunda. fan jag var inte ens reserv till rig. jag pallar inte med att alla ska ha förväntningar. om jag blir bra tidigare. strax efter påsk säger vi. så måste jag ändå träna upp känslan igen. bollkänslan. skulle jag träna fotboll ikväll, så skulle jag suga. helt värdelös skulle jag vara. var så sjukt länge sen jag rörde en boll. det kommer ta tid att träna upp det. efter påsk någon gång. hoppas att det inte tar så lång tid. hoppas att jag är bra innan påsk. nej gud, nu måste jag sluta skriva. vet inte vad det här blev för inlägg. om någon orkat läsa igenom hela så säger jag grattis till den!
XOXO♥


100111

hej och hallå!

måndag odag igen och jag har gått i skolan. uuuusch för skolan helt seriöst. ge mig lov.. var nyss det okej, men ändå. mer lov åt folket!

helgen spenderades i stan hos anna, först på fredag kväll kom tjejerna dit och vi käka middag och hade det trevligt! sen sov jag kvar, och i lördags blev det KM, kommunmästerskap eller bäst i stan. får ont i kroppen av att inte kunna spela, även om jag varit skadad så hade jag ju inte kunnat spela eftersom jag spelar med SDFF nu. mitt första KM som jag bara kollade på utan att spela. det som inte dödar härdar eller vad säger man?

jag var hem i typ två timmar på kvällen. hämtade min nya mobil som jag beställt, och sen åkte jag tillbaka och kollade på KM på kvällen också. sen gick jag och anna hem till anna och spelade spel med matilda innan vi sov och vaknade för att gå på KM igen! var där en stund innan jag skulle ta bussen hem igen. var hemma i kanske nån timme innan mamma och pappa skulle skjutsa niklas till gävle så då fick jag följa med och hoppa på tåget där. sisodär, det var min helg det. kom upp till sundsvall och drunknade i eclipse. toppen!

 

ska göra det nu också, är sååååå bra! =D

XOXO♥


dream

kan inte dethär vara det första jag ser när jag vaknar imorgon?


i want you!

back to reality

längesen nu. har absolut inte orkat blogga faktiskt, har mest bara legat i min säng och läst haha! är på tredje boken nu, och efter att jag ätit om en stund ska jag ta ett bad och sen läsa läsa läsa.

jag är tillbaka i sundsvall, skolan började igen. det var skönt att träffa alla igen, särskilt petra som kom till mig igår så vi kunde prata ut om allt som hänt sen vi sågs sist. underbart♥ men skönt att det är en kort skolvecka, så att det blir en liten smygstart liksom. efter skolan var jag på återbesök till naprapaten. det är värre än jag trott, vad jag ens trott skulle vara det värsta. vid påsk kommer jag bli bättre, förhoppningsvis. alltså då menar jag att jag kommer börja bli bättre då. så sköter jag rehaben nu så kan jag kanske spela lite fotboll i sommar, eller iallafall hoppas på det. fyfan säger jag. men jag får fysträna och sådär. vi får väl se hur det blir med en plats i div2-truppen, eller div1-truppen som jag tänkt satsa stenhårt på att få nu iår. men det är väl som det är. jag har hela livet på mig att spela fotboll sen. nu måste jag sköta det här så att det blir bra först!

 

men nu ska jag äta mat,

XOXO♥


crush

kändis-crush here i come!

100104

tjabba!

synundersökning idag, inget större fel på mina ögon, mer än vad det redan är. ska skaffa läsglasögon bara. woho, två glasögon! toppen! haha nej men det blir nog bra.

på dirren efter undersökningen sprang jag till bokia och köpte new moon. läste ut twilight igår och kollade på new moon sen. jag kan verkligen rekomendera böckerna, dom är hur bra som helst! men man (som tjej iallafall) får någon sjuk jäkla förhoppning om att det finns edwards i verkligheten också. inte vampyrer, eller folk som glittrar i solskenet, utan att det finns killar som är sådär som han är personligen liksom. som kan bry sig så mycket om en tjej och det. finns det några sånna? skulle vara skönt att veta, så man kan sluta hoppas liksom. eller fortsätta hoppas, vilket som. haha.

nej, nu ska jag deppa över att mobilen som jag skulle beställa är slut och istället mysa ner mig med edward under täcket. puss!
XOXO♥


100103

aldrig.mer.bandy. fyfan ärligt talat vad vi frös och vilken värdelös sport det är, man ser ju inte bollen? usch.

idag har jag läst och läst. twilight är sååå mycket bättre i boken än i filmen. och sen ska jag kolla på new moon som äntligen kommit! ååååh, wonderful, har ärligt talat väntat på dethär i två månader.

imorgon ska jag på synundersökning och sen ska jag köpa new moon-boken också, har dom andra tre redan. men är lite rädd för att läsa trean och fyran, böckerna är alltid mycket bättre och då kanske jag inte gillar filmerna, som med harry potter typ. buhu, vill inte att det ska bli så =( hahaha, ja jag är en twilight-nörd. helt sjukt! men nu ska jag återgå till boken.

peace,
XOXO♥

100102

idag ska jag på bandy och de har snöat kopiöst mycket! en meter fan! sick sick sick! men nu måste jag gå och byta om och greja, ska ta bussen till anna vid två. min första bandymatch faktiskt. alla hade en dille på bandy när jag gick i sjuan, men jag gick aldrig. men nu ska jag gå.

så pusshej!
XOXO♥

100101

ojojoj, nytt år nu hörrni! kommer ta ett bra tag innan jag vänjer mig vid att säga 2010 eller -10 istället för -09. men det kommer väl =)

gårdagen var iallafall kung! först skulle vi ju åka pulka, så vi gick dit, upp för backen, åkte ner en gång, gick upp igen, satte oss för att vila lite, jobbig backe liksom, sen satt vi där. tills vi åkte ner för att gå hem igen. haha. men det var ändå en jättebra start på firandet! sen åkte vi hem till stina, började fixa oss, åt mat, satt och snackade, spelade rock band med massa folk, hade det skittrevligt. sen vid tio drog dom andra till en annan fest i stan men vi stannade och väntade på skjuts till tolvslaget. kallt som fan inne i stan sen, men tolv-slaget firades på rådhustorget med typ hela söderhamns befolkning och massa raketer och skrik. sen blev det buss hem till stina igen där vi började spela "jag har aldrig..." med rasmus och angelica. sen gick vi och la oss typ, men vi låg och pratade till typ fyra. ett nyårslöfte gav vi varann iallafall.

idag har vi bara vaknat och jag har åkt hem. snöar som faaaaaaaen! herregud!
gott nytt 2010 allihopa, hoppas att det kommer bli ett bra år, jag tror det faktiskt! =D
XOXO♥

RSS 2.0