you think you need to want more than you need



hoppar in i duschen och funderar lite på livet.

110331

imorgon får man luras. hihihi buwsigt. har en känsla av att jag kommer råka ut för ett lurendrejeri. faktiskt. den som lever får se!

annars skulle jag ha varit på två möten idag. ett av dom ställdes in. visst lät det där vuxet?? fast nu var det ju så att mötet som ställdes in var ett programforum-möte på skolan. det andra var också ett möte på skolan, om spid-dagen som ska arrangeras. och tack vare att programforum ställdes in var jag och petra tvungna att gå på filosofin istället. och hör och häpna: idag var jag fokuserad! woouw!

jag ska berätta hur det gick till: läraren började prata om sartre, och hans syn på människor och livets mening och val och grejer, åsså frågar han oss vad som hände under andra världskriget. och BAAMH så var historienörden malin söderqvist fast. "vaa? sa nån nåt om andra världskriget?!?!?!?" ungefär så. sen var man ju fokuserad. jag ger min lärare david ett poäng där faktiskt. det kan han vara värd. så just nu ligger han på ungefär minus 99. kanon.

men nu ska jag laga mat för att åka på träning!
XOXO♥


lasseeeeee♥

everyone knows you're my one regret

har kommit hem ifrån ellendellen. och jag har fått en förfrågan. haka på till tatueraren på påsklovet eller inte??

110330

*ignorerar att det snart är april*

HEEEEJ PÅ EEEEER!

snacka om att måste få ha en dålig dag ibland. idag skiner solen (mormor hade rätt!) och jag känner mig full av energi! har gjort klart två av uppgifterna som låg på hög, två till avverkas i helgen (högskoleprovet och en idrottsuppgift som jag glömde skriva upp) och sen är det ju liksom nästan klart och betalt alltihopa! och jag gjorde som min mental tränings-tränare sa, jag tog det tråkigaste och jobbigaste först. filosofin och musikrecensionen!

nu däremot ska jag röra mig ner på stan för att möta ellen och middaga hemma hos henne och provtatuera oss! spännande vaaaa?

XOXO♥


två finfina vänner som jag äntligen får träffa på lördag!♥

ni är bäst♥



sitter och kollar på fotboll och upptäckte detta till föregående inlägg. började faktiskt gråta. ni är bäst!♥


110329

curl up and die.

det känner jag för att göra nu. bara ge upp. kasta in handduken. vifta med den vita flaggan.

paller.
inte.
meeeeeeeeer.

som jag och sandra jämt sa i ettan.

just nu önskar jag att jag var i stråtjära hos mamma och pappa. då skulle jag ha gått och satt mig vid köksbordet där pappa sitter och läser dagens post, och mamma lagar mat. jag skulle ha suckat riktigt uppgivet och börjat pilla på antingen köksduken eller tallriksunderlägget. mamma skulle då ha frågat: "är det något som är fel?" och jag skulle ha svarat: "neeej..". mamma skulle då ha sagt: "är det säkert det?" och jag skulle svarat: "mmm...". då skulle pappa ha anslutit till konversationen med ett: "vi ser att något är fel malin, berätta." jag skulle då ha sagt: "äsch", rest mig upp och lämnat köket. istället skulle jag ha slagit mig ner i soffan och slötittat på tv, och när pappa korsar tv-rummet för att lämna en räkning inne på hans och mammas rum, så skulle han ha kommit fram och kramat om mig och frågat ännu än gång om det är säkert att inget är fel. jag skulle återigen ha svarat: "jaaa...". vid köksbordet sen, när vi sitter där allihopa, skulle jag ha lättat på mitt hjärta och förklarat anledningen till denna livsdepression.

VI HAR SJUKT MYCKET I SKOLAN. JAG ORKAR INTE MER. SEN BLEV DET INTE BÄTTRE AV ATT VI HADE VÄRLDENS TRÅKIGASTE FOTBOLLSTRÄNING IGÅR KVÄLL.

jag ska göra något ikväll som jag inte gjort tidigare. nämligen hoppa över en träning för att plugga.
jag vill inte råka ut för det som jag oroar mig mest över just nu. att skolan i mitt huvud redan är över och jag slappnar av. redan nu. det är två månader kvar. och om två månader ska 9 kurser betygsättas. och vid det här laget kanske ni vet hur jag resonerar kring betyg.

tack för mig. hej.


to do list:

  • kötta i skolan i två månader till
  • ta studenten
  • flytta till stråtjära över sommaren
  • ta körkort
  • sommarjobba
  • ha lite sommarlov
  • flytta igen
  • börja plugga på universitet

sen måste ju fotboll få plats också. ska bli intressant att se hur det blir med det mellan allt det där, vilken klubb osv. om vi ska göra en liten mindre to do list för dom kommande dagarna så ser det ut såhär:

  • skriva musikrecension
  • svara på filosofifrågor
  • skriva högskoleprov
  • plugga naturkunskap
  • skriva naturkunskapsprov
  • ha muntliga nationella i SvB
  • (sen kommer säkert någon annan gullig lärare trycka in något under dom närmsta två veckorna. yei!)

men nu så ska jag sova!
godnatt♥


110328

hej på er! läget då? bra hoppas jag. höhö.

vet ni vad jag har gjort idag? ja det vet ni, men jag säger det igen ändå: jag har redovisat mitt projektarbete. eller okej, jag OCH PETRA har redovisat VÅRAT projektarbete. det gick bra tror jag men det var inte särskilt kul att kolla på sig själv i tio minuter. jävla film alltså. haha.

nu känns det lite tomt. den här redovisningen har liksom planerats i ett år nästan. och nu är allt över. nu har jag bara tusen andra saker att göra innan slutspurten är över. tex filosofi. och naturkunskapsprov och musikrecension. bland annat.

jag avslutar med denna fråga: NÄR FAAAN BLEV JAG SÅHÄR GAMMAL?!?!?!

XOXO♥

sommaren -09. känns som sommaren -11. skojar inte. (och ja, när jag ser denhär bilden är jag ganska glad att jag har tandställning..)


små



hörde att jag och ellen var söta när vi var små!

110327

godmorgon på er!

(ja jag vet att klockan är tre! jag vaknade för en och en halv timme sen typ...)

vet inte riktigt vart jag ska börja när det kommer till denhär helgen. så jag säger såhär: DEN VAR GRYM! eller fredagen var grym. igår sov jag typ hela eftermiddagen så dygnet blev helt stört så jag hade söndagmorgon igårkväll och grejer. men nu vet jag att det är söndageftermiddag och jag har skola imorgon bitti. redovisning av projektarbetet. nice.

min nacke är idag cp för er som vill veta. jag rekomenderar att INTE sova i min tvsoffa.

nu ska jag gå och göra lite nytta istället.
XOXO♥

these are crazy, crazy, crazy, crazy nights

känner mig galen. vad har jag hunnit med idag:

taggat sönder inför utgången.
fått studentmössan.
fått bekräftelse om att betalningen till balklänningen kommit in.
beställt både studentklänning och studentskor.

hur kommer kvällen sluta???



hahahahahahaha

110325



galet.
lite ångest.
mycket lycka.
utgång ikväll som kommer röja.
livet är helt okej!

oh my god

JAG HAR SÖKT UNIVERSITET!!!

110324

hej på er!

tänkte börja med att lugna ner er lite efter föregående inlägg. min rygg sitter där den ska, det är inget större fel på den. jag upptäckte bara efter löpningen och den intensiva träningen i tisdags att jag hade grymt ont. men jag har lärt mig att det där kommer och går när det gäller min rygg. förmodligen kommer det alltid vara så. och det är inte ett ont som gör att jag vill lägga mig ner och dö, det är ett ont som liksom, jag-orkar-inte-hålla-ryggen-upprätt-ont. och sen känns det som att om det knakade lite, så skulle allt bli perfekt. och just att man väntar på det där knaket, den känslan är väldigt konstig. nästan en illamåendekänsla. gnagande liksom. men idag har jag inte lika ont, så det är bra!

annars då? jag sitter här igen, en torsdag, och hoppas på att vi får våra studentmössor imorgon. om fallet är så, har jag bara själva studentklänningen, skorna och balfrisyr kvar att fixa. för idag har jag köpt min balklänning! DEN NI! galet...

och på tal om bal och student så vill jag åka utomlands. jag sitter och tänker tillbaka på min och mammas egyptenresa och bara dööööööör av längtan tillbaka!

XOXO♥


..............




jahaja, det var den ryggen det.......

110322

hello sunshines!

får man säga att det är vår nu? eller? det är då inte snart sommar iallafall, men det tycker petra. haha.

jag borde ta tag i disken innan jag drar på dagens andra träning. löpning........ men njaa, disken kanske får vänta ändå. fast ellen kommer imorgon så jag måste diska innan det. uh.

och precis just nu när jag såg min egen spegelbild i datorskärmen så insåg jag att jag är fruktansvärt less på min tandställning. vill ta bort den nuuu. vill inte se ut som ett plåt/gummiface när jag ler och pratar. men ett år kvar bara, kämpa på!........

XOXO♥


även fast tänderna sticker ut en kilometer så vore det inte fel om tänderna inte var klädda i stål nästa gång jag ler...

110320

GAMEDAY!!!

annars så kan jag konstatera att när det kommer till vintersport så är norge bäst. och igår fick även jag delta i denna norska gemenskap. mitt lag (norgeeee) vann SFKs femkamp i sidsjöbacken. kan ju dock ta och tillägga att sverige icke var ett deltagande lag. i sånna fall hade ju ju sverige vunnit. såklart.

men det var en riktigt trevlig dag och jag är nu en godispåse och en engångsgrill rikare. tittar man ut genom fönstret så önskar jag att jag kunde använda grillen idag. perfekt väder för det ju! men nej, jag ska ner på västhagen och spela match! T A G G A A A !

igår efter femkampen begav vi oss mot ip för att se sdff-umeå ik. tyvärr förlust för sdff. men men.

sen käkade jag chips hela kvällen. chirre = guds gåva till människan!

XOXO♥


110318

nej, vi har inte fått några mössor idag... laddar om och hoppas på nästan vecka!

men såhär på fredag kväll sitter jag och funderar på hur jag ska spendera mina pengar i sommar. peace&love eller getawayrock?

artister jag vill se på p&l:
kings of leon(!)
volbeat(!)
håkan hellström(!)
30 seconds to mars(!)
all time low
daniel adams-ray
journey
mando diao
oskar linnros
the sounds
petter
rebecca & fiona

kostnad 1800kr typ
plats borlänge

artister jag vill se på getaway:
alice cooper(!)
bullet for my valentine(!)
danzig
dynazty
hammerfall
papa roach
sonata arctica

kostnad 1500kr typ
plats gävle

sen finns ju gatufesten också. än så länge oskar linnros, håkan hellström, september och petter. kostade 750 förra året har jag för mig.

helst av allt oxegen juuuu. black eyed peas(!), the script(!), foo fighters(!), arctic monkeys, coldplay(!), my chemical romance(!), plan b, bruno mars, jimmy eat world(!) och all time low. kostar 2000kr typ. plats irland.

dagens outfit


fotboll

ikväll har jag spelat match. cupmatch. det blev oavgjort. 0-0.

semifinal på söndag. final också såklart. och på lördag ska vi ha femkamp med laget innan vi kikar på sdff-umeå ik. måste ju säga att det är lite irriterande att fotbollen börjar rulla i rätt väg för mig nu när jag bara har tre månader kvar i svallet. pratade med min filosofilärare idag om att bli fotbollsproff. (hahahaha ja faktiskt!!!) det vore inte fel alltså. att få tjäna pengar på att spela fotboll. men sen när alla kommer med motargumenten som att man måste offra så mycket annat och bla bla, så blir jag så arg. för två år sen, när det gick piss för mitt lag i div.2 så såg jag bara en massa andra saker jag ville göra. åka med kompisar dit, göra något sent en kväll innan match osv osv. men nu när folk snackar om att dra utomlands eller så och jag säger att jag inte kan för att det är säsong, och dom tycker att man är tråkigt och sådär, så känner jag faktikst inte att jag missar någonting. visst blir man avundsjuk, men jag vill spela fotboll.

såklart kommer det i perioder. man blir less på att träna varje kväll, man missar utgångar på helgerna pga match eller träning och när alla snackar om utgångarna så sitter man tyst i ett hörn och kan inte bidra med något. men jag har inte en sån period nu. utan jag gillar att ha träningar. jag gillar att träna. och bli bättre och se min egna utveckling.

DÄRFÖR är det extra irriterande att tänka på vart jag hade kunnat varit i min utveckling om jag lyssnat på min kropp förra säsongen och inte gått skadad i 7 månader. men det var då, och nu är nu!

peace.

gårdagens outfit

måste ju visa mina nya brallor!


110317

oj, jag har visst inte bloggat sen i söndags. tokigt.

finns i o f s inte så mycket att säga heller. jag har återvänt till svallet och skolan. jag har spelat match. eller varit uttagen till match, men fick inte spela.. jag har tränat. jag har äntligen hittat en balklänning, tror jag iallafall. och balbiljetten är kirrad.

nu till den stora nyheten: IMORGON FÅR VI VÅRA STUDENTMÖSSOR!!!

jag har exakt tio veckor kvar i skolan. 27e maj vecka 21 sätts våra betyg och vi har ingen mer skola fram till studenten den 9e juni. jag är galet nervös. på lördag är det exakt 10 veckor kvar till balen. och idag är det exakt 12 veckor kvar till studenten. 84 dagar. förra onsdagen var det exakt 3 månader kvar. alltså är det mindre än tre månader nu. TRE MÅNADER?!?!?! herreguuuuuuuuud.

jag har fixat mitt användarkonto på studera.nu och väntar bara på pin-koden. sen kan jag söka mina utbildningar. det är nu det händer. det är nu livet börjar börja. ångest.

XOXO♥


här har jag och shanga precis slagit oss ner på flygplanet till barcelona. jag drog på ett sött nervöst litet panikleende. ungefär så ser jag ut nu också.

sunday randoms


p!nk - fucking perfect


veronica maggio - jag kommer


loreen - my heart is refusing me


anna bergendahl - the army


vincent - baby hurricane

110313



jag är bara lite avundsjuk på molly sandén... men han kunde väl göra bättre musik??

KILL.ME.


110312


110311

tjennaa!

ni anar inte hur sugen jag är på ett grönt pringlesrör. helt crazy. måste ha ett snart.

förövrigt så drömde jag om min student inatt. det gjorde mig grymt nervös. först var det endast två veckor kvar till balen och jag hade fortfarande inte hittat en balklänning. där befinner jag mig nu med, med kanske 10 veckor kvar till balen. eller nåt. sen när det var själva studentdagen så var det väldigt oplanerat och otaggat från många. känns ju sådär. tur att det var en dröm. liksooooom.

nu ska jag byta om och gå och köpa pringles!!

XOXO♥

110309

hallådär, kött och blåbär!

är återigen i svearike. har varit här i 50 timmar. eller nej, jag har varit i stråtjära i 50 timmar. och det är sååååå skönt. jag stannar här resten av veckan också. myyyyyys.

jag har iallafall haft det superbra i barcelona. eller rättaresagt i santa susanna. galet. ska leta hus där nu. ska flytta dit har jag bestämt. bjuppar på några söta bilder from tha trip:


planen vi tränade på


la rambla in the spring


nästan 80tusen på camp nou


stek vid en av hotellets pooler

XOXO♥

p.s. jag ska till tandregleringen imorgon kvart över 8, måste åka 7. döda mig......

110303



WATCH OUT, HERE WE COME!!

just live your life

jag är fett nervös. uuuuh. flygplan och malin går inte ihop.

bara tanken på att jag kanske inte får sitta bredvid någon jag litar på är illa nog. då tvingar jag någon att byta plats. åh. ni fattar inte. dör snart. men jag vet inte vad det är jag är nervös över egentligen. det är inte så att jag för dödsångest och tror att vi ska störta. jag bara inte trivs där. tycker det är obehagligt. och trångt. och lite osäkert.

men nu ska jag se på one tree hill och lugna ner mig lite.



och nu är det inte många dagar kvar tills jag anländer till stråtjära och mami och papi!♥

sunglasses

jag köpte nya solglajjer idag. mitt femte par. man kan inte få för många!


köpta på glitter idag.


köpta på lindex förra sommaren.


köpta på h&m våren -09


köpta på h&m herr sommaren -09


ärvda av typ mamma eller pappa eller kanske min farbror? vet inte riktigt faktiskt.

GUUUUUUULD!


bild från aftonbladet.

HUR BRAAAA ÄR DOM INTE?!?!?

110302

hallååååå!?! jag åker ju till barcelona imorgon!!!!

JAG.
MÅSTE.
PACKAAAAAAA!

annars så har jag haft en bra vecka hittills. en galet bra dag i måndags som bestod av pulkarace och snöskulptering. vi vann pulkaracet och kom tvåa på skulpteringen. men eftersom våran närvaro var så lååååååg, så kom vi trea sammanlagt. men liksom, vi har 5 poäng upp till tredjeplatsen och det är 30 poäng kvar att tävla om. så vi stressar inte.

igår tvättade jag för första gången själv. eller jag var inte helt själv. jag hade ellen med mig. hihihi.

XOXO♥


den fina backhopparn!


det vinnande laget i pulkarace, fredrik och petra!

RSS 2.0