130831

säger som alla andra: imorgon blir det officielt höst.
 
det tänkte jag "fira" med att träffa alla underbara umeå-tjejer ikväll och dricka vin!
 
annars då? JAG HAR BÖRJAT SPELA FOTBOLL IGEN!!!! det är faktiskt sant. jag gjorde min första träning i torsdags, på måndag är det dags igen. gick bättre än förväntat. rätt adress på i stort sett alla passningar, spelförståelsen har jag kvar, det som jag måste jobba mest på är såklart kondisen och tajmingen. men båda två kommer komma ju mer jag tränar såklart. längtar tills nästa träning hehe. ååååååh, det är helt underbart att vara tillbaka på gräset igen!
 
 

130827

och där var vi i Umeå igen! och det är som att tiden stått stilla här, som vanligt alltså. på måndag börjar skolan igen, biomekanik och massage. wohoo!

130808

Oj, herregud här var det tomt!
 
men jag har helt enkelt haft annat för mig i sommar än att sitta vid denna dator. Sista helgen i umeå var grym. jag hade min bästavän på plats och det var brännbollsyra. underbart.
 
sen tog ju min käre bror sjukgymnastexamen så mami och papi kom upp en sväng. och sen skrev jag ju en tenta det sista jag gjorde innan jag åkte hem. hann bara hem så fick jag halsfluss. skitkul vare. så jag käkade penicillin när vi drog till skottland. hela härliga familjen, mamma, pappa, niklas, jag och 2 plussare. haha. en riktigt bra weekend kan jag lova. sen firade jag midsommar på västkusten.
 
men sen vare jobb som gällde. jobb jobb jobb. tills jag skulle till västkusten igen. det var dags för den årliga danmarksresan! sjukt bra väder och sjukt bra sällskap. efter det spenderade jag en vecka i gråbo. sen hade jag bara en jobbvecka kvar och sen är vi tillbaka till idag. jobbade min sista dag i söndags och nu har jag sommarlov. har fixat lite grejer inför skolstart, varit på shoppingspree med mamma, och nu är jag lämnad ensam hemma för att päronen ska kunna ha semester ensamma. på tisdag kommer crillson hit, en vecka här uppe, sen blir det en till vecka på västkusten med kräftskiva och grejer, innan det är dags för umeå igen.
 
jag är gryyymt taggad på dethär sista året nu. har massa planer och mål och tankar!
 
hörs när vi hörs!

RSS 2.0