after work

sådär, nu har jag lunch, en liten paus från jobbet. jobbig sista vecka, jobbiga barn. det är helt insane att en typ 5 åring och 3 åring kan skrämma skiten ur mig som är 16! haha.

när jag jobbat klart så ska jag ner på stranden med anna, grymt längesen vi träffades nu (midsommar för att vara exakt) så det ska bli jättekul =D har massor att prata om såklart!

men nu ska jag gå och hämta posten sen måste jag gå tillbaka igen.
XOXO♥

älskade väder

hela dagen har spenderats på en brygga i solen, hade inte kunnat varit så mycket bättre, kanske lite varmare i vattnet men det gick ändå =D jag och ellen låg där från tolv till fyra och bara stekte, helt underbart var det!

imorgon ska jag jobba igen, men bara fem dagar kvar nu, och anna kommer ju hem imorgon också! =D har ingen träning förrän på onsdag, så har väldigt många kvällar lediga nu, oerhört skönt! sen är det bara en träning och sen match på fredag innan jag är helt ledig i två veckor =)

har nyss ätit pizza med familjen på en filt ute i gräset i trädgården då altanen är för varm att sitta på, men det var absolut inte pjåkigt det heller! jag och niklas hann t.o.m. med ett litet vattenkrig hehe.

XOXO♥





lite färg har man nog fått idag i alla fall =)

p&l

håkan hellström spelade igårkväll på peace&love och jag var inte där! =( lars winnerbäck har spelat tre kvällar i rad och jag var inte där då heller =(

DÖDA MIG!

värme!

sorry, det har varit sämre än sämst uppdatering nu men vem sätter sig framför datorn i detta väder?? haha. jag har jobbat och tränat i detta väder, och igår efter jobbet åkte jag till stinas sommarstuga och hälsade på, blev en massa bad och härligheter där =D

idag har jag spelat fotboll x2, först nere här på fotbollsplanen med en massa gamla gubbar som lirar varje lördagmorgon klockan nio, sen pimplade jag powerade och sen blev det match med fotbollslaget. skit också säger jag bara... när kommer våran "förtjänade" tur??  =(

imorgon ska jag åka till ellen och bada och sola och bara umgås, sen är jag bara fem dagar från helt sommarlov! =D men nu ska jag sluta blogga och tycka lite mer synd om mig själv, har ont öööverallt!

XOXO♥

roadtrip

jajemen det har jag varit på idag! min bror hade träning och ville inte sitta i bilen själv så jag följde med, trevligt trevligt =) har jobbat exakt hälften av mina arbetsdagar nu också så nu går det bara nerför, underbart! =D

finns inte så mycket mer att berätta om idag. jobbet flyter på, jag har bränt min rygg i solen och får panik (rädd för hudcancer, kan också kallas hyprokondriker eller nåt) och känner mig just nu allmänt less. jag vill att anna ska komma hem från kreta så att det blir lite fart här haha. annars taggar jag bara mitt sommarLOV som snart startar (utan jobb dvs) och nästa helg, då festen för övrigt är som jag har planerat, har vi sista fotbollsmatchen innan uppehållet, två helt fria veckor blir det då, superskönt!

men nu måste jag verkligen sova, fattar inte, blir lika varje kväll och vaknar upp död som en ko och tänker att ikväll ska jag somna TIDIGT! yeah, good work malin!
pussgodnatt♥

bränna

måste bara säga: fyfaaaan vilken hemsk linne-bränna jag har skaffat mig idag. har varit strålande sol hela dagen och jag har gått runt i shorts och linne på dagis. hela min rygg ser cp ut... hahaha det är väl sånt som händer i guess, får väl sola bort det sen när jag är ledig och kan glassa på stranden =)

men match ikväll!

parteyy

nästa helg fyller min kompis ellen år, och det blir självklart party då! =D hon har utnämnt mig som partyplanner och jag har en massa idéer på g haha! ska sätta mig sen och skriva ner alla och riktigt PLANERA, sen såklart prata med alla tjejer så att alla kan och sådär.

om bara vädret är kanon så kan inte detta bli dåligt! åh så spännande =D

kan inte avslöja så mycket eftersom jag ska överraska ellen och hon läser bloggen ;)

jobb

nu har jag jobbat färdigt och har till och med hunnit steka lite på baksidan! en väldigt lugn dag har det varit, så varmt så vi har kunnat varit ute hela dagen utom en sväng vid lunch då det kom en regnskur =P då satte vi oss inne och ritade och sen hade jag att göra hela eftermiddagen haha. började med att jag skulle rita en prinsessa åt en tjej, sen ville ju såklart ALLA tjejer ha en prinsessa, och en fjäril, och en blomma, och en kattunge. haha men roligt var det =)

stina fyller ju år idag, och jag skulle ha åkt dit ikväll efter träningen, men jag måste åka moped och vägen till hennes sommarstuga är under ombyggnad så jag kan inte åka där med den... så jag vet faktiskt inte hur jag ska göra, det är illa =( vi får se hur det löser sig.

vädret som har varit idag ska i alla fall hålla i sig hela den här veckan och nästa med tror jag, åååh så bra =D
XOXO♥

sommar och sol

nu är det verkligen sommar! hur varmt som helst ute och jag har lunch. molnen börjar i och för sig samlas här nu och det kommer säkert bli regn... men jag njuter så länge det varar! hela veckan ska tydligen se ut såhär =D hoppas att det fortsätter tills efter jag jobbat klart, bara två veckor kvar nu, stå ut stå ut!

skulle vara ganska skönt med ett dopp men jag har ingen pool på altanen som grannarna har, hör hur barnen leker och hoppar där nu. fusk...

men aja, nu är det snart dags för mig att gå tillbaka,
XOXO♥

GRATTIS

GRATTIS STINA PÅ 16-ÅRS DAGEN! =D ♥

sims 2 i mobilen

medan dom flesta bloggarna och alla andra med för den delen just har köpt the sims 3 och är helt beroende av det nu så har jag precis upptävkt det underbara med sims 2 i mobilen! spelet fanns från början men jag har inte spelat det alls typ, förrän idag. och det är superkul! snacka om beroendeframkallande! massa saker man ska klara av för att ta sig frammåt och sånt, nu har jag alltid något att göra om jag får tråkigt haha =) U N D E R B A R T !


midsommar 2009

ja, så var den helgen över också. förlåt för dålig uppdatering men jag har varit helt isolerad från allt som heter internet sen i fredags förmiddag, det är därför jag inte har uppdaterat. =P

men i alla fall, midsommarafton spenderades ute på en ö i skärgården och det var supermysigt! visst, midsommar 2008 var bättre (inget klår det, med allsång och tunnbadning till klockan sex på morgonen) men ändå väldigt bra! det är väl sällskapet som gör det =D det var hur vackert som helst där, och vi åt supergod mat, hade superbra väder, lite kallt på kvällen kanske men på dagen var det bra, och vi åkte både motorbåt och rodde själv, (särskilt när myggen började invardera oss på land) och bastning och badning och hängmattegungning och jag vet inte allt vad vi hann med =)

sen igår bar det av till mormor och morfars stuga där det blev ännu mer mat, men tyvärr inget bad. mer pusselläggning faktiskt haha. idag vaknade jag där, åt lunch och så innan jag och mamma åkte hem för att stå i kiosken på en fotbollsmatch. mer än så har inte hänt idag =P

XOXO♥


underbart

det är det enda jag kan säga om mitt älskade fotbollslag Moheds SK! vi är inne i en enormt tung period när man kollar på resultat med vårat första lag och min motivation var nästan borta ett tag... men matchen i tisdags gav det vändning! visst, vi förlorade mot ett lag som vi verkligen hade kunnat vunnit över för en gångs skull. men det blev lättare att inse då vilka urusla träningsmöjligheter vi haft under vintern. och träningen idag gav verkligen (i alla fall mig) hoppet tillbaka! det är sådär sjukt roligt med fotboll igen, mycket tack vare dagens träning. vi lekte lekar som hade kondition med också, sen blev det såklart prisutdelning, annars är det ingen vits med tävling haha.

det var verkligen riktigt roligt i alla fall, och jag och min kompanjon vann alla deltävlingar förutom finalen, som bestod av midsommarkans"bygge", men vafan, det är väl fotboll vi ska vara bra på? ;)

imorgon (haha oj, senare idag kanske jag ska säga) är det midsommarafton, och den ska firas med ääna banääna (även kallad drösan och anna) i skärgården. blir nog mycket mysigt om bara vädret tilllåter =) lite surt att det inte blir någon repris på förra årets oerhört roliga midsommarafton, men det kommer ju flera =)

blev en jättemysig middag med familjen efter träningen också, och tårta (som jag gjort såklart haha). den bestod av maräng, chokladtryffel, grädde och jordgubbar! anna tyckte att det lät äckligt... eller? ;)
men nu måste jag sova..

glad midsommar!
XOXO♥


torsdag

har jobbat klart för veckan nu, en lugn men tidig sista dag. började halv sju, men det var knappt nå barn på dagis idag. slutade kvart i tolv, riktigt skönt!

blev inge umgänge med anna igår så får hoppas att vi hinner idag istället, annars ska vi ju fira midsommar ihop imorgon! =)

ska fira med familjen ikväll, både midsommar och brorsans körkort. har nyss gjort början på en midsommartårta. förberedelser liksom, som på tv, "men det har jag redan förberett" haha. träning ikväll också förresten.

XOXO♥

äntligen!

äntligen sol idag, det kanske blir sommar tillslut i alla fall!

idag firade vi midsommar på dagis, med egengjord midsommarstång som nästan alla barnen hjälpte till med =) jag har skaffat mig två nya bästa kompisar idag på dagis, en femåring och en sexåring, perfekt! haha

ikväll får vi se vad som händer, sällskap har jag av anna i alla fall =)
XOXO♥


midsommarfirande två dagar tidigt =)

jag ska...

ALDRIG MER SKÖTA MITT HÅR SÅ DÅLIGT SOM JAG HAR GJORT NU SEN BLEKNINGEN!

idag efter arbetsdag 2 hade jag tid hos frisören. kommer mitt hår aldrig växa ut?? fick ta av en bra bit idag för att det var så slitet, och visst, jag har kännt det enda sen blekningen men inte orkat köpt en inpackning eller tagit en tidigare klipptid. jävla skit... men som sagt, det växer ju ut igen, men det går ju sååååååååå sakta!

har även spelat match idag. cp match. men men bara att ta nya tag.

nu blir det sängen, godnatt
XOXO♥

jobb jobb

hejsan!

nu har jag gjort klart min första arbetsdag, 13 kvar to go.. men pengar är ju aldrig fel, och jobbet är inte precis ansträngande, haha. jag har i alla fall inte hört talas om någon som lekt ihjäl sig, har ni?

träning står på schemat ikväll, skulle ha varit en igår men det regnade för mycket så den blev flyttat tills idag. och jag har inte fattat att det är sommarlov än. så helt sjukt.. skrev det på facebook också, att det känns konstigt att inte åka tillbaka till sundsvall igen. det blev ju en vana, en rutin att åka dit. nu har alla dom försvunnit. bara hoppas på lite (eller mycket!) bättre väder snart så jag kan sola och bada lite grann =)

det är helt sjukt att det är midsommar på fredag också, haha kommer ihåg när jag och petra satt i skolan och sa att det "bara" var tre månader kvar till midsommar eller nåt, tror jag skrev det i bloggen också. dom tre månaderna måste ha gått upp i rök. hoppas sommaren går riktigt långsamt...

XOXO♥

gårdagen

godmorgon!

igår efter att vi fått det glada beskedet om att min bror tagit körkort så åkte jag, mamma och ellen och kollade på studentbalen. huuur fina som helst var dom, tänkte ta lite bilder men batteriet på kameran tog slut.. men jag kängtar tills jag får börja prova ut klänningar och så, gud vad kul! =D

när vi kom hem därifrån hade jag en timme på mig innan anna och jag skulle ta bussen vidare in till stan. blev så ändå, lite sådär sista alternativet typ. men såklart började det regna när vi väntade på bussen och det fortsatte hela vägen in till stan och hela tiden där inne. träffade en gammal kompis där, vilket var mycket trevligt! =D vi lyssnade litegrann på lazee innan vi ringde till stina för att kolla när hon skulle komma till stan. hon skulle inte komma förrän elva, så jag och anna tröttnade. för det var verkligen supertråkigt.. ringde efter skjuts istället och åkte hem och tjockade i oss godis istället till en film. haha det gick det också =)

idag är det marknad så jag ska jobba där med fotbollslaget.
XOXO♥

KÖRKORT

GRATTIS NIKLAS TILL KÖRTKORTET! ÄLSKAR DIG BRORSAN! ♥


betyg

sitter här och tänker på hur det var förra året, när jag fick mina slutbetyg från högstadiet. gick ut med 315 poäng, max är 320 (måste få skryta lite). funderar på hur mina betyg ser ut i år. har ju fått reda på dom flesta, men man är ju ändå lite nervös och så. dom kommer med posten om någon vecka, lite konstigt att vi inte fick dom när vi slutade, men så är det i alla fall.

nu på gymnasiet räknar man ju inte poäng förrän man gått ut trean och fått ut ALLA betyg, har man mvg i allt då så har man 20.0 i slutpoäng liksom (visst är det så? haha) det krävs faktiskt för att komma in på vissa saker på högskola och universitet och så, men jag tror inte att jag går ut med alla mvg i år. engelskan är oklart, blir säkert ett vg där.. vissa blir riktigt arga på mig när jag blir missnöjd med ett vg, för vissa skulle kunna göra vad som helst för att få det där v:et före i betygspapret. men that's me, jag har så höga krav.

jag kommer seriöst vara skitnervös när jag får hem kuvertet i brevlådan. typ lika nervös som när jag fick hem beskedet om jag hade kommit in i mora på fotbollsgymnasiet eller inte.. gud vilken lycka det var när jag läste att jag kommit in! men sen struntade jag ju i det i alla fall haha. kan inte sluta tänka på hur det skulle ha varit att gå där. en ganska spännande tanke, men jag kommer aldrig få ett svar.

två jäkla år av slit är det kvar, tvåan är värst har jag fått hört. hjälp.. sen i trean börjar ju nedräkningen från allra första dagen, sen är man fri! som jag längtar till den dagen!

sitter och framtidsplanerar med ellen som flyttar upp till mig i sommar. det kan inte beskrivas med ord hur underbart det kommer bli! en hel del förändringar väntas. men nu ska jag njuta till fullo av det sommarlov som står framför mig. jobbet börjar på måndag, sen är det det som gäller i tre veckor, 15 dagar. sen är jag helt fri resten av lovet. såååååååå skönt!

GRATTIS!

måste gratulera anna, stina och ellen som gått ut nian idag! =D en del tårar blir det men det hör till när hela klassen ska splittras. haha kommer ihåg hur det var för mig..



anna och stina fick även stipendium för bästa betyg, grattis igen!♥


avslutnings outfit

skippar man sin egen avslutning så får man passa på att klä upp sig när bästa kompisarna slutar istället =)



◊ klänningen är från gina
◊ jackan från h&m
◊ sen hade jag gladiatorsandaler från eurosko

new york

när jag kom hem igår väntade den här tröjan på mig:


den kommer från the big apple itself. jag fick den av min pappas faster som jobbar där, men är hemma på semester nu. om du läser det här maggan så tackar jag så hemskt mycket! =D

vem vet, kanske blir det en resa dit innan detta år har gått =)

vinst!

godmorgon!

jadå, vinst blev det ju igår kväll! UNDERBART! synd bara att dom inte lyckades sätta det där sista målet, men tre poäng är ju helt okej ändå =)

sitter här på min första dag av sommarlovet och det pissregnar ute... typiska jävla svenska sommar... önskar att jag kunde följa med anna till kreta, men det blir inte så =(

har förövrigt ingen aning om vad som kommer hända idag, papi sticker iväg till sjöss och mamma jobbar till i eftermiddag. men något ska jag nog hitta på i detta tråkiga väder =)

XOXO♥

sverige - malta



kom igen nu zlatan, ge oss ett hopp om VM-slutspel ikväll!

SOMMARLOV

gissa vilka som vann english league idag då?? ;)

självklart mitt lag som bestod av mig, petra, larsson och niklas som tyvärr inte var med idag då. vann gjorde vi i alla fall, och till hösten (?!) väntar priset vi ska få =D

och angående rubriken så har jag tagit sommarlov idag, fanns inget kvar att göra i skolan, så jag åkte hem =D fattar ni att det är 9 (eller 10) veckors ledighet som står framför mig om man räknar bort sommarjobbet (får ju pengar för det så det räknas inte haha) !! det är helt sjukt vad skönt det ska bli!! =D har inte riktigt fattat än men det kanske kommer på fredag när jag ska kika på anna och ellens avslutning med lite kompisar =) får se hur kvällen blir, pratas om regn och då vet jag inte om jag har lust att gå runt på stan, även om dead by april och dom andra kommer..

jaja, det är sånt som märks =)
XOXO♥

dagens outfit


jeans från lindex

tisha/blus från h&m

tygskor från skopunkten

till det hade jag min jofama by kenza jacka

onödigt

hejsan allihopa!

måste börja med att säga att den här skolveckan är så himla onödig!! eftersom alla lärare ändå ställer in lektionerna så hade vi ju lika gärna kunnat sluta förra veckan.. men vilket fall som helst, så hade jag svenska i tio minuter idag, vilket gjorde att vi hade hål i två timmar, blev en fika på stan med sandra och petra då, sen skulle vi ha samhällskunskap, fick lämna in en utvärdering av kursen, sen var den lektionen klar också!

imorgon har vi engelska en liten stund, ska kora en vinnare i english league (frågesport på engelska) och sen får vi förmodligen sluta där också, sen har vi inga fler lektioner!

slappt? yeah, tell me about it.. men skönt ändå såklart =)

ikväll ska jag nog åka och kolla på fotboll, om jag listar ut hur jag ska ta mig dit.. men aja, ha det så bra!
XOXO♥

give me!

men ge mig mobilen!


blogg.se strejkar

hej!

bli så trött på blogg.se... flera gånger den senaste veckan har det inte gått att komma in på varken den sidan eller nån blogg som bloggar därifrån, därför har jag inte uppdaterat förrän nu.

helgen har i alla fall varit super! fredagen i stockholm och på grönan var så himla rolig!! åkte insane, och ja, den var insane! vågade mig även på fritt fall, men inte tilt som var avstängd pga för mycket vind =( men det får bli en annan gång. efter grönan åkte vi till stadion och lyssnade lite på bruce springsteen. orkade inte stanna där så länge, de va ju sjuuukt kallt. på dagen var det ju studenten i stockholm också, såg en massa flak som spelade musik och dom såg så himla lyckliga ut! är ju studentveckan här i sundsvall nu, gud vad jag längtar tills jag tar studenten! =D

i lördags sov vi hur länge som helst, alla tre (jag ellen och anna) vaknade upp med hesa röster efter alla skrik på grönan haha. sen blev det stan en liten stund innan jag skulle med tåget till gävle. där kollade jag på min brorsas fotbollsmatch, (saknar honom grymt mycket hela tiden för den delen, träffas så himla sällan nu för tiden, tur att de är sommarlov snart!) och efter det blev det pizza och landskamp i hans lägenhet =)

igår var det en tidig samling med laget för att åka till östersund för match mot frösön. finns inte så mycket mer att säga. idag hade vi avslutning med RIG och farväl pisa, sen svenska och sen fick vi sluta. ganska värdelösa dagar i skolan nu, men det är så himla skönt och nu är det ju sommarlov om tre dagar! =D

XOXO♥

AAAAAAAAAAAH

hejsan allihopa!

vet ni vad det är för dag idag?? det är fredag den 5e juni, danmarks nationaldag, studentdagen för många, men själv ska jag till stockholm!! har ätit frukost nu och målat naglarna, ska börja byta om och packa snart, 12 går bussen ner =)

är sjukt nervös, har inte åkt bussen själv någon gång hehe. men väl där nere får jag ju träffa ellen (som var sååååååååå länge sen att jag inte vet vad) och anna bby såklart! hihihi vi kommer ha så himla kul! blir stan när jag kommer ner vid två typ och sen grönan ikväll ofcourse =D UNDERBART! 

så ha en asbra helg nu hörrni, för det kommer jag ha!
XOXO♥

måndagen i bilder!

bättre sent än aldrig ellerhur?? har äntligen hittat mobilsladden (låg mitt framför näsan på mig) så här kommer the history of monday:


vädret var underbart så jag och petra satte oss i parken och åt årets första jordgubbar!


älskade petra♥


sen fick vi en varsin ros av thomas bodström! (lägg märke till petras übersnygga skor i hörnet!)

så alltså, jag och petra mumsade gubbar i parken och fick en varsin ros av självaste thomas bodström! det händer inte varje dag hehe

onsdag

hejsan!

idag har jag haft 1 ½ lektion typ. först engelska, eller nej vänta, jag har haft sammanlagt 1 lektion faktiskt. för på engelskan pratade vi bara betyg, typ gick igenom det nationella provet. mitt betyg har han inte bestämt än =P sen hade vi lunch och sen samhällskunskap där vi också pratade betyg, MVG där =) men efter att man fått reda på sitt betyg fick man gå, så har inte varit mycket i skolan idag. efter skolan åkte jag och petra hem till hennes farmor och chillade lite där.

har ingen träning ikväll så ska göra en matte-uppgift som vi fick när jag var sjuk och sen packa lite, åker ju hem imorgon efter skolan =) sen blir det stockholm på fredag, tagga!! börjar halv ett imorgon förresten =D

ciao♥

jävla...

...skavsår!! åååååååååååååååh vad less jag blir! känns ju inte riktigt som att det blir någon träning ikväll =( men det är väl kanske ganska smart så att jag inte gör det värre. vill gärna kunna spela mot frösö på söndag! säsongen är ju lång liksom..

och för er som tror att jag är glömsk som en liten guldfisk kan jag tala om att jag INTE glömt berätta om vad som hände igår, men jag har inte hittat mobilsladden än (tror att den är hemma hos mamma och pappa) och utan bilder blir det inte rätt effekt. så ni får vänta! typ..

nu blir det mat för min del!
XOXO♥

ny karriär?

idag har jag dömt skol DM i fotboll hela dagen tillsammans med fem andra RIGare. så jag kanske ska satsa på en karriär som domare om fotbollen skiter sig? haha, nä skulle inte tro det men man vet ju aldrig, kan vara bra att ha en reservplan =)

nu måste jag testa om jag ens får på mig mina fotbollsskor för det där jävla skavsåret...
XOXO♥

mobilsladd

sitter och äter isterband nu, det är min absoluta favoriträtt! slår lätt pizza och tacos och allt det =P

tänkte lägga upp lite bilder som tagits under dagen och berätta mer om den, men kan inte hitta telefonsladden.. så ska städa mitt rum i jakt på den och sen berätta, jag lovar att jag ska fixa det, håll ut bara!

alla dagar kan inte vara bra

visst är det så? det har asbsolut inte varit min dag idag. började med utvecklingssamtal på RIG imorse. pisa (min tränare) sa en massa saker om mig som han bara tror, det märks att han tyvärr inte vet ett skit om mig. till exempel så var jag tvungen att fundera på varför jag är i sundsvall, om det är för att staden är trevlig eller för att det är skönt att vara borta från mamma och pappa eller vad det nu är. och jag kan säga det att om det inte vore för RIG så skulle jag inte stanna en sakund här. vad finns det då för anledning liksom??

och när jag sa att det ¨var så lite i skolan just nu så att det kändes onödigt att gå dit så frågade han om jag tyckte lika om RIG då, att jag bara var där för hans skull. men varför skulle jag gå på en träning för att göra pisa glad? VARJE gång vi haft sovmorgon till halv ett eller liknande när vi haft träning på morgonen så har jag gått dit, för min egen skull för att jag vill bli bäst på fotboll och tycker att det är så himla roligt! det verkligen sänkte min dag vill jag lova.. tråkigt nog ska vi inte ha samma tränare nästa år så jag kan inte visa för honom heller hur fel han har..

fick även reda på att vi ska dömma skol DM imorgon så jag är ledig från skolan då. lite skönt ändå. har även sjuuuuukt ont i min häl, skavsår stavas det. men när jag sa till pisa att allt var bra förutom skavsåret så sa han att enligt han så är skavsår så självförvållat och onödigt så det är ingen anledning till att hoppa över en träning. jag skulle köra på som vanligt om det så skulle blöda ur det där såret. sen en annan kille som också hade skavsår och var borta med dom andra och tränade med lejdinge, han behövde inte springa för henne så att skavsåret skulle bli värre. kuuuul om jag inte får på mig skor ens...

nu ska jag sluta klaga
bye♥

RSS 2.0