140423

hej och hå vad tiden går och jag har inte bloggat tralalalaaa!
 
april har varit kaozZz. fast ändå på ett bra sätt. jag har varit på teambuilding i skellefteå med laget, där vi spenderade några timmar på boda borg, och på ett hotell lekandes maffioso. bland annat. sjukt rolig helg! jag har tränat och spelat en massa fotboll. både med msk2 och msk1. som spelar i div1 (!!!!). även fast jag är illamående av nervositet inför varje match så gör det mig så lycklig att jag vet inte vad! dessutom har jag spenderat en massa timmar med kandidatuppsatsen, som börjar ta form och förhoppningsvis blir intressant och bra! har man en partner som är perfektionist när det gäller det engelska språket, och själv är perfektionist när det gäller formalia och utformning, så borde man ju komplettera varandra ganska bra.
 
sen har jag ju varit hemöver en sväng också, för att fira påsk. tror inte att det går att beskriva med ord hur skönt det var att få träffa mamma, pappa, niklas, farmor, farfar, mormor och morfar igen. har inte sett dom sen jag fyllde år i princip, vilket var nästan 4 månader sen, så det var på tiden! mysig helg med bra väder och en massa godis. som en påsk ska vara! innan jag åkte hemöver var jag på besök hos bästis i Stockholm och hann med en arbetsintervju också. min första intervju ever, inte illa pinkat måste jag säga! det gällde förövrigt ett jobb som verkar sjukt kul, sjukt intressant, sjukt givande, sjukt jag, och det verkar leda till ett jobb till hösten om allt vill sig väl! spännande må jag säga. dock innebär det att jag kommer ha ca 60-70 mil till christoffer, men nog ska vi klara det allt!
 
om 7 veckor har jag examen i handen. sommaren verkar spenderas i Umeå och stråtjära mestadels. fotbollsspelandes och jobbandes. det känns bra i magen! samtidigt som jag vill komma vidare på något vis. mestadels handlar det väl om att jag vill bort ifrån denhär lägenheten. jag vill flytta till en lägenhet som är större än 25 kvadrat. en som är mer vuxen, då jag faktiskt känner mig sjukt vuxen som tar examen från universitetet. men var sak har sin tid, och nu är det tid för middag, inlämning av punkterad cykel, 3,5km prommis till träningen, spelarmöte, träning, prommis hem igen och sen prison break! hur har jag kunnat missa denna serie?!?!?
 
puss på er!

RSS 2.0