130127

Jahopp, då vare dedär med sommarjobb igen. Jag har ju mitt jobb sen förra året. Vill jag ha det så får jag det, och nu när jag har lite erfarenhet får jag säkert jobba mycket och jag får bättre lön än förra året eftersom jag är över 20 nu. MEN så vare ju dedär med att jag egentligen skulle vilja jobba med något som är kopplat till min utbildning. Vi har ju noll praktik så då vore det ju ganska bra med lite arbete som stärker cv:t. Men vad ska man jobba med dårå? SVÅRT!!!!

130119

tänk att jag klarat halva tiden på universitetet nu! om den sista uppgiften blir godkänd såklart..

detta firades med spelkväll igår. rappakalja, försvunna diamanten och besserwisser! riktigt riktigt roligt!

puss

130111

är otroligt stolt över mig själv för nuvarande. jag har "övervunnit" min telefonskräck och ringt två helt främmande människor idag för att samla info till utbildningsplaneringen. det tog tid men det är gjort!


130102


nytt år, nya möjligheter yadayada. nytt år är det, men nya möjligheter har man väl varje dag? hihi.

tittade tillbaka i bloggen vad jag skrev för ett år sen, och jag såg att jag skrivit att 2012 skulle bli mitt och crilles år. blev det det? det måste jag faktiskt påstå. vi har varit tillsammans i över 14 månader. alla i släkten tjatar om förlovning och barn. och vem vet, det kanske kommer snart?? (OBS! stor sarkasm)

vad hände 2012 som är värt att berätta om då? hela våren är typ ett stort blurr. massa plugg, plugg och mer plugg. skidresan till hemavan är väl det man minns. och att jag och crille bestämde oss för att flytta ihop såklart. sommaren bestod av jobb, fotbollsskola, danmark, legoland, götet, jobb, RHODOS och jobb. och flytt. och lite resa med mamma och pappa. och crille provade surströmming för första gången hahha. sen kom hösten och skolan började. och crille och jag var sambos. så speciellt är det inte att bli sambos. vi hade ju i stort sett bott med varandra hela våren ändå. vi firade ju ett år helt galet bakis på en biosalong med en medelålder på 10 år, och sen på en sportsbar med man u-chelsea på tv. såre ska va! sen blev det jul igen och den firades med massa mat, godis, släkt och paket. jag fyllde ju 20 också. och sen blev det nyårsfirande i göteborg igen. först middag med helt galet bra folk, och sen fest med annat supertrevligt folk. jag fick min nyårskyss och jag fick prata med min bästa vän och förklara hur bra hon är. ett alldeles perfekt nyår alltså!

2013 tänker jag plugga en massa roliga kurser, ta tag i tränarutbildningen, åka på solsemester, besöka skottland och fira 2 år tillsammans med min prins! punkt.

puss på er!
ett år sen ♥

RSS 2.0