101126

tjennaaaa.

bli inte chockade nu. jag har färgat håret. det blev inte exakt som jag tänkt mig. men det blev inte katastrof (kat-ha-stroff som tony skulle sagt) utan ändå helt okej. men inte som jag tänkt mig alltså. men palla deppa liksom. (ni skulle sett mig när jag hade panik igår....)

före:



efter: håll i hatten...



jag tänkte att det lika gärna kan få vara såhär mörkt, eftersom det kommer blekas ruggigt mycket, för jag använder ruggigt mycket inpackning varje gång jag tvättar håret för att mitt hår blir ruggigt torrt annars. så ni vet.

och så ni vet så är det inte svart, utan väldigt mörkt brunt med slingor av min gamla hårfärg i. så man skulle kunna kalla det choklad med 85% kakao och guld.


101124

jag har kommit på fler saker jag önskar mig i julklapp/födelsedagspresent! 

träningskläder!



jag har långhelg den här veckan. ledig på fredag så drar hem imorgon. sen i helgen ska jag på 70-årskalas och dop. myyyys. pyyyyys.

XOXO♥


crazy!

hade totalt glömt bort dethär, men faaaaaasiken så bra han är!


101118

ooosch vad jag älskar att plugga.
ooosch vad jag älskar naturkunskap.
ooosch vad jag älskar kolväten, kolföreningar och livets kemi.
ooosch vad jag älskar att ha prov imorgon.

njaaaaaaa.

jag vill ha jullov och paket och presenter och en tatuering och lite fotbollsmatcher och en rygg som inte plågar mig och harry potter 7 del 1 och choklad och en ny hårfärg och lite mat i magen och en hjärna fullproppad med all fakta inför morgondagens prov.

men jag ska ta en paus i pluggandet och gå och prova mina nya inomhusfotbollsskor och beskåda dom vackra skapelserna. dom är vita och lila. superfina!

XOXO♥

101117

hej kääääära vänner!

har inget roligt att berätta eller skriva om, och egyptenresan orkar jag inte skriva om haha. men det kommer, i promise! men iallafall, så därför tänkte jag göra såhäraaaa:

MIN ÖNSKELISTA 2010! både för jul och birthday hoho.

1. pengar.
2. massage.
3. berlocker till mitt thomas sabo armband.
4. presentkort på kicks.
5. ringar.

exempel på berlocker från thomas sabo: (guldfynd har egna också)



exempel på ringar: (guldfynd by kenza på guldfynd)



(
stylebytyra.se)



sådärja. så om ni får lust att ge mig en julklapp eller födelsedagspresent, så vet ni nu vad jag önskar mig! kanoners, höhöhö.

XOXO♥


101110

snökaos i sundsvall mina vänner. lite småmysigt med snö men den har kunnat kommit om en månad eller så.

förutom det så har jag ont i huvet och funderar på en sak som jag alltid funderar på varje höst och vår. hårfärg. ellen och niklas säger ljusare. jag tänkte själv innan dom sa något, mörka slingor. pallar inte med denna sjuka beslutsångest. jag vill egentligen inte göra något alls, för att mitt hår ska växa. men det ser inte OK ut nu liksom. inte ett dugg. blä. utväxt och blekt gammal hårfärg osv osv. what to doooooo???

XOXO♥


101109

hej hej hemskt mycket hej!

gud, jag har så mycket att skriva och berätta och visa och jag vet inte vad. och jag vet inte riktigt hur jag ska börja och hur jag ska lägga upp det.. förövrigt så hade jag världens bästa höstlov och nu har skolan dragit igång igen och likaså fotbollsträningarna. det känns kanon faktiskt.

helt sjukt att det på söndag är två veckor kvar till första advent. vartfaaaasen har året tagit vägen? jag får lite ångest samtidigt som jag verkligen vill att året ska ta slut så att jag blir 18 hehe. men sen får gärna tiden gå sakta. eller inte för sakta. kanske får se till att ta tillvara på tiden kvar med sundsvall och klassen och allt sånt. usch det där låter så hemskt... och inte blir det någon studentkryssning heller. bara massa krångel hela tiden tycker jag. men men. och för att återvända till ämnet som jag inte ens han komma in på innan jag drev in på något annat, jul och my birthday. vad ska man önska sig?!?! när man var liten kunde man sätta sig med barnens hus-katalogen och skriva upp varenda liten pryl typ. nu vet jag ärligt talat inte. jag har kommit på två riktiga saker. sen kanske två till. men kul liksom. får klura på det lite känner jag. för lika, när man fyller 18 så borde man ju önska sig något lite större eller dyrare. typ en bil. jag som inte ens börjat med körkortsteorin eller nånting. ingen brådska liksom. men aaaaah, skitsamma hahaha.

XOXO♥

RSS 2.0