homee

sådärja, nu är vi hemma. eller okej, har varit hemma sen halv tre typ. men men.

idag blev det inge shopping. vi sov länge och skulle ju ta ett ganska tidigt tåg hem. men är riktigt nöjd med dagarna, var längelänge sen jag och niklas umgicks på det viset. tusen kramar till honom för att han är världens bästa brorsa!♥

så nu ikväll blir det idol och imorgon är det jakt igen. sen på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer än, men något blir det =)

XOXO♥

RIP the KING OF POP♥

shit, är typ mållös. vilken film! så himla fin och det är helt overkligt att han inte finns längre. jag hade kunnat gjort vad som helst för att få gå på en konsert kan jag säga! grät en skvätt, men det hör ju till..

just nu smids det planer inför halloween, får se hur det blir =)
XOXO♥


michael jackson - this is it!

wohoo, har shoppat sönder idag (eller inte men nästan) och nu slappar vi framför TVn igen. har nyss käkat, samma middag som igår, man är väl ekonomisk. och snart ska vi ta bussen ner på stan igen och se MJ's this is it! ska bli askul, har bara hört bra saker om filmen och michael är ju så grym! =D

XOXO♥


in sundsvall

vilken dag! började med att jag hade klockan på 05.55. fattar ni hur tidigt det är eller?!?! jag kom upp i alla fall, och åkte till tandregleringen. där gick det kanon, förutom att min nästa tid är 5e JANUARI!! helt sjukt...

sen blev det vänta på tåg i nästan en timme med min bror, spelade lite datorspel då. suckers som vi är. sen tågresa, datorspel då också. sen lunch på max och efter det el city. öste på niklas allt snyggt jag såg och han hevade upp plånboken! haha nej riktigt så var det inte, och notera att det bara var kläder åt honom! sen drog vi hem, slappade framför TVn, somnade framför TVn. gick och köpte mat, käkade, slappade mer framför TVn. imorgon blir det birsta och mer shopping!

så nu blir det till att sova,
godnatt godnatt♥

10 timmar kvar!

japp, exakt 10 timmar.. skulle kunna skita på mig av nervositet just nu! men det kommer nog gå jättebra, har ju något att se fram emot efteråt i alla fall =)

men nu måste jag sooova,
pussgodnatt♥

skooooooooor

woah, jag vill köpa skor! eller först och främst vill jag lära mig att gå ordentligt i högklackat, det ska inte spela någon roll hur hög eller smal klacken är eller om det är platå eller inte. sen vill jag ha killer-legs också, men jag har lärt mig att acceptera att mina ben ser ut som dom gör och man behöver inte ha långa trådsmala ben för att ha heels på sig. duktig jag är.

 

men har iallafall suttit och kollat runt på internet på skor, finns så sjukt många snygga! kommer ihåg stövletterna jag la upp för snart ett år sen som jag och anna sett i stochholm. dom skulle jag sjukt gärna vilja ha. men dom säljs nog inte längre.. aja, ville bara få ur mig det, haha!

XOXO♥


tisdag

god morgon!

mamma kom nyss hem efter att ha lämnat av fanny the dog hos farmor och farfar, hon ska få bo där ett tag =) har ingen som helst aning vad som händer idag. vi får se helt enkelt. skulle vara underbart att bara göra något askul. ett litet äventyr sådär. en överraskning som blir hur rolig som helst, ett avbrott i vardagen liksom.

bara för det så kom jag på att jag måste lista ut en present att ge till mi amiga jennie också. får börja klura på det nu nu nu!

XOXO♥

goodnight

har käkat med tjejerna och klippt mig idag. inga större förändringar på frillan viljet är enormt skönt!

har ju även spenderat friendstime med anna, sjukt bra med lov när vi inte längre bor i samma by, haha =) sen så åkte vi som sagt till la stada och middagade med stina och jennie. mycket mycket trevligt. anna sa bort sig inne på pizzeria amore, vilket kanske inte var kvällens smartaste men det gick ju bra ändå haha ;) what else..? jaa vi kollade lite på småstadsliv 2, och jag tycker att vi bestämmer här och nu brudar (eller okej JAG bestämmer här och nu) att när det blir dags för jennies lilla födelsedagsbjudning i henne nya crib så ser vi lite mer av småstadsliv, gärna båda filmerna, sjukt kul! =D

men nu blir det natti natti. måste sova bort nervositeten inför onsdag. shit jag och tandläkare går inte ihop så bra och nu ännu värre med tandreglerare...

 

XOXO♥


goodmorning

sorry för sämst uppdatering, men mamma har ju fyllt 40 och hela släkten har varit här nästan, haha =)

idag ska jag i alla fall klippa mig och sen ska jag in till stan med tjejerna och käka och sådär, asmys! om bara 2 dagar ska jag på mitt första besök hos tandregleringen, och ja, jag är sjukt nervös!!! men det kommer nog gå bra.. efter besöket ska jag och niklas åka upp till sundsvall och shoppa loss, underbart hahah!

 

men nu måste jag nog gå upp snart..

XOXO♥


GRATTIS MAMMA

idag fyller min mamma 40, hur många grattiskramar som helst på henne!

har varit hemma och bakat hela dagen, ikväll kommer farmor och farfar och några till, stora släkten kommer på lördag.

GRATTIS IGEN MAMMA♥

jag.är.arg

och.less.och.mållös.och.hemma.faktiskt.

dialogdagarna kan ta sig i arslet. fyfan. jag är hemma hos mamma och pappa nu. man får göra så en gång per år. jag gör det nu. blä på dialogdagarna. har fikat med anna istället. mycket bättre. PUSS.

XOXO♥

födelsedagsmiddagsoutfit

firade ju anna i lördags, och då såg man ut såhär



både klänningen/tunikan och kängorna är från h&m, nyinköpt! =)


fotbollsavslutningsoutfit

(långt ord, 25 bokstäver!)

klänning från gina skor från dinsko


måndag

måste verkligen bättra mig! men jag har varit levande död i några dagar nu, så det här har jag inte riktigt orkat..

men i alla fall så var avslutningen i fredags jätterolig, helt sjukt att det var det sista jag gjorde med laget. overkligt. men men. i lördags var det jakt igen, och det gick bajs. helt tyst, inte ett enda tecken på älg i närheten. så det sög ju. på kvällen var jag hem till anna med tjejerna och åt middag och tog igen lost time, underbart! ska ses på lovet igen och jag längtar redan, ses på tok för sällan!

sen var jag ganska trött (läs: död) på söndagen men lite spänning tidigt i jakten fick mig att piggna till och pappa fick skjuta en ko. mycket bra! så fick jag flå en älg för första gången också haha. sen blev det tåg tillbaka hit och jag somnade nästan på engång. skola idag, fick reda på när vi kom till lektionen att vi hade kunnat haft sovmorgon, älskar lärarna på min skola... vanlig dag sen förutom vid halv tre då vi fick information om dialog-dagarna som börjar imorgon. blir därför ingen rig för mig och sådär. blir det som vi anar, att dom delar upp oss i små grupper så att man kanske hamnar med någon man inte alls känner, då vettefan om jag pallar asså... men vi får väl se.

nu ska jag springa och hämta kameran och ladda upp lite bilder!
XOXO♥

aaaaaaaaaaaaah

förlåt förlåt förlåt för asdålig uppdatering! men jag hade så sjukt roligt med tjejerna i klassen i onsdags så jag vet inte vad! haha. och sverige vann ju också som ett stort plus, även om det inte blir något VM..

igår var det skola, som vanligt alltihopa, men vid fem drog jag hem till mami och papi. idag har jag jagat. var ju superkul. eller inte. hände inte ett jota. helt tyst.. får hoppas på bättre tur imorgon!

nu ikväll ska jag på fotbollsavslutning, det absolut sista som händer med moheds sk för mig. på ett tag i alla fall. så jag ska gå och göra mig iordning nu.
XOXO♥

jag saknar dig grymt mycket !



liiivet leeeker

helloooooo!

sitter och lyssnar på winnerbäcks nya album och får rysningar på hela kroppen. guuud vad jag längtar till 5e december! aaaaaaaaaah =D

idag har jag varit i skolan as usual. rigliga imorse, där det gick dåligt för mitt lag men bra för mig. typ, haha. sen efteråt fick jag asont i hälen, men nu är det bra igen hehe. när jag kom hem från skolan vid två sådär så började jag städa. strax efter tre var jag klar. sitter just nu i en oerhört fräsh och nystädad lägenhet! sen har jag spenderat tid vid pianot, och nu ska jag snart käääka. lite senare kommer det en massa girls hit som ska se landskampen =) får offra grey's ikväll tyvärr... men det finns ju repris som tur är!

så nu blir det maat!
XOXO♥


godkväll, det här är halvtio-nyheterna

snabb update. jag och petra skippade bakandet och köpte färdig kladkaka, billigare och går snabbare. gick sen hem till sandra och skrattade lite med en massa folk. nu ska jag se klart den lilla del av twilight som jag inte hann med igår, sen sova. rigliga imorgon.

pussgodnatt alla söööta♥

tisdag = fisdag

shit vilken dag! shoo allihopa också förresten =)

jag kunde inte somna igår, don't know why, men så var det i alla fall. vilket då såklart resulterade i att jag var sjuuukt trött imorse. men jag åkte på träning, gick bra faktiskt. men den sög. astråkig... sen visade det sig att vi inte hade någon engelska, kul! nej.. så vi fördrev tid på stan, jag och petra. sandra var med en stund också. sen hade vi geografi, haha sjukt flummigt blev det då, askul! =D sen så var det ju matte C ja, och för en gångs skull så gick det asbra, det var kul! =D

nu är jag hemma, ska kirra något att äta snart, sen kommer petra! vi ska baka tror jag, M U M S ! imorgon vankas det klassfest tror jag? jäs.
XOXO♥

black is the new... black?



som sagt, väldigt svart idag. skor från dinsko, tröja och halsduk från h&m

nostalgi

haha, förlåt för inlägget nedan. ibland händer saker som man inte riktigt kan kontrollera..

jag har i alla fall nyss suttit och kollat på en massa bilder på facebook, från the old good day's, när jag gick i nian. gud vad det känns som att livet var mycket lättare då. ni vet, inga bekymmer, man är lycklig var daaaaaaag, lalalala. men när jag tänker efter så vet jag att det absolut inte var så. livet då var ju ungefär lika som nu, annat folk bara. ibland så önskar jag att den tiden aldrig tog slut, att jag skulle vara kvar i nian med den underbara klassen 9A föralltid, men många gånger är jag så himla glad att jag är just där jag är just nu. underbart! har en grym klass nu också, och om jag grät när jag slutade nian, hur mycket ska jag då inte gråta på studenten?? får ta vara på dom 1½ år som är kvar! =D

 

nu ska jag läsa smset jag precis fick, sen kolla på another cinderella story, sen blir det nog faktiskt sängen för mig. fasen så skönt!

XOXO♥


så länge hjärtat mitt slår

åh, tänk om man kunde bli 18 nästa gång man har födelsedag då, men nejnej, då ska man bli 17 en gång i år innan man NÄSTA år, om över ett år, blir 18. medan typ petra, blir 18 en månad efter att jag blir 17. och vi går i samma klass. är födda samma år. jag kommer gräva ner mig i en grop och inte komma upp förrän jag blir 18. helt säkert. ska börja bygga upp ett förråd med nödproviant nu, så ska jag bara hitta ett fint ställe att gräva gropen på.

det kniviga blir ju skolan då, men det ska nog gå att lösa. jag får helt enkelt gräva en ganska stor grop, så kan jag studera där nere. blir ju gyllen det! ska bara klura ut om jag ska gräva gropen här i sundsvall eller hemma. gräver jag den hemma så kanske jag upptäcker en till kropp, känns som att den möjligheten kan vara ganska stor efter helgen som var. då kanske jag får hittelön för det, så slipper jag tänka på ekonomin medan jag ligger där i gropen och myser. fan var bra!

bra start!

åhhhhh, dagens pris i dumhet, eller ja, alla dagens pris går nog till mig. ställde klockan på 07.50 imorse, när vi börjar halv nio. snacka om att vara FÖR trött när man ska lägga sig och ställa in alarmet..

aja, vilket fall så kom jag typ 3 minuter sent till skolan, så det gjorde ju egentligen ingenting. och inte hade jag något att göra när jag kom dit heller, eftersom jag och petra gjort klart våran muntliga uppgift och läraren hade inte förberett något annat. tack tack...

 

så dagen var ganska seg tills ellen kom med den underbara nyheten att kent ska på vårturné! =D så ikväll ska vi boka biljetter, det kommer bli så underbart! har längtat efter det här tillfället i över ett år, två kanske tillochmed!!

 

men nu upptäckte jag världens största finne på min underarm (? kan inte vara normal på en fläck jag) som jag ska klämma lite på haha och sen ska jag äta, mums!

 

XOXO♥


inlööve



ååh, är såå kär i den här låten nu, eller i darins version. coldplays har jag gillat och avgudat enda sen den kom, men det här är ännu bättre, oslagbart bra! =D

sitter helt själv i stugan nu, pappa och morfar är ute och fiskar (tror jag haha), niklas är på match och mormor och mamma är ute och går. igår blev det bara en massa svull och mys till idol, så det ska vara ju hehe ;) idag har jag tagit mig en löptur med mami, och sen inte gjort så mycket mer. asbra väder förutom kylan, det är synd. får väl se vad jag kan hitta på här, kanske sover en stund. eller något annat äventyrligt. kanske ska se om jag hittar nån fin burk så kan jag gå ut och fånga småkryp, känner ett starkt behov av att göra det, var så sjukt länge sen sist! =o ska allvarligt gå och leta en burk nu..

XOXO♥

vuxenpoängen igen

ska plocka fler sånna nu. DISK! och eftersom jag är en sån uuuuuuunderbart snäll person och har en rommie som är lite hurt sådär, så tänkte jag ta och diska. wohoo. åh, kan ingen bara komma och diska undan åt mig?!?! när ska det hända egentligen? jag har funderat en del på det. när ska det bli min tur att bli överraskad? när ska någon komma hit oanmäld och bara göra min dag?

i'm still waiting..

men disk var det ja!

ciao♥


IblandStårHuvudetHeltStillOchDåBlirDetEnSånHärRubrik

tjao allihop!

och hej träningsvärk igen... blev hårt på styrka på gym idag. men vill man bli biff så får man lida pin, eller nåt. annars har det varit en helt okej dag, och imorgon är det ju fredag!

 

helgen ska spenderas i stugan med mormor och morfar och familjen. det är så mysigt där, och jag ska ta med mig löparkläder + skor och ta mig en runda, så det kommer nog bli en kanonhelg =)

efter den här helgen har vi typ bara en skolvecka kvar innan det är höstlov! för veckan innan lovet, vecka 43 alltså, då har vi dialogdagar på skolan, som är helt schemabrytande. ska bli spännande att se vad vi får göra. sen veckan efter lovet, på torsdagen den 5e november, åker jag till danmark med rig. träningsläger blir det =) kommer hem igen på måndagen den 9e. så det blir en liten weekend i köpenhamn sådär. blir spännande det med, men hälsinglands fotbollsgala är samma helg, så det är ju inte så lyckat. inte för att jag är nominerad men sandra sa att alla som spelar i div2 och uppåt blir inbjudna.. aja, kan ändå inte komma så =P

XOXO♥

PS. kan meddela att jag grät som tusan till grey's igår, hur mycket som helst när meredith började gråta, det blir så verkligt och känslosamt då eftersom hon inte gråter så ofta..


clothes today



jeans från lee, resten från h&m haha

cry baby

blir till att förbereda sig för att gråta floder nu då. har bunkrat upp med näsdukar, så det ska nog gå bra!

veckans (eller iallafall onsdagens) höjdpunkt är kommen,
over and out!

swimmyswimmy

todilooo!

idag har jag varit aktiv sörrni. rigliga imorse, (där förövrigt min roomie angelica gjorde illa sig och har gips nu!!) sen matte c och prov, sen drog jag hem en snabbis innan jag åkte ner till sporthallen och simmade med emma. vi var riktigt duktiga och höll på konstant i 45 minuter tror jag =) sen blev det bastu och grejs, mycket trevligt!

låste mig själv ute sen, så gick hem till sandra och hängde där innan angelica kom hem igen. så nu har jag precis ätit "middag" och om en timme ungefär börjar grey's! =D

haha nu började angelica spela last christmas, kanske lite tidigt men det står inte på förrän vi är där! myyyyyyyyyys.

 

goodnight♥


the killers

har piggnat på mig lite nu, kollat på one tree hill och peppat med musik, bland annat the killers. grymt bra är dom! så jäkla skön musik liksom. sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer, eller jo pluggat. har prov i träningslära imorgon! så morgondagen består utav rigliga, matte c och träningslära-prov. king.

 

sandra vill att jag ska följa med och träna innebandy med henne på kvällen, jag kan inte sluta skratta. visst jag var med i innebandy-skollaget, men hallå, jag är långt ifrån bra hahahaahah. så vi får helt enkelt se vad morgondagens eftermiddag har att bjuda på ;)

 

XOXO♥


zzzzzzzzznark

åh trött tjej.. döda mig. vad som helst, står inte ut!

tränade imorse, det gjorde ont, men jag bryr mig inte. är så jäääääääävla less på allt som har med smärta att göra. det får göra hur jävla ont det vill, jag tänker inte vila längre. fan heller..

skolan har varit seg idag, har varit för trött. ibland när man är trött så blir man flum, ibland blir man seg. det är en seg-dag för mig idag. seg seg seeeeeg. och jag blir på grymt dåligt humör då. och kommer bara på en massa saker som jag vill göra i livet eller vill kunna, åsså tänker jag att det ändå aldrig kommer gå och det gör ju inte precis mitt humör bättre. får ta och skärpa mig nu och rycka upp mig lite.

XOXO så länge♥

åh mirakelkur

inhandlade en mycket viktig sak idag, Aussie 3 minute miracle reconstructor. en hårinpackning alltså, den är asbra och luktar asgott! längtar tills nästa gång jag ska tvätta håret, haha!

 

nu, godnatt♥


rubikskubikslubiksmubiks

idag när jag satt på bussen hem från skolan hoppade det på en liten kille som kanske var 9, eller 10 eller 11. vilket fall som helst så plockade han fram en rubikskub ur fickan. och allvarligt, jag har aldrig sett nåt liknande tror jag! =o han fixade den där jävla kuben på mindre än en minut! sen snurrade han den igen så att den blev fel liksom, och sen fixade han den igen, på mindre än en minut, och så höll det på. jag satt där och var helt fascinerad, haha


måndag

tjolahopp!

ny vecka, nya tag. i helgen har jag varit ovanligt mycket med stina faktiskt haha, men det var hur kul som helst! =D vi myste till idol i fredags, sen blev det tandläkaren för mig i lördags, och det gick bra. sen åkte jag hem till stina och var där en stund innan vi åkte in till stan och kollade på fotboll. ENORMT kallt, men det gick bra ändå haha. tog en snabb fika på tennishallen innan vi tog bussen hem till stina igen för att vänta på bussen som skulle ta mig hem. dom går inte allt för ofta kan jag säga. sen på kvällen var jag bara med min familj, superskönt. igår var jag hem till farmor och farfar, sen var jag och pappa och sköt in lite bössor och sådär, älg-jakt nästa helg ju! inte nu asså, utan nästa ändå. aja, sen gjorde jag inte så mycket mer, åkte hit again.

idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. förutom att det var en enormt rolig lunch, var faktiskt längesen jag skrattade så att tårarna sprutade =D tjejerna i min klass är bäst helt enkelt! vi pratade en hel del om guldtrofén, och dansen som ska göras inför den. visst, det är inte förrän sommaren 2011, men det är aldrig dåligt att vara ute i god tid ;)

efter skolan gick jag en snabbis på stan, sen åkte jag hem och senare kommer petra =)
XOXO♥

today i'm wearing this..



uggs från skohuset, lackleggins från cubus och kofta från h&m

I was made for you

sho bres! slänger ihop ett kort litet inlägg =)

stina kommer snart, idol-myspys blir det! kiiiiiiiingen =D så ha't bra nu vaa

XOXO♥

vuxenpoäng

det är ju helt sjukt vad många vuxenpoäng man samlar på sig när man inte bor hemma längre. städa och diska och tvätta och handla och grejer! har gjort allt det utom tvätta och handla idag, men handla ska jag gå och göra nu, tvätten tar jag hem ;)

passar på att säga godnatt och allt det nu, eftersom jag kommer sitta på ett tåg hela kvällen =P blir inget idol-tittande ikväll heller, men man har ju internet så man kan ju kolla på allt sen, tur det!

men nu blir det affären, ha en bra helg, det ska jag ha! imorgon blir det mys med stinaaa, och på lördag blir det tandläkaren! =D eller vänta nu, såhär ska det stå: och på lördag blir det tandläkaren... =( =(

XOXO♥

torsdag = helg

jao, gött som tusan, ledig imorgon!

vad har hänt idag då? styrka först, där var dom flesta ganska galna och drog lite dansmoves och allt spårade, men kul ändå! jag var ju dock inte med men att kika var väl halvkul det med =)

sen lunch, inte god mat nej. chili con carne som mest smakade torr kofta eller nåt. sen hade vi historia och svenska. på historian ska vi läsa 40 sidor om antiken, ganska så tråkigt jaaaaaa.. sen på svenskan håller vi på med källkritik och det är ännu värre...........

efter skolan blev det en visit på hemköp och en marabou apelsinkrokant fick följa med hem, mums! nu ska jag städa, äta, gå och handla och typ chilla, sen blir det tåg hem!

XOXO♥

dagens lista:

dagens frisyr: lockigt och vanligt liksom

dagens låt: free fallin' - john mayer

dagens vän: stinutten!

dagens händelse: hemköpsbesök

dagens mumsigaste: marabou apelsinkrokant

dagens citat: petra och emma var allmänt konstiga på styrkan, kom säkert något där ;)

dagens bästa dans: LT's sköna moves på styrkan!

dagens tråkigaste: 40 sidor om antiken som ska läsas

dagens lycka: LEDIG IMORGON!

dagens serie: får bli grey's från igår då =D

dagens drog: amfetamin, helt klart

XOXO♥


RSS 2.0