111029



här sitter jag och äter julgodis (!?!?!?!?!?) och för exakt ett år sen satt jag på ett plan (eller boardade iallafall) med mami påväg till egypten. galet vad tiden rullar snabbt!



111027


på två dagar i hälsingland har jag träffat 7 helt underbara personer. gillar snittet på det!

kan ju ta och berätta vilka det är för er som håller på att dö av nyfikenhet: mamma, pappa, ellen, lovisa, farmor, farfar och stina. och imorgon får jag träffa en åttonde. stina2 heheh. det är åzum. inte helt fel att komma hit med andra ord.

ska till tandis imorgon också. är inte ens 19 än och ska på min sista gratiskontroll. snacka om att folktandvården borde ändra på sina regler........ sen har jag ju ett asroligt besök hos tandregleringen på lördag. helt gaaaaaalet vad jag längtar tills dess. min absoluta favoritsysselsättning! ännu roligare att jag ska köra helt själv alla 16 mil fram och tillbaka till hudik också. roadtrip roadtrip roadtrip!

men nuså, nu ska jag göra något vettigare höhö.

XOXO♥


we♥it

111026

det går framåt med min lilla pärla. vi kommer bättre och bättre överrens!

idag ska jag träffa ellen d! ååååååh kommer gråta. bästavän♥ så jag har bättre saker för mig än att blogga, höhö.

puss!
XOXO♥


111025

jag befinner mig i stråtjära.

känns konstigt att vara här. har inte ens mitt rum kvar?!?!? men jag har en ny dator. som det är jättekul att leka med. kommer aldrig nånsin ha en tråkig stund igen!

men nu ska jag krypa till kojs i gästrummet och försöka sova. har många roooliga saker att se fram emot dom närmsta dagarna.

puss på er!
XOXO♥



såhär ser den ut, min pärla! (hehehehe har typ ingen annan bild, har suttit och lekt med camen aslänge men fattar inte hur jag sparar om bilderna så jag kan lägga upp dom här. är ej teknist. ska undersöka saken vidare imorgon dock. ruggigt roligt ju!)

111023

mami fyllde år igår. 42 hela år. så nu vet ni alla hur gammal mor min är också.

OCH HON KOMMER HIT IMORGON!! galet vad jag längtar. kommer bli så myyyyysigt. speciellt att fylla upp kylskåp och skafferi. höhööhö. SEN ÅKER JAG TILL STRÅTJÄRA PÅ ONSDAG KVÄLL!! det är också helt galet. känns så konstigt. men det kommer verkligen också bli myyyyys!

helgen då? åzum. åzum. åzum åzum. i fredags blev de lite fotbollslir och sen vare lite shopping och middag+bio+fika med jämpa, sen igår vare IVPseriespel igen, denna gång i beachvolley. gick inte lika kung som förra gången, men vi kom ju ändå tvåa! av tre lag........ men vi kom inte sist! för det gjorde våra kära andraårare. hahaha. det gör mig lycklig att dom kommit sist i allt vi gjort hittils. hahahahhaa. skadeglädje är den bästa glädjen. det är fan sant.

efter det var det dags för jämpa's officiella firande. middag och tjejfäst. och utgång. så fruktansvärt roligt vare!!!?!? längesen det var så genomkul på krogen. men då vare ju åzum att det var just denhär kvällen som blev så kul, ellerhuuuuur? haha. sen har jag tvättat idag. ååååh så roligt. lätt det bästa på hela helgen. lätt.

nu ska jag straxt iväg på zumbaaa med jämpa. måste få lite energi. vilket man får av det. ruggigt roligt. OCH IMORGON KOMMER MAMMAAAAA!!

XOXO♥



p.s. MIN MAMMA KOMMER HIT TILL UME TILL MIG IMORGON!!! d.s.

111021

igår fyllde jämpa och morfar år, så grattis som faaan till dom!!

idag är jag föreläsningsfri. eller jag har en webbföreläsning att kolla på bara. plus en massa andra saker ska jag också göra. bland annat gå på bio med jämpa, bjupper henne som födelsedagspresent. änte ja gulli ja?

vi ska även äta på tajmahal, goooooott!

trodde att dethär skulle bli en lugn helg för mig del, men imorgon ska jämpa firas ännu mer med utgång och alltihopa, så min lugna helg får bli nästa helg! haha. nästa helg är jag i stråtjära. galet. nästan så att jag inte vill åka dit. det känns så konstigt. ume är hemma nu.  ume är the place to be. men ska ju såklart bli waunderbart att träffa alla människor i stråtjära också. särskilt ellen♥

sen är det ju även så att jag har massa saker att göra när jag kommer dit. bland annat två tandläkarbesök. sista gratiskontrollen och tandregleringen. jag ber till gudarna att dom på tandregleringen säger att det ser riktigt bra ut och att jag kommer få plocka bort den om två tre månader. det skulle göra mitt liv! är inne i en period då jag hatar min tandställning. jag vill kunna skratta och le utan att se ut som en fjortonåring liksom..... för jag är ju bara 12. (internt) åååh, skulle kunna rycka ut den här och nu. fyfääään för den alltså!

nejmen dethär har jag ju inte tid för e, varför tvingar ni mig att sitta kvar för?!?!?!?
dålig stil................

XOXO♥


braceface.......

111019

och plötsligt blev livet mycket sämre....

upptäckte nyss att jag kommer missa halloween. HUR SÄMST ÄR INTE DET?!?

trodde att det var under allahelgonamojset men nej, är tydligen sista helgen i oktober. då är ju jag i stråtjära!!!! ååååh vad less jag blir. hade ju sett fram emot att få klä ut mig. 

ska kväva mig med min egna kudde nu.

hejdå.

111018

åh helgen alltså. fatterni hur skönt det var att ha en helg där man inte behöver tänka på nånting?? tiden mitt emellan två moment på universitetet måste vara den absolut bästa....

i och för sig hade jag baksmällan från helvetet i lördags, men jag SKITERIT!

idag ska jag på massage. hihihihi. ska bli förjävla skönt kan jag ju meddela. min rygg är pajj...

och om 8 dagar far jag mot stråtjära. galet. kommer vara där till söndag. låååånghelg alltså. göttä. händer en massa spännande då ska ni veta, men det är sånt ni kommer märka. OCH SEN KOMMER ELLEN HIT ONSDAGEN EFTER DET! HON KOMMER TILL UME! UME KOMMER BLI HELT JÄVLA FULLBORDAT OCH ÅZUM! ÅÅÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR! baiz0r och bakkajamz kommer vara återförenade igen..... (fråga inte. gammalt och konstigt, inte ens jag vet vart det kommer från egentligen....)

men nu ska jag dra mig mot skolan. eller vänta förlåt mig, universitetet.

puss!
XOXO♥

111014

lyckan är total.

första tentan på universitetet är avklarad och det är tentafest ikväll.

jag sitter på toaletten och bloggar samtidigt som jag äter kakor. (kaker)

livet är härmed optimalt!

herråååå

111013

jag har kommit fram till följande:

tentaveckor är dom sämsta veckorna på året!

mitt huvud är fullt av olika hälsoinriktningar, idrottsepoker, habitus, fenomenologi, logiker och bara idrott i allmänhet men ändå känns det som att man inte kan någonting? jobbigt alltså...

ikväll när jag har pluggat klart för dethär momentet ska jag och jämpa ha avskedsmiddag. S E P A R A T I O N S Å N G E S T ! ! ! hon flyttar i helgen. mannies place blir nu enbart mallans place. hur ska jag klara mig?!?!? som tur är får jag sällis av mamiiiiii nästa måndag. inte ens två veckor kvar liksom. hihihihi. och om exakt två veckor befinner jag mig i stråtjära för återhämtning också. kan vara behövligt kan jag säga. känns som att helgen kommer bli galen. första tentafesten. behöver inte säga mer va?

men en sjujäkla höjdpunkt på tentaveckan (förutom festen som avslutar den he he he) var ju såklart att SVERIGE GICK OCH TAMEJFAN VANN ÖVER HOLLAND OCH ÄR LIKSOM HELT JÄKLA KLARA FÖR EM NÄSTA ÅR I UKRAINA OCH POLEN!!! hur galet var inte det? jag, som gick på världens kaffekick efter fyra koppar var helt lyrisk och hyper här i mitt korrerum. somnade iallafall med ett leende på läpparna den natten (när jag väl somnade) kände mig typ som jokern. men kulT vare!

nu taggar jag inför imorgon och sen sista helgen i oktober. geeeeemääääää!!

men nu ska jag plugga lite till och sen dra mig bort mot skolan för mer plugg.
hörs då,
XOXO♥

111011

jamen då kör vi då,

8 TIMMARS TENTAPLUGG HÄR KOMMER JAG!!!


vinst såklart

måste ju bara berätta om helgen, som varit typ åzum? the weekend of the weekends liksom.

i fredags vare landskampskikning hos viktor med några från klassen. sen idol. sen upp. riktigt trefligt vare. sådär trefligt som man bara kan ha med IVP11. hihihi.

i lördags vare först IVPseriespel. fotboll. vilka vann? IVP11 såklart!!! vad trodde ni liksom? bidrog även med en underbar styrning med min rygg (den kan vara bra ibland alltså) som ledde till 4-0 mot tvåorna och därmed vinst i totalen. självklart var det inövat och med mening. det fattade ju alla som var där...

sen på kvällen var det inflyttningsfääääst (och såklaaaaart SEGERFEST) hos tovsan. riktigt jäkla roligt var det. singstar bjöds det på också. underbart. det är så håren i nacken reser sig när man tänker på vilken härlig klass man har hamnat i alltså. ni anaaaar inte. sen var det iallafall utgång på corona där det var UV-tema. så det målades med UV-färg på människokropparna. fruktansvärt roligt att skåda vissa kroppsmålningar alltså. alltså ni fattar inte alltså. så jäkla fult på vissa alltså. men alltså, vissa var ju jättefina. alltså.

och igår var det en plugg-dag. eller stryk plugget. det var bara en dag. förstår inte vad som hänt med mig, förut pluggade jag ju när jag pluggade. nu hoppar jag över pluggandet när jag pluggar? klingar inte riktigt rätt....

MÅSTE.
SKÄRPA.
MIG.

tisdag, onsdag och torsdag har vi bokat ett grupprum så då blire hårdkörning. tentaveckor är inte min grej känner jag redan nu.... blä. men men. bordeslutaskrivamenvillhaenursäkttillattintepluggaaaaa.

nej, måste hitta min självdisciplin igen. har nog inte packat upp den ur flyttkartongerna än. tänker leta fram den nu.

pusshäääj,
XOXO♥



vinnarlaget!!!

111010


och fyra koppar kaffe senare sitter jag fortfarande och försöker ta tag i pluggandet..

KOMPIS DET GÅR BRA NU!!!





tenta på fredag, men det löser sig  (???)


111007

jag är tillbaka. utmattad och utbränd. men jag är tillbaka.

vilken vecka. ja jag säger då det. ack ack ack.

jag har levt friluftsliv i veckan. vilket kanske var bra med tanke på att jag inte har något internet (har smygit mig till friklas place för att kunna plugga) och har paniiiiik i mitt lilla korrerum när även världens bästa rummis har lämnat mig över helgen.

SÅÅÅÅÅ, vi drog ut med kanoterna i onsdags och byggde fina vindskydd i kanotskogen och övernattade en natt. det var en upplevelse kan jag säga. paddlade några kilometer, sov utomhus, åt mat/godis, lekte lekar, paddlade hem igen. det är inte så att jag klagar över hur hemskt det var, för det var riktigt roligt och trevligt, men liksom, jaaaa, jag sitter inte dirr och planerar nästa tripp dit inom en snar framtid om man säger så.

men nåväl, jag tog mig genom resan utan att kantra (skulle snarare säga att jag och jocke var bäst utav alla på att paddla) och jag frös heller inte ihjäl. så det var ju lyckat! nu sitter jag alltså och pluggar. eller ja inte just nu för nu bloggar jag ju hihihihihihi. men jag ska straxxxt ta en paus för att möta upp ett par socionomstudenter på skolan för att intervjuas. HAHAHAHAHAHA. vad har jag att komma med kanske ni sitter och tänker just nu. och jag vet inte heller faktiskt. men dom bjuder på fika så det är klart att man ställer upp!

hare bra hörrni, jag ska försöka börja ladda inför helgen som innehåller landskamp, fotbollsspel(!!!!!!!!) och inflyttningsfest!
.........och mer plugg..............

XOXO♥


111002

häj

häj

häj

!

känner mig lycklig i lillkroppen nu när jag har sammafattat klart mina texter OCH varit på zumbaaaaah med jämpa idag. zumba var fett kul. phet. men dock inte så jobbigt? kanske var för att jag och jennie gjorde den ultimata nybörjarmissen att ställa oss längst bak (så ingen skulle se våra stela osäkra höftrullningar och taskiga taktkänsla (fast egentligen är den bra men inte till latinsk musik)) och då såg vi ju inte vad instruktören längst fram gjorde! så så fort det kom ett nytt steg fick man liksom kika runt omkring sig i en halv takt för att se om man kunde inspireras av någon som gjort det förut. nästa gång ska vi helt klart ställa oss längre fram!

trodde ärligt talat aldrig att jag skulle gå på zumba. är ingen höftrullande tjej. men ikväll var jag det. ska lätt dansa zumba på dansgolvet nästa gång jag går ut. lätt.

imorgon ska jag med friklas (eller bara niklas?) på fysträning. det låter mer som ett pass jag förknippar mig själv med. hoppas det blir galet jobbigt. måste ju som sagt deffa till kanotpaddlingen på onsdag. fyfan asså, jag ska sova i ett vindskydd på onsdag! paller inte att bli sjuk igän assåååå. 

men nu ska jag krypa ner i sängen. imorgon bitti måste jag fixa matlåda + dra tidigare till skolan för att hinna skriva ut min text. (och ja, det är jävligt dåligt att jag inte fixade min matlåda idag, jag vet.. men jag glömde bort)

sov gott hörrni!
XOXO♥


saknar min mami ♥ och papi (som har världens sämsta humor men är bra ändååå) ♥

111001

får magnus uggla godkänt?


RSS 2.0