100429

hej!

igår ägde. det va så fucking bra, eller VI var så fucking bra! idag har jag haft engelska b nationella writing och jag kan nog kiss my mvg goodbye där iallafall. fan om man bara haft en bra lärare..

vad har jag mer gjort idag? jag har diskat ett ton disk och städat. tänkte sola efter skolan men de blev inget.. orkade inte haha!

imorgon har jag kanske bara en lektion och ett programforummöte! =D sen blir det parteyy at annas place!

XOXO♥

projektarbete

faaan hörrni, imorgon kommer vi kicka igång vårat projektarbete, och vi kommer även kicka azz! fasen så roligt det ska bli =D när jag tänker på det så lyfter jag nästan av alla fjärilar jag får i magen! man skulle kort och gott kunna säga att jag är lite småkär i projektarbetet. hihihihhihihi


100427

hellooo! idag har jag gått i skolan från 8 till nästan 17, det är sjukt! sluuuut som jag är nu så ska jag väl bara sätta igång med pluggandet inför naturkunskapsprovet imorgon. livet leker, oja!

XOXO♥

100426

pain! aaah, sprutot är inte my cup of tea, helt klart! jag har fått en kortisonspruta rakt in i hälen idag. inte skitmysigt måste jag påstå. nu har bedövningen släppt också, så sitter här och tycker lite synd om mig själv haha. lååång dag i skolan idag annars. imorgon ska jag ha en redovisning och ett prov, så dags att plugga ikväll. på onsdag drar vi igång projektarbetet, sjukt spännande!

jag har fått piller som jag ska käka också, ruggigt stor burk, ruggigt stora tabletter. coolt.

XOXO♥


cry

jag börjar snart gråta när jag läser och hör om alla som ska åka utomlands snart. buhuuu. cry big time. jag vill också åka utomlands för sjutton gubbar


100424

så ruggigt bra väder idag! snacka om vårväder! var hos farmor och farfar en stund på dagen idag och jobbade på brännan i ansiktet, känner att jag ligger lite i lä hos anna och säkert hos petra också. solarium i veckan kanske?? jaja, sen har jag övningskört och nu sitter jag och lyssnar på bryan adams och läääääängtar till sommaren! =D

jag kan helt ärligt inte förstå att det är valborg nästa helg. sen är det fucking maj! shiiiit. älskarT!

XOXO♥


100423

vilken dag. vilken kraftansträngning. nine to five work ohyes. eller? njaa. rigträning 08.00-09.20, styrka på gym 10.00-ca 11.00. over and out. sen chillbuss hem istället för tåg. första timmen gick okej, andra timmen gick lite sämre. tror inte min roooompah är gjord för att sitta i en buss sådär. men men, jag är hemma iallafall. lyssnar lite på musik och väntar på mat. mat är gott.

min helg ser ut som följer: ?. sådärja, fint. men niklas kommer hem imorgon (jag ber oerhört mycket om ursäkt till er som nyss svimmade av chock. beklagar verkligen) så jag ska väl umgås lite med honom. eller jaa, ganksa mycket ska jag umgås med honom. nästa gång vi ses lär ju vara typ studenten eller nåt? kan verkligen inte påstå att jag är redo att ta steget som kanske kommer i sommar. att han flyttar. på riktigt. för att studera. på riktigt. nej, det får vi förhindra på något vis. men sssh, säg inget till honom.

istället ska jag visa mig från min bästa sida, från min musikaliska sida. här är jag, ca 13½ år tror jag, spelandes på en flygel i torsåkers kyrka. min morbror gifter sig. fan vad cool jag var förr i tiden!


XOXO♥

1 år 12 månader 52 veckor 365 dagar

det går så ruggigt fort hörrni! det är nu vecka 16. eller, snart vecka 17. vecka 17 och 18 går vi hel vecka. vecka 19 är det kristi himmelfärds, då går vi bara måndag tisdag onsdag. vecka 20 går vi full vecka, 21 också och 22 likaså, vad vi vet. sen är det sista veckan i skolan! har ni en aning om vad det är jag försöker antyda här??

efter att dessa få veckor och ytterst få skoldagar har gått, så har jag, malin eleonore söderqvist, gått två tredjedelar av gymnasiet och har bara ett år kvar! sommarlovet kommer bli underbart och sen är det bara en enda jävla ruggigt skön nedräkning som börjar. hela trean kommer äga sönder och jag blir galet lycklig av att bara tänka på det. om ett år, då är det min och mina vänners tur att gå på 50-dagarsfesten. min tur att skaffa balklänning och planera allt inför studenten. inser ni hur sjukt det är? ett år är ju ingenting!!

för ett år sen rullade livet på som vanligt då också. jag gick i skolan, tränade, åt och sov. laddade inför en sjukt spännande seriepremiär i div2 och allt var wonderful! tror jag iallafall hahaha. det ser ju lite annorlunda ut nu. jag går i skolan, äter och sover. laddar inför ett besök hos en ortoped som ska avgöra om det räcker med en kortisonspruta i min häl eller om det behövs röntgen. allt är inte wonderful men det är inte pest och pina heller. valborg snart och det kommer nog bli hur bra som helst!


Hockeyyy

dags för ännu en final! vore jag hemma nu så skulle jag ta på mig min djurgårdströja, (även om den är från djurgårdens fotboll) båda mina djurgårdsmössor, min djurgårdskeps och mina djurgårdstrosor! jag skulle stoppa djurgårdstandborsten i fickan också, symboliskt you know.. men just nu räcker det med djurgårdsflaggan som hänger här på väggen. KOM IGEN NU DIF!!!


100422

hej bloggeeeen!

jag har faktiskt helt ärligt inget att berätta idag. inte nånting. haha. jag har gått i skolan. gymmat. typ det. kan även lite sorgset berätta att det är sista dagen jag får använda nässpray idag och jag är jättetäppt!! inte kul.

imorgon har jag två träningar, sen slutar jag. då är det helg. vad fasen ska jag göra i helgen? jajaja, det visar sig. nu ska jag gitta och hitta på nåt annat!

ciao,
XOXO♥


högstadiet

avslutar denna dagen i väntan på ännu en förlängning och passar på att slänga upp en ruggigt sexiiiigt film från högstadiet. mest grejer från när vi gick i nian. en gammal klasskompis som gjort filmen =)


100421

hej alla jäsiga läsare!

snacka om jäsig dag! jag har varit ganska jäsig idag om jag får säga det själv. gått runt och dragit skämt som ungefär legat på samma nivå som alla ";pPPpPppPPP"-grupper på facebook, och jag menarrr, det är ju jäsigt!

jag har haft prov på logaritmer idag, kändes riktigt bra, men vi får väl se hur resultatet blir. kan ju bli hur som helst det där. sen var det lite historia på schemat och vi har om andra världskriget nu vilket jag älskar! älskar inte kriget, men älskar att vi jobbar med det, ruggigt intressant om ni frågar mig. sen var jag och lyssnade på söta plåsterpetra när hon sjöng några trudilutter sådär på eftermiddagen, sen tog vi en liten roadtrip ut till birran (birsta city) och shoppade L O S S! kom hem med två grejor, riktigt nöjd med mig själv!

imorgon är det torsdag, det betyder lååång dag i skolan. torsdagar känns fan som den längsta dagen i skolan på hela veckan. det är sista dagen jag får träffa petra för veckan också, sen drar hon på vårforum som bästa anna också gör. lämna mig bara, GÖR DET! själv så har man ju bara två lektioner på fredag, först RIG sen styrka. det kallar jag friskusdag!

XOXO♥

fotboll♥

älskar att jag värvat ett troget fan till djurgården! anna och jag sitter och hejar på dif och gif nu, spännande må jag säga!




för vilka är det som är bäst i STAN egentligen? ja just det, DJURGÅR'N! ;)


100420

tjabbaaane

borde plugga, matteprov imorgon. ska göra det, snart. idag har jag iallafall tränat, och det var inte igår kan jag säga! hoppas hoppas hoppas att jag kan börja träna fotboll snart asså.. sen vanlig freaking skola, har ritat lite, skrivit lite, räknat lite. vad mer? jo vi gick en halvtimme längre än vanligt typ, bah för den där mattens skull. då jävlar måste det gå bra på provet också!

det är ungefär det jag gjort idag. kanske inte skitkul, men vad gör man? det är snart helg igen. undra vad jag ska göra då? nästa helg är det iallafall valborg och det kommer äga. måste bara komma på en passande outfit. hmmm.

XOXO♥

tiiiiisdag



kent♥

H O C K E Y HOCKEY!

fan jag har inte tid med dom här förlängningarna hit och dit, måste sova ju! men inte fasen går det att sova när det är såhär spännande heller..

SÄTT PUCKEN NU DÅ DIF!!

update: FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN..

girlsnight

tänkte visa er hur det kan gå till när 5 jäsiga, flummiga och lite sådär småtrötta tjejer spelar med andra ord! har fått förbjud att lägga upp dessa fagra fotografier på fejjan, därför drar jag upp dom här he he he ;)



se och njut! ni får gärna skratta lite också, ruggigt sköna bilder! hahaha

100419

hej alla fans!

sitter just nu och kopplar av till top model. fasen vilken dag.. och värre blir det. men vad gör det om 100 år? bara att bita ihop. på onsdag har jag matteprov vilket inte är skitkul. fifän. ska lämna in det individuella arbetet i geografi på torsdag också, jag har inte ens börjat skriva. bra där malin! men får la ta och göra det på lektionen imorgon. får se när jag ska göra mitt naturkunskapsprov..

nästa vecka därimot så ska jag först till ortopeden med fotjäveln på måndag. sen boka om tiden hos sko-nissen på tisdag, tar nog en på lunchen. aja, sen efter skolan på tisdagen ska jag göra ledarskapsuppgiften. måste glra den på omprovstillfället bara för att vi börjat med ny skit, arrangemang. ganska less på det. man kan ju lix inte rå för att man är sjuuuk. sen ska jag och petra börja dra igång vårat projektarbete nästa vecka! asspännande! vi kommer kicka asss!

nu maaaat,
XOXO♥

nya pjucks!



från warp. vet dock inte om jag ska behålla dom rosa skosnörena. hmmmm.

today



längesen jag la upp en outfit nu, så här är en!

jeans från gina och tröja från h&m. hade faktiskt skor också, tro det eller ej! jacka med för den delen. och halsduk..

100418

jag kan glatt meddela folket att jag beställt ett par converse! finally!

men måste ändå köpa ett par andra nya skor, dom kommer inte förrän i juni tror jag. inte skitkul. men men, får se vad man köper för snygga pjucks då.. idag har jag iallafall besökt farmor och farfar. och just nu sitter jag och beundras över mig själv. att min kropp kan producera så mycket snor är ju liksom, helt underbart! måste vara allas stora dröm!

sen är det ju hemskt det som hände igår. djurgården förlorade i förlängningen.. men men, på hovet imorgon och snart är sm-bucklan i blå-röd-gula händer! =D

XOXO♥

helg♥

jag har gått runt i pyjaaaamazZz hela dagen, jag älskar helger! nu blir det till att kolla vidare på el hockeygame, mycket spännande, 3-3 nu! KOM IGEN DJURGÅR'N!


när jag slutade nian. vill att min kära bror ska dra sin lilla (läs: stora he he) röööv från gävle och umgås med mig =((


100417

godmorgon.

för en vecka sen satt jag halvdöd i en bil påväg hem från fjällen. nu sitter jag här ruggigt jäkla förkyld och längtar till sommaren.

sen har jag även gjort en härlig upptäckt att mitt hår har intagit en snarlik grå/bajsbrun färg. orkar inte riktigt lägga dyrbara studentpengar på att färga mörkare heller när jag vet att solen kommer dra sitt lilla strå till stacken so to speak och bleka det ännu mer i sommar. men fasen, såhär kan jag ju inte heller gå runt? kanske blir en blondie ändå innan allt är klappat och klart. eller?

XOXO♥


i min rika fantasifulla hjärna är det den hårfärgen jag vill ha!

we could be more than just amazing

sitter och lyssnar på westlife och blir oerhört nostalgisk. det ringer lite illa i mina öron, men F A S E N vilket westlife-fan jag var för kanske 8 år sen. har ruggigt mycket minnen till sånna låtar, både gamla och nya. galet komiskt men så fort någon säger orden westlife eller back street boys så tänker jag på fjällen haha.



just nu ligger mitt humör ganska långt ner i botten. har försökt att inte tänka på det. men fan. är det inte det ena så är det det andra, alltid något nytt. pallar snart inte mer, men måste verkligen orka nu. it only makes me stronger eller vad säger man? aaah, vi får väl se hur allt blir. less på skiten nu..

Funeral

I'm coming up only to hold you under
I'm coming up only to show you wrong
And to know you is hard and we wonder
To know you all wrong, we were

Really too late to call, so we wait for
Morning to wake you; it's all we got
To know me as hardly golden
Is to know me all wrong, they were

At every occasion I'll be ready for a funeral
At every occasion once more it's called a funeral
Every occasion oh I'm ready for the funeral
At every occasion of one brilliant day funeral

I'm coming up only to show you down for
I'm coming up only to show you wrong
To the outside, the dead leaves, they all belong
For they died, had trees to hang their hope

At every occasion I'll be ready for the funeral
At every occasion once more it's called the funeral
At every occasion oh I'm ready for the funeral
At every occasion of one brilliant day funeral



minnen

100416

godmorgon queridos lectores!

solen skiner och det är våååår. underbaaaaart! idag ser min dag ut såhär: sjukanmäld = ledig! klockan ett har jag tid hos naprapaten. sen åker jag hem. så, klart.

igårkväll hade jag en mycket mogen sms-konversation. den var mycket vuxen och det var som på film liksom. väldigt mogen och smart liksom. där satte jag nog griller i huvudet på gud. han sitter nog just nu och tänker att den där lilla tösen verkar ju så vuxen och mogen, hon borde vara 18 redan. varför lät jag henne vänta till 28 december innan jag förde henne till livet på jorden? jadu gud, det kan du fundera på. men en sak ska du ha klart för dig! payback's a bitch! oj, det där var kanske inte så smart att säga, nu kanske jag får honom mot mig resten av livet. vi får hoppas att gud inte är en kinkig jävel. oooj, kanske inte skitsmart att säga så heller. aja, hoppas att han inser att det var ett stort misstag iallafall, jag förtjänar att vara 18 nu!

XOXO♥

framtidsplaner

har tänkt en del på framtiden när jag legat här i sängen och snorat och hostat idag. den närmaste framtiden ser väl ut såhär för mig eftersom jag missade två prov idag: ledarskapsuppgiften på måndag (?) naturkunskapsprov på tisdag(?) matteprov på onsdag redovisning + inlämning eget arbete geografi på torsdag engelska nationella writing på fredag. wiiiiiiihoooooooo! men vad ska man göra då? bara att bita i det sura äpplet so to speak.

sen har jag tänkt på i sommar. vad ska man hitta på då? jag har inget sommarjobb, utan hoppas på att få min moppe såld, pengar som pengar, ellerhur? jag är ruggigt sugen på att åka någonstans. ett besök hos kusinerna i halmstad vore inte fel. eller en tripp till grebbestad eller gotland. skulle inte klaga. utlandsresa? sure, why not? vi får väl se vad som comes up, men en resa att se fram emot skulle vara guld!

sen har vi ju alltid livet efter studierna. vi har börjat en insamling i till en gemensam kassa inför studenten, vi hinner samla i 12 månader. den ska vi hyra flak osv osv för. alltså är det inte alls långt kvar till studenten. ett år bara typ. sjuuuuukt! så vad gör man efter studenten? ett sabbatsår eller pluggar man vidare på engång? jag tror att plugga vidare på engång är smartast kanske. då kan man ut och resa och allt det man vill göra när man är klar, så vet man liksom att "nu är jag klar, jag kan göra vad jag vill." på riktigt liksom. annars kanske man sticker ut och reser, hittar sig en skapligt jobb, och sen tänker man att "fan det gick ju riktigt bra att göra såhär ett år, tar ett till, och ett till, och ett till, och ett till..." osv. hmmm.

mycket att fundera på.

100415

sjuk idag, ruggigt bra timing.. men men, what to do? käkkkar lite meducin så blir jag nog bra snart.

imorgon är det helg, jag ska till nappisen imorgon. ber till dom högsta gudarna att jag kan börja träna riktigt soon. snacka om vårväder hela veckan, förresten. kan inte bli mycket bättre! men med våren kommer POLLEN och jag h a t a r pollen. det går ju inte precis att undvika heller. ni vet, "nej jag kan inte åka dit för det är pollen" osv osv. pollen finns ÖVERALLT. en plussak dock är att jag slipper vara med och kratta lägervallen eftersom jag bytt lag, det var en mutherfucking pina att göra det. uuuuuuscha.

kan passa på att inte vara lika efter längre och break the news att jag ska byta skola till hösten och i och med det få en dator. och nu tänker ni alla: "vaaaaa? ska hon flytta hem? på staffan får de ju datorer!!" eller någor om john bauer eller thorén. men nej hörrni, hela min skola ska utrymmas så att säga. den ska rustas så vi alla blir flyttade till en annan skola. eller okej, en annan byggnad. och sundsvalls gymnasium har kommit på att vi är så bra och pluggar så freakiN' mycket att vi förtjänar datorer också. jag kan höra änglakörarna sjunga HALLELUJAH!

XOXO♥

summerrrrrr



SOMMAR! uteservering. underbart sällskap. ge mig........................

life

fett sugen på tatuering nu. fett sugen på att köpa nya skor. MÅSTE köpa nya skor. haha. fett sugen på sommar. särskilt sommarLOV. ruggigt mycket skolarbete nu. orkar inte vara sjuk heller.

sen ligger ju frågan om vad som händer på valborg och skaver också. vad tusan ska man hitta på?? hmm. nej tusan, nu måste jag plugga..

see ya, don't wanna be ya!
XOXO♥

100414

ååååååååååh, det passar verkligen inte att vara sjuk nu. bajs.

du är svår att leva utan,
jag är svår att leva med..


100413

hejsad på er alla sötha lässare!

att en kropp kan producera så mycket slem och snor som min gör nu är ett stooort mysterium! fifään assåe. för er som är lite interested så kan jag meddela att jag har ruggigt mycket skolarbete dom kommande veckorna. på torsdag har jag naturkunskapsprov OCH inlämningsuppgift i styrkan OCH uppsatsskrivning på lektionstid på ledarskapen. nästa vecka har jag matteprov OCH redovisning + inlämning av individuellt arbete i geografin. älskar när allt kommer på samma gång, visst gör vi??

nu går nog min dator sönder snart av allt snor som rinner,
hörs häj!

XOXO♥

hej



hej vänner,
wanna hang sometime? long time ago now!

underbara 36 timmar, grym kväll som bilden är tagen på. ta mig tillbaka!

100412

blä.
hej på er också.
jag mår piss.
min hals dödar mig.
min hosta dödar mig.
min snuva kväver mig.
puss på det.

idag var det skola igen och det känns lika som det ovan. blä. men inte många skoldagar kvar innan det är sommarlov. det är ju ganska niceee. nu ska jag pay a little attention to top model 13. ruggigt bra.

XOXO♥

host host

för vi har kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva..

börjar bli sjuk tror jag, mår inte skitbra. fyfan. fjällen asså. jäkla skitställe. eller? nej tvärs om. ta mig tillbaka. är lite smådepp här i min ensamhet. för en vecka sen satt vi och blickade ut över hundfjället och såg fram emot en grym vecka. det blev den också. vad ser jag fram emot nu? plugg. wohoooo. nej, ska sluta klaga nu..

blir sängen istället efter liiiite för lite sömn mellan fredag och lördag som måste tas igen.

godnatt,
XOXO♥

100411

hello alla fans!

jag känner mig allmänt opepp idag. orkar verkligen inte att skolan börjar imorgon. blääää. har nyss packat upp och sen packat igen. dags för sundsvall ikväll ju. underbart väder idag iallafall, hade inte tackat nej till att spendera en sån här dag i fjällen. men nu är det väl kanske ett år kvar till nästa gång, men vi ser fram emot det också haha.

allmänt tråkigt inlägg, för jag känner mig ganska allmänt tråkig nu.

drömmer tillbaka, peace,
XOXO♥

100410

nu är sälen 2lax10 över. fan. ååååh vad jag vill tillbaka igen. veckan avslutades iallafall awesome inne hos grannarna haha =) det var en galet bra dag igår förövrigt också, grymma backar, grymt väder, GRYM afterski, och sen fortsatte kvällen på samma spår.

idag har jag och anna åkt skidor i några timmar innan det blev dags för bilfärrrd.

jag orkar inte med skolan på måndag.... ge mig lov igen och fjällen igen. det mesta blev bra i veckan, några grejer var lite tråkiga, hade inte skitbra väder alla dagar, men helt klart det mesta. nu lever vi på det här i några veckor!

XOXO♥

100408

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!!

nyss hemkommen från afterskin nu, helt okej drag där faktiskt, bättre än igår iallafall. nu blir det bastu och sen käk. livet leker.

peace,
XOXO♥

100405

hej alla glada!

sitter i stugan i sälen nu och tar det lite lugnt efter en grym, och då menar jag GRYM, G-R-Y-M dag i backen. uuuunderbart väder, kanske sisodär backar pga värmen men en galen överraskning på morgonkvisten gjorde hela dagen alltså. blev en sväng på afterskin också =) har suttit och solat på alltanen när vi kom hem, grymt fint läge kan jag säga.

alltså, kort och gott, det äger här i sälen. punkt.

XOXO♥

glad påsk!

glad påsk på er allihopa! passar på att säga de nu, man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda.. hehehe. nej, ska faktiskt på easterndinner hos mis abuelos, trevligt trevligt.

kollade bak lite i mitt kära arkiv och kollade hur livet såg ut för ett år sen. pretty fun to watch! känns som att jag förändrats lite sen dess, men kanske bara är jag som tycker de? jag menarrrr, jag är ju ascool nu, var inte fullt lika cool då.. imorgon är det påskafton och idag har jag öppnat "påskägget" och på söndag drar sälen 2lax10 igång! livet lekerrrr!

XOXO♥

sälen 2lax10

> 2 dagar kvar!

> 48 timmar!

> gaaaaaaaaaaaaalet!


100402

godmorgon kära läsare!

jag lever, men det är lov och då sätter man sig inte framför datorn lika mycket som när det inte är lov. fast okej, jag satt typ hela kvällen igår och fixade en roadmix till fjällen, men skitsamma haha.

jag var och hälsade på min skulle-ha-kunnat-varit-skola igår. eller snarare skulle-ha-kunnat-varit-om-jag-inte-kommit-in-varken-i-sundsvall-mora-eller-på-john-bauer-skola. det var kul faktiskt, lite pinsamt men mest kul! idag skiner solen lite och jag väntar på banäna. ligger fortfarande i sängen med pyjamas så kanske borde kliva upp och se lite decent ut.

pusshej!
XOXO♥


hahahah det blir inte alltid så bra när man tar kort ;)

RSS 2.0