111227

hehehehe kul julhelg!

jaaa julafton var ju kul såklart, juldagen också! men inte natten mellan juldagen och annandagen. i en stuga i skogen låg jag och min familj och bad till gudarna att få överleva. heeeeeeeeelt sjukt vad det blåste!! åsså skulle ju crille komma på annandagen, igår alltså. men jag har sovit ensam inatt igen..... åtta nätter utan varandra. inte kul!

men nu sitter han snart på tåget, i eftermiddag kommer vi att ses! ååååååh helt galet underbart!!!

ska även baka idag. en liten tårta. finns någon som fyller år imorgon nämligen. eller det finns några som fyller år. bland annat min farfar och jag. så då äre klart att jag ska göra en tårta!

ska bara komma på ett bra innehåll i den och något fint att pynta med, men det löser se alltid!

XOXO♥


111221


aaaaaah, fysträning. de e ju kult de. men jobbigt.......

är i stråtjära. klagar inte såååååå mycket. inväntar min bror som kommer imorgon, blir nog lite roligare då. hoppes ja iallefall. snö äre här å. möcke!

åååååh vet inte vad jag ska skriva. fyller år om en vecka. inte helt fel. julafton om tre dagar. inte helt fel. crillson anländer till hälsingland om fem dagar. har en hel del att se fram emot faktiskt.

men nuså, nu räckere!

XOXO♥

111218

en termin på universitetet är typ gjord nu. say whaaaaaaaaat?!??

om två dagar befinner jag mig i hälsingland. vill inte. fast jo. men nää. crillson drar imorgon. en hel vecka kommer gå innan vi ses igen. dör. lägger ansvaret på mina nära och kära i stråtjära för att jag inte ska gå under innan annandagen.

men det är ju liksom jul och jag fyller snart år (!!!!!!!) och så så jag borde ju överleva..

hante så mycket mer å säga jag e. sista helgen i ume var åzum. pangutgång i fredags, chill med dom allra bästa igår. finns bra mycke härligt folk i ume asså.

lycklig tjej säger hej!

XOXO♥

111212

såhär i juletider:


111208

miihihiihihihi om mindre än tre veckor fyller jag år! phett nice..

sitter ensam hemma hos crillson för tillfället. ska snart till iksu för en intervju. kul. inte. sen går jag till fem (!!!!) idag vilket absolut inte känns okej. jag går liksom till fem imorgon också. blääääääää! och imorgon ska jag till tandis. hjälp.

något som är kulT är att det är vitt på backen i ume! fast nu tror jag att det regnsnöar men ändå. det är vitt och jag har 7 skoldagar kvar innan jullov. aaaaaaaaaaah så skönt!

fast nu måste jag göra mig klarrrr för skola!

ha de!
XOXO♥

111206

gomorron gomorron! (själv klev jag upp klockan sju idag.........)



men här sitter jag och äter pepparkakor och pluggar in mina låtar inför core-passet i eftermiddag. examination i grouptraining. hoppes dä går brarå! sen hade jag tänkt soooola lite, julsittning på lördag så måste se fräsch ut. hehehehe. sen måste jag hem och läääääsa. två (!) seminarium imorgon. dör lite.......

nu ska jag plugga igen!
XOXO♥

111204

asså skojar du med mig?!?

är det bara 20 dagar kvar till julafton?? 24 till min nittonårsdag??

mindre än tre veckor till jul alltså. skjut mig..... har inte köpt en enda julklapp än. vet inte vad jag ska köpa alls?!?? hjälp...................

men duuuuuu, hante ja 4 choklabitar å äta ur cholakalendern ja? jo de har ja ju! fett smart att ha kalendern hos crillson och sen vara hos mig i fyra dagar så vi har massa choklad att äta sen. frågan är ju vems som är vems. den med bilar2-motiv eller hello kitty. lovar att jag får den med bilar2!

har inte sett ett enda avsnitt av julkalendern på tv heller, ären bra? har typ inte fallit en enda snöflinga i ume heller. suger...... regner heeeeela tin!

står inför en mördarvecka med grouptraining-examination på tisdag, två seminarium på onsdag, ett seminarium på fredag och sen tandregleringsbesök på fredag också. spännande att träffa ny tandis. bara hoppas att jag hittar dit, NUS är ju asstort.............. men sen på lördag ska jag och frida ha julmys på dagen med julbak å grejer och på kvällen äre julsittning med IVP! det blir aldrig tråkigt, måste bara komma på en outfit. temat är "tomten är far till alla barnen" med fri tolkning. hmmmmmmm...

XOXO♥


                                              MINNEN!

RSS 2.0