100330

2 lektioner kvar innan det är lov nu. ni förstår inte hur galet underbart det är!

idag vaknade jag med igenslemmad hals. ont som tusan hade jag, och har fortfarande ont också. knarkar halstabletter nu så ska det förhoppningsvis gå över snart =) har inte hänt så mycket idag som är värt att berätta, mer än att treorna fick sina stundentmössor idag. liiite avundsjuk bara.. men om ETT ÅR har vi våra också! jag längtar sjukt mycket tills imorgon! hem till lilla söta lirka och det är lov. puss på det.

puss på lov!
XOXO♥

100329

prov prov prov.. har haft två stycken idag och en redovisning. proven var i historia och nationellt prov i engelska, den muntliga delen. det kändes bra, vi får se hur det går. imorgon är det RIG träning, längtar tills jag kan börja träna fotboll igen. förhoppningsvis efter lovet! =D

men nu har jag hemlängtan. kan det inte bara bli lov nu?!? jag vill hem till sötaste lirka, hem och strunta i skolan, hem och vänta in fjällenresan, ha kul, leva lite liksom.  men som tur är så är det bara två skoldagar kvar. jag kommer överleva.

jag fick iallafall äntligen träffa anna i söndags. blev inte en jättelång stund, men vi träffades iallafall och snart ska vi spendera en vecka under samma tak!

men nu blir det snart sängen.
XOXO♥

sälen 2lax10

> 6 dagar kvar!

> 148 timmar!


LIRKA


100327

tjabaaa.

jag blev väckt idag av att min pappa flög ner för vår trapp. aj. men jag tror det gick bra =) just nu är jag och niklas hundvakter, går inte skitbra, lirka har redan kissat 2 gånger inomhus på 20 minuter kanske, haha. men hon är söt! =D

idag ska jag åka och hämta slalomutrustning hos stina, och imorgon ska jag äntligen få träffa anna!

XOXO♥


det jag får ska jag ge tillbaka

nu sitter jag och lyssnar på ingenting med halleluja! och mår bra. ska dra till bussen om några minuter som tar mig till tåget. hem till bebis. ååååh vad söt hon kommer vara =D

9 dagar till sälen 2lax10 också. kommer bli bäst. jag längtar som en tok. som en lurvpöse. kisses and hugs from lurvpösen.

hörs häj,
XOXO♥

100326

hej allihopa, jag lever!

jag överlevde att bo tre nätter i ett övergivet hus i skogen! wohoooo! nej så var det inte riktigt, jag har bott tre nätter hos petra i västansjö, så gott som i skogen, och vi bodde själva i deras hus eftersom hennes mamma och pappa kom hem från gran canaria i onsdags bruna som peppisar. praktiken var hur rolig som helst! gaaaalet.

idag är jag ledig, har bara varit och svarat på en enkät med RIG på morgonen, och nu väntar jag på att få åka hem. tåget går halv ett. idag kommer lillsötisen hem som ska utöka familjen söderqvist också, längtar! =D

tre skoldagar kvar innan det är påsklov. ack så skönt. puss.

XOXO♥

sälen 2lax10



nedräkningen har börjat.

> 2 VECKOR

> 14 DAGAR

> 336 TIMMAR

100321

godkväll.

jag sitter och kollar på johan falk och känner mig lite smått uppgiven. blir lätt så när jag tänker på fotboll. känns inte som att jag spelar fotboll längre. åååh. nej, sluttänkt!

ska istället fokusera på att jag har praktik i veckan, tisdag onsdag och torsdag, på vallenskolan i kovland. mums. ska hålla i en massa idrottslektioner med petraaaa. kommer bli askul tror jag tralala. sen har jag bara RIGträning på fredag, enda lektionen, sen åker jag hem och får ÄNTLIGEN träffa anna. ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!! sen får även familjen utökning i helgen, ska bli jättejätteroligt =D sen går jag bara tre dagar i skolan veckan efter det innan det är påsklov. kan inte riktigt fatta det, jag har egentligen bara 4 skoldagar kvar innan det är lov. och det har gått så sjukt fort. snart har hela tvåan gått. gaaaalet.

nej, nu blir det mer johan (eller mer frank, he he he he he) sen sängen.

puss,
XOXO♥

give me



kläderna asså

100320

hej helg!

är hemma hos mami och papi. för er som inte bor själv så kan jag säga att ni alla är grymt bortskämda! syftar då självklart på folk i min ålder då. det är så fruktnsvärt skönt att komma hem på helgerna och ha lite sällskap, slippa tänka på vad man ska äta och sen laga det själv, äta själv, och ja, sånt. vakna själv. så helger för mig är så sjukt sköna!

förövrigt, vår hörrni! eller okej, jag hatar när man säger typ "åh nu är det vååååår! snart är det sommar!!!" åsså kommer det alltid ett bakslag nån gång. som i torsdags när det snöade i sundsvall. men men, det är vårväder iallafall =) om 2 VECKOR åker jag till fjällen. det kommer bli galet kul! kan inte förklara faktiskt hur jag känner hehe. men nu víll jag bara ha pengar.. har sett en jeansskjorta och ett par tights från HM som jag bara ska ha!

peace,
XOXO♥


räknar ned!

eftersom det är 2½ vecka kvar till fjällen så tänker jag visa det som påminner mest om sista resan.



ska bli roligt att se vad som kommer påminna om denhär resan! SOM JAG LÄNGTAR!!

100318

hej alla fans!

jag är jätteledsen för den riktigt USLA uppdateringen men jag har en pretty good anledning. sist var i fredags, och efter att jag postat det där inlägget så drog la familia till mormor och morfar. kvällen spenderades hos min morbror con familia och släkt och vänner, han fyllde år. så därför blev det ingen uppdatering då. i lördags blev min skönhetssömn avbruten av tre skönheter som stormade lägenheter, nämligen kusiner, weiiiiiiiii! men jag flydde fältet med papi och drog till the mall för att köpa fotbollsskor. åkte dit med två par, kom hem med zero! tråkigt yes men that's life. sen var jag upptagen av de tre skönheterna resten av dagen när jag kom hem. mucho bonito. på kvällen åkte vi till min andra morbror och åt pizza och kikade på la melodifestival. mys.

i sööööööndags, well, that's the big day if you ask me. vaknade upp som en prima ballerina. dagen fortskred. käkade pizza till frukost, lite kakor och godis till mellanmål, allt var finfint, and then BAAM, någon gång innan lunch händer det, jag börjar känna mig illamående. äter nååågra tuggor lunch. inte gott. (pga illamåendet!!) familjen åker hem, lämnar först bigbrotha i gävle. illamåendet kommer och går.. vi anländer till vårat enkla hus, jag skyndar till toaletten, inser efter kanske..... 10 minuter, att jag nog har magsjuka! tänker inte gå in på speciella detaljer, men jag kräktes tills det kom galla och jag sket tills jaaaa, tillräckligt mycket. FYFAN är allt jag kan säga! har aldrig i hela mitt liv mått som jag gjorde då och jag önskar det inte ens på min värsta fiende. ledig från skolan måndag, tisdag, och börjar bli bra nu. alltså så att jag äter som vanligt osv. usch. end of discussion.

roar mig lagom i skolan nu. idag var en väldigt rolig dag faktiskt. och imorgon är det helg! uuuunderbart.

cee ya,
XOXO♥

90210

loove it!


100312

the girl is back in town the country!

idag har remember me biopremiär! jag och anna har redan bestämt att vi ska se den om två veckor, helgen innan vi drar till fjällen! WOHOO!

idag bär det av söderut till lite släkt, puss på det!

XOXO♥

100309

hallå i stugorna!

idag har jag varit till tandis och kan meddela att jag har oooooont. sen har jag träffat stina! det va INTE igår, utan idag, men det var sjuuukt nice! fikade lite, snackade mycket. mys.

igår klippte jag håret, blev inte alls mycket på längden och det tackar vi gudarna för! sen var jag och mami in till la stada och shoppade upp mina presentkort. mycket tjockt nice det med. sen har det inte hänt så mycket mer. blev inge paradise med petra pga fet pengabrist, men det får bli en annan gång istället!

nu sitter jag här i min ensamhet i brotha's rum och taggar inför fjällen, känner mig en liiiiten aning förvirrad och funderar på om det kommer bli en utlandsresa i sommar och i sånna fall i vilket sällskap??

peace,
XOXO♥

miss u

pratade nyss med anna på msn, brukar bli en liten pratstund på kvällen innan hon går och lägger sig där borta i varma sköna thailand, klockan är ju typ 2 på natten där eller nåt nu. men iallafall, det är helt sjukt vad jag saknar henne mycket! fattar inte, haha, vi har ju varit ifrån varandra förut såhär länge, men nu kan jag inte ringa henne, knappt smsa, utan det blir en liten pratstund på kvällen om jag har tur och det händer så mycket som man vill prata om men det finns inte tid.. en vecka till måste jag stå ut, sen är hon hemma igen!

och om bara 4 veckor åker vi till fjällen också! 4e april bär det av! som jag längtar!


♥♥♥

100307

ojoj, redan söndag. fasen vad fort helgen gick! men tur att jag har lov nu då hehehe ;)

igår var jag till gävle och gymmade med min bror. var riktigt ambitiös och var på gymmet i typ 2 timmar! har fett med träningsvärk idag, men det är ju bara bra haha. sen blev det lite melodifestival på kvällen med mamma och pappa och sen lite film.

idag gick jag upp sjukt tidigt för att vara söndag, halv åtta ringde klockan!! men det var ju vasaloppsdags och vi åt vasaloppsfrukost framför tvn med massa bacon och korv osv osv. mums. sen blev det en tripp till grandma and grandpa.

imorgon däremot blir det en tripp till frissan. pallar inte med att kapa femton decimeter igen. låt mitt hår få växa!!!

peace,
XOXO♥

vi ska alla en gång dö

skänker tusen tankar till dig vännen, usch det är så hemskt.. ♥

3 lektioner kvar innan det är lov nu, så sjuuuuuuukt skönt!
nu ska jag fundera på om jag har tandvärk - tandvärk eller om jag har ont av tandställningen, alltid lika spännande!

XOXO♥ 

100304

tillbaka i sundsvall, känns som att det var aslängesen sist, men det var det ju egentligen inte. men jag är nog världens lyckligaste just nu. fasen vad bra det var igår! helt gaaaalet! ååååååååh. shit. finns inte ord. avslutningen med mannen i den vita hatten var helt magisk. kärlek till kentan asså.

idag har jag gått en halv dag i skolan, mys. sen var jag en god vän och sällskapade petra på stan tills pappa anders kom. sen nu är jag hemma. och jag skulle egentligen träna ikväll, men jag har fett ont i huvudet. tror att jag kanske har fått tinitus sen igår. LÄS INTE DET MAMMA PAPPA MORMOR OCH ALLA SOM KOMMER KLAGA PÅ ATT JAG INTE HADE HÖRSELSKYDD hahaha. men det kanske går över också. får hoppas på det. det brukar göra det iallafall =)

 

sen har min söta lilla tandställning gått sönder också... eller inte riktigt sönder, en extra ståltråd som har släppt lite, men ska dit på tisdag så det är LURRE!
nu, mat!

XOXO♥


jag står vid en flygplats och väntar på känslan

måste packa snart. eller packa och packa, se till så att jag får med mig biljetten till skolan imorgon så att jag kommer in imorgon kväll heheh! jag kan fortfarande inte förstå det, det är som med lasse, men fattar det inte när man står där heller, men efteråt så är man bara såååå lycklig. fan vad lägligt det kommer. underbart.

det kan även bli så att det här är mitt sista blogginlägg på några dagar, mi dator har lite virus som skulle behöva tas bort, så jag kkkanske tar hem den imorgon och lämnar den där sen, ska ju hem på fredag igen så det blir bara en dag jag blir utan dator i sånna fall, jag ska nog klara mig. sen är det lov!! aaaaaaaaaah så skönt!

jag missar grey's anathomy imorgon, säsongspremiären. sjukt. måste se reprisen på söndag, måste måste måste!

smell ya later,
XOXO♥

IMORGON!!



imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon !!

om 24 timmar är jag i gävle och väntar på min moster och om 28 timmar spelar nog världens bästa band och jag kommer vara lycklig forever sen!! ♥

100302

hej alla fans!

jahaja, idag har det varit en enooooormt lärorik dag! älskar sånna här skoldagar... NAAAAAT!

första hade vi naturkunskap wohoo på det liksom, sen hade jag prov. gick helt OK, bra där. sen hade vi föreläsning i cirkussss 2 timmar, om KONSTGRÄS! jaaa men du vad mycket jag ville veta om det och kommer ha användning av det senare. känner inte riktigt nu att jag vill bli vaktmästare eller nåt som behöver sån där shit.. men nu är det gjort och jag är home och har nyss ätit och resten av kvällen är obokad. hoppas på att anna snurrar in en snabbis på msn så jag kan få prata med henne, kom på igår när jag skulle sova att vi inte setts på över tre veckor och vi kanske inte kommer ses på mer än tre veckor heller! woaaaaah =o

inga prov eller inlämningsuppgifter eller nånting alls på hela veckan, asskönt! känner verkligen att jag valt rätt gymnasieprogram, hehe. vi har ju inte precis ett så högt tempo ;) men nej, allvarligt, det känns bra, börjar ana vad jag verkligen ska göra i framtiden också, det är ju gyllen, fett med gyllen!

peace,
XOXO♥

men hörrni, lämna en kommentar om tatueringsmojset också, would really appreciate it!


tattoo

jag vill tatuera mig!

typ såhär med en meningsfull text, kanske till min bror:

bild från google


eller såhär med en annan text:


också den bilden från google.


säg gärna vad ni tycker är snyggast! =)


bästis

 

KOM HEM!!! eller okej, kom inte hem, jag kommer till dig istället! skulle kunna döda för att få åka till thailand just nu.. SAKNAR DIIIIIIIG!


100301

faaaasen vad tiden går fort! det är redan första mars och det känns som att det nyss var första januari! shiiiiet!

jag har iallafall under den här helgen lärt mig att man inte ska parkera en bil mitt i en plogvall, speciellt inte i lätt uppförsbacke. varför? jo, man fastnar. sen har jag också lärt mig att man aldrig ska kolla hur mycket man betalade efter en dag på ikea, eller hur mycket föräldrarna betalade ÅT en. varför? jo, man får lätt ångest. en annan sak är att man aldrig ska dra förhastade slutsatser. varför? jo, man får lätt panik i onödan. jag trodde min dator sjöng på sista versen. eller hade sjungit klart sista versen. shit. den var caputto. och jag fick panik. men den lever igen! HALLELUJAH!
en annars väldigt trevlig helg, en väldigt trevlig lägenhet som jag snart kommer ride solo i, men som sagt, ganska lärorik helg.

idag har vi haft friluftsdag och jag och petra har varit på promenixx. har varit seg och trött och less idag. men jag har lärt mig under min uppväxt att man inte kan vara glad varje dag, så det så. om endast två dagar är det KENT och det kommer så jäkla lägligt. en ljusglimt liksom. om 48 timmar är jag i gävle. coolt. t. t. t.

efter den lilla friluftsdagen som var över vid elva har jag och petra lunchat på fresco. eller nej just ja, på charm var det. sen har jag fyllt på mitt lilla matförråd, och sen gjort klart kostuppgiften vi fått från RIG och efter maten ska jag plugga geografi. prov imorgon. yää.

men nu ska jag som sagt laga some food.
bye,
XOXO♥

RSS 2.0