på tåget

hejhej!
nu sitter jag på tåget påväg hem! =D underbart skönt! blir träning ikväll, förhoppningsvis på vanligt naturgräs till och med =)

imorgon är det valborg också, jag ska till en utav mina tjejkompisar, tillsammans med 3 tjejer till. blir riktigt trevligt, bara att hoppas på att vädret blir lika bra som idag! outfiten är i alla fall bestämd, ni får se imorgon =)

XOXO♥

evening

för det första så får ni ursäkta mina mycket ensidiga rubriker, jag må ha bra fantasi men inte när det gäller rubriker.

i alla fall så har jag kommit hem från träningen nu och är helt klar, jag och angelica sitter vid varsin dator i soffan och kollar på barcelona-chelsea i champions league. lite läskig början på andra halvlek, skador och grejer, men hoppas att matchen tar sig och blir bättre =)

imorgon skulle jag egentligen kunna åka hem, händer liksom inget i skolan på torsdag. får se om jag går och pratar med min mentor imorgon i skolan och pratar, se om jag kan få ledigt. skulle vara så skönt! då hinner jag hem för att träna också, kan behövas innan seriepremiären =)
annars så taggas sista april grymt mycket! ska bli så himla trevligt! skulle vara ännu bättre om jag hann färga håret innan vi ska iväg på kvällen. men vi får som sagt se =P

nu ska jag koncentrera mig på matchen.
XOXO♥


hårfärg



jao, idag efter skolan gick jag och petra ner på stan och köpte hårfärg, i helgen ska har färgas hår!! somriga blonda  malin kommer tillbaka =) får se hur det här kommer sluta, vet hur det brukar bli för vissa när dom blonderar hemma, men det ska nog bli bra =) lite nervös är jag såklart men allt går ju att fixa till liksom.

men som jag tror att jag har sagt tidigare så kan jag inte vara brunett, färgen bleks så himla fort och jag vill inte veta vilken blek bajs-brun färg jag kommer ha efter sommaren om jag inte skulle göra något åt der här nu, haha.

godmorgon

godmorgon allihopa!

idag börjar jag som sagt halv ett, så har typ nyss ätit klart frukosten och ska snart gå och göra mig iordning. har bara två lektioner idag, ett prov, matte, sen är det träning ikväll =)

igårkväll var jag och angelica hem till sandra där julia, ida, lt och mackan var, vi spelade lite lips på deras x-box och hade det trevligt. vid elva gick vi hem och sov. sköna tio timmars sömn var det, även om stina ringde och väckte mig vid sju haha. men nu ska jag gå och göra mig iordnig =)

XOXO♥

gillar

måste säga att jag gillar skolveckan som kommer, eller skolveckorna faktiskt. men just den här är riktigt bra. slutade halv två idag, som varje måndag, och det är alltid lika görskönt! =D imorgon börjar vi halv ett, läsning på valfritt ställe på svenskan =) har matte och samhällskunskap sen slutar vi. onsdag är i och för sig som vanligt, sen på torsdag har vi inget rig, så sovmorgon till tio och slutar två, sen åker jag hem! =D

man gillar de, ellerhur? =)

har inte hänt så mycket annars idag, varit halv-bra väder liksom, ja typ så. nu ska jag fortsätta kolla på utlandsresor med anna =D
XOXO♥

slut

guuud vilken helg det här har varit!

började i fredags med kanonväder, slutade halv fyra så fick ta det sena tåget hem. hann bara hem för att äta innan jag träffade anna, vi var först ute och gick innan vi tåg en sväng på min moped, sen satte vi oss inne och pratade när det blev för kallt =)
i lördags var jag bara hemma innan det var dags för samling med fotbollslaget. övernattning var det som gällde. kanonväder då också ju, och det passade kanon när vi var ute hela eftermiddagen och hade teambuilding lekar, riktigt riktigt roligt var det =D sen blev det föreläsning om idrottspsykologi, sen mat och sen lite allsång och film.
idag blev det frukost och sen en löptur på 45 minuter i ännu mer värme, sen blev det fotbollsgolf, lunch och sen skulle större delen av gänget åka och spela cup, dom kom till final men förlorade tyvärr den. tråkigt såklart, men helgen har förövrigt varit hur rolig som helst! =D
 

nu är det lite kortare vecka som väntar eftersom det är valborg, och jag ser verkligen fram emot att få spendera lite tid med alla tjejor igen! längelängesen nu.. har fått mer kläder från h&m också, ett linne och en jacka, visar dom sen =P är annars bara allmänt slut nu, ska bli skönt med sömn, sen träning imorgon bitti. till helgen är det seriepremiär också, längtar som tusan!! =D
XOXO♥

göteborg

igårkväll innan jag skulle sova så pratade jag och julia om att bara packa väskorna och dra. så funderade vi på vart vi skulle dra i sånna fall, vi kom tillslut fram till göteborg. göteborg är ju verkligen en jättemysig stad och liseberg är ju såklart ett måste att besöka, jag har varit där tre gånger. eller ja, vid tre olika tillfällen, men många gånger ändå. två gånger på gothia cup, och då gick vi ju inte precis dit en gång bara hehe. sen förra året på träningslägret också, men då blev det bara en gång =P

men det skulle verkligen vara jätteskönt att bara packa väskorna och åka! slippa allt tänkade och funderande på skolan, alla nationella betyg, och allt annat som man tänker på. för i alla fall för mig, så är det så att i söndags, när jag kom hit till sundsvall när jag inte hade varit här på en och en halv vecka, när jag kelv av tåget och gick mot bussen så kände jag en lättnad över att vara här igen. det var varmt ute även fast klockan var åtta på kvällen och det kändes bra helt enkelt. men  nu är det liksom tillbaka till var det var innan. klart att det känns bra att bo här, annars skulle jag ju inte göra det, men man har kommit in i stimmet igen, lägenheten och allt därtill som jag är vid/i/på ofta här i sundvall påminner mig om skolan. precis som innan lovet...

jag tror att jag börjar bli rejält skoltrött. även fast alla lärare pratar om att nu är det inte långt kvar, kurserna ska börja avslutas nu och massa sånt, så känns det ändå inte som att det är en utförsbacke ner mot sommarlovet. visst, det är bara lite mer än en månad kvar, ungefär 6 eller 7 veckor tror jag, och månaderna hittills på vårterminen har gått hur fort som helst, men jag vill bara ha sommarlov nu!

så julia, jag tycker att vi drar ihop ett gäng och planerar en resa! hur svårt kan det vara? tåg dit och hem, ta in på ett hotell där nere. vi snackar ju inte precis om att vara borta en vecka utan jag och julia pratade om att till exempel åka ner på söndag och hem på tisdag. man får en hel dag där, men åker man ner söndag morgon så har man ju lite tid på eftermiddagen/kvällen, och åker man hem på eftermiddagen så har man ju förmiddagen där. men jaja, hur det blir med det här återstår att se, sjukt kul och nödvändigt skulle det vara i alla fall =)




sol!

hej allihopa!

gud vilket väder det är idag! i alla fall här i sundsvall =) dagen har i alla fall bestått av träning imorse, sen gick jag, sandra och lt hem till julia och var där en stund, eftersom våran engelska-lektion var inställd. sen gick vi till skolan igen och hade idrott, fick träna lite, hmmm, kanske kung fu? haha kommer inte ihåg om det var det vi gjorde eller om det var en annan kampsport.

vilket fall som helst så slutade vi efter det, och nu har jag parkerat mig på balkongen för resten av eftermiddagen! ikväll är det ingen träning, så får se om jag åker ner på gif sundsvall - assyriska istället, har inte bestämt mig än. är ju superettan nu, inte allsvenskan längre som det var förra året, därför drar det inte lika mycket längre att åka dit och kolla =P

imorgon går vi länge för första fredagen ever, vi slutar halv fyra =( inge roligt alls! har börjat en ny kurs, friluftsliv, som vi har sista lektionen då. men är ju ledig många fredagar i maj i och för sig, så det ska nog gå bra =)

nu ska jag gå in och hämta lite saft!
pusspuss♥

wednesday

good evening!
nu har jag kommit hem från ännu en träning. var en sån där stressig onsdag idag, sluta kvart över fyra, träning halv sex. jag missade första bussen hem med 20 meter typ, så jag fick ta nästa. hem och åt en macka och frukt, bytte om till träningskläder och åkte ner på träning. så nu är jag hemma, har duschat och ätit nu, så snart blir det grey's! =D har fått lite insider info om att det här avsnittet kommer vara jättesorgligt, så är lite nervös nu faktiskt =/

dagen har annars varit riktigt bra, på matten satt jag, petra, lt och julia och nördade så att jag skrattade tills jag grät, men det är då man uppskattar livet som mest ellerhur? =) fick även reda på betyget för uppsatsen vi skrev, när jag skrev om diskriminering inom idrotten. detta betyget är från samhällskunskaps-läraren, jag ska även få betyg av svenska-läraren. men hur som helst så fick jag mvg+, så jag måste ju säga att jag är nöjd. haha ;)

imorgon har jag träning på morgonen, sen börjar jag inte förrän halv ett med idrott =) ingen träning imorgon kväll heller =P

men nu måste jag gå och kolla på grey's!!
XOXO♥

träning

hej igen!
nu har jag kommit hem från träningen och har duschat klart, ätit klart och allt det som man ska göra efteråt. alla läxor är klara så det är bara för mig att krypa till sängs. imorgon börjar jag tio över tio och går till kvart över fyra/halv fem, sen har jag träning halv sex =)

har ett dumt skavsår på foten som vääägrar försvinna =( inte hjälper det med plåster och tejp heller... jag får be mamma om en mirakel-kur när jag kommer hem i helgen!

men nu ska jag sova och hoppas på kanon-väder imorgon! =D
pussgodnatt♥

lumpen

föreläsningen idag handlade om lumpen, försvarsmakten och värnplikt o.s.v. det var faktiskt riktigt intressant! dom visade bilder från när en utav dom som föreläste var i afghanistan under ett halvår. snacka om att det måste vara en erfarenhet och upplevelse för livet! jag skulle gärna vilja göra det, dom sa att det behövs mycket fler kvinnor i sådana trupper, för att dom ska kunna kommunicera med personerna från det landet dom är i. många ser manliga soldater som mycket mer skrämmande.

men sen är det ju frågan om man har modet, styrkan och allt dom som krävs för att först göra själva lumpen och sen efter det åka utomlands. även fast risken inte alls är stor att man ska bli beskjuten eller likande i till exempel afghanistan där sverige har många soldater i nuläget, men ändå.. men jag vet liksom inte om jag skulle vilja göra det. visst,man "slösar" inte bort ett år av sitt liv, det är ju en grym erfarenhet och så, men ja, ni kanske fattar ändå hur jag tänker. är det värt det? jag hinner ju fundera ett tag till, långt kvar tills jag blir 17 ju =P


ledig

hejhej!

idag var det alltså bara en föreläsning kvart över tio och sen är vi ledig. riktigt skönt. efter föreläsningen gick jag och petra ner på stan en sväng, sen åkte jag hem. ska snart göra uppgifterna som ska in imorgon för att vi fick vara lediga, sen städa lite, sen är det ju träning ikväll =)

så mycket mer finns inte att säga om dagen =P förövrigt är det bara 30 skoldagar kvar nu! sen är det 10 veckors sommarlov och det ska bli så enormt skönt så jag vet inte vad! =D

men nu ska jag städa,
pusspuss♥


promenad

har nyss kommit in från en promenad med sandra, vi gick runt 8 km, riktigt bra av oss tycker jag! =) och det var mycket trevligt, man liksom pratar om allt mellan himmel och jord och sen försvinner tiden och oops, vi gick visst i över en timme och oj vi hann visst ganska långt. men som sagt, trevligt! =)

men vad tycker ni om smyckena jag lade upp igår då? gå in på enbrabutik.se och kolla in dom, och köp! jag ska lätt göra det, jag tycker dom är så himla snygga! =)



XOXO♥

djurgården

sitter här i min sköna säng och dampar snart lös på spotify, men det var inte det jag skulle säga. utan ovanför mitt huvud på väggen sitter det en djurgårdens if flagga, och jag kom på att djurgården spelar mot hammarby ikväll, derby alltså! spännande! bara dom skärper sig och inte förlorar.. dom två senaste matcherna har det verkligen inte varit bra!

undra om den matchen sänds på tv, jag lär kolla upp det nu!


skolan

idag var det som sagt skola igen, började klockan åtta med träning, så himla skönt att komma igång med "rätt" träningsmängd igen, även fast lite vila på lovet inte var fel alls! men är ju liksom van vid dom där dagliga passen, ett på morgonen och ett på kvällen, så det är faktiskt skönt =)

men efter det hade vi ingen lektion, sjuk lärare, så jag och petra åkte hit till lägenheten och lunchade, sen tillbaka för en timmes matte, sen sluta. och vill ni veta en hemlighet? imorgon är jag helt ledig. eller vi ska på en timmes föreläsning kvart över tio, sen lediga. haha, och jag pratade om back to reality igår, inget fel på den inte ;)

petra kommer hit ikväll också för att göra mig sällskap, jag sov nog kanske 2-3 timmar inatt, livrädd var jag.. kan berätta lite kort att jag är ensam i lägenheten för att angelica är i italien, men det har känts som att jag inte var ensam och jag har "hört" saker, typ.. så petra ska vara här hos mig inatt =D

XOXO♥

smycken

här kommer alltså smyckena som är från frankrike, dom kan köpas här, och smyckena kommer från märket batucada. dom är som sagt gjorda av ett naturvänligt material, dom är inte av plast och inte av gummi, utan något återanvändbart material. man tvättar av dom med vanligt vatten och tvål, och kan användas jämt, verkligen jämt! jag tycker att dom är supersnygga, ser ju verkligen ut som tatueringar =)

kika in på hemsidan, och kolla in dom mer och hur priserna ser ut =)

       

gladiatorsandaler

jag är kär!


slut..

godmorgon allihopa!

idag är det söndag, vilket betyder att årets påsklov är helt slut, imorgon drar skolan igång igen, med nationella prov och allt därtill... jag har nyss läst klart boken på engelska, stormbreaker, som vi ska skriva en book-report på och lämna in senast den 22a april, så blir till att skriva den snart också.

ikväll ska jag ju då som alla vet åka till sundsvall igen, men innan det och all packning ska jag visa sandalerna jag köpte och även en annan sak!
min moster har tagit hem smycken från frankrike som hon ska sälja, dom är i ett naturvänligt material, och ser ut som tatueringar på huden =) man kan ha på sig dom jämt, när man tränar, eller som jag, spelar match, eller när som helst liksom. kika in lite senare så får ni se dom och veta lite mer, om hur ni kan köpa dom och sådär =)

XOXO♥

lölölölölördag

ojoj, verkligen kass uppdatering nu, men sånt får man leva med.

igår var jag till stan med stina, vi fikade i flera timmar, sen gick vi i affärer tills mamma och pappa kom så vi kunde åka med dom hem. jag köpte ett par bruna gladiatorsandaler på eurosko, ni får se dom sen =) sen på kvällen var jag bara hemma..

idag var det match som gällde igen, sista för mig innan seriepremiären i alla fall, och det blev vinst med 6-0! =D segt i benen och sådär var det faktiskt, för min del i alla fall, och tempot på planen var väl inte det bästa, men vi har kört hårt i veckan och sådär, så det är acceptabelt =) nu sitter jag här i niklas kiss-tisha och lyssnar på kiss, haha ;)


så ser den ut, köpt på konserten förra året =)

ikväll blir det grillning med familjen, underbart! =D stina och jag blev bjudna på fest men dissade den, anledningen håller vi för oss själva ;)

trevlig lördag allihopa!
XOXO♥

helg

godmorgon allihopa!

nu är det helg igen, även fast jag har haft lov i en vecka. men efter den här helgen är det back to reality som gäller, tåget till sundsvall går på söndag kväll och sen är det skola som gäller igen. i och för sig är det inte så långt kvar tills det blir "lov" igen, valborg. efter det är det inte så långt kvar till kristihimmel heller, och då åker jag till finland, sen veckan efter det är det cykling och tältning med klassen, ingår i friluftsliv A, sen är det ju typ lov igen, SOMMARLOV! kan inte fatta det, men sjukt skönt ska det bli! =D

idag ska jag in till stan ocg fika med stina, jättelääääääänge sen vi träffades bara vi två! ska bli riktigt mysigt =) sen vet jag inte vad som händer ikväll, imorgon är det match i alla fall, den sista innan seriepremiären den andra maj.

nu ska jag kolla klart på grey's (har helt klart blivit beroende) och sen göra mig klar för stan =)
XOXO♥

onsdag

ensam hemma idag, mamma och pappa är och jobbar. hittills idag har jag inte gjort någonting, bara varit ute med hundarna. ikväll är det äntligen träning, fysträning faktiskt. ska bli kul, längesen jag var med på en av GH:s fysträningar nu =) har ingen aning vad som mer kommer hända idag, sånt som man får se antar jag.

sitter och kollar på extreme makeover home edition nu och gråter en skvätt, det hör liksom till, haha =) men helt sjukt fina hus blir det, vore inte helt fel att bo i ett sånt måste jag säga =P

ha en trevlig dag allihopa!
XOXO♥

tisdag

oj, vad länge sen det var jag skrev något nu. men har inte haft tid helt enkelt =P

igår hade jag i alla fall match i gävle, slutade 3-3, känns faktiskt helt okej, inte långt kvar till seriepremiären nu!


efter det käkade vi pizza i niklas lägenhet innan jag, mamma och pappa fortsatte hemmåt. jag träffade anna senare på kvällen och vi var ut och gick en sväng i det fina vädret innan vi gick hem till mig. det var jättetrevligt! =D

idag har jag varit och bytt min klocka som sprack i glaset förra veckan, sen var jag och anna till min frisör och diskuterade hårfärg. efter det gick vi en sväng (igen), köpte glass, och myste på våran baksida och lekpark i det varma vädret. vi kollade även på en massa gamla kort, bl a när vi var till gröna lund med junis. typ iogt nto:s juniorförbund. jag gick i sjuan då tror jag. och sen bilder från när vi var till deras land i grebbestad, senare samma sommar, 2006. huuuur mysigt som helst var det! ikväll vet jag inte vad som händer, inte träning förrän imorgon.

måste erkänna att det känns konstigt att ha så lite träningar nu, brukar ju träna typ 7-8 ggr i veckan, ska vi räkna med matchen igår, och om jag får spela till helgen så blir det 4 ggr den här veckan. 3 om jag inte blir kallad till matchen. ni kanske inser skillnaden själv =P men det är ganska skönt också, att koppla bort allt liksom, så man hinner sakna och längta tillbaka till det igen =)

XOXO♥

påskdagen

hade ni en trevlig påskafton? det hade jag =) var bara hemma, eftersom vi var till farmor och farfar i fredags. så eftermiddagen spenderades ute i solen! på kvällen var jag och min bror ute och trixade lite med en fotboll och kastade lite handboll, det var ju varmt hela kvällen till och med! =D uuuunderbart!

och det bra vädret håller i sig idag också! när mamma slutar jobba nu klockan ett ska vi åka till mina kusiner, har fyra stycken på mammas sida, ett från min äldsta morbror, och tre från den yngre, två av dom från min yngre fyller år idag, men nej, dom är inte tvillingar! emilia fyller sex och melvin blir ett, alltså, emilia fick en lillebror på sin 5års-dag! hihi =) så dit ska vi lite senare, och sen stannar vi där nere för jag har match i gävle imorgon.

nu, solen!
XOXO♥

glad påsk!



GLAD PÅSK allihopa! =D

igår var jag ute och gick med anna i det underbara vädret, vi köpte en varsin glass och tog en sväng helt enkelt, jättemysigt! =) senare på eftermiddagen åkte jag till farmor och farfar på påskmiddag, trevligt det med =) en årlig tradition helt enkelt. när jag kom hem därifrån blev det film igen, vet inte varför, men alltid när det är lov hamnar jag i nån sorts film-trans eller nåt, och måste kolla på film innan jag ska sova. igår blev det 27 dresses. katherine heigl är sååå himla vacker! superbra film det med =)

idag har jag och anna varit i stan och kollat på stinas tennismatch, som hon vann med 6-0 6-0, du är BÄST! =D vad som mer händer idag vet jag inte, imorgon ska jag i alla fall träffa mina kusiner som fyller år, och sen på måndag är det match igen! =)

ha en asbra påskafton!
XOXO♥

australia



huuuuuuua, har nyss kollat på Australia med mamma och pappa, guuud vilken film säger jag bara! jag och mamma grät krokodiltårar tror jag! visst, filmen var lite seg i början, (jag, stina och anna somnade ju till och med efter 20 minuter förr) men sen när den väl kom igång var den superbra! verkligen ett måste att se!

nu blir det verkligen sängen för mig, ska på påskmiddag hos farmor och farfar imorgon =)
glad påsk på er allihopa!
godnatt♥

valbo

idag har alltså jag och mamma varit i valbo och shoppat, det var mycket trevligt! =) men kom i och för sig inte hem med så mycket, men bara nödvändiga saker i alla fall, och det är ju bra. letade converse, men ser lite smått kört ut för mig på den fronten, typ slut på min storlek ööööööverallt =( men det blev ett par andra skor istället, och solglasögon från h&m =)


h&m









det där var alltså kläderna som kom på posten, från h&m, och mer är påväg! =D

löptest

det gick sååå mycket bättre än förväntat! guuud vad skönt! =) var roligare än vanligt att springa också, gick sådär lätt och behändigt liksom, som det ska göra. efter löptestet blev det bara lite fotbollslir i regnet, nästan öste ner, och bra det så försvinner snön snabbare =)

när jag kom hem därifrån blev det till att prova lite kläder som kommit på posten, allt satt perfekt och jag är superglad! kommer bilder på det sen =) sen blev det tårta, eftersom min kääära papi fyller år idag! GRATTIS GRATTIS! =D

imorgon var det tänkt, eller påpratat, att jag skulle åka till min gamla skola igen och hälsa på ellen och anna, men jag och mamma ska shoppa istället, hmmm, vad väljer man liksom? inte sååå svårt val då det är lov nu så jag kan träffa ellen och anna varje dag sen om jag vill =)

nu blir det sängen =)
godnatt godnatt

PÅSKLOV!

nu är det så att jag sitter på tåget hemmåt, för nu är det påsklov! =D 11 dagars ledighet och det kommer bli sååå skönt! =D

dagen började med 6 minuters engelska lektion, 6 MINUTER! vi blev ju en aning less då, eftersom han lika gärna hade kunnat skicka ut ett mejl så vi fått sovit till halv ett, men nej då... så det blev en lunch på två timmar, och sen samhäll, värsta slappt där med, bara pratade lite kort om varje uppsats, och sen matte, när dom två sidorna vi skulle göra var klar fick man gå. mycket mycket skönt! tog ledigt från språket som var sista lektionen, så att jag skulle hinna med tåget =)

när jag kommer hem blir det till att åka direkt till träningen, ryktas om ett löptest =S egentligen inget att oroa sig över då det inte är någon tävling mot någon annan, bara sig själv, men om man märker att man har sämre kondition än man trodde då? =S usch...

sen ikväll ska jag nog rota fram påskägget, är sååååå värd lite godis nu! haha
XOXO♥

kväller

sådär ja, nu är jag hemkommen från träningen, ny-duschad, ny-insmord-med-brun-utan-sol-som-petra-tycker-är-fusk-men-jag-fuskar-hellre-än-är-en-blekfis-nu-när-våren-kommer, och ny-äten, eller haha, har ätit i alla fall =D ska bara packa det sista och greja lite, för imorgon efter skolan åker jag ju hem och sen är det påsklov!!! =D

helt helt helt helt sjukt. efter lovet är det åtta veckor kvar i skolan, men en massa dagar går ju bort, (älska maj och alla dess röd- och klämdagar!) så så många riktiga skoldagar är det inte kvar! vi ska ju även bort på en tre-dagars-cykling med klassen i slutet på maj, där försvinner tre dagar, kristihimmelfärdsdagen, två dagar, sista april, en (eller två) dagar. femte juni (har inte sagt det här till mamma och pappa än så dom får väl reda på det nu och här då haha) ska jag till sthlm. niorna på min gamla skola ska ner på den årliga resan, som inkluderar cosmonova, stan och grönan, så jag ansluter nog på stan och hänger med på grönan! =D missade ju grönan förra året för att jag var på kizz istället, så får ta igen det nu ;) hoppas på en underbar kväll där då! stannar såklart en natt, i annas lägenhet =) MUMS vad jag längtar! =D

nej, nu måste jag packa, och sen sängen!
pussgodnatt♥


sådärja

japp, nu var denna skoldag över, utmattande! hahaaa. hade matte-testet idag, känner mig ännu mindre motiverad att stanna en dag till nu.. vet inte vad det är med mig men blir såhär inför varje lov. och jag hade ju tänkt så bra att jag skulle kunna träna hemma imorgon kväll för första gången på läääänge, men vet inte om jag kan det heller, för i sånna fall måste jag ta fem-tåget hem, och jag slutar tio över fyra, så jag hinner inte hem hit till lägenheten för att hämta sakerna, för dom får jag inte med mig till skolan.. väldigt less nu faktiskt.

inte blir det bättre av att jag inser hur SENT jag är ute med att tänka på sommarjobb heller, jag kommer ju inte få något! aaaaaaaaaaaaaaah, hur ska jag klara mig???? och det är ju bara mitt egna fel också, har liksom inte tagit tummen ur röven och tänkt på vart jag skulle kunna vara och sen sökt. vet fortfarande inte vart jag skulle kunna tänka mig jobba. för till exempel, om jag skulle söka på ica hemma, så LOVAR jag att dom dagar jag springer omkring där inne på lagret eller något så kommer det vara asbra väder ute och dom dagar jag inte jobbar kommer det regna. har lite för mycket sådan erfarenhet känner jag.. och det finns ju liksom inget jobb där man kan vara både ute och inne heller. okej, ålderdomshem, men liksom, jag gjorde det förr-förra sommaren, jobbade på ett sånt. och tyvärr, aldrig igen!

fan vad less jag blir på mig själv..

kan i alla fall tala om för alla glada där ute att jag har städat idag när jag kom hem från skolan! känner mig en aning stolt över det i allt gnäll faktiskt. en b&j glass skulle inte sitta fel som uppmuntran nu alltså. men som sagt, måste verkligen spara det jag har nu tills jag faktiskt får ett jobb. ska sätta mig och skriva en lista nu, på tänkbara (och icke tänkbara, som reserv) jobb, because I need the f*ckin' money!!

morning

godmorgon allihopa! =)
börjar bli lite bortskämd nu vad det gäller schemat tror jag, kommer väl bli utbränd i tvåan och trean för att allt kommer som en chock.. haha. men aja, har nyss ätit frukost nu, känner inte alls för att åka till skolan över huvud taget men man måste väl, bara en lektion från att bara ha en dag kvar ju. hehe.

måste påpeka att djurgården gjorde en viktig insats igår och vann sin allsvenska-premiär mot örebro med 1-0! oerhört viktigt, och vilken publik! ska definitivt ner och se dom någon gång i år! =D

passade även på nu på morgonkvisten att kika in på deras webb-shop, hittade en tröja som jag verkligen skulle vilja ha. har redan en som pappa och mamma köpte för något år sen, men den är vit och då känns det så jobbigt att använda den liksom. men sjukt snygg och mysig ser den här ut iaf:

är så himla stolt över mig själv när jag tänker på att dom skulle träna efter oss sista träningen på bosön. alla stod där och jonkade i ring och sådär, dom verkade ha skitkul, sådär innan träning, och sen ställer man om och fokuserar helt på vad man ska göra på träningen. vågade såklart inte fråga om en autograf eller något sånt, kände att det kanske skulle vara lite töntigt (??) haha.

ha en bra dag allihopa!
XOXO♥

färjan

vart tog den här måndagskvällen vägen då? hmm. sitter och kollar på färjan nu, har precis skrivit klart engelska-uppgiften. har nästan inte gjort något alls ikväll, men skönt det också efter gårdagens lååånga match, upptäckte även att jag fått en ja, inte riktigt lår-kaka men nästan, på insida höger lår, ungefär vid knät.

hade ju ett snack med ann idag, som är länken mellan RIG och skolan, och hon sa att det är viktigt att jag har en hel vilo-dag någon dag i veckan, ingen idrott eller nånting. så tog en sådan idag när jag känner att kroppen är sliten också, särskilt ett knä faktiskt. men sånt som man får leva med, man ska ju känna att man jobbat i 120 minuter =)

imorgon börjar jag som sagt 12.35 och slutar 13.45. skön skoldag!
XOXO♥

måndag

nu är det två skoldagar kvar innan jag har påsklov, underbart! egentligen skulle jag kunna ha lov redan nu. imorgon har jag bara en lektion, från halv ett till kvart i två, matte. sen på onsdag ska det bara lämnas in en uppgift på engelskan eftersom det inte är någon idé att börja med något, sen ett test på matten (som jag skulle kunna göra på lektionen imorgon) och på samhället ska vi ju knappast börja med något nytt heller, sen spanska, där läser vi bara boken. så ja, så ser det ut innan lovet =P

ikväll ska jag ta det lugnt efter den jobbiga matchen igår, ska skriva klart engelska-uppgiften som ska in och sådär =) just nu sitter jag och kollar på sista-minuten resor, skulle absolut inte tacka nej till en sån nu, även om våren är här. skulle vara oerhört skönt med lite annan atmosfär och nya ställen, helst med mina favoriter såklart =D
XOXO♥

vinst!

sååå sjukt skönt! =D vi vann med 4-2 efter förlägning! började med att dom tog ledningen i första halvlek med 1-0, sen kvitterade vi. med kanske tio minuter kvar av matchen gör dom 2-1, och innan domaren blåser av kvitterar vi igen =D matchen går till förlägning, 2 x 15 minuter. första "halvleken" där är det bara massa tjong, ingen gör mål. sen i andra (eller fjärde) gör vi både 3-2 och 4-2 =D spännade var det i alla fall!

men sjukt skönt efteråt! helt slut nu, så ska snart gå och lägga mig. ingen träning imorn bitti så får sova till nio, väldigt behövligt =)

men det är sjukt skönt med vinst! blir helt konstig när jag tänker på den, det var så himla roligt att spela! guuud vad jag älskar fotboll alltså! =D
men nu sängen
godnatt godnatt♥

svenska cupen

nu är det snart dags att åka till samlingen! nu ska vi faaan ta det här! vi kan ju! och vi har ett plus på våran sida, att vi spelar på ett underlag som vi är vana vid men inte dom. VIKTIGT!

om alla kämpar och ger allt så ska vi ta det här!
TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA


jr DM mästare förra året ♥

lördag

idag ni, då klev jag upp tjugo över sju! hade klockan på åtta men vaknade av att mobilen varnade för svagt batteri strax efter sju, så snoozade lite innan jag klev upp. sen satte jag mig direkt framför datorn och skrev klart uppsatsen. eller klart och klart, skrev det mesta, sen åkte jag till gävle med anna för lite shopping, kollade på när niklas spelade match en stund också, sen blev det food på max innan jag åkte hem. köpte en bh, ett par trosor och slatvattenspray från proffs, enligt mig så finns det inget bättre, särskilt nu när våren är här. för det är den verkligen, idag har det varit hur varmt som helst! =D

kollade även efter ett par converse, men alla har minsta storleken som 3 ½ och jag orkade inte fråga efter en 3a idag, får göra det senare =P

nu sitter jag med niklas och lyssnar på arne qvick och väntar på att mormor och morfar ska komma, härliga tider, haha!
XOXO♥

håkan hellström

sitter och lyssnar på håkan nu, måste säga att han ger känslan av sommar! eller jag tänker i alla fall på sommar när jag lyssnar på honom =) underbar känsla! om han kommer till gatufesten i sommar bara måste jag dit!! ååh, sommar sommar!

friday i'm inlove

äntligen äntligen fredag igen! veckorna flyger förbi och om tre skoldagar har jag påsklov, sen är det ju slutspurten inför sommarlovet kvar bara! =D helt sjukt vad detta första skolår i sundsvall har gått fort! kan kanske bero på att jag får göra det jag älskar mest i världen och är omgiven av så sjukt härligt folk, tack allihopa! =)

idag har jag haft utvecklingssamtal, och det gick bra faktiskt. eller faktiskt och faktiskt, det gick bra helt enkelt. fick reda på lite betyg och sådär, allt känns ju bra men ska jobba på lite lite extra i några ämnen sådär, för att göra mig själv nöjd liksom =)

och vad händer i helgen då? jaa, ikväll ska jag träffa anna, ÄNTLIGEN!! (som gert fylking hade sagt) var länge sen sist nu.. imorgon blir det lite gött helgplugg, det fullkomligt älskar vi! (INTE!) men måste skriva klart uppsatsen, den ska vara inne på onsdag, så lika bra att göra klart den i helgen så att jag kan träna mer till veckan =) imorgon kommer också mormor och morfar! var väldigt längesen jag träffade dom så det ska bli roligt! =) sen på söndag är det match igen, svenska cupen mot korsnäs. på grus (!) första passet på det för mig på jag vet inte hur länge. ett år typ.. så får se hur det går, men det ska nog gå bra =) ett plus vi har är ju att korsnäs inte är vana att spela på grus hehe.

nu ska jag gå och visa mamma vad jag shoppat idag (ett linne och strumpbyxor) sen blir det mat och sen anna! =D
XOXO♥


jag och anna i stockholm i höstas ♥

queen

ja, konserten idag var väldigt väldigt bra måste jag säga! det var estet-klasserna från skolan, alla årskurser, nordiska kammarorkestern och ingen mindre än magnus bäcklund! det ni ;) haha. dom spelade en massa låtar som queen gjort, och jag måste säga att bohemian rhapsody är en genialisk låt! fyra olika genrer i en låt! ojojoj..

och när konfrensiererna (stava?) pratade om freddie mercurys död blev jag nästan tårögd. ett sådant musikaliskt geni som honom borde inte dö som 46-åring! sorgligt!

men konserten var i alla fall hur bra som helst! jag rös vill jag lova!
XOXO♥

medkänsla

idag på våran mentorstid så hade vi en speciell övning, man skulle tänka sig att man var på en båt tillsammans med 19 till, så sammanlagt var man alltså 20 st. båten började sjunka och man stod själv som ansvarig för vem som skulle få en flytväst då det bara fanns 10 stycken. vi fick en lista på vilka personer som var med, och sen skulle vi alltså bestämma oss för vem som skulle få en flytväst. en person var min hysteriska bästa kompis, min gamla farfar som inte tyckte själv att han skulle ha en flytväst, en rullstolsburen tonårs-tjej, en 18-årig flykting, en hel familj, (mamma pappa tre söner) och en gammal tant. sen var det fler också, en homosexuell kille bl a.

det är verkligen riktigt svårt att avgöra vem som ska ha en flytväst, ska man se till så att dom unga överlever, eftersom dom  har hela livet framför sig, eller ska dom gamla och svaga få en för att dom starka yngre kan klara sig ändå? och hur självisk ska man vara? ska min hysteriska bästa kompis få en? bara för att det kanske är jag som delar ut dom. eller som farfar-frågan, den var väldigt kluven i klassen. jag anser att farfar'n kanske inte ska ha en väst, visst det är min farfar, men han vill själv inte ha en och han är 83 år (på papret). det fanns en gammal tant på 79 år också, som det stod hade massa barn och barnbarn som väntade på henne hemma, hennes barnarn blir ju minst lika ledsen om hon dör som jag skulle bli om min farfar dör. så hur gör man?? och min hysteriska kompis då? dom andra är ju också någons bästa kompis? ska man vara självisk eller inte?

väldigt knepigt det där. man har nog inte en aning om hur man skulle göra om man hamnade i en sådan situation. vad som helst kan ju hända.

torsdag

godmorgon allihopa!
idag var det en tidig morgon för mig igen, träning klockan åtta. men det klagar jag absolut inte på! =D

kvart i elva ska jag ta bussen tillbaka ner, för att gå på konsert i tonhallen =) queen tror jag det var, the show must go on. sen är det den där konstiga idrottslektionen haha. vet inte alls vad vi ska hitta på, men lektion är det i alla fall, utan ombyte. sen slutar vi och då måste jag hem och städa lite och fylla i ett papper inför utvecklingssamtalet som jag ska ha imorgon. sen är det träning igen!

later!
XOXO♥

kväll

nu sitter jag i lägenheten helt själv igen, eftersom angelica är på APU. natten som var hade jag sällskap av petra, det tackar jag grymt för! =) men jag har ju oboy och grey's i alla fall =) det är så himla bra!! går inte att förstå hur man kan bli så fast vid en serie. för vad händer med izzie liksom? =/

jag har kommit fram till vilken hårfärg jag ska byta till nästa gång jag klipper mig. haha! men ska stanna i den färgen också, mörkt hår går inte att ha när man använder så mycket balsam som jag, och det jätteblonda går inte pga utväxten. så färgen jag och anna kom fram till är:

personen heter Maryna Linchuk

jag hoppas att det blir jättebra, och att min MOSTER marie blir nöjd när jag blir blond igen, haha ;)
nu blir det sängen
XOXO♥

vår!

gud vilket vår-väder det är i sundsvall idag! =D superhärligt! solen är verkligen jättevarm och vi ser vatten vatten vatten överallt för att snön smälter mycket snabbare än vad vattnet hinner rinna undan.

idag i skolan har vi i alla fall inte gjort så mycket, har mest bara varit en sån där dag som man bara vill ska gå, för nu har ju halva skol-veckan gått och det betyder att det snart är helg och snart är det match igen! bara att hoppas på att jag får spela såklart =) det är i alla fall svenska cupen som gäller, mot korsnäs =)
och ikväll är det i alla fall träning! äntligen!

imorgon är det en slapp dag igen, känns som att vi börjar bli lite för bortskämda med dom i spid08b faktiskt haha. har rig på morgonen, sen konsert i tonhallen klockan elva, sen har vi "typ" idrott. behövde inte ha med några kläder och så, så vet inte vad vi ska hitta på faktiskt =P men så ser det ut i alla fall, väldigt skönt!

nu ska jag gå och göra mig lite mat innan jag ska åka ner på träning.
XOXO♥

RSS 2.0