140614

Fick en galen idé imorse vid besöket hos Herr Walter Closett.
 
Man kanske skulle bli egen företagare? PT-Malin AB. Fitness-Malin AB. (OBS! Sarkasm om namnen). Synd att jag inte kan använda mina initialer. Tror inte så många skulle boka MS Friskvård AB. Skulle bara få kunder med ms. Hheheheh.
 
Jag har ingen aning om hur man sköter företag osv, så det skulle blir väldigt intressant. Och kul såklart! Får sova på det i några nätter. Har ju tid på mig så att säga!
 
Har förövrigt bokat resa till Parga i juli! Fick ju en massa resepengar i examenspresent av Crilles familj och släkt, så det blir en vecka i Parga för att hänga med Angelica, Mikael och Basti. Mysigt!
 
Åker även till Stråtjära om 4 dagar för att spendera juli månad där med jobb. Måste alltså packa för 4 veckor PLUS en utlandsresa (GLÖM FÖR GUDS SKULL INTE PASSET I UMEÅ MALIN!!!) och kommer ta med mig alldeles för mycket. Hur många jackor behöver man?? Hur många jeans? Och hur många skoooooor??!? Hur många låga sköna skor, och hur många inte så sköna, lite högre skor? Kommer väl ta med 40 tröjor också....... Assvårt ju!
 
Imorgon spelar jag sista matchen med Mariehem innan uppehållet. Känns typ tomt? Men kommer ju tillbaka efter uppehållet igen!
 
Nu ska jag spela CSI, ett bra tidsfördriv när man inte har nåt att göra på dagarna....
 
 

140609

Och nu var det gjort.
 
Innan jag öser ut alla mina känslor efter den här helgen vill jag tacka för kommentarerna till förra inlägget!
 
Men till ämnet....
 
Vilken helg. I fredags åt vi avskedsmiddag med tjejerna, eller dom tjejer som inte hade förhinder. Sen mötte vi upp killarna och drack en massa drinkar och sjöng med till trubaduren osv. En MYCKET trevlig kväll!
 
I lördags kom våra familjer upp, så vi kollade på Crilles fotbollsmatch och sen åt vi maaaaat. Såklart.
 
Och igår. Igår igår igår. Examensdagen. Traditionsenlig ceremoni med tal, diplom och rosor, och sen skulle det tas kort i solen och kramas hejdå till alla. Hatar att säga hejdå. Kunde såklart inte hålla tårarna borta när alla b-rudar skulle säga hejdå. Mina fina bästa tjejer.... Att två av dom, som bott 100 meter ifrån mig dom senaste två åren, inte är kvar i Umeå längre gör ont i mitt hjärta. Kommer bli en tom sommar...
 
Efter alla kort var tagna och alla kramar var utdelade gick vi och käkade trerätters med familjerna. Världens godaste mat som sen fortsatte med lite öl på Bishops. Underbar kväll! Sen var det dags för ännu fler hejdån idag.
 
Jag åker dock till Stråtjära nästa vecka och förhoppningsvis till Göteborg i juli. Men det är mentalt jobbigt att säga hejdå alltså. Allra helst till folk som man inte vet när man kommer se nästa gång. Gråter en skvätt till över att vi 7 är splittrade. En ska till Norge, en till Linköping, en kanske ska till Örebro, två blir nog kvar i Umeå och två ska till Stockholm.
 
Att jag får bästa Frida med mig till Stockholm är guld värt! Nu behövs bara ett boende... Trodde att jag skulle få en andrahandslägenhet i Sundbyberg men det blir i så fall efter årsskiftet, så hösten är fortfarande oviss... Sånt löser sig väl tillslut men min oförmåga att ta dagen som den kommer gör det lite jobbigt. Men jaja!
 
Nu har jag officiellt min examen i idrottsmedicin!
 
Puss!
 

140603

IDAG, MINA KÄRA VÄNNER, HAR JAG, MALIN ELEONORE SÖDERQVIST, FÖDD EN SNÖIG MÅNDAG DEN 28E DECEMBER, 1992, BLIVIT FÄRDIG MED MIN MEDICINE KANDIDATEXAMEN I IDROTTSMEDICIN VID UMEÅ UNIVERSITET!
 
Igår presenterade jag och Crilson vår kandidatuppsats, som handlade om skillnader i benstyrka mellan ungdomar som spelar innebandy eller fotboll. Presentationen gick superbra, och vi fick jättemycket beröm, vilket var superskönt såklart! Mina tre bästa vänner i klassen fick pris för tredje bästa respektive bästa kandidatuppsats i klassen, vilket gör mig superstolt! Fick reda på i efterhand att om vi gjort våra tester själv (vi fick resultaten från tester gjorda i höstas att analysera "bara") så hade vi varit med där uppe i toppen och fightats med! Känns såklart surt att det hängde på om vi gjort testerna själva eller inte, men jag är så stolt över vårat arbete och över oss!
 
Det har faktiskt varit riktigt roligt att skriva uppsats med min älskade Christoffer, vilket är superviktigt såklart. Jag hade panik dom två första veckorna när vi inte visste vad vi exakt skulle skriva om än, och då var Crille där och lugnade ner mig. Sen när vi väl kom igång har allt flutit på så himla bra och jag är så nöjd med uppsatsen!
 
Idag hade vi lunch med alla som tagit kandidat och magisterexamen tillsammans med lärarna, fick alla intyg (äntligen har jag mitt diplom om att jag är massör) och åt smörgåstårta, kaka och fick blommor och grejer. Vi fick även tillbaka vårt brev som vi skrev till oss själva under den första veckan här, och allt jag skrev stämde förutom vad jag ville arbeta med när jag var klar hehe. Då ville jag tydligen jobba med utrustning, ta fram hjälpmedel osv, vilket jag inte alls vill idag. Men att det skulle vara tre fantastiska år, att jag skulle få vänner för livet, det stämde! Tänk om jag hade vetat redan där att jag skulle träffa the love of my life hihi!
 
På söndag är det dags för den riktiga examenceremonin, och på lördag kommer både mina och Crilles föräldrar och syskon upp. Fram tills dess ska jag bara njuta.
 
Och andas.
Nu är det klart liksom. Nu är jag någon som vet att jag inte vet nånting, för det är tydligen det som är kunskap. Nu kan jag ta det lugnt eeeeeenda fram till september, då börjar magisterutbildningen, som jag faktiskt är riktigt taggad på att göra nu.
 
Sommaren 2014, you are free to blow me away!

RSS 2.0