100725

regn regn regn. kul. nej. men men. är i stugan all alone med niklas och hundarna. kollar på golf nu men det är ju inte skitkul. funderar på att slå på en film maybeee.

på tisdag ska jag klippa mig. funderar även på håtförlängning. vi får se sa blinda sara till döve pär.

hare bra vaaa.
XOXO♥

100722

jag är arg.
jag är arg för att min storebror ska boka utlandsresa imorgon.
jag ska inte åka utomlands.
jag är arg för att han frågade mig om jag ville följa med.
självklart sa jag ja.
då kläckte han ur sig att det var v.31 dom tänkte åka.
kan jag då?
NEJ!

alla åker förihelvete utomlands i augusti.
dididiiiiii...........

100720

vad gör man om ett år? vad gör man efter gymnasiet? när ska man få ett ljushuvud och bara veta vad man vill göra i framtiden, "när man blir stor"? hur faaaaan ska jag kunna komma på det till april? herregud.

det finns ganska mycket jag vill göra egentligen. jag vill bo i usa ett år, vara au pair. men ändå inte. jag vill plugga vidare och leva universitetsliv, men ändå inte, för jag har ingen aning om vad jag ska plugga till. jag vill resa och uppleva massa saker, men vart ska jag få pengarna ifrån? jag vill släppa en bok som säljer hur bra som helst och blir till ännu en sån där lame svensk ungdomsfilm. det vore riktigt coolt.

men NÄR??

100717

vart tog dagen vägen? kändes som att den var över redan innan den börjat. har liksom inte gjort nånting aaaalls. nu drar det ihop sig för mat iallafall.

har sjukt ont i halsen, förstår inte varför. buhuuu. och hörrni! vart tog sommarlovet vägen????

ska nog tröstäta lite och sen deppa, kanske. bara för att det känns som att sommarlovet är slut snart. fast ärligt talat så pirrar det lite i magen när jag tänker på att skolan snart börjar, hihihi.

XOXO♥

GRATTIS!

två vänninnor till mig (hahahaha vänninor!!) har eller fyller år just idag. stina idag, ellen den fjärde juli. båda sjutton år. GRATTIS PÅ ER!♥


100716

hahahha, grym uppdatering här hörde jag! eller? jag har faktiskt inte varit hemma, så jag har en bra anledning till utebliven uppdatering, om det skulle vara någon som bryr sig.

i tisdags drog jag en spontantripp till den kungliga hufvudstaden. till anna. det har kanske inte hörts så mycket om henne här på ett tag, och det är för att vi bråkat. och ja, varit lite småbarnsliga sådär. inte velat höra av oss förrän den andra gör det och sådäraaa. men nuså, nu pratar vi igen och allt är som förut. kan säga att när man flyttar, så märker man vilka som är ens riktiga vänner. har nog sagt det förrut.. men men, man tappar kontakten med vissa, och det händer liksom inte med dom där riktigt nära vännerna. jag har några vänner nu, som jag inte vet vad jag skulle göra utan dom. anna är en sån vän. vi har bråkat ooootaliga gånger, eller okej, inte så många, kanske fem? och då var väl ett riktigt riktigt stort, och dethär kanske kommer tvåa eller så. men men. enough of that.

vi har solat, badat, åkt båt, gått runt i båda nya och gamla stan hähä, snackat och bara haft det chill. glidit runt sådär. men idag var det dags för mig att åka hem. så nu sitter jag här, vid datorn, och uppdaterar mig själv lite på vad som hänt i världen. jag kan tillägga att jag inväntar my bigbrotha ocksåååe.

helgen är obokad, får se vad som händer.
hör gärna av er =)

XOXO♥


mumzZzZz

i'm so over you, robert pattinson! här har vi en riktig heting! och världens största plus är ju att han spelar i spanska fotbollslandslaget och bör vara en lika stor fotbollsnörd som jag är. och eftersom jag läst spanska i nästan 5 år så borde vi ju kunna komunicera också. perfa!


jesus navas♥

två outfitzZz

torsdagens parteyclothes:

bortse från att jag ser helt vindögd ut, jumpsuiten är från cubus, till det converseee

dagens very-hot-day-clothes:

bortse från fläcken på min tröja, det är vatten från playan!

100711

grattis till mig själv och mamma på namnsdagen! och idag är det bara ett år kvar innan anna och jag får öppna vårat brev som vi skrev till oss själva för 4 år sen. coolt. ska bli ruggigt kul!

okej, helgen var grym! ska jag ranka dom top tre, så kommer torsdagen först, eftersom kent spelade då♥ sen fredagen för att det var mest drag då, och sist igår. men som sagt, älskar man musik så älskar man festivaler, spelar itne så stor roll om det är peace&love eller gatufesten, bara det att större artister kommer på p&l liksom.

vi får se vad som händer i veckan, sånt som märks =)

NU ÄR DET VM-FINAL!
XOXO♥

100710

idag har mamma och pappa varit gifta i 17 år! det firar dom med att gå ut att äta med niklas, och utan mig!! buhuuu...

men jag har haft det kanon hittills här uppe, och nu är ju stina här, igår ägde skulle jag vilja påstå! the ark var grymma live! synd bara att vissa inte förstår det där med att stå stilla och inte knuffas när man står som packade sillar. vill man inte trängas så ska man inte stå längst fram, så är det bara =)

efter att ha sovit till två (jag vet, sjukt!) så sitter vi nu och äter pizza och laddar för sista kvällen, imorgon bär det av hem igen.

XOXO♥

100709

ååååhmen var kvällen nå grym igår eller? nära tårar på kent, och nej, jag skojar inte. lycka stavas det, men det var helt magiskt. kärlek till kentan, så är det bara!

om en timme ska jag hoppa på bussen och möta upp stina, ikväll kliver vi på igen!
XOXO♥

KENTAN!

ikväll blir det kent! om jag så måste stå själv där. ELLEN VARFÖR ÄR INTE DU HÄR??


mihihihihi, kärlek och lycka

shorty


100708

wei, idag drar "riktiga" gatufesten igång. tagga!! har varit ner två kvällar i rad innan, igår var det ju en måstematch att se också. imorgon kommer även stajna och stannar tills på söndag och det är asume! ruggigt bra.

idag vaknade jag bredvid petra, vi chillade lite innan vi drog ner på stan en sväng. nu funderar jag lite på vad jag ska ha på mig ikväll. alltid lika svårt..

XOXO♥

sunbaaath

åh snacka om härlish dag på playan! vi hade ångest när vi åkte dit för att molnen började stockas, men sen! klarblå himmel fram till klockan fyra kanske. då drog vi hem.

dagen innehöll glass, volleybollmatcher, schtek och snack. alltså summa summarum: underbar dag med underbara brudar! =D


tärna

får nio år sen (om jag inte minns helt fel) så var jag tärna på min farbrors bröllop. om jag minns sen så ska jag leta upp en bild och lägga upp. men vi får se, hähä. jag tyckte iallafall själv att jag såg ut som en prinsessa i en jätterosa klänning som farmor hade sytt. med öppen rygg, som det gick kors emellan, och en rosett och grejer.

men nu ska jag dra på tranis!
XOXO♥

100707

kände för att blogga lite såhär på kvällskvisten. befinner mig i sundsvall. dagen spenderades med elin och petra, först hos elin och sen på stan. askalas! imorgon lutar det åt tranviken och beachen, sen är det ju en måstematch på kvällen.

känns lite småkonstigt att vara här faktiskt. jag har blivit så dålig på att vara ensam nu på slutet. är ju omgiven av antingen mamma och pappa eller bror eller kompisar. därför hoppas jag lite ännu mer att stina kommer hit någon gång i helgen. faktiskt. sen ska jag bo här i 10 månader till, innan det är över. 10 månader är ingenting. fast det känns så långt. ojojoj, ska nog inte ens börja tänka på det.

men nu ska det sussas,
XOXO♥

eclipse

i torsdags var jag och stina på eclipse. hihihihihihihi. puss.


picss


100705

herreguuuuud vad tiden går!

jag har passat på att levt livet så gott det går nu i sommarvärmen. i like it. fotbollsskolan får ett fint litet ♥ av mig. sorgligt att det är slut för i år. men det var fruktansvärt varmt sista dagen, så det var nog ingen som klagade när vi drog igång vattenkriget. jag blev nog blötast... på kvällen picknickade jag på stranden med härligt sällskap. mums.

i lördags trodde jag att värmen skulle stjäla livet från mig. men som tur var så kom min kära bror hem och efter liiiite krångel lyckades vi ta oss ut till bränningen till mamma och pappa. hur underbart??? UNDERBARAST! snacka om att amn jäste där alltså! sen vart det för varmt och vi var tvungna att dra hos hemåt för att få en blund på natten. finns ju inte dirr ac i en stuga på en ö utan el och rinnande vatten. igår var det också varmt. därför fikade vi en massa, och hade lite släktträff-rundtur. först farmor och farfar. sen mormor och morfar + morbror med fru och massa kusiner. dock inget bad igår. hur klarade jag mig?? avslutade dagen med lite one tree hill osv.

idag är jag hundvakt, som vanligt. men imorgon drar jag nog till sundsvall och min älskade petra! är gatufest i helgen, ett måste såklart. kanske även får sällskap av stajna! hur underbart??? ja juste.

nu lutar det åt frukost, men slänger upp några bilder också!
XOXO♥

RSS 2.0