150429

Ni kan härmed kalla mig för faster Malin!
 
I lördags kom lille Liam till världen, och som jag ska skämma bort honom! Världens sötaste och minsta bäbis och någonsin sett ♥
 
Annat roligt är att jag och Crillson igår varit tillsammans i 3,5 år. Vilket är helt galet. Känns mer som kanske 1 år, och samtidigt som att vi alltid varit tillsammans. Konstigt detdär. Men fint äre iallafall!
 
 

150413

Hej hopp i lingonskogen!
 
Tänk att det ska vara så svårt att göra mer än ett blogginlägg i månaden.
 
Jaja, sen sist har jag väl blivit lite mindre dramatisk och insett att var sak har sin tid och man kan inte få allt på samma gång osv osv. Inom en snar framtid kommer mitt och Crillsons liv också vara sådär säkert med jobb och fast boende, i know. 
 
I övrigt sitter jag här hemma som en strandad men dock stressad val då jag inte kan göra ett jota på mitt examensarbete pga en statistik som ingen vet hur jag ska gå till väga med, och jag är borta på annat roligt på fredag då jag ska lämna in både statistik och färdigskriven resultatdel. För att förtydliga; man kan alltså inte skriva resultatdelen utan att ha analyserat statistiken och man kan inte analysera statistiken utan att göra något med den, och min handledare vet inte vad eller hur jag ska göra med den. Såatte....
 
Angående vad för roligt jag ska göra på fredag så är det så att jag sätter mig på ett nattåg på torsdag kväll tillsammans med UIK's f19 och styr kosan mot Eskilstuna. Match där på fredag kväll, och på lördag styr vi vidare kosan mot Borlänge, och så är det match där på söndag, och sen åker vi tillbaka till Umeå. Riktigt skoj!
 
Annat roligt som hänt är ju såklart påskledigheten då vi var i Göteborg. Letade ägg från kl 06.00 till ca 10.30, provade golfa för första gången i mitt liv, umgicks med massa bra folk, njöt av vädret osv osv. En mer än OK påskhelg alltså!
 
Men nu ska jag fortsätta hinka kaffe i väntan på mail angående statistiken.
Hejpa!

RSS 2.0