101027

2 dagar.

tänkte bara ta och meddela att 3e mars sticker jag till barcelona. igen höhö. men den här gången på träningsläger med RIG! vi ska även hinna med att se barca-zaragoza på camp nou. inte helt fel!

men först laddar jag inför fredag med en dusch, bio med klassen imorgon och packning och grejer. galet taggad!


101026

jahapp, kul att det brinner i huset bredvid mitt. fast inte här i sundsvall utan hemma. inte okej. men som tur är så är det inte jättenära, men ändå ganska. men vårat hus borde vara okej. mer än rökstanken liksom. uuuusch stackars dom som bor där!



Radhusbrand i Stråtjära from HelaHälsingland on Vimeo.

vid 02.00 ser man mitt vita hus i vänstra hörnet. det är kanske 50-60 meter mellan våra hus. läste dock precis att flera intilliggande hus fått rökskador. bara att hoppas på det bästa nu och som tur är så skadades varken några djur eller människor!


101025

hej hej hej!

eh ja. dålig uppdatering, i know. i fredags drog jag fort som fään hem för att träffa niklas! mami fyllde år också, så det kom en massa släkt och vi fick äta tårta. jag klagar inte. i lördags gjorde jag högskoleprovet. gick väl kanske inte skitbra men nu är det gjort iallafall. gött de. och igår jagade jag. men det var stendött i skogen. inte roligt alls. sen sov ellen hos mig. längesen jag skrattade så mycket åt gamla minnen alltså! hahaha

idag har jag haft en lektion, idrott. nu ska jag kolla på PH och top model och käka jordgubbar. japp ni läste rätt! vi köpte frysta jordgubbar till tårtan vi gjorde till guldtrofén och det blev över. mums.

annars så säger jag bara: RESFEBEEEER!
XOXO♥

3 dagar!!

3 FUCKING DAGAR KVAR!



101019

idag ska det bakas tårta! vi kommer äga. fan vad bra vi är. vi ska vinna hela skiten. team elite är vårt mellan namn. det finns där någonstans mellan spid och 08 och b:t. typ.

så imorgon sker något historiskt. guldtrofén drar igång för studenterna 2011 i sundsvall. aaaaaah. det är så galet så jag vet inte vad! glädjerus + ångest + allt annat som finns.

men nu ska jag äta mat och invänta mina classmates. ikväll förvandlas kalmarvägen 29 till ett.. ja, konditori typ? sounds good to me.

XOXO♥

101018

måndag igen efter en göbra helg! fredagen var huuur nice som helst, sen var det jakt. den var ju inte kanon som jag säger så, eftersom vi inte skjöt en enda älg, men däremot sett hur många som helst. irri!!

idag hade jag bara en lektion, idrott. och imorgon ska det bakas tårta eftersom det är tårtkalas på onsdag. gott? ja. har inte så mycket mer att säga..

XOXO♥

imorgon



101014

ÄNTLIGEN ÄR STUDENTMÖSSAN KIRRAD!

det känns sjukt bra, jag börjar bli sjukt taggad, och jag börjar få sjuk ångest över att behöva lämna sundsvall och klassen och RIG..

jag har spelat match idag. skitmatch. och det har varit storm i svallet. men inte snöstorm som niklas hade i ume iallafall, brare. men nu är det helg, jag drar hem imorgon och ska mysa med ellen, stina och jennie, och sen på lördag och söndag blir det jakt. wonderful!!

och imorgon är det bara 2 veckor kvar! gaaaalet!!
XOXO♥

happ...

ska man behöva göra allt själv? ska det krävas sveriges första kvinnliga förbundskapten för det manliga fotbollslandslafet för att man ska slippa skämmas? tur att jag ska bli det då.

eller hur är det nu igen? vill jag begränsa mig så mycket och bara plugga till tränare? eller ska jag köra på ett lite bredare program och välja idrottsvetenskap med inriktning idrottsmedicin och coaching? eller kanske till och med sjukgymnas? blev ju lite taggad på det när jag pratade med niklas igår. jag vill ju seriöst bli den första kvinnliga tränaren. men man kanske inte ska satsa på enbart tränare i början... ?


holland-sverige

så jäkla viktigt. ett måste att se. vilken match det kan bli! ååååh vad jag vill veta vad zlatan gör exakt nu! sitter (står?) han och nervöskissar? springer han runt på planen och skrattar så som bara han kan? byter han om och gör sin grej liksom? (typ sätter på högra strumpan först eller slickar på fotbollsskon. undra om han är en sån människa....) står han och snackar taktik med hamrén? vad fasen gör människan liksom???


101012

hahahahaha, kan inte låta bli att skratta åt mig själv. igår (som ni kanske läste, hähähä) var jag riktigt jävla stressad. för studentmössorna, för största naturkunskapsprovet 2010, och för att vi inte bestämt vad vi ska göra för tårta för guldtrofén än. jag sov typ 4 timmar inatt för att jag tänkte på allt det där. no kidding!

men nu är det löst med mössorna, provet är klart och vi har kommit halvvägs när det gäller tårtan. hur gyllen är inte det? nu känns liksom livet sådär lätt igen. jag börjar fundera på om jag är manodepressiv eller nåt.. okej, ska kanske inte slämta om sånt. sorrie. sen att min galet saknade bror ringde och räddade mig igårkväll gjorde ju inte precis saken sämre om jag säger så. i nästan två timmar pratade vi, och jag vet inte hur många gånger jag sa: nej nu måste jag sluta, måste plugga! utan att lägga på haha. bara tio dagar kvar tills jag får träffa människan igen!! weiii

XOXO♥


STRESS

åååååh jag hatar strul. jag hatar krångel. jag HATAR att inte ha kontroll över saker och ting. vi i min klass missade våran studentmössprovning på skolan eftersom vi var i skogen då, eller okej, jag och tre tjejer till var inte där men ändååååå, och vi får inte tag på den där jävla abc-gruppen som vi beställt ifrån.

får vi ta studenten utan mössor eller? asså nämnde jag att jag hatar det här?!?!?

alla andra på skolan börjar få hem fakturorna för sina mössor, vi finns inte ens med i systemet! våra mössor har inte börjat tillverkas. vi kommer fan bli mösslösa. jag dör.

JAG HATAR DET HÄR!!!


101011

NEEEEEEEJ JAG MISSADE ATT BLOGGA DEN TIONDE I TIONDE TJUGOHUNDRATIO!! OOOOH NOOOO. vilket misslyckande. oerhört orutinerat...

men jag hade fotbollsavslutning igår, och den var mucho trevlig, förutom att det var så freakiN kallt. och idag hade jag bara en lektion, idrott, och det var ju skönt liksom. nu borde jag plugga, har naturkunskapsprov imorgon. ska kirra lite mat och sätta igång med det snart tänkte jag. typ.

nu vill jag bara ha helg, och det är bara måndag liksom. great...
XOXO♥

2 weeks

om två veckor får jag träffa niklas. den där störda, lite töntiga, roliga, utseendefikserade, snygga, äckliga, långa, smala, hej-jag-har-världens-finaste-tänder, hej-jag-är-stel-som-ett-kylskåp, hej-jag-tycker-om-att-fisa-i-malins-ansikte, hej-jag-är-en-tränings-narkoman, älskade borsan som jag har i umeå nu för tiden.

kan inte påstå att jag längtar...


101007

hörrni, jag har tänkt på en sak. det kan bli riktigt fel när jag skriver ibland. alltså, det kommer inte riktigt ut så som jag tänker mig i huvudet. som igår till exempel, jag blir inte på konstnärshumör av alla färgglada löv? det enda som händer med mig när jag ser alla löv är att jag vill hoppa i lövhögarna. men sen kommer jag på att varför ska jag göra det liksom? man blir bara lortig och blöt..

och till en annan sak: jag hatar dagens väder!! eller så hatar jag mitt hår. vilket som..

nu ska jag fokusera på top model igen, ciao!
XOXO♥


baby we were born to run


101006

härlig onsdag. höstönsdag. klassutgångsonsdag. GREYSONSDAG!

jag och petra snackade om att det är officiell höst nu. man blir på sånt där konstnärligt humör när man ser alla olika färger på löven och sådär. men snart har alla löv fallit av, det är grått, trist och blött överallt. det gillar vi inte. nu när hösten är såhär fin, så visualiserar jag mig själv med raggsockar, en kopp varm choklad i handen, i en fotölj framför den öppna spisen. och så är det ju verkligen! sitter där just nu faktiskt.

nu ska jag fortsätta mysa framför tv, eller nej, framför elden menar jag!
XOXO♥

chills

något som är så fruktansvärt underbart med musik, är att man kan förmedla budskap och känslor med den.

jag ser nästan varje svensk faddergala, bara för att stämningen är så sjuuuuuk där. och när den där artisten eller den gruppen som ska sjunga en låt med just det budskapet som galan innehar, får jag gåshud redan innan dom börjat sjunga!

på förra årets faddergala uppträdde EMD med välkommen hem. jag är inget EMD-fan, eller okej, jag har haft min crush på danny, men det var inte grejen haha. utan grejen är att dom är så sjukt bra på stämsång. för det är en annan grej som är så sjukt underbar med musik. när man hittat det budskapet eller den känslan man vill förmedla, då kan man göra det på så många olika sätt.

personligen så gillar jag bäst svenska musiker, som håkan, lasse och kent, eller olika sorters rock. ingen utav dom har speciellt mycket stämsång. utan då får jag ta till EMD för det. och det är så sjukt vackert att jag får gåshud och, som grädde på moset, känner jag lite smärta i bröstet också. bara för att det är så vackert.



sista frasen...

101005

tjabbaaa!

idag har det varit en jäsig dag ska jag meddela. började träningen med att träna med lokala fotbollsgymnasiet eftersom våra tränare är bortresta, och det är ju skoj att testa nya saker. men jag måste säga att jag föredrar RIG ändå haha. sen var det invigning av skolan. byggnaden har ju stått där ett tag, typ 50 år, men nu har det blivit ett centrum för samhällsvetenskap, eller något liknande softikerat. så det var invigning idag. vi lyssnade på tal (i en evighet typ), det planterades ett träd, ett band klipptes (såklart), det var en välkomstdrink (alkoholfri cider WOHOO) och sen tacobuffé. sen var det tipsrunda och en dj som spelade music (parteyyyy). efter det var det ett band som skulle spela i aulan, och dom var väl inte dåliga, men inte kalas heller som jag säger så. men det var högt och jag är rädd om mina små öron, så vi dissade den "konserten", höhö.

imorgon har jag sovmorgon till halv elva, och det är så ruggigt najs. jag ska sova till.. hmmmmm, typ kvart över nio! ååååååååh vad skönt!
XOXO♥


jatack!

beställt och klarrrrt! underbart!♥


101004



deet är konst. det är vackert. det är sant.


101003

HUR GRYMT VAR DET INTE AV DJURGÅRN' ATT VINNA MOT GNAGET IDAG DÅ?!?

iak, you're going down!


mihihihi

come to mama!




gubben i lådan

nää asså, jag kan fan inte bestämma mig för om oskar eller daniel är bäst. underbart!


101001

shit, det är freakiN oktober! vart har året tagit vägen? det var ju nyss nyår, jag gick nyss på sommarlov, jag började nyss trean. shiiiiit.

jag befinner mig hemma. och det är tjockt med nice. mumsar på lite godis, beskådar skolfotona som kom idag. japp ni läste rätt. jag blev minst lika chockad. jag hade räknat med att dom skulle dyka upp vid höstlovet sådär. var vekligen inte mentalt förberedd. och jag ska inte klaga på resultatet. ser lite trött ut på klassfotot, men äsch. spelar inte så stor roll när man kan ha världens sötaste klass för övrigt, hihihi. kan tyvärr inte visa er just nu, har inte den möjligheten.

jag fick övningsköra hem från stan idag. shit vad jag är ringrostig. eller bara värdelös på att köra. men jag var sämre än sist liksom. måste öva öva öva, bara 3 månader kvar ju ffs!

hörs da!
XOXO♥


japp, jag är lika blek som det ser ut. men om fyra veckor jobbar jag på det för fullt!

RSS 2.0