110227

hello there!

jäsdag. söndagar är alltid jäsdagar. sova länge, idag: käka frukost till skid VM, sen bara slappa. skööönt.

igår såg jag tusen gånger starkare. ny favoritfilm typ! haha njaa kanske inte, men den var bra. och rolig. och man börjar ju typ längta tillbaka till högstadiet nu..

XOXO♥


are you telling me that this is the last time?

nivet hur man snackar om att snygga föräldrar inte kan få snygga barn? när det kommer till musik så stämmer det då inte iallafall.

kent + erik hassle = uuuuuuunderbar musica!



det bästa är att man direkt hör att kent (eller jocke berg och martin sköld) verkligen varit med och skapat musiken. ååååh vad jag vill se kent igen. gärna med erik där också, så att dom kan köra denhär låten, it's like makin' lööööve.


110226

häj på er!

här sitter jag och käkar lunch. nyss hemkommen från ett tufft fyspass. härlit dä!

tänkte visa min fenomenala lunch såhär en lördag:


omelett med rödlök, salami och fetaost! och ja, den smakar lika bra som den ser ut att göra!

XOXO♥

110225

har inte jag världens bästa pappa??

till inlägget om att jag saknade att ha någon att säga hej till och det, kommenterade han såhär:



puss på min papi♥

hello



jag saknar att ha någon att säga hej till när jag kommer innanför ytterdörren. eller godmorgon till på morgonen. jag saknar att säga godnatt på kvällen. jag saknar att ha någon att säga hejdå till när jag ska gå ut....

filoprov



nu drar jag till skolan och skriver filoprov! önska mig lycka till!


dör

ett tips: tatuera er aldrig. man kan inte sluta när man väl börjat.....

tre stycken jag vill göra nu:



en fjäder på revbenen.

 

en speciell text. vilken avslöjar jag inte. vart har jag inte kommti på...



två små vingar, med en liten text till. vart vet jag inte riktigt heller, men jag har några ställen i åtanke.

jag vill göra alla nuuuuuuu.


110224



godmorgon godmorgon!

min morgon är ganska god faktiskt, hur är eran? min är god för att solen skiner, himlen är blå (jaaaa det är kallt ute.......) och jag kan träna ikväll!! dock har jag ett prov som ska skrivas också, sitter och pluggar nu. tror det kommer gå bra.

vad mer finns det att säga en dag som denna? min helg är helt oplanerad förutom att jag ska träna kvart i tio på lördag. känns ju sisodär med träningstiden, men man överlever nog.

men aaaaah, varför sitter jag här och ordbajsar när jag borde läsa om kant och bentham och mill och effektetik och dygdetik och relativism och preferensutilitarism och nyttokalkyler och stoicism och den gyllene medelvägen?

vi hööööörs,
XOXO♥

110223

tjena!
här sitter jag och käkar oliver.

kände att jag ville äta något gott och fräsht idag, så jag gick på ica och köpte oliver, fetaost, salami och rödlök, åsså åt jag det till makaroner. som student så finns det en lag på att alla maträtter ska innehålla makaroner. inga undantag. gott blev det iallafall! och till efterätt åt jag lite till fetaost och oliver. och till efterätt på efterätten blev det oliver. varför äter jag ens godis och chips när oliver finns???? jag vill ha oliver i studentpresent. enbart oliver. mums.

annars så har jag lite pluggande att göra idag. och vi har även fått info om barca idag. eller om träningslägret då. verkar kunna bli ruggigt bra! längtar som en tok. sen längtar jag hem. vill se vårat nya fräsha vardagsrum och jag vill träffa pappa och bara se stråtjära och allt runt omkring.

OCH SNART ÄR DET LOV OCH SEN ÄR DET TYP 5 VECKOR TILL NÄSTA LOV OCH SEN ÄR DET TYP 5 VECKOR TILL VÅRAN SISTA LEKTION OCH SEN TAR JAG STUDENTEEEEEEEEEEN!!!!

XOXO♥


dagenz



med klubban i munnen! eftersom blondinbella skulle komma så klädde man ju upp sig lite! mycket olika material. ormskinnsmönstrade tights, lacklinne, skjorta och stickad kofta. och kängor. myyyyyysit.

110222

hejeeee igen!

crapy bloggande, jag vet. men igår var jag less för att bussarna inte gick som de skulle och jag har ont i lilltån igen så kan icke träna. äckeltå. måste besöka skolsköterskan alltså.......

idag har jag iallafall varit på noliamässan! och jag har fått rätsida på saker, och bestämt mig. finally. jag ska göra det jag tycker är roligt, för man vet ändå aldrig hur framtiden blir! blondinbella föreläste ju där. faktiskt en av de bästa föreläsningar jag varit på. och då har jag varit på a looooooot of föreläsningar. närå, men hon var faktiskt en av de bättre.

nu sitter jag och pluggar. filosofia. prov på torsdag. usch. har ju egentligen träning, kan inte träna, men borde kanske ha åkt dit ändå. men jag pluggar istället för att stå ute och frysa i minus 13. så det så. imorgon ska vi förresten få information om träningslägret i barca! F I N A L L Y ! drar ju om en vecka typ. gött de!

borde kanske återgå till pluggandet nuuu...
XOXO♥


inringade är jag, petra och elin. bild lånad från blondinbellas blogg!

110220

hej sötläsare! hihihihi

jag är återigen i sundsvall. har lämnat ume för denhär gången. är alltid lika jobbigt. får alltid (okej, dom två gångerna jag varit dit...) hemlängtan efteråt. men nu är det bara denhär veckan med äckelfilosofiprov och tre skoldagar veckan efter, sen drar jag till barcelona innan jag får besöka stråtjära och mamma och pappa igen!

så vad har hänt dom senaste 10 dagarna? mami kom till sundsvall. det var åzum. men med lite snöstorm så höll det på att bli kaos. men det redde ut sig. sen drog hon hem på fredagen och jag drog och spelade cup i nordichallen. donken cup. en match på fredag kväll, två på lördagen, sen slutspel på söndagen. efter två skitmatcher på lördagen stod vi där med en vinst och två förluster och skulle kvala till slutspel på söndag morgon. så jag fick ingen sovmorgon där inte! vi vann kvalet med 1-0 mot röbäck och skulle spela mot wattholma i åttondel. vi tog ledningen (via moi på en hörna) efter typ halva matchen. resultatet stod sig till sista minuten... då kvitterade dom och sen blev det straffar som dom vann. självklart. jag var så jääävla sur sen. har fortfarande inte släppt det. efteråt stod dom och hånade oss också. och sa att "wattholma äger sundsvall". sa jag att det var damlag????

aja, sen har jag gått i skolan hela veckan. kan inte komma på om något speciellt har hänt. trodde att vi skulle få hämta ut våra studentmössor i fredags, men nej, våra hade inte kommit. för att vi missade mössprovningen och fick beställa lite senare. så alla andra har fått sina. älskarT. nu väntar vi bara på att balbiljetterna ska släppas så att man kan börja planera lite! har ju börjat träna med div2 också! känns skitbra! sen drog jag till umeå i fredags.
hur underbart som helst. shoppat lite, tränat på iksu. kan verkligen se mig själv bo där om några månader!! men jag vet inte längre om jag ska läsa idrottsvetenskap.. man blir ju inget. borde jag tänka om? eller? ååååh, jag som var så säker. orkar inte...

och som sagt, om två veckor befinner jag mig på betydligt varmare breddgrader! är ungefär 15 grader och sol där. ska ju bli ganska skönt då. l ä n g t a r ! ! !

XOXO♥


110219

hej mormor!

hahaha. jag har uppdaterat som en påse skridskor på senaste tiden, det har sin förklaring. min dongel har avlidit. RIP dongeln.... så jag har varit isolerad från omvärlden helt utan internet. men jag har överlevt!

just nu hänger jag i the crib of manlove. jag är hos min bror i ume. fett sköj. men nu ska vi dra på stan, så jag får ge er en tillbakablick på den gångna veckan en annan gång.

ciao!
XOXO♥

suckEN

vet ni en sak?

ibland funderar jag helt seriöst på att bli kille så att jag kan spela med ett herrlag i fotboll istället. jag har aldrig hört om ett herrlag där det är tjaffs mellan spelare på träningar, skitsnack efteråt, och bitchiga blickar och dumma kommentarer på träningar.

det drar ner på stämningen så sjukt mycket. och tjejer är experter på det......

110208

IMORGON KOMMER MAMI!!! =D


♥♥

kewl

det här skulle jag kunna göra for a living!


110207



we♥it

110206

haha, det blir inte alltid som man tänkt sig!

igår, kvart i nio kom jag och petra på att vi ville gå ut. så desperata som vi var, drog vi på ica och köpte ett sexpack trefemmor. sen vid elva drog vi ner på stan. en galen kväll/natt blev det. påvägen hem trodde jag att vi skulle dö. eller iallafall krocka. men alla klarade sig utan ett blåmärke.

däremot så har jag grymt ont i pannan. på en punkt. men jag vet inte riktigt varför. kan dock vara från när jag slog huvudet när vi hoppade in i bäckis bil. men sånt händer ju liksom.

idag har jag och petra bara degat. kollat på film och tv typ hela dagen. sköööönt. OCH PÅ ONSDAG KOMMER MAMMA!!!

XOXO♥

petra♥

min vän petra är en underbar sak. ibland funderar jag på om hon ens är mänsklig, därför fick hon bli en sak i det här inlägget.

det är läskigt att tänka, men jag vet helt ärligt inte vad jag skulle ha gjort utan henne. och ännu värre, vem hade varit min petra om jag flyttat till mora istället?? nej, tur att det blev sundsvall. och tur att petra fanns där!

jag planerar att dra med henne på getaway rock i sommar, som ska läggas till på min lista över saker jag vill göra i sommar. bullet for my valentine och alice cooper. inte helt fel.

vilket fall som helst så är petra en person som alla borde vara vän med, och bästa vän med. alla förtjänar en petra. för petra är bäst. bäst i alla lägen. särskilt bäst på fäääst.

denna underbara sak tänker ta sin bil och komma till mig ikväll. sen ser planeringen lite luddig ut, men det lutar åt en glass på donken eller max. jag röstar på max! och jag må vara supersnabb med fjärrkontrollen, men jag får inte visa dom skillsen för petra ikväll. jag tror stenhårt på att hon känner sig hotad och vill spendera så lite tid som möjligt i mitt vardagsrum. men hon är så söt så jag förlåter henne!

jag älskar dig petra♥


110205

asså, när ska jag lära mig att skriva 11 istället för 10?? nästan varje dag skriver jag dagens datum fast med 10 i början. det håller liksom inte..

idag har jag iallafall tränat. men icke med div2, utan jag har en vecka kvar med div3 och sen cup nästa helg (!!!!!!!!) innan jag tar det efterlängtade steget. THE STEP liksoooom. bah daaaaah. ellerhuuuur.

ikväll är det ju iallafall tänkt att jag ska träffa petra. men vi vet inte vad vi ska göra. först tänkte petra komma hit och mysfika. sen tänkte petra att vi skulle åka till birsta, dom planerna sprack pga min träning. men sen kom vi på att petra kan hämta mig med sin supersnabba bil, och åka till birsta, men dom planerna sprack också. då tänkte vi strunta i att träffas (inge birsta, inget häng liksom), men sen så sa petra att hon skulle komma hit och kolla på film iallafall. sen sa jag att det är ju mello ikväll också, vilket jag tror skrämde henne lite, för nu vill hon inte komma längre.... eller jo, men hon vill inte se på film längre (jag är galet snabb med fjärrkontrollen, kan zappa till mello när jag vill. hon känner sig nog hotad..). sååååååå nu vet vi inte vad vi ska göra riktigt.

jag ska ta en dusch och fundera på det. japp det ska jag!

puss,
XOXO♥


mahmya

när jag och mami var i egypten i höstas så var vi på lite utflykter. en av dom var till paradisön mahmya. jag skojar inte när jag säger att det är en paradisö. jag har aldrig mått så bra som jag gjorde där ute, och då var jag dålig i magen. så ni kanske fattar att det är helt underbart där.

skulle ge typ vad som helst för att få åka tillbaka dit. åker jag till egypten igen så ska jag lätt åka till mahmya också. och inte bara en gång!



och ja, min lins var jättejättejättejättelortig!

fredag hela veckan

underbara fredag! funderar på att bli troende, för jag tror att gud har hört mina böner. (bönor, hehehe)

äntligen, och då menar jag verkligen ÄNTLIGEN, börjar det rulla på i nerförsbacke när det gäller min fotbollskarriär. ett steg i rätt riktning, jag ska få flytta upp till div2-truppen!

känns görbra. känns som att jag är född på nytt. haha okej, inte riktigt så. men det är lyckoruset i min kropp som talar.

dock är det ju lite synd att jag flyttar härifrån om sisodär 4½ månad. men äh, det skiter man väl i. det löser sig sa han som sket i handfatet!

XOXO♥


110204



godmorgon på er!

min dag har sett ut såhär hittills:
vaknar.
försöker somna om.
ligger vaken.
kliver upp.
äter frukost.
facebookar lite.
kollar in nya coola mobiler på internet.
kollar upp lite nya fräscha låtar.
glider in till pianot.
lär mig river flows in you på pianot.
spelar lite annat på pianot.
pratar med petra.
kommer överrens med petra om att hitta på något idag.
lyssnar på musik.

och här är vi nu. någon som tycker att något saknas? JA OKEJ JAG VET, JAG HAR INTE BOKAT TVÄTTIDEN ÄN!!!! klär nog på mig och går och gör det nu. kanske. borde ju, men aaaah. vi får se.

hejdå.
XOXO♥

barcelonaa

hörrni sötaste läsare!

om 4 veckor befinner jag mig i viva españa och barcelona med RIG för att ha träningsläger och se barca - zaragoza. jag har (som vanligt) panik inför packningen. det är riktigt svårt! jag ska liksom få med träningskläder för massa träningspass OCH vanliga kläder. och hufaaaaasen packar man när (jag har kollat upp "medel"vädret!) det är som minst 7 grader celsius och som mest 15 grader celsius. jag vet då inte...

vi kommer vara borta mellan torsdag och måndag. än har vi inte fått någon info om exakt hur många träningspass vi ska genomföra, men ändå. vi kommer ha en dag helt ledig, samma dag som vi ska till camp nou. man måste ju tänka på regn, värme OCH kyla.

och jag kommer inte ha mamma som kan hjälpa mig packa. kommer inte överleva detta. vore ju tragiskt om jag dog kvällen innan vi ska åka av panik inför packningen. hjälp mig lite vaaaa!


barcelona -08

ryyysningar

dör. ELLEN VI MÅSTE ÅKAAAA!!!


spola fram till 1:19 om ni vill se något magiskt!


här behöver ni inte spola för att se något magiskt... ååååh


bara för att jag hade velat stått och hoppat och köttat där just då...

dessa klipp kan ha kommit upp tidigare, men man får inte nog av dom!!!

kompis det går bra nu!

ledig imorgon, så freakiN skönt!

men jag måste ta tummen ur röven och boka dendär äckliga tvätt-tiden. yes, jag har fortfarande inte gjort det och snackat om det i över en vecka....... men det är ju så tråkigt!!!!!

annars då? jotack det rullar på. är som sagt ledig imorgon och planerar att bara chilla. okej, kanske tvätta då... kvällen till ära har jag kollat på eclipse. såg twilight och new moon igår ju. längtar efter breaking dawn. vill liksom se hur dom har gjort filmerna. man jämför ju liksom så mycket med boken. vissa scener har man ju målat upp i huvudet och dom får ICKE förstöras. nej nej.

jag längtar till sista hp också, samma sak där liksom.

see ya, don't wanna be ya!
XOXO♥

110203

det här blev ju bara en massa kaos....

nu ska jag klä på mig och dra till skolan. har lyckats ätit frukost nu, så en lektion klarar jag av.
puss på er!

XOXO♥


rewind

om man bara kunde spola tillbaka tiden ibland... N O S T A L G I


miss

åh vad jag saknar min familj nu.

mamma pappa och niklas. helt galet. som tur är träffar jag mamma nästa vecka. älskade mami kommer hit och myser. niklas får jag träffa om typ två veckor, men pappa träffar jag inte förrän på sportlovet. kommer avlida.


spola tillbaka!

hittade precis den här!



skojar dom med mig eller?!?! 2009 var året man skulle ha varit på oxegen alltså....

jag hade dödat för att få se snow patrol, the script, lily allen, keane, kings of leon, james morrison, the killers, lady gaga, the ting tings, katy perry, och jason mraz! på tre jävla dagar!!

i'm stil alive but i'm barely breathing

igga rubriken, så illa är det inte utan jag lyssnar bara på breakeven av the script, at the moment.

under min sjukdag i sängen har jag insett att det finns tusen saker jag vill göra i sommar!

1. Åka utomlands.
2. Åka på Oxegen, som iochförsig är utomlands, men jag vill åka och bara sola och chilla också..
3. Se Lasse W, men han ska inte turnera........
4. Jobba (faktiskt sant! måste ju ha pengar!)
5. Hälsa på mina kusiner i Halmstad. Jag ska bli nya kungen av Tylösand höhö.
6. Åka på Peace&Love eftersom Kings of Leon och Håkan Hellström ska dit.
7. Se Djurgården i allsvenskan live.

ah, sen finns det flera saker också, men dom är inte lika viktiga. 


sommarrrrrrr ♥

110202

lyckat att sova över imorse. antingen glömde jag att slå på alarmet när jag ställde in tiden igår, eller så slog jag av det i sömnen imorse. vad vet jag. jag orkade vilket fall som helst inte stressa ner på den mentala träningen, utan tänkte dra ner till psykolgin sen.

MEN! för er som vill veta så har jag suttit och typ bajsat vatten en kvart nu på morgonen och känner mig helkrasslig i kistan. vill spy när som helst. vadfan har hänt med mig och magsjuka?? jag hade aldrig magsjuka förut, nu har jag det jämt... eller okej, det var ett år sen nästan jag hade magsjuka sist. i egypten hade jag solsting. tråkigt förresten det där som händer i egypten just nu. tur att man åkte när man åkte, nu känns det inte som att man kommer kunna åka dit på ett tag. underbara egypten..

funderar på att ha twilight-marathon idag. längesen jag såg dom filmerna!

krya på mig!
XOXO♥

babyboo




♥♥♥

(hahaha några ruggigt gamla kort där på slutet!)

110201



ska inte vara mer sur nu, jag lovar. hahaha. men man måste ju få avreagera sig ibland, höhö.
typ.

idag på psykologin gjorde vi något riktigt kul. eller kul och kul liksom.. vi fick iallafall skriva om alla i klassen, en på varje lapp, typ goda egenskaper, något man uppskattade, något de var bra på, och en allmänt upp-piggande kommentar. sen fick vi läsa alla lappar. så jag har typ 15 lappar i väskan där det står hur mina klasskompisar ser mig. galet. men jag hatar att inte veta vem som skrivit vad. jättejobbigt. haha. men ruggigt kul.

alla borde göra det. fatta att göra det efter typ första veckan i skolan i ettan, sen nu i trean, och se skillnaden! man kanske skulle bli lärare så att man kunde införa det!

nu ska jag klä på mig och åka till ellen!
XOXO♥


RSS 2.0