110930

gomorron gomorron kärazte underbarazte läsare!

det är ju inte varje dag det kommer upp ett morgoninlägg här. men jag tänkte att vafan, idag bara gör ja'T!

jag ska upp på iksu och ha leadership-lektion snart. göttä. som idrott på gymnasiet typ. fett niceee. sen ska vi slå oss ner i studiegruppen och skriva klart lacrosse-arbetet. sen ska jag träna. hade jag tänkt. måste deffa, ska paddla kanot nästa vecka. och bo i vindskydd. ååh vad jag längtar. eller vänta nej.

ikväll har vi tacksittning också. jag vet vad jag ska klä ut mig till! känns som att det kommer bli en misslyckad utklädnad men vafan, det löser sig alltid. och jag tror inte precis att gudarna kommer gråta floder om folk inte ser vem jag föreställer.... men man vet ju aldrig! regnar det inatt/imorgon så kommer jag se det som ett tecken iallafall!

men nu ska jag pysa,
XOXO♥

110929

hej!

jag heter malin och är tydligen skelögd.



hejdå!

110928

WOOOP WOOOP OM TRE MÅNADER BLIR JAG 19!!!!



sååååå, vad har jag för kul att berätta om idag då? jag har redovisat mitt första arbete på universitetet. jobbat som tusan med min studiegrupp. bokat synundersökning. haft träningsverk. min dag väldigt kortfattat.

så imorgon is the day då domen om min syn kommer. förjäkla spännande alltså. lovar att det inte är någon skillnad alls motför nu bara för att jag tycker att jag ser förtäääääskigt. det vore ju döden..... samtidigt som det vore döden att behöva lägga en hel lånutbetalning på ett par nya glajjer. men jaja. jag investerar i hälsan. eller nåt?

sen har det hänt en oerhört rolig sak idag också. men vad är en hEmLiZzZz! hihihihi. kan avslöja att det berör mig, min mami och min fina underbara vän ellen. ååååh är så fruktansvärt taggad!!

nu ska jag återgå till mina texter (läs: återgå till idol-kikandet)

XOXO♥


110927

ååååh, livet har börjat på nytt. jag ser möjligheterna. dom är oändligaaaa.

för att förklara, vår första grupprapport är klar och ska redovisas imorgon. jag var på den första riktigt intressanta föreläsningen idag (om idrott och genus) (och nej, jag är ingen feminist som vill att tjejer och killar ska ha exakt samma förutsättningar och tävla tillsammans och bla bla) och sen har jag bränt nästan 4 lax på ett och samma tillfälle. nämligen på ett IKSUkort. därav möjligheterna. fan vad jag ska träna nuuuu.

brände av ett hårt styrkepass med jämpa på engång. åååh det var så sköööönt och kuuuuul och ååååh jag vet inteeee. går inte att förklara. jag har hittat hem!

hare!
XOXO♥

110926



hej.

så wazzaaaaap?!?

bra? inget? vad svarar man på den frågan? förvirrande...

jag har hämtat ut mitt kårleg idag. känner mig vuxen!! och om några timmar kommer jämpa tillbaka! hon har varit på återbesök på rehaben. stråtjära. hÖhÖ. jag har klubbat här i min ensamhet att hon och jag ska köpa IKSU-kort imorgon. vill träna nu nu nu! förkylningen kan döööö.

en annan sak som är sådäääär kul (egentligen är det skitkul om man bortser från en detalj som jag snart kommer till) är att jag funderar på att göra ett nytt syntest. känns inte riktigt bra när jag får kämpa för att se något även fast jag har glajjerna påmä. då är ju något fel, det förstår tillochmed småkrypen under stenarna i skogen liksom. MEN! det smärtar ju lite i studentplånkan om det blir nya glas och nya bågar. för det är ju inte dirr gratis. tror jag kör på lämna-the-plånka-at-home-taktiken och åker dit med papi. hihihihihihi. nej men iallafall, nya bågar skulle jag vilja ha faktiskt. är som att jag har skygglappar på mig när jag bär mina nuvarande. och det är ju inte skitpraktiskt om man skulle få nackspärr. typ. även fast jag bara haft det en gång. men ändå...

sluttramsat.
hare gött!

XOXO♥

S A K N A R R R

saknar ett piano. vill spela. nu.

vill spela och sjunga, låtsas som att sångrösten inte låter som en strypt kråka med ljudisolerade hörselkåpor. för det är så kuuuuul att bara sjunga för allt halsen tillåter och låta fingrarna svepa över tangenterna. hitta på sina egna komp och mellanspel och låtsas att man kan det också.


ååååååååh, skicka ett piano på posten någon?? ska leta upp ett piano här. borde ju finnas ett i lärarhuset, där musiklärarna gömmer sig. ska undersöka saken. återkommer!


i blond kallufs sist jag "uppträdde" med mina pianofingrar. skolavslutningen i nian när karin sjön kom änglar och jag och lovisan kompade. kärlek ♥

110925

IVP. kommer alltid vara domhär låtarna.


den svenska björnstammen - vart jag mig i världen vänder


avicii - fade into darkness

happiness

älskade bästa mohed vann idag! 5-0 slutade det på. herregud assåååe. kände halsmandlarna i maggropen varje gång det plingade till i mobilen och jag såg att det var liveupdate från pappa. varje gång var det mål för di röde.  via telepati skickar jag alla mina lyckliga känslor sisodär 40 mil söderut. i huvet var jag på lägervallen och firade med dom andra. i huvet var jag på idrottsgården och åt världens finaste (och säkert godaste, jobbigt annars) tårtor med msk-loggan och ordet seriesegrare på. waste of money och byn hade lyckats vunnit dock haha. men nu vann vi och dom fick äta tårta. fan jag vill också äta tårta!

min lördagkväll slutade i ritblocket. längesen jag var produktiv nu, men ikväll bliddere en ny teckning. kanske kommer den upp här så småningom. vill ni deee? kan ju vara snäll i så fall liksom.

förresten så har jag och niklas bytt lite tjänster idag. han masserade mig för två veckor sen, jag var dit och frisserade honom idag. skönt när man kan lösa det sådär liksom. dock drog ju han nitlotten eftersom han har massageutbildning och jag har inte frisörutbildning. men jag klagar inte. höhöhö.

nu ska jag faktiskt ta och sova. imorgon ska jag:
1. läsa böcker
2. städa
3. aaah det var väl typ dom två sakerna jag skulle göra. men det är mycket som ska läsas....

godnatt♥

100924

jahapp, då vare tre månader kvar då. fattar inte att det gått en månad sen jag skrev att det bara var fyra månader kvar. herreguuuud vad tiden rinner iväg! det är ju nästan så man ser hur hårstråna blir gråare och gråare för varje minut..

annars så önskar jag att jag befann mig på lägervallen nu. i det röda matchstället. lycklig och jagandes efter en boll. snorig som jag är får jag nöja mig med liveuppdatering i form av sms från papi. och just nu leder MSK med 3-0!!! det är helt galet underbart bra! kunde jag (utan att störa mina nieghbours så att säga) så skulle jag skrika högt. lika högt som jag hade gjort om jag var där live och upplevde det tillsammans med alla andra svart-röda fanzZzZz. men skriker inombords istället. då sparar jag på rösten också! höhöhö

igår var förresten askul. korrefester är grejen alltså. nu ska jag röra mig bort genom den långatrångagången till köket för att värma min mat. kycklingwok. dä ä ju så man känner hur dä vattnes i munnän på än!

XOXO♥


förra gången vi tog seriesegern och steget upp i tvåan. lyckaaaaaa!!


110923

vill ni höra veckans bästa, roligaste och underbaraste nyhet?

jag har fått svar på mitt allergitest! först och främst: jajemän, björkallergiker är jag. (som att jag någonsin tvivlat på det??) för det andra är jag allergisk mot kvalster. alltså måste jag börja städa och vädra mycket mer och bättre och oftare och sånt där tråkigt. kul va?? för det tredje är jag allergisk mot hundar!!!! man bah VAAAAAAAAAAAAAAA?!?!?!? lirka då? måste jag ignorera lirka när jag kommer hem hädanefter????

jag kommer alltså inte ha en familj med hund när jag blir stor. större. gammal. whatever.. fyfan för livet ibland.


en rolig sak som jag kan meddela är att korren över mig (där min classmate a.k.a. livräddare bor) har korrefest ikväll så då vet ni vart ni hittar mig några timmar framöver! min korre, megakorren, har korrefest nästa helg. så då blir det en dubbel för mig. vi har tacksittning på fredagen.

som förövrigt har temat schlager!! vad tar man på sig då??? jag har en liten idé. men känns som att man kan komma på något roligare.... får fundera på detdär. har ni något tips (kläderna ska gå att återfinnas i min eller någon annan nära vän i umes garderob) så hör av er. lämna en kommentar för ovanlighetens skull. eller skicka ett skojigt sms. eller lämna ett meddelande på facebook. i dagens samhälle kan man inte skylla på kommunikationsmedel!

simma lugnt,
XOXO♥

fresh

vet ni vad jag kommit på?

JO! att en tatuering inte skulle sitta fel nu alltså.. för hur galet snyggt är det inte? har en tre-fyra stycken jag vill göra i denna skrivande stund. (hehe skönt beroende........) men två av dom vill jag göra meeeeeer än dom andra.

så två frågor (som i detta fall är MYCKET relevanta!!):
1. vilken av dom ska jag göra?!?
2. vart i ume tatuerar man sig?!?

jag känner liksom för att utstå lite fysisk smärta. då känner man att man lever! och (förhoppningsvis) blir man jäkligt snygg och nöjd efteråt. (herregud, tänk om man skulle råka ut för en värdelös tatuerare!! vad FAAAAN gör man då?!?!??? håller mig kanske ett tag till och gör det hemma. lepapa och custom illusion har jag ju liksom erfarenhet av)

måste kolla schemat, när är jag ledig så jag kan åka hem och göra en???
MAMMA! du vill ju utöka din lilla tattoo, ska vi slå oss ihop? hör av dig när du bestämt dig vaaa!



randoms

110921

Gavin DeGraw's nya album Sweeter. jävlar i min lilla låda vad längesen det var jag hörde ett såååå bra album! livet är helt plötsligt så lätt att leva. vad musik kan förändra mycket alltså!

en annan riktigt bra grej är att jag kommit igång bra med pluggandet och har en bra studiegrupp!

ska jag klaga på nånting så är det att jag har ont i alla möjliga delar av kroppen efter att ha cyklat nästan 5 mil på två dagar, sovit i militärtält på liggunderlag en natt, är förkyld och att det är långt till chipspåsen. reser jag mig upp för att hämta den kommer jag förlora min internetuppkoppling eftersom min dongel är glapp.

och självklart saknar jag folk hemifrån.

ger ni mig ett par timmar så kanske det kommer upp ett inlägg här som är roligt att läsa också hehe!

XOXO♥


110917

nog för att ume är kung och jag haft helt galet roliga två nollningsveckor och en underbar gårkväll/natt så har jag i detta nu i min ensamhet i korrerummet stråtjära-abstinens.

hemfärd nästa helg? vill se mina fotbollsbrudar ta steget upp i tvåan igen!

110912



gamla malin-bor-inte-hemma börjar komma tillbaka!
frysta köttbullar dirr in i micron, mackaroner och sen lite ketchup. snabb och god studentmat!

nu är det snart dags för såpafotboll!

XOXO♥

110911

börjar med: 10 jävla år har gått sen nine/eleven. sjukt. minns det som igår.

förövrigt vilodag idag. en behövlig sådan. två nyktra dagar på rad är guld värt! bli middag och film ikväll med min sambo. schööönt de!

imorgon är det dags för föreläsning 08.15, tidig kväll ikväll!

XOXO♥


110905

livet hörrni. livet.

fan vad bra det känns nu hörrni. det leker. det är kul. jag är lycklig!

finns inget bättre än att leva precis just nu.

det är allt jag har att säga. ni behöver inte oroa er för mig.

XOXO♥

p.s. jag saknar dock mina friendsters oerhört! d.s.


110904

hjälp. jag har korremöte om en kvar. hjälp.

hjälp. jag ska träffa min nya klass imorgon. hjälp.

jämpa är här. vi har gjort detta till vårat place. mannies place. malin + jennie. sweeet.

nu ska jag bli lite mer nervös.

XOXO♥

dagens citat




pappa:
är du nervös inför måndag eller ska det bli kul att det börjar?

jag: lite både och typ...

pappa: ja, jag är också nervös. för att bli ensam med mamma igen................

.................................


ååååh pappa ♥♥

110902

men heeeeeeeeeeej på er! (dig?)

detta kan bli mitt sista blogginlägg från s to the t to the råtjära på ett tag. efter middagen ska vi åka och hämta ett hyrsläp ("hyr här lämna där" vilken kung som kom på det!) och sen åka till farmor och farfar för att lasta sängen innan vi återvänder hem för att fortsätta packa in allt i bilen/släpet.

shiiiiiiiiiit.

sa hejdå till ellen och stina igår. var inte alls roligt. imorgon eller på söndag får jag träffa jämpa iallafall. jag längter eftere!

och för att gå till det väsentliga(?)! sprutan i onsdags gick bra. ingen stor fara på taket. OCH IDAG!!!!!! jag har tagit blodprov. helt sjukt att jag faktiskt tillät någon stoppa in en nål i min arm och tappa mig på blod. som tur var var det ingen främling, utan en kompis mamma. hon har stuckit nålar i nästan hela min familj och släkt känns det som. så jag var trygg i hennes händer. det gick fort. men det var läskigt. hoppas det dröjer mååååånga år innan jag måste göra det igen. nu väntar jag bara på provsvaren. (p.s. har fortfarande kvar tussen i armväcket. har blodat lite men inte längre. men med tanke på vad som skett där så behåller jag den på ett tag till! d.s.) 

eeeehehehehehehhe ja jag är en jägare. har varit med vid passning av älg. har flått en älg. separerat älgens huvud från resten av kroppen. likaså hjärta, lungor, luftstrupe osv osv. men JA, jag tycker inte om nålar och annat konstigt som ska in i min kropp. punkt. 

tack för mäj, häj.
XOXO♥


saknere redan

110901

hej & hallå.

1. cupcakesen blev både megafina och dundergoda. såklart.
2. jag tog spruta igår. bleeeh.
3. imorgon ska jag ta blodprov. H J Ä L P ?!?!?!?
4. om TVÅ DAGAR ska jag flytta!





5. måste gå och fortsätta flyttpacka nu. hejdå.

XOXO♥

RSS 2.0