111130



i'm in heaven.... ♥

wishlist tyyyyyp



tänkte bara lite snabbt lägga upp lite info för er som tänkt köpa julklapp och/eller födelsedagspresent åt mig i år. (gör man både och hamnar man på min lista över favoritpersoner)

det jag önskar mig är:

pengar

berlocker till mitt thomas sabo-armband

silvriga ringar

böcker (gärna självbiografier från rockband, har endast AC/DC's hittils och vill ha fleeeeer)

och ett litet p.s. till mami och papi: i h&m-butikerna finns det en brun ormskinnsmönstrad axelremsväska som jag önskar mig i födelsedagspresent. puss

111125

asså maj gaaaaaad det är mindre än 1 månad till julafton. vad heeeeeeeeeende liksom?? jag får sån galen åldersnoja när jag tänker på hur fort tiden går. 18 snart 80 liksom......

lite mer än en månad kvar till jag blir 19 och det låter så gammalt!! älskar att jag har över 1 år kvar tills jag får gå på systemet :')) längtar till nästa höst då jag kan be mina söta nollor köpa ut åt mig på systemet. höhöhöhö. 

nåväl, förlåt för sämsta uppdateringen ever. mormor, oroa dig inte, jag lever! jag har haft tenta idag nämligen. så jag har pluggat sisodär 76 timmar om dygnet dom senaste dagarna. och ja, innan det hade jag ett liv och då hade jag inte tid att blogga av andra anledningar. men det ska bli bättring, dä lover ja er!

men ikväll ska jag inte tentafesta. japp ni läste rätt. är så slut i huvudet och trött och leeee, så jag ska chilla. imorgon däremot ska jag spela innebandy. IVPseriespel igen. vinst står på agendan eftersom vi vunnit tre av fyra och kommit tvåa på den fjärde. taggad!

nu ska jag pn:a, bye!

XOXO♥


111115


111114

hatar mig själv just nu för att jag missade att blogga 11/11-11. hellst skulle jag ha postat inlägget 11:11:11 också......


men men! jag har iallafall haft en helt galet bra helg. i fredags satt jag och frida och tentapluggade innan vi gick på EPP (efter-plugget-pub) men lite folk. sen fortsatte vi hem till mig där vi gjorde tacos och kladdkaka som slukades innan vi hoppade in i bastun. en riktig tjejkväll som var ruggigt behövd! lördagen bjöd bara på en massa massa mys, lika söndagen också.

men ikväll är det dags för träning igen. bodycombat ♥

har en chillvecka denhär veckan. men helgen kommer förmodligen bli galen. hehe. så det ska vara! inte alls många veckor kvar till jullov ju. schööööööönt!

allmänt fruktansvärt tråkigt inlägg, men hoppas det smakade ändå!

XOXO♥

iphone

måste
köpa
en
iphone
.

finaste
skalet



111107

vg på första tentan på universitetet, måste säga att jag är bra nog nöjd å!

annars hare vare en helt sjukt bra helg, ellen har varit här, älskade vän ♥ i fredags vare käk med jämpa och stintan och jämpas 1,5 päron och i lördags vare halloweenparty med bästa IVPare. ruggigt kul!

idag hare vare workshop om grupprocesser och plugg. ikväll ska jag på bodycombat med jämpa, ska få in massa massa träning denhär veckan, nu när jag är rörlig igen efter tatueringarna.

hehehheeeee ja, jag har tatuerat mig. igen. två stycken. hehehehe. dom är jättefiiiiiina!

nu: hejdå!

XOXO♥

111103



torsdag = våffeldag. ellen och jag hare bra här i ume!

RSS 2.0