tough question

göra lumpen eller inte göra lumpen??
är tydligen lämplig för det iallafall..

ingenork-måndag

tjabbaaaaaaa!

idag har varit en jobbig dag. en dag då allt bara varit flum och skratt och man har verkligen inte orkat nånting! bara varit allmänt less liksom. och det passar ju ypperligt när vi har kost-prov på onsdag, historia-prov på måndag och engelska-prov någon gång innan jul också, när det nu var..

 

har typ inte gjort något vettigt sen jag kom hem heller, ska käka snart och sen pluggilicious. så vi får la höras sen (lägg på en mycket grov götteborgsdialekt på det där!)

XOXO♥


kreta

jag ligger här, ensam i min stora säng, lalalala... haha nej, men allvarligt nu. jag ligger här och tänker på om det hade blivit så som vi tänkt i höstas, att jag, anna, niklas och emil skulle ha åkt till kreta. jag vill nästan inte ens tänka på det, det hade varit helt sjukt roligt och så jäkla underbart! men vi åkte aldrig, mamma ville att jag och niklas skulle vara vaccinerade mot svinis först.

och nu när vi är det, så har jag och anna hittat en jättemysig resa till egypten istället! 10e januari till port ghalib. ååååååh vad jag vill åka! lite värme och vita stränder.. drömma kan man ju alltid, ibland slår dom in!

GODNATT♥


en vecka!

7 dagar kvar! en fucking vecka!


lörrrdag

idag är det lördag, jag är bättre, inte riktigt frisk, blir jag väl aldrig, hehehe ;) nej men jag är förkyld fortfarande..

ikväll blir det bio med stinutten! finally! =D vi ska se luftslottet som sprängdes och jag tror att det kommer bli kanon! har hört att den är grym, bäst av dom tre =) men först ska jag på kalas, hos pappas faster. det är vid tre så jag måste snart börja göra mig iordning.

men nu ska jag kolla på lite resor, så man kan drömma sig bort från äckelnovember iallafall. visst, är snart december, men det känns som oktober...

XOXO♥

summer

jag vill ha sommar...


sickboy

hejpa!

sickboy är ett namn så ni vet, det fick jag reda på för ett år sen ungefär. men vem vill heta det? i sånna fall skulle jag döpa om mig till sickgirl nu, för det är exakt vad jag är, sick. sjuk för att inte vara så internationell =) så ingen skola idag, missar fikat... (vi skulle fika, tårta och grejs, för att våran mentor är tillbaka efter 2 veckors lunginflammation) men jag överlever nog.

tänkte slå på en film nu, nyss vaknat med orkar inte kliva upp.
XOXO♥


hej

mår piss


tio dagar kvar till lasse, puss♥


täbbt i däsad

hej alla fans!

jag är sjukligt mycket förkyld. så täppt i näsan så det finns inte... fresch! har haft två lektioner idag, som vanligt på onsdagar, vilket jag tycker är kung. kung kung kung. typ inget speciellt har hänt tror jag. vi hade en tävling på kosten och petra vann guldpengen! ;)

just nu sitter jag och funderar på vilken mobil jag ska köpa. min är ju som bevisat helt cp. sämst liksom. jag väljer mellan dessa två:

ni får gärna lämna en liten comment om vilken ni tycker ;)

XOXO♥


11 dagar kvar!

11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk! 11 dk!



(dk = dagar kvar, hehe...)

puss på lasse, det kommer bli grymt!♥

just another tuesday

hello!

idag är det tisdag, en ganska allmänt tråkig dag. jag har varit på en föreläsning om doping idag. och nej, jag tänker då inte börja med sånt. bläää. sen har jag bara varit i skolan, har inte hänt något som är nämnvärt tror jag.

nu ska jag ta och äta lite, sen städa. städa städa hela dagen. (kvällen). inte så mycket puss på det. imorgon har jag sovmorgon. det är det puss på däremot. men nu blir det mat!

XOXO♥


daisy

imorgon åker mamma och pappa ner till märsta och ska ha ett test med våran hund daisy. vi har ju bara haft henne på foder hela tiden åt försvaret, och nu ska hon tillbaka dit.. så jag har träffat daisy för sista gången. nu ska hon ut på massa andra äventyr, och tackasera någon annan. haha, det är väl det som är det bästa, hon kommer aldrig hoppa på mig mer.

men det är det som är sorgligt också, hon kommer aldrig hoppa på mig en gång till. hon har varit hur mysig som helst också, särskilt på kvällarna. världens mysigaste hund. men det kommer jag aldrig få uppleva med henne igen. det är riktigt sorgligt faktiskt. vi har ju ändå haft henne i ett år, så klart det är jobbigt. långt ifrån lika jobbigt som jackie dog. och även fast det ska bli lite skönt, så är det ändå sorgligt..

älskade daisy♥

svartalinjer

om en vecka börjar fotbollsträningarna igen. jag är orolig. riktigt orolig. vet inte riktigt hur jag ska göra. min fucking häl är ju bajs. vad ska jag göra? jag vill att det bara ska försvinna...

grattis!

grattis på ettårs-dagen! tack så mycket! =D känns oerhört bra måste jag säga! eller så känns det inget alls, haha =P

igår var jag hos farmor och farfar och bakade pepparkakor! eller jag bakade inte precis så mycket, har cp-ont i armen efter sprutan... sen käkade vi där på kvällen och idag har jag bara tagit det softish. imorgon är det skola igen, wohooo. händer la inget speciellt den här veckan tror jag. mer än att det är första advent nästa helg, så det ska kulpyntas i lägenheten i veckan! det är sp himla mysigt, känns som att man blir så mycket lyckligare i december, från första advent och frammåt liksom =)

nästa helg är det exakt en månad till min födelsedag, och igår var det exakt TVÅ VECKOR kvar till winnerbäck i läkerol! uuuunderbart! ååååååååååh =D

XOXO♥

looove

jag. är. kär. edward cullen. vilken man. och vilken film new moon är. vill bara se den igen och igen och igen! tycker filmerna oftast är bäst andra gången man ser dom, man kan liksom förstå bättre då =)

men jag är helt seriöst kär i edward. vilken känsla man fick i kroppen så fort han syndes på bioduken igår. och ojojoj vilken töntvarning det är på mig nu. men man kan ju inte rå för sina känslor, ellerhur? och att han bara är en påhittad rollfigur gör väl inget? =D


BLÄ

måste tillägga att innan jag skulle ta min spruta så var det 2 klasser som gjorde det, idag alltså. fem svimmade. en låg på golvet och krampade. visst blev man ännu mer sugen på att ta en spruta då? jamen självklart! blev inte mer rädd eller, nejnej. haha, vilken hysteri över denhär jäkla sprutan..

MEN NU ÄR DET GJORT I ALLA FALL OCH JAG SLIPPER OROA MIG FÖR ATT FÅ SVINIS NÅ MER, FÖR RESTEN AV MITT LIV! HALLELUJAH!

fridayy

jävla svinisvaccin. fyfan. blä. jag tänker inte bli sjuk iallafall, så att ni alla vet!

för ikväll ska jag på NEW MOON OCH KAN INTE FATTA DET ÄN! hahaha, jag måste verkligen sluta nörda nu, men det är svårt! så jäkla nice ska det bli! =D

jag är iallafall hemma nu också, har precis nördat igenom hela skolkatalogen, typ två veckor försent, eftersom jag inte varit hem förrän nu. men man klagar ju aldrig på att få kolla i den, hehe ;) ska förresten kolla på idol hemma hos anna ikväll, utifall ni ville veta sådär.. what else? ja vi var ju lediga idag förutom fotbollsteorin imorse, haha skolsköterskan försökte distrahera mig med det när jag skulle ta sprutan, typ frågade vad man gör då och sånt, så att jag inte skulle tänka på sprutan.

sen jag tog bort mina födelsemärken och fick bedövning har jag blivit grymt rädd för sprutor! kollade inte ens på den här sprutan, har ingen aning om hur den såg ut. fyfan. ska aldrig mer ta en spruta. så fråga inte mig hur det ska gå till om jag måste dra ut tänder eller nåt. uuuuuuuuuh..

XOXO♥

kvällssysselsättning

hela kvällen har jag tillbringat med block och penna. jag har ritat. det ni. vad jag har ritat är en hemlizzz. kan ge er ledtråden att det handlar om mig och min bror, en sak som vi ska göra sen. om ett tag. jaja.

han skrev till mig på msn och berättade en sak, och då blev jag tvungen att rita haha. så det är vad jag har gjort. känner mig oerhört kreativ. jojomensan. men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. eller jo det vet jag ju, jag ska duscha! =D

XOXO♥

to-to-to-to-torsdag

hello there!

sovmorgon idag, vilket var enormt jäkla skönt!! sen lite filmtittande och tal-skrivning i skolan. sen spenderade jag lite tid på stan med petra, och nu är jag hemma. imorgon har jag teori och sen vaccination (snälla gud låt mig överleva) och sen ska jag åka hem. hem hem hem. har inte varit hemma sen höstlovet. så det ska bli niiice.

NEW MOON IMORGON! KAN NI FATTA?!?! INTE JAAAAAG! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD JAG ÄR PEPPAD! EDWARD EDWARD EDWARD EDWARD EDWARD EDWARD EDWARD EDWARD EDWARD EDWARD EDWARD EDWARD♥♥

 

nu ska jag äta lite choklad såhär på maten. tycker det låter ypperligt!

XOXO♥


vem tycker inte att han är snygg?!?


ohyeah!

jag ska på new moon på fredag! AAAAAAAAH! längtar så sjukt mycket =D robert pattinson är så jävla snygg! tror jag kommer svimma asså.. haha nej inte riktigt, men han är snygg!

idag har jag tillagat min första älgfärs, ten points to me! ikväll är det grey's också, mycket bra. vad mer? noll inspiration asså. eller ja, är ju första advent snart. det är mys! kan inte fatta att det på söndag är ett år sen jag startade bloggen! herregud vad snabbt allt gått! =o har hänt ENORMT mycket under det här året också, undra vad som kommer hända innan bloggen fyller två år =)

XOXO♥

varför?

varför går jag på hedbergska och inte på staffan? varför flyttade jag till sundsvall? varför stannade jag inte hemma? varför har staffan utlandspraktik i sommar och inte hedbergska? varför?

jag går på hedbergska för att spid finns på den skolan. jag går inte på staffan för att jag kom i i sundsvall på RIG. jag flyttade till sundsvall för att jag kom in på RIG och ville satsa på fotbollen. jag stannade inte hemma för att det inte finns någon särskilt stor framtid inom fotboll där, man kan i alla fall inte elitsatsa. sista frågan därimot har jag inte ett endaste jävla svar på. jag blir så arg!! varför varför varför? jennie som undrade om vi skulle söka tillsammans, och jag vill verkligen, alltså verkligen VERKLIGEN! staffan har en massa sånt, dom för söka om att åka på europaresor med klassen, helt gratis. dom har (haft iallafall) stipendium som dom får söka och åka på språkresa i tre veckor på sommaren. och sen den här utlandspraktiken. vad har vi? en engelskalärare som är helt dum i huvudet..

jag har alltid sagt, sen gymnasiefrågan kom upp, sagt att jag inte skulle gå på staffan, har aldrig tyckt att den skolan verkar speciellt bra. nu ångrar jag mig.. eller ångrar och ångrar, önskar att det fanns samma möjligtheter att prova något nytt här uppe. skulle kanske ha valt ett annat program så har jag kunnat fått utlandspraktik på det sättet. som en tjej i trean förra året, hon gick samhäll-språk. hon var på utlandspraktik i vancouver eller nåt, hos OS-komitéen. eller hur det stavas. jaja. slut-tjatat om det nu.

imorgon har jag sovmorgon till halv ett typ. två lektioner bara. gött. på fredag tjugo i tio ska jag vaccinera mig mot svinis. H J Ä LP
XOXO♥

chillidill

tjabboa!

har värsta chill-veckan nu, sovmorgon imorgon till tio, slutar halv två. på torsdag - sovmorgon till halv ett, slutar vid tre. fredag -  ledig förutom fotbollsteorin och vaccineringen! NIIIIIICE!

idag fick vi reda på resultaten på engelskaprovet. jag fick vg.. sen kollade vi på the day after tomorrow på geografin och sen på matten började vi med något nytt, derivata, och det var superlätt! skönt =) sen fick jag ett intressant litet sms från min friend jennie, hoppas att det blir som jag tänkt nu, men säkert inte..

ska kika på lite film nu och chilla vidare!
XOXO♥


upp&ner&hit&dit

blä. snacka om att humör kan svänga fort. imorse var jag seg. sen blev jag pigg och sådär dryg som bara jag kan vara. haha fråga petra.. var allmänt vanlig när jag kom hem från skolan. nu är jag seg igen. och med seg menar jag omotiverad. blä liksom. vad gör man åt det? rycker upp sig?

jag vill se new moon nu och ha något att leva på ett tag. som med twilight. och så vill jag bli arton. en månad kvar tills jag blir 17. tretton månader kvar tills jag blir 18. håll ut. vad mer vill jag då? ja lite medgång och framgång skulle väl kanske inte skada. men det kommer väl bara man jobbar på. så det är väl bara att göra det. sova lite nu och gå till skolan imorgon och käka chirre.

godnatt♥


hatar min telefon!

goddag!

idag har jag fattat att min mobil är kass. alltså kassare än så kass som jag trodde att den var förut. har aldrig påstått att den är bra. men fan så värdelös den är. har haft den en vecka nu utan att välj och tillbaka knappen funkar, dom sitter ju på samma liksom. uppåt knappen funkar inte heller. så går jag in på menyn måste jag stänga av mobilen för att komma därifrån. kanonkul! idag vid maten började även 2an att lagga. tur att jag ska hem i helgen och byta, lämna in den här på lagning.

vi har haft redovisning idag, jag och petra. gick riktigt bra! sen kostläxan, men den var ju fixad redan, och sen kollade vi på en asäcklig film på historian, the name of the rose eller nåt, handlar om medeltiden.. efter det hade vi geografi-prov och det gick bra faktiskt! =D

 

när jag kom hem från skolan hade vå fått reklam, så nu har jag sett världens finaste julklapp, om man har en partner alltså. oj vad vuxen jag lät nu, måste skärpa mig, är bara sexton fortfarande! hehehe. det var en ring i alla fall, i silver, som man kan gravera med vad man vill utanpå. sen kanske ni fattar resten. puss på en sån ring!

nu ska jag kolla på oth!

 

XOXO♥


end of weekEND

jahaja, nu är jag i sundsvall igen. har varit en GRYM helg!

igår var vi till stinsen och shoppade, hittade en tröja och sen köpte jag och anna hårfärg också, både till henne och mig, så nu är min utväxt borta, LOVELY! =D sen på kvällen var vi till täby och gick på bio med patrik, bröllopsfotografen. sådär film måste jag säga. när vi kom tillbaka till the apartment så kollade vi på the blair witch project och grät av rädsla. fyfan vilken film alltså! kan faktiskt rekomendera den för den var bra, men så jäkla läskig!!

 

idag har vi pluggat. eller sovit länge först, sen pluggat. sen åkt hem. nu ska jag plugga lite till innan jag somnar. har geografiprov imorgon. och svenska muntlig redovisning. och kost-läxa. men men, överlever nog. nästa helg har new moon premiär. MÅSTE SE DEN!

 

godnatt
XOXO♥


the headcity

hej alla fans!

nu befinner jag mig i stockholm, i annas pappas lägenhet. vi har kollat på idol ikväll och efter det disturbia. grym film! imorgon får vi se vad som händer, blir bio på kvällen i alla fall =) i skolan idag (igår) hade vi ju teori, ganska värdelös, bara utvärderingar.. sen hål till halv ett då vi hade engelskaprov. och ja, det var som vi alla trott, helt sjukt! massa ord som vi inte pluggat på och massa skit. aja, bara att hoppas på det bästa.

nu ska vi sova, eller i alla fall lägga oss. ha en fin helg,
XOXO♥

pluggissssh

har precis pluggat lite engelska. seriöst så hatar jag att plugga det. tror att jag har sagt det förr, att det knappt går att plugga till dom proven, man vet aldrig vad det är man ska plugga till liksom. hate it.

jag vet inte varför men det känns som att jag måste skärpa mig vad det gäller skolan. bara för att jag fått vg på historia-inlämningsuppgiften och bara har det i betyg, men vi har inte gjort någon mer uppgift som man kunnat fått ögt betyg på. i svenskan ligger jag också på vg. har en muntlig presentation som ska göras på måndag och sen har vi två uppgifter kvar av den kursen bara. men vg är ju inte dåligt heller, men jag har ju som tidigare sagt, höga krav på mig själv.

på matteprovet hade jag g. fick panik. men läraren sa att det var ett svårt prov, och man skulle inte vara missnöjd med ett g om man siktade på vg, för det var det svåraste provet typ. ska göra allt jag kan för att få minst vg. vad har vi mer för ämnen? ja engelska då men där har vi ju första "riktiga" uppgiften imorgon. så vi får se där. i träningslära borde jag i alla fall ligga på ett mvg. styrka på gym är också lite svårt att avgöra, men vi ska börja med träningsprogram där nu också, så då kan jag ju visa där.

 

haha vi hade samtal idag på mentorstiden, om att lärare klagat på att vi är lata i min klass. att man måste tänka på att av sveriges 9 miljoner invänare är det 8 tusen som försörjer sig på sin idrott. så man måste liksom sköta skolan även om man vill satsa helt på sin idrott, en plan b skulle man kunna säga.

jag har helt klart en plan b. för såhär håller jag på. jag planerar hur jag ska kunna göra för att få högsta betyg. för jag vill inte behöva plugga upp ett betyg i efterhand. man går ju i skolan för att skaffa sig en utbildning inför utbildningen liksom. ingen skulle ju strunta i uppgifterna man får på högskolan, så varför strunta i uppgifterna på gymnasiet?

 

visst, jag har kommit på att jag egentligen pluggade onödigt mycket på högstadiet. vad skulle jag med 315 poäng till liksom? det hade räkt med 200, max. tror att det var 30 poäng eller nåt för att komma in på spid. men ja, pluggade gjorde jag i alla fall och det kanske jag vinner lite på nu. men nu är det enormt viktigt för mig att få bra betyg. minst ett vg, men många gånger nöjer jag mig inte med det heller. kan erkänna att mycket är grundat på en tävling (kanske omedveten) mellan mig och min ett år äldre bror.

kanske ska fortsätta plugga lite engelska nu då, haha ;)
XOXO♥


resaaaa

hallo!

idag är det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon, vilket betyder att jag har prov och sen drar till stockholm. ska bli skitkul! =D

vill ni veta en annan sak som skulle vara skitkul?? att åka utomlands! asså, ja, jag var utomlands för typ tre dagar sen, men det var ju som sverige. utomlands är när det är varmare än sverige. eller annorlunda kultur osv. det skulle inte bara vara roligt, utan helt underbart också. shit asså. får väl fortsätta att drömma mig bort här i kalla vita (ja marken är täckt av snö) sundsvall, plugga engelska och njuta av lasses vackra låtar. puss på det.

XOXO♥

en outfit!

ni får ursäkta den dåliga kvalitén, men det är ju fan mörkt alla timmar på dagen då jag är hemma, och min kamera suger, så that's it, haha!



boots från dinsko

jeans från cheap monday

blus från h&m

jacka från jofama by kenza

halsduk från h&m


idol 2009

hallå hörrni, varför har nicklas hocker och rabih jaber åkt ut innan eddie? vem tycker att eddie sjöng bra i fredags? vem tycker att eddie sjunger bättre än nån av dom andra? åh, roligaste och snyggaste killarna har åkt ut, och ja, dom sjöng också bättre.

hm, undra hur dom som röstade på eddie tänkte egentligen.. han hängde ju inte ens löst! haha ja, fjortisvarning på mig som inte bara bryr mig utan även gör ett blogginlägg om det! HAHAHAHA

onsdag

hello!

haha fatta att halva skolveckan redan är avklarad, helt sjukt vad mycket kortare den blir om man får hoppa över måndagen. idag har jag iallafall inte gjort något alls vettigt. imorgon därimot har jag sovmorgon till kvart över tolv eller nåt sånt. riktigt riktigt skönt! sen på fredag har jag fotbollsteori på morgonen klockan åtta, sen börjar jag inte förrän halv ett, har engelskaprov då den lektionen. sen drar jag till estocolmo med anna =D

idag ska jag plugga lite engelska, handla lite, och kolla på grey's, mycket trevlig kväll.
hörs!
XOXO♥

the girl is back in town

woho allihopa, jag är tillbaka efter en grym helg i danmark! shit vad kul vi har haft, och gud vad det tog emot att gå i skolan idag... men men, snart är det ju helg igen, haha, och då ska jag till stockholm. men måste ge er ett tips bara, åk aldrig tåg till köpenhamn från norrland. inte från stockholm heller för den delen, haha. gud vad segt det var..

men vad har hänt då? ja det mesta egentligen. kollade på fc köpenhamn - PSV eindhoven i torsdags, det var riktigt kul! sen så har vi tränat en massa, avnjutit en dansk gubbe dansandes i bar överkropp, fått danska män att säga kss kss kss kss efter oss, (nutidens busvisslingar) vunnit en match med 15-0, haft askul och bara chillat. min hälseneinflammation har kommit tillbaka också, mindre kul kanske.

idag har jag gått i skolan, typ inte haft så många lektioner. även skådat petra ramla i trappen här utanför, HAHAHA! nu ska vi väl kanske äta något, sen måste jag boka tågbiljetter också.

hörs sen!
XOXO♥

m å s t e s o o o o v a

ojojoj, jag måste verkligen sova nu. mitt alarm står på 04.30. kommer jag vara död imorgon eller vad?? vill inte ens tänka på det... men det kanske kommer vara så att jag flyger upp ur sängen också, för att jag vet vad som väntar =) det ska iallafall bli superkul!

det enda som är liiite jobbigt är att jag inte kommer träffa mamma och pappa på ett tag, för nästa helg ska jag till stockholm. men hade ju nyss nästan två veckor med dom så det ska nog gå. tror inte precis att jag kommer få hemlängtan, men ni kanske fattar hur jag menar.

förvänta er inte grym uppdatering nu i helgen bara. känns som att det inte kommer hända haha =P
men godnatt på er, och ha en asgo helg!
XOXO♥

one step closer...

... to denmark! wohooo =D

har packat klart nu, fattas bara lite mackor som jag kirrar tomorrow och sådär. åh, förra veckan skrev jag att ett litet äventyr, ett break från vardagen skulle vara hur skönt som helst. det kommer imorgon. det blir en massa fotbollslir och umgänge med supersköna personer, kan inte bli mycket bättre =)

men nu måste jag käka lite mat,
XOXO♥

dukanställafrågoromsanningen

haloo där!

idag har jag haft prov, och vet ni? det gick bra! =D eller alltså, det kändes bra i alla fall, får väl se resultatet sen hehe. sen hade vi bara en kort lektion till, kost och träningslära som nu övergått till kost. sen var jag och sandra och handlade lite nödproviant inför imorgon och resten av helgen.

för imorgon händer det, imorgon drar vi. bussen till tågstationen går 05.18, så jag måste väl kliva upp en sidodär 04.30 kanske. käka frulle och sen klä på sig. för packa ska jag göra nuuu! kommer säkert glömma tusen saker, mamma brukar nästan alltid hjälpa mig så att jag får med allt, hehe. kanske är dags att vänja bort det snart, jag fyller ju trots allt 17 om 8 veckor =)

nej nu måste här packas. packelipack. pack. pack.
hörs sen!

XOXO♥

63829174518152941 poäng...

...till mig! gud vad jag har pluggat! hoppas verkligen att lite sitter tills imorgon också! =) men det ska nog gå bra.

imorgon måste det packas och sådär också, är sjukt nervös men de ska bli så jäkla roligt! =D särskilt matcherna, vi ska ju som sagt lira en match, sen ska vi kolla på fc köpenhamn - PSV på torsdag kväll när vi kommer ner! ska göra lite analyser och sådär då som ska redovisas sen. åh, sjukt peppad tjej!

därför ska jag gå och sova nu, har liiite sovmorgon imorgon så då lägger jag mig i tid också så man får lite extra sömn. gud vad jag känner mig vuxen och mogen ibland asså. (fråga petra hur mogen jag var igår när vi tjaffsade om min sänglampa, hehe...)

XOXO♥

paus

tar mig en välbehövlig pause nu, men måste sätta igång snart igen. jag måste måste måste verkligen kunna allt. jag vet att det är höga krav men så är det =)

sitter även och laddar inför danmarksresan, ska spela match på söndag, fyfan va härligt! är svårt att visa sig själv som fotbollsspelare när övningarna på träningarna blir väldigt isolerade. så ser verkligen fram emot matchen! ååååååååh vad kul det ska bli! =D

XOXO♥

pluggpluggplugg

hejsaaon!

nu ska jag, för första gången i mitt liv, plugga till ett matteprov! vi har matte c prov imorgon, det första. kunde allt innan lovet men det har försvunnit, så nu måste jag friska upp minnet. har lite candy kvar sen helgen som kan pigga upp lite. måste liksom få bra på provet, så goodbye everyone!

 

XOXO♥


godnatt♥

jag och petra kikar på grannfejden nu, sen ska vi sova. eller ja, jag i alla fall. petra får väl lägga sig när hon vill, hon börjar tio imorgon, jag börjar åtta.. men vi ska få information om danmarksresan som äger rum på torsdag. är så sjukt taggad, har inte tränat på hur länge som helst och inte rört en boll! är sjukt sugen på att spela fotboll nu =D

så jag säger godnatt,
XOXO♥


marängswischhhhhhh

in my heart! sjukt gott!

jag och petra är förövrigt mätta och pluggade nu, hahahha pluggade, fattar ni?? ;) nä jag skojade bara. men vi har pluggat. sådärja, nu blev det rätt.

men nu äter vi en annan rätt, marängswisch som ni kanske har fattat redan. mums. men nu ska jag sociala lite med glassmonstret som hon nyss uppgraderades till, som en pokémon typ. i love pokémons.

XOXO♥

Thatwaswheniruledtheworld

halloooo!

supermåndag. nej, segmåndag. började med att jag och petra kom till svenskan i onödan (som vanligt) och gick och fikade istället. puss på fika. sen hade vi lite lektioner och sådär. och sen fick vi reda på att vi tydligen hade historiatest lektionen efter, ingen visste det. jag och petra pluggade järnet på lunchen men som tur var så blev testet uppskjutet, tack för den!! =D sen fick vi "studera på valfri plats" på geografin så vi drog hem.

nu nördar vi musik och petra ligger och funderar på om vi ska gå till ica. hon har ett nytt smeknamn nu, förr var det PP (partypetriz), nu är det FP (fetapetra). så nu ska vi gå till ica, måste ge föda till monstret. tack för mig!

XOXO♥

in sundis

yeah, that's what we call it!

haha skojade bara.. men eftersom jag varit hemma way too long nu, så tänkte jag skriva det här inlägget på min hemdialekt.

 

mitt lov har vare bra dä. inte gjort så mycke e. typ klippt mejrå, och vare hos tandregleringen. umgåtts mä mina flicker och mä min brorsa. har vare grymt kul dä. igår jaga ja. hände inte nånting! är skittråkigt dä. sen på kvällen var jag hem till anna i stan då. fixade oss där och sådär. vi va spioner typ. finns kanske nån bild på dä som jag kan lägga upp nån dag. sov där i alla fall, så idag var ja tvungen att ta bussen astidigt hem. hemma har jag typ kollat på fotboll, sm-finalen. aik vann ju och jag giller inte dä jag e. men men. hejade på ifk... sen har jag fått lite nya kläder å. två tights från h&m. sen blev de tåg hit som vanligt och sådär. imorn äre skola igen då. och på torsdag ska jag åka till danmark mä rig. tror dä kommer bli askul ja. hoppes på dä i alla fall.

haha sådär, nu paller jag inge mer. nej usch hörrni, det där var sista gången jag skriver ett sånt här inlägg. gud vad jag hatar när folk pratar sådär grovt. visst, jag säger -er i slutet på ord. som typ älsker, disker, hopper, paller, orker, (eller öshker) ögen, ögena OCH SÅ VIDARE. men det har blivit mycket mycket mindre än vad det var förr, mycket för att jag flyttat hit såklart. men hur man pratar här tar vi i ett annat inlägg, måste sova nu =)

XOXO♥


RSS 2.0