100629

hej bloggöööön!

fasen vilket väder hörrni. ruggigt varmt. jag hade inte klagat om jag inte var fast på en fotbollsplan hela dagen. eller dom timmarna då det är som varmast iallafall. men jag klagar inte egentligen då heller. det är fruktansvärt roligt. barn kan vara ruggigt charmiga ibland alltså. ibland är dom a freakiN pain in the asss också, men oftast charmiga. skulle kunna göra det här några veckor till, nu är det ju bara tre dagar kvar..

men annars då? träffade kajsa igår, sjukt längesen vi träffades! var väldigt mycket med varandra i sjuan och början på åttan, sen gled vi isär eller något. men nu har vi väl hittat tillbaka till varandra eller nåt. var på stranden hela eftermiddagen igår iallafall. men badade inget, kallt ju!

see ya!
XOXO♥

100627

PISSDAG...

dan före...

...midsommar?


100624

idag blir min kusin markus 3, grattis!

sitter inne och tar en liten pauso från solen när den ändå är i moln. lunch är ju gott det också liksom. när mamma kommer hem från jobbet ska vi åka till gävle och flytta ur niklas lägenhet. sen åker vi till stugan. midsommar kommer firas där med mormor och morfar. sen på lördag blir det fiesta!

på måndag blir det hard work work. fotbollsskolan yääää.
XOXO♥

natt

jag borde sova. men jag kan inte. då hamnade jag här istället. oops. nej, jag hamnade faktiskt på facebook, som alltid. kikade runt lite och råkade hamna vid annas fotoalbum från sälen.

FAN VAD JAG SAKNAR DET! så ruggigt roligt var det. det finns låtar, precis som förra året, som påminner sjukt mycket om den resan. till och med ord och fraser liksom. shit. en till sån resa hoppas jag verkligen att det blir nästa år igen. det är något speciellt med fjällresor på någon vis. annorlunda än solsemestrar. (säger jag som inte har något att jämföra med haha. men anna sa det också!) på något vis så känns det som att hela den ytliga delen försvinner eftersom alla (förutom fjortisarna typ) åkt skidor en hel dag innan det blir dags för afterskin, och man ser ju ut som man gör i håret och sånt då liksooom. sjukt roligt är det iallafall på afterski. roligast var det när den var utomhus, i solen. ååååååååh nej, ta mig tillbaka säger jag bara♥


100623

dethär kommer bli ett negativt inlägg, så att ni vet.

jag är oerhört less på att min sommar typ är förstörd. något jag sett fram emot sen typ, mars(?), kommer inte hända och egentligen visste jag från början. upptagen en vecka på hela sommarlovet och självklart ska det hända just då. åååååh, fan ni fattar inte hur det känns! är skapligt sugen på att gråta en skvätt faktiskt, men vafan, det blir ju inge bättre av det heller.. det finns verkligen inget hopp för att det ska kunna lösa sig heller, så det är bara att bita i det sura äpplet och, jaa, what to do? hitta nåt annat sköj att göra. (ser ganska mörkt ut just nu. vill nästan inte göra nåt alls på hela sommaren. ska isolera mig här ute i skogen tills jag får körkort och kan ta mig vart jag vill när jag vill....)

annars så har jag varit i stan idag hos anna. där fikades det och stektes. great!

men vad händer i helgen??
XOXO♥

tuesdayy


100622

åååh, hela min underbara sommar förstördes typ idag. dom absolut bästa planerna försvann ner i toaletten skulle man kunna säga.. men det finns just nu inget att göra åt saken, så det är väl bara att gilla läget antar jag.

har legat ute hela dagen, fram tills nu typ. nu ska jag fila lite på mitt sommarjobb, som endast pågår en vecka. niceee!

XOXO♥

jalkapallo

kvällen bjöd på en mycket bra fotbollsmatch, spanien-honduras. vinst för españa!

annars har kvällen spenderats utomhus med uuuunderbart sällskap! eller så var det tvärs om. inomhus med lirka. visst är hon mjuk och mysig, men man blir inte dirr så social av att hänga med henne om jag säger så.. imorgon ska tydligen vädret äga igen, precis som idag, så det tackar jag bara för och schteker påå. lite synd att petra inte kunde komma ner den här veckan och hålla mig sällskap bara. kanske tar mig en tur ut i den oerhört vackra skärgården och hänger med banääna istället. låter ruggigt bra.

sen träning imorgon igen.
jag vill bli bra på fotboll igen. jag vill så sjuuukt mycket på träningarna, vill få ut det jag lärt mig hittills på två år på ett RIG liksom, men efter 7 månader utan någon som helst bollträning borde jag väl kanske inte ha så höga krav på mig själv. men det glöms lätt bort och man blir deppig. men bara att rycka upp sig och blicka framåt! det sägs ju att bollkänslan kommer tillbaka ganska fort. bara att hoppas på det!

godnatt,
XOXO♥

100621

hello!

längesen sist men jag har itne haft så mycket att berätta. i fredagskväll var jag och mamma och kollade på mitt gamla lag som spelade fotboll. i lördags var vi ner till min brorsas lägenhet och packade lite grejer, snart dags för honom att flytta därifrån. sen på kvällen var jag bara hemma och kollade på fotboll osv. igår var jag först till farmor och farfar och sen var jag och tränade med mitt gamla lag. sen gjorde jag inte så mycket mer.

men idag har jag legat ute och stekt typ hela dagen. underbart med lite sol och sommar! nu kollar jag på porugal-nordkorea och portugal spelar underbart bra fotboll! =D

XOXO♥

sunday at monday


kentan



taggar gatufesten och minns 3/3 med värme i hjärtat. stavas kort och gott: LYCKA!♥

100618

nackspärret (spärren?) håller på att släppa. hallelujah! sitter och kollar på vm, vad annars liksom? och njuter lite smått av att tyskland ligger under mot serbien i halvtid. hihihi. ikväll blir det nog lite fotbollskik igen, som igår kväll. den matchen var roligare att se än vm-matcherna typ. seriöst.

sen så får vi väl se vad som händer i helgen, brukar alltid komma nåt förslag sådär i sista minuten.
hare braaa!

XOXO♥

100617

aaaaaaaah jag får nåt feeel! jag har ruggigt jävla ont i nacken! åt ett håll liksom, kunde knappt komma ur sängen i morse.. sen får jag nåt fel på att jag fick vg i naturkunskap bara.. gjorde alla uppgifter bra, lämnade in en extra uppgift som jag egentligen inte har en aning om hur det gick på för vi avslutade kursen innan han hann ge tillbaka den, och sen fick jag 1 poäng från mvg på båda proven. fan för lärare som betygsätter enbart efter prov..

så nu har jag 3 vg:n, 1 g och 14 mvg:n. kanske får ett till vg eller ett till mvg, vet inte vad jag får i engelska än. jag vet att det är bra, men jag vill ändå ha mvg i både naturkunskap och engelska..

ikväll blir det kanske träning om nacken tillåter, eller kanske fotbollskik med anna =)

ciao,
XOXO♥

en blond och brun malin, ge mig sooool!

100616

dags för spanien att entra vm! underbart! hoppas på en riktigt bra match.

idag började jag dagen med en löprunda. fäään så tungt det gick.. sen la jag mig ute och solade, asskönt!! äntligen lite bra väder liksom. mina converse har också anlänt, waunderbart! men nu ska jag fokusera på matchen, och kan meddela att jag inte sett alla matcher hittils, missade första matchen igår och kollade bara en halvlek på nån match i förrgår och sista delen av chile mot honduras idag. men annars så, alla matcher! =D hahaha.

XOXO♥


biggest loser

har precis kollat på finalen.
fan.
måste vara någon otur som jag för med mig, ALLT som jag hejar på förlorar. jag tyckte att tara eller mike skulle vinna, och då går helen och vinner. hejar jag på ett fotbollslag så förlorar dom. spelar liksom ingen roll. vill jag att en viss person ska stanna kvar i idol eller som nu, biggest loser, så får dom åka hem. jag ska nog börja köra på tvärs om-metoden nu, heja på den som jag inte vill ska vinna, det kanske kommer funka!


vinnaren helen.

tara, slog alla rekord under säsongen, men vann fan inte..

mike, han borde ju ha vunnit, kolla skillnaden!!

100615

godmorgooon!

sitter och kollar på mtv movie awards och kommer på mig själv med att sitta och fånle när värden pratar om twilight, new moon och edward och visar rob i bild. jag trodde att jag hade kommit över det här? kollade på remember me innan jag somnade igår, där är han ju också med. och njaaa, jag har nog inte kommit över honom. nu vann kirsten för bästa kvinnliga skådespelare! längtar till eclipse! fan jag blir 18 i år. måste faktiskt skärpa mig..

slänger upp en musikvideo som ger mig rysningar istället!

orange

har precis tagit och skaffat mig en orange klocka! ruggigt nöjd.



bara kolla så snyggt kelly matchar klockan och får hela outfiten att lyfta! wohooo!

100614

första dagen på sommarlovet. i looove it! men vart faaan har solen tagit vägen??

idag hade jag tänkt börja fixa lite med mitt specialuppdrag med fotbollsskolan, men det vill inte riktigt fungera. hmmm. får kolla upp dedär. lyssnar på oskar linnros istället, lika brare. sen får vi väl se vart dagen för mig, lär ju ska kolla på vm, har sett alla matcher utom öppningsmatchen än så länge, då var det ju studentfirande. tur att det varit dåligt väder så man slipper ha ångest över att man sitter inne och kollar på fotboll, hehehe.

kan inte riktigt släppa det där med studenten. läser så ruggigt många statusuppdateringar på facebook där folk skriver att dom aldrig mer behöver gå i skolan, och min bror skrev "hip3 forever" osv. shit. usch. nej. vill inte ta studenten. står fast vid att jag vill uppleva studenten men inte ta studenten. sådärja.

XOXO♥

SPid08b♥

100612

wohoo, man bara måste älska svensk sommar! regn in my ♥! eller?

igår regnade det på niklas student, inte sådär vräkte ner, men det regnade. och idag har det VRÄÄÄKT ner. heeeela dagen. men niklas tog iallafall studenten. han hade knappt någon röst, skrek på trappan, var lite dimmig på ögonen efter all skumpa, var otroligt snygg i kostym och studentmössa, drog vidare på kvällen och åkte flak och känner förmodligen att han lever idag. ja jag är avundsjuk.

ärligt talat inte på att ta studenten, men på det han fick/fått göra. kan man inte göra allt det där utan att ta studenten och lämna ett helt liv bakom sig och börja om igen? jag vill inte. vill inte vill inte vill inte. jag får ångest när jag tänker på det nu, jag fick ont i magen när jag läste det som stod i niklas mössa. jag vill inte skiljas från min underbara klass. någonsin. jag grät floder när jag skulle sluta nian, ville inte flytta ifrån alla kompisar och sluta grundskolan. men jag överlevde det, har fortfarande kontakt med några av dom kompisar som jag hade då, inte många, men några få fina. tänk efter gymnasiet, när allt är slut. då kommer ALLA göra olika grejor. när man slutade nian skulle iallafall alla börja gymnasiet. många skulle fortsätta träffas eftersom dom valt samma skola. nu kommer inte många fortsätta träffas. jag har ingen aning om vart jag tar vägen. om jag stannar kvar i sundsvall, flyttar hem till mamma och pappa igen eller flyttar någon helt annanstans. det enda jag vet just nu, är att jag absolut inte vill skiljas från petra och alla andra i klassen. verkligen inte.

ska vara lite vuxen och mogen och påstå att man växer så otroligt som person under gymnasietiden och hittar sig själv. allt kanske börjar med att man går ner sig lite, tappar lite omdöme och sånt, för att man blivit en "ung vuxen" och vill testa många nya saker, skaffar nya kontakter osv. men sen märker man vad man tycker om och vill hålla sig till och vilka personer man ska fortsätta umgås med. under mina hittills två år på gymnasiet har jag nog förändrats en hel del. fast jag är fortfarande jag. och det är tack vare min underbara klass. fast vi ännu inte lyckats hitta på något utanför skolan, hahaha.

jag hoppas att det här året som är kvar, innan "livet börjar på riktigt" som många säger, "innan man måste börja vara vuxen på riktigt" säger jag, går riktigt sakta. jag ska njuta så mycket som möjligt, och sen förmodligen gråta floder och ändå vara överlycklig på samma gång tillslut. men först ska jag väl fokusera på sommarlovet. men jag tycker redan nu att det är otroligt sorgligt att det bara är ett år kvar.

ta vara på gymnasietiden barn!

100610

OM EXAKT ETT ÅR TAR JAG STUDENTEN!

idag har det stekts och inhandlats och fixats det sista inför min brors stundent. kan inte fatta det. men nu ska jag dra, ha det braaaa!

XOXO♥

fuuusball


vilka underbara tröjor! GE MIG! från h&m allihopa. =D

100609

freakiN sommarlov och jag befinner mig på hemmaplan. om endast två dagar tar min bror studenten. say whaaaaaat?? när jag åter igen ska sätta min lilla lilla fot i skolan igen så går jag tredje och sista året på gymnasiet. kanske sista året ever i skolan, vem vet. ååååh vilken underbar känsla! ni fattar inte! går som ett ruuuus genom hela kroppen. kommer bli en ruggigt bra sommar, det vet jag!

detta firas med en film, dear john.
hejpa,
XOXO♥


komsi komsi lilla underbara sommarlov!

100608

faan så trött jag är.. trevlig avslutning, ledig nu. pallar inte göra nååånting. kul inlägg. wei. kan det låta bli att regna på fredag och bli 20+ och sol eller???

jarrråååå

vinst med 7-1 och ett mål av moi, måste påstå att jag är nöjd! sämst kondition men vad kan jag räkna med, man får inte asbra kondis av att ligga i en soffa i sju månader =)

tagga rig-avslutning och sen ledig dag imorgon, ska nog ner på stan och kolla på nya fotbollsskor. om jag får på mig några, asont i stortånaglarna. man borde fan inte ha naglar där, dom är bara i vägen och ramlar av tillslut. hoppas jag tappar dom och inga nya växer ut!

står som etta på min önskelista.
peace.

100607

GAMEDAY! kan inte fatta att jag ska spela match ikväll, det var verkligen inte igår om jag säger så.

man skulle kunna säga att jag har sommarlov nu, RIG-avslutning imorgon och information om flytten på onsdag är vad som finns kvar på schemat innan det är officielt. sen satt jag och kollade in vädret idag, tills på fredag. på yr står det mulet och regn, typ 17 grader, på smhi står det halvklart och 15 grader. snälla, kan yr ha fel och smhi rätt för en gångs skull, please!

nu måste jag packa väskan, HJÄLP!
XOXO♥

100606

sveriges nationaldag, DU GAMLA DU FRIA DU FJÄLLHÖGA NORD!

igår var det minst sagt en jäsig dag, först massa schtek och gjejer, sen lite bal, gud vad alla var fina! nästan, hehe.. sen var jag till banääna på kvällen och grillade med massa brudar. underbart var det!

idag har jag inte gjort mycket alls, sparkat lite boll med min älskade bror som tar studenten om 5 dagar. inser ni hur gaaaaaalet det är eller??? nu är jag i sundsvall igen, och ingen mindre än sandra är och gör mig sällskap några dagar den här veckan =) hur lång min vistelse blir här är oklart, vi får se när jag bestämmer mig för att sätta mig på tåget och åka hem.

nu film,
XOXO♥

100605

hej asbra väder!

igår schtekte jag hela dagen och på kvällen var jag och träffade anna (äntligen!♥) och kikade på fotboll. dagens planer ser ut som följer: ta vara på vädret, åka till farmor och farfar, anna kommer, kika på studentbal, öppen för förslag.

sen måste jag säga att när man får gå upp klockan 8 en lördag morgon och snöra på sig fotbollsskorna och lira lite boll med 40+ gubbar, ja då har sommaren börjat! tyvärr blev det dock inget idag pga för lite folk.. sadface!

XOXO♥

100604

hej alla söta, och självklart petra med för den delen =)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

skönt att vara ledig idag måste jag säga. det jäser jag på. kung väder också. så jag ska ut och ta vara på solen nu =)

PUSS!
XOXO♥

100603

hej bloggeeeen!

hur mår ni? jag mår bra tralaaa. fast jag fortfarande ont i ryggen, det liksom, känns stelt. som att det snart ska knaka som fään och sen är allt bra. men det knakar inte.. och en sjuk grej är att i lördags när jag och stina var på birran så fick jag asont i axlarna/nacken, för att vi gick så mycket typ. och jag känner av det fortfarande! =o typ hugger till ibland. aja.

jag tänkte iallafall gå till bussen snart, och åka till tåget. jag tänker åka heeem. för imorgon har jag bara rig och för det första så tror jag inte att det kommer vara så många där, i tisdags var det bara jag och sandra. och för det andra så vill jag inte träna med cp-ryggen. så det så.

ni får tycka vad ni vill.
jag tar en korv.
ciao.

XOXO♥

100602

varför går jag i skolan nu? varför har vi inte redan fått sommarlov?? en lektion idag igen, wohoo. men jag klagar inte, det är ju rätt jäsigt att schteka på stan några timmar också, bara för att ha nåt att göra liksom.

jag blir oerhört, och då menar jag oerhört(!) frustrerad över att jag inte har nånstans att sola här i hooden. min balkong har endast sol de 11 första timmarna på dygnet, satt där i 2 timmar igår, men idag var det inte så bra väder på förmiddagen. såååå vad ska jag göra? läser på facebook hur alla bara steker och solar hela tiden. fan jag då? jag har ångest över den där svarta klänningen jag ska ha på niklas student. om det är bra väder vill säga. fan det måste vara bra väder!!

ajaaa, en annan dålig sak är att jag har ont i ryggen. cp-rygg...
XOXO♥

100601

fucking första juni och fucking varmt idag! fucking älskar det! hahah.

har känt mig lite pille(pilli?)marisk idag, bewsig likzoaaam. nej skoja, men inte om det första. fast det försvann på kvällskvisten där nån gång. har en allvarlig fråga som jag ska tänka på nu, noga!

har tränat idag, eller nyss. så kanske är dags att hoppa in i duschen nu? börjar inte förrän tjugo i ett imorgon så har iochförsig inte asbråttom. men en sak som jag tänkt på! varför säger man "hoppa" in i duschen? finns det en enda människa på jorden som HOPPAR in i duschen? liksom tar ett litet skutt? jag känner ingen tror jag..

XOXO♥

pydjamazbrallzZz


och nej, det är inte pyjamasbrallor men det känns så. bästa köpet på länge.
och ja, det ser ut som att dom håller på att ramla ner, and i like it!

RSS 2.0