110627




hotstuff


110615

heeeeeeej!

idag har jag gjort riskettan + skrivit in mig på körskolan och bokat lektioner. börjar ta sig nu!

sen har jag bevittnat mina vänners student. måste tillägga att jag är glad att jag gick gymnasiet - och tog studenten - i sundsvall. vart var rejvet i söderhamn? varför skrek nästan inga när de sprang ut där på trappan? vart var lyckan?!?! men jag längtade tillbaka sjukt mycket till förra veckan. bästa i mitt liv! och ja, bilder kommer...

kvällen ska spenderas med två superfina, nämligen ellen och stina. vi ska avnjuta lite vin och bara tjejsnacka, sammanfatta skolan! mina tre år, ellens två år i svallet där det tredje blir i söderhamn och stinas år hitills i söderhamn. åååååh, ska förbereda en lista nu, på årets och årens blablabla. HUR KUL?!?!?

XOXO♥



110614

eftersom jag inte kan sitta och spana på balklänningar längre, kan jag sitta i timmar och kolla på brudklänningar. hahaha. när mamma var lika gammal som jag är nu hade hon ju liksom träffat pappa. dags att börja jobba lite hårdare känner jag...

och förhoppningsvis får jag ett svårt val att göra om en månad. jag snackar såklart om universitet. förhoppningsvis kommer jag in i både ume och götet. så att jag bara kan välja och vraka sen!

men nu ska jag åka och klippa mitt käraste hår. måste vara fin imorgon när jag ska påbörja körkortstagandet och sen kika på finfina lyckliga studenter!

XOXO♥


110611

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEEEEEEEN! FYFAN VAD JAG ÄR BRA! bästa dagen i mitt liv. bilder och mer om det kommer senare.

nu är rösten borta, jag känner mig fortfarande full/bakfull efter att ha druckit alkohol allt för många gånger den senaste veckan och sen varit igång i nästan ett dygn sen.

ikväll ska jag på mina vänners studentbal och imorgon har jag studentmottagning för släkten.

men nu har jag sommarlov resten av livet om man räknar bort universitetet och jobb!

XOXO♥

110608

men tar inte jag studenten imorgon ja?

nu åker vi och dansar, pyntar flak och hälsar på mentorn!

XOXO♥

110607

häpåre!

jahaja, vill ni veta vad jag gjorde igår kanske? jo jag låg ute och stekte i solen typ hela dagen. sen tog jag med mig min bror till sundsvall på kvällskvisten. mellanlandade och lämnade av honom i lägenheten sen mötte jag och petra upp några classmates och drog en utgång. riktigt trevligt! sen var det efterfest hon sändy.

idag har jag varit på lärarlunch med klassen och parallellklassen. grät en skvätt när vår mentor berättade att hon inte kan vara med på torsdag. för hon grät. och uuuuuuuuuh, det var inge kul. sen tränade vi på vår guldtrofédans. det ska vi göra imorgon också. och pynta flak. och hälsa på vår mentor.

och ikväll ska vi se em-kval matchen på allstar hela klassen typ.

fattar inte att det är student om två dagar..........

.............

XOXO♥

110605

om fyra dagar har jag tagit studenten!

vad säger ni om det då?????

p.s. det här är mitt 1000e inlägg! cooooooolt d.s.

110602

min andra arbetsdag på två dagar är avklarad. på söndag blir det en tredje. cashflowiN så att säga.

men glad ska jag väl vara för det. har bara fått 15 arbetspass i sommar. lagomt less tjej nu. vill ju jobba mycket mycket MYCKET eftersom jag måste försörja mig själv efter sommaren. åh. funderar på att sätta ut annonser om mig själv "ge mig jobb, och jag arbetar!" mååååste fan ha pengar! skulle inte ha tackat nej till jobbet på ica, skulle ha kört dubbelt!

imorgon ska det däremot bli kanonväder. jag ska grillas! enligt yr.no ska det regna på studenten också. det blir ju kult. fyfan....

XOXO♥

110601

juni månad. jag dör.

en vecka kvar typ. en jävla vecka. vet inte vad jag ska ta mig till. drar tillbaka till svallet på söndag ser det ut som. sen är det full fart resten av veckan. sen har jag förfaaaaan tagit studenten! aaaaaaaaaaah.

men nu ska jag snart åka och jobba.
hörshäj,

XOXO♥


RSS 2.0