150805

Tillbaka i Umeå efter fyra veckors semester!
 
Började med en snabb mellanlandning i Stråtjära för att sen åka till Frida i Stockholm. Sveriges varmaste dagar spenderades i huvudstaden och jag kom tillbaka till Hälsingland rödare än en kokt insjökräfta... Sen vare en fullbokad vecka med turnéer för att hinna träffa alla på kvällstid. Sen vankades en veckas Gothia cup med två UIK-lag, g17 och g18. Gick inte som förväntat för g17 då det blev b-slutspel och ut i kvarten, men för g18 slutade det i SEMIFINALEN! En stor besvikelse just då, att inte nåt hela vägen fram, men såhär i efterhand är jag helt galet stolt och nöjd med allas prestationer!
 
Semestern fortsatte med en vecka i Danmark och Karup, där vi hann med både Randers regnskogar och Djurs sommarland. Och sen dagen efter hemkomst till Göteborg kom mamma, pappa, Niklas, Marie och Liam ner och hälsade på över helgen! Bara massa umgänge och mys, som det ska vara på en semester! Såklart blev det kräftskiva också, ett måste! I måndags gick planet upp till Umeå och här sitter jag nu.
 
Med blandade känslor. Tillbaka i staden som har gett och ger så mycket kunskaper och erfarenheter varje dag. Men också tillbaka till staden där jag inte har något jobb. Och det jag önskar mig mest i världen just nu är ett jobb! Söker så många jag kan hitta, söker till och med jobb som inte finns. Så någongång borde det väl ge resultat...
 
Nu ska jag faktiskt sätta mig och gå igenom nya uppvärmningsövningar, eller som SvFF kallar det; förberedelseträning! 

RSS 2.0