pappa

imorse fick jag ett sms från min pappa, ett speciellt ett. jag har världens bästa pappa!♥

freeeedag

idag har ääna banääna (anna, men det har ni väl lärt er vid det här laget? hehe) dragit till london med hennes familj. fusk ellerhur?!? hon kommer hem på tisdag igen, och då är det inte många veckor kvar av sommarlovet. börjar få lite ångest över vad jag gjort den här sommaren. hade tusen planer, en av dom har jag väl gjort också. spelat fotboll! haha

bara att hoppas på att dom sista veckorna riktigt skämmer bort oss med sol, det vore underbart!
XOXO♥


fjällen -09♥

kväll igen...

...vilket betyder: film-tajm! haha ikväll blir det benjamin buttons otroliga liv. har redan sett den, på bio med anna i vintras i estocolmo, men jag var inte riktigt mitt rätta jag då, eller allstå, mitt huvud var någon annanstans kan man säga, därför ska jag njuta extra mycket av brad pitt nu hade jag tänkt, hihi...

idag har jag börjat spela lite på bella's lullaby, svårare än jag trodde men ge det lite tid bara haha.

men nu, brad pitt, here i come!
XOXO♥



I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinking about our life, our house and kids
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down

movie-time

haha kommer ni ihåg förut när jag skrev att jag alltid var tvungen att kolla på film innan jag skulle sova på lov? kanske var det sportlovet jag sa det på. vilket fall som helst så växer jag inte ifrån det. kollar på film varje kväll nu, och ikväll blir det en shopaholics bekännelser. och kanske lite twilight sen efter det också hehe...

sämst uppdatering är det också nu för tiden, ett om dagen och världens mest ointressanta. men det händer inte så mycket liksom, mamma och pappa har börjat jobba igen så jag är mest hemma och tar hand om hundarna och sådär. kanske händer det lite roligare saker till helgen, en resa till östersund hoppas jag på!

godnatt alla söta, movie-time it is
XOXO♥

sex and the city

jag vet att jag är efter, men idag såg jag sex and the city the movie för första gången. fattar inte, men jag har blivit beroende av chick flicks typ. älskar att se dom, men har slut på idéer nu. så får se om jag hittar någon mer att se.

vad mer har jag gjort idag? rensat bland gamla saker, mamma och pappa håller på att städa i källaren, finns en hel del saker från när jag var liten där. ganska roligt att kolla på, men blir tröttsamt efter ett tag haha. mycket mer har jag inte gjort. har varit en sån där lat-dag idag. mest legat och tyckt synd om mig själv för alla skador jag har haha! men träning blir det nog imorgon ändå =)

vi hörs
XOXO♥

söndag

har spelat match idag igen, skadad är ett bra ord att beskriva mig med. men inget allvarligt, sånt där smått som kommer när man spelar fotboll liksom =P

har inte gjort så mycket mer idag, kollade på film med niklas, typ meet the spartans. jag hatar sånna filmer haha! sämst ju. igår var det även precis en månad tills skolan börjar igen. måste erkänna att jag tycker att det ska bli lite roligt, mest för att få träffa alla kompisar igen, igår träffade jag lt för första gången sen sista veckan i skolan och då insåg jag hur mycket jag faktiskt längtar efter alla, självklart mest efter petra! =D

men nu måste jag sova
XOXO♥

om michael jackson

jag och anna har suttit och lyssnat på michael jackson och pratat om honom, fleeeera gånger sen hans död. varje gång vi träffas har det skrivits något nytt om honom som vi måste diskutera. och igår när anna färgade håret på mig gjorde vi det igen, pratade och nästan grät. måste skriva vad vi sa.

många skrev på facebook och bilddagboken att dagen då han dog var barnens dag, nu går vi fria, på grund av att det ryktas om att han var en pedofil. men samma dag som hans minnesseremoni så visades ju filmen om jackson 5, och alla som har lite innanför pannbenet förstod nog att michaels uppväxt inte precis var optimal för en 11 åring. han missade ju så mycket av vad en "normal" 11 årig pojke får göra, som leka och så. så VI TROR i alla fall att när han blev vuxen i kroppen var han fortfarande barn i huvudet, så han ville ju leka med dom små killarna han tog hem, alltså leka som barn gör. han var alltså ett barn i en vuxen mans kropp som bara ville leka med några kompisar. att dom sen anmälde var kanske för att dom missuppfattade allt, och kunde tjäna pengar på det.

det tror i alla fall vi. helt sjukt att han är död, blir konstig när jag lyssnar på hans låtar.

RIP MICHAEL JACKSON

bild från google

...

jag
är
trött

att
förlora.

fotboll är knappt roligt längre. suger att känna så när jag vet att jag egentligen älskar det. måste få tillbaka gnistan, en nytändning. HJÄLP MIG NÅGON

torsdag

idag har jag kört bil, wohoo! sen köpte pappa en lasagne åt mig med spenat i som smakade blä, och nu kollar jag på extreme home makeover =D ikväll: träning.

hahaha!

måste berätta om en rolig sak som hände idag, som alltid när man är med stina! jag skulle visa henne lite saker från filmen another cinderella story som jag kollade på igår. så har vi kollat en stund så säger hon: men, det är ju som askungen ju! grattis stina, det är därför den heter another CINDERELLA story! hahahahaha! =D


spökhus

sista kvällen i stockholm började jag, anna och hennes pappa prata om spöken. hennes pappa sa såklart när vi pratat klart om alla skräckfilmer och spöken att det fanns massa historier om området där deras lägenhet ligger, och vi som haft många läskiga upplevelser i hissen innan annas pappa skrämde livet ur oss och höll för dörren (gammal hiss) trodde såklart att vi skulle ha värsta twilight-upplevelsen och tänkte att vi skulle goggla på det och hitta en massa smaskiga saker, men det gjorde vi inte...

istället kom vi in på massa sidor om ett gammalt dårhus som ligger inte alls långt härifrån. många runt om i sverige åker dit för det är riktigt läskigt där! massa celler i källaren där dom stängde in folk och massa flaskor med lila etiketter och en väldigt läskig katt. vi har läst flera olika personers berättelser om deras vistelser och nästan alla berättade om katten, som hela tiden dök upp, vart man än var där, och när den fick kontakt med en sprang den till utgången som för att visa och tala om att man borde gå ut. anna var där idag, vid golfbanan som ligger bredvid. och såg en katt vid huset. allvarligt, jag är säker på att det spökar där!

VI VILL ÅKA DIT! det kanske låter knäppt när jag suttit och skrivit såhär om det nu, men vi vill dit i alla fall! och någon gång innan skolan börjar ska vi ta oss dit!


ser ju ganska läskigt ut, ellerhur?!

tisdag

idag har jag varit och shoppat litegrann med mamma och pappa. vi var på ikea och fixade lite saker inför det nya skolåret, och sen skulle jag köpa tony & guy's blond-shampoo, men det fanns inte... sen har jag kollat på lite filmer, fixat noterna till bella's lullaby från twilight, så nu har jag att göra ett tag =D

detta är även sista veckan innan min bror får sommarlov, så får passa på att njuta så mycket som möjligt nu! haha nejdå, tvärs om faktiskt, jag längtar tills han är ledig så vi kan umgås lite mer, så himla roligt, blir liksom att vi uppskattar varann mer nu när vi inte längre bor ihop och så =)

imorgon ska stina komma hit, det ska bli jättebra väder så vi ska ligga på playan med anna! jag får inte glömma powerade och vatten, har match imorgon kväll!
XOXO♥

hemma!

nu är jag hemma, eller jag kom hem igår, blev en längre visit i stockholm än planerat, men det var superkul och superbra väder! har gjort jättemycket. åkt massa båt i skärgården, badat både från båten och hala klippor, åkt ring efter båten och lyckats volta av och gjort illa oss, badat i pool, ätit massa god mat, speciellt ute på vaxholm, solat en MASSA, sett harry potter 6 och varit på sommarkrysset. har jag glömt något?

det var som sagt underbart i alla fall, men nu är det back to reality, träning ikväll och match onsdag, sen träning torsdag och match lördag. jag som måste ta mig till sundsvall och träffa petra också! vädret är ju inte heller så bra precis, regn regn och regn.. därför bjuder jag på lite härliga sommarbilder från resan istället.



haha, jag har förövrigt tappat räkningen på hur många gånger jag och anna kollade på twilight under dom här dagarna, varje kväll innan vi skulle sova i alla fall, och sen småsnuttar (där edward var med) på morgonen. haha, helt sjukt, bättre film finns inte!
XOXO♥

åska

det är anledningen till att jag inte har bloggat på länge. det var åskat om vartannat här så jag har inte haft något internet. det gick i alla fall jättebra i lördags på festen, att servera och så, vi var fyra stycken, jättetrevliga allihopa =)

i söndags sov jag riktigt länge, sen gjorde jag inte så mycket mer, har för mig att det regnade ganska mycket då (?) och igår gjorde jag inte så mycket på dagen heller. sitter mest vd datorn och skriver på en sak. vad säger jag inte än, hehe. men igårkväll drog fotbollstränigarna igång igen, efter en veckas uppehåll typ. har en fysvecka nu, så igår var vi på en myr och sprang. det gjorde vi även förra året och det är superkul, även om det är ganska äckligt, man blir ju ganska skitig och blöt. men igår var det kul enda fram tills jag typ "gick in i väggen". blev alldeles yr och ville spy, asså jag lovar att jag hade spyorna i halsen men jag kan inte spy. det går inte. inte nån gång. för er som ville veta alltså haha! så sen gick det inge mer för mig. benen var alldeles skakiga, så det tog väl helt enkelt slut på bensin. men nu mår jag bra i alla fall =)

ikväll åker jag till stockholm med anna, kommer bli superkul =D men nu ska jag fortsätta skriva på mitt hemliga projekt ;)
XOXO♥

twilight



jag har blivit twilighted,

hej ny favoritfilm!

bröllopsdag

'

idag, eller kanske igår nu då, så firade mamma och pappa 16-årig bröllopsdag! =) vi var på en restaurang och åt och sådär. innan på dagen så kom stina och anna till mig, vi gav stina hennes födelsedagspresent bl a. hon fick ralph laurents parfym hot och sen ska vi bjuda henne på bio också =)

senare på kvällen, efter att vi kommit hem från restaurangen träffade jag anna igen, vi rakade ränder på niklas huvud och sen räknade vi pengar (haha) och sen satt vi och pratade om allt möjligt, bl a minnen. har så sjukt många tillsammans och fler blir det för varje dag! vi har skrivit ett brev tillsammans som ska öppnas om exakt två år! vi har förutspått våra liv, ska verkligen bli roligt att läsa det sen =D vi taggar redan inför nästa sommar hahaha ;)

imorgon blir det arbete för mig på en bröllopsfest, lite servering och sådär. blir nog trevligt. men nu måste jag sussa.

XOXO♥

regn

hejsan!
superdåligt väder, man blir på så himla dåligt humör då! men hur har ni haft det dom senaste dagarna? jag har typ, hmm, sist jag skrev var i måndags, jag gjorde nästan ingenting måndag och tisdag. har mest sovit halvdåligt om nätterna och därför varit trött på dagarna liksom. är ganska bra på att tänka innan jag ska somna och då somnar man ju aldrig! ni vet, tänk om... hur hade det varit om han/hon/den/det.. så där.

men igår åkte jag och mamma till gävle, min brorsa har ju en lägenhet där. shoppade en massor på dagen, rea är alltid bra! blev lite tröjor och skor och så =) på kvällen var vi på bio och såg män som hatar kvinnor, jag är efter jag vet. men den var superbra i alla fall! det var sommarkväll i gävle, alla affärer har kvällsöppet och det kommer artister, jag och mamma var aldrig och kollade på det, men jag kan säga att det är nog bra för gävles alla fjortisar att sommarkvällar finns. dom var ööööööööööverallt! haha.

vi övernattade och åkte hem i morse. ikväll kommer farmor och farfar på middag och jag får min lön imorgon, 4.893 kr typ, så sjukt bra! =D sen tjänar jag lite mer på lördag när jag ska göra nåt (?) på pappas chefs bröllopsfest. typ plocka undan tomma flaskor och supa mig full på alla slattar som alltid blir kvar i falskorna, perfekt!

XOXO♥

underbart vackert


stuffs from bikbok


inköpt



kom gärna med en massa låt-tips =)

hejsan!

var verkligen jättelängesen igen nu, men så blir det ibland hehe.

i fredags jobbade jag min sista dag, den arbetsdagen blev på tre minuter haha, var inga barn på dagis. så då åkte jag, mamma och pappa till farmor och farfar och åt jordgubbar istället. gubbar från det egna landet slår verkligen allt, sån enorm skillnad! på kvällen hade jag match som jag skrev tidigare. DM-semi som vi vann med 10-0! så jäkla skönt att visa att vi kan även fast säsongen gått så dåligt hittills.
i lördags åkte jag till farmor och farfar igen, då för att träffa min pappas faster med dotter. fastern har jag väl berättat om? hon bor i alla fall i new york nu. dottern har bott i kairo och pluggat där, innan det bodde hon också i USA. faktiskt riktigt coolt, jag vill också resa en massa sen när jag är klar med skolan! på kvällen sen var det ju dags för the partey! skitnice blev det! jag lade huvudet på kudden fem i fyra på morgonen, vi satt ute hela kvällen/natten och åt en massa god mat och pratade skit och sånt som tjejer gör helt enkelt, haha ;) tack för det tjejer♥
igår söndag blev jag väckt huuuuuuuur tidigt som helst för då var det dags att åka och hälsa på mormor och morfar i deras sommarstuga. somnade i soffan där på eftermiddagen för jag var verkligen död, haha. sen gjorde jag inget mer.

idag har jag heller inget planerat, får se om det dyker upp något lite senare. nu sitter jag och lyssnar på MTV och hoppas att värmen kommer tillbaka snart, nu när jag har sommarlov.

XOXO♥


picnic

älskade väder, älskade sommar och älskade sommarlov! och såklart älskade vänner! =D ikväll har jag haft picnic nere vid stranden med mina brudz. det var helt underbart, kanonväder, god picnic-mat, varmt i vattnet och allt som man kan tillägga på plus-sidan =)

för övrigt så jobbar jag min sista dag imorgon och ska ha "semestervecka" kommande vecka med familjen. får se vad som hittas på =) jag nördar även the sims, men numera på datorn. och jag hatar även när folk förändras. usch. asså, ibland så är det ju bra liksom, om man förändras till något bättre än innan. men är det tvärs om så blir jag bara lack.. och när den personen själv inte fattar att den förändras och skiter i det så liksom, nä fan. jag vet inte vad jag ska säga, det suger i alla fall...

imorgon är det DM-semi sen är vi helt lediga i en vecka, inte två som jag skrev förr =P

XOXO♥

Ps. på höstlovet SKA jag utomlands, till grancan, så det så!

RSS 2.0