WOOOOAAAH

alla vet vad som händer nu! greys greys greys GREYS GREEEEEEYYS! =D =D

plattat hår

folket i skolan kände inte igen mig idag haha. så vad säger ni, plattat hår oftare?


dagens lista

dagens frisyr: rakt, plattat, utsläppt! händer absolut inte ofta i malins värld!
dagens bästa: kryckorna är kastade!

dagens sämsta: den onda hälen..

dagens väder: kallt, kallt och kallt
dagens citat: kan ta petras från i söndags: kolla vad roliga vi är! varför vill ingen ha oss?

dagens mat: donken till lunch för att fira kryck-kastningen =D sen makaroner och köttfärs typ

dagens misslyckande: halva nageln försvann när jag skulle raka benen..

dagens succeding: mitt internet har fått tillbaka sin normala hastighet =D

dagens blogg: min såklart? hallå?

dagens facebook-vän: petra (hon tvingade mig att välja henne..)

dagens händelse: emmas lycka på matten när vi bestämde att det skulle bli donken till lunch hahaha

dagens dialekt: petras typ, hmm.. värmlänska (?) på träningsläran

XOXO


outfitttttt



hm få se nu,

skor från warp
jeans från wrangler

tisha från gina

skinnjacka från jofama by kenza

halsduk från h&m

väska från converse

sen ipod från apple med creed i lurarna =D




gud vad jag saknar det här asså..


imorgon...

...ryker kryckorna! jag ska kasta bort dom! fan vad jag ska kasta asså! bort bort bort! bort med blåsor i hela handflatorna och bort med sega promenader! jag pallar helt allvarligt inte med dom längre. och jag tror inte att lite belastning kan göra det sämre.

idag har jag varit till ellen's home och färgat bort världens längsta utväxt, och ja, den satt på mig. jag står hårt emot frestningarna att bli mörk. blonde it is! =D och när ellen så snällt skulle skölja ur färgen så kom dagens citat hoppandes ut ur hennes lilla mun:
ellen: kom igen nu då..

jag: okej nu dyker jag! böjer mig ner över badkaret
ellen: dajk!

dajk översätts till dyke som på engelska betyder flata som på svenska betyder lesbisk. det var enormt roligt vill jag lova! hahahahah.

annars har det varit skola idag, brandövning som jag ger en överkryssad geting till eller tummen ner. särskilt när man hoppar på kryckor och är på översta våningen.. är bara grymt sugen på att spela fotboll. springa som en dåre och bara ge gärnet och känna lyckoruset i kroppen! men inte med en inflammerad hälsena inte...

XOXO♥


monday

oj, längesen igen nu. men ja, det har ju varit helg och så..

så vad gjorde jag hela helgen? i fredags umgicks jag med min brorsa! =D underbart kul! sen i lördags var han och jag hem till farmor och farfar och fixade en kostym till honom, han skulle på maskerad och skulle vara the beatles. haha. sen på kvällen var jag typ bara hemma. svarade på en massa frågor åt pliktverket, så får väl se om man blir kallad för mönstring sen kanske ;) i söndags kollade jag på flyga drake inför historiaarbetet och sen så gjorde jag inte så mycket mer, åkte tillbaka hit typ.

 

jag har ju berättat om att jag haft ENORMT ont i hälen, och i fredags på rig så höll jag på att dö av smärta, så när jag kom hem kunde mamma till 99% konstatera att det är en inflammation. så jag ockuperade farfars gamla kryckor i lördags och nu skuttar jag runt på dom. förhoppningsvis läker det på några dagar med hjälp av ipren och voltaren. har inte bestämt hur jag ska göra imorgon på rig, om jag ska ligga hemma och sova eller åka ner och frysa rumpen av mig eftersom jag inte ska träna. hmmm.

igår sov petra hos mig också, blir en hel del flum då, så petra bjöd in mig att vara en tredje författare till hennes och elins bok som de ska skriva när dom är trötta, en rolig bok alltså. hahaha. petra sa en klockren sak igår men skriver nog inte den här ;)

ikväll är det idol iallafall, så jag ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt =)
XOXO♥


speak up!

slänger upp ett sista inlägg innan jag somnar. så säg vad ni tycker nu allihopa!



sååå, blondie eller brunetto? =)

godnatt

nu ska jag dra mig till kojs. tränat och duschat och kollat på idol =D har även diskat och städat, men det är inte lika roligt att berätta om det =P

så godnatt i stugan, ha en bra helg!♥

tjaaao

torsdag nu då, betyder att det är helg imorgon! ojojoj. snart tar jag studenten. allvarligt. jag veeet att jag inte gör det förrän 2011, men hallå, går tiden lite snabbt eller vad? =o hahaha. jag tror i alla fall att morgondagen kommer bli riktigt nice. har rig på morgonen, och just nu håller vi på med individ-anpassad träning, vilket betyder att man får träna på det man är dålig (eller sämre) på och det är ju skitbra och då blir det kul! eftersom man är i en grupp som också behöver träna på det man håller på med så känner man sig inte sämre än någon annan eller har press på sig. mucho bíen! =D

sen är det styrka igen, och shit vilken träningsverk jag kommer ha imorgon! vi körde biceps idag och då pumpar man ju på liksom, men efteråt i duschen var mina armar som spaghetti så är väl bara att invänta smärtan haha. sen har vi engelska, inte så kul kanske men det går. sen blir det hemfärd =) får besök i helgen så det blir trevligt =)

ikväll är det vanlig fotbollsträning i alla fall, kuuung!
XOXO♥

denna eviga fråga...

ellen frågade mig idag om jag inte skulle färga mitt hår brunt igen. och som vanligt till hösten så blir jag sugen.. det passar liksom att ha en mörk hårfärg när det börjar mörkna ute. ellen uttryckte det såhär:

"blondin är fin, men brunett är HETT!"

ååh shit. jag blir så himla sugen! men nej, jag får motstå frestelsen. färgar jag mörkt nu så kommer jag vilja bli blond till våren igen och då kommer mitt hår slitas sönder igen och då kommer det aldrig bli så långt som jag drömmer att det ska bli. hehe.

slänger upp en bild ändå, på moi i mörkt hår.


och  ja,  jag  vet  att  det  är  gamla  grey's-avsnitt...


aaaaaaaaaaaaaaah

är jag dum och fattar fel eller är det GREYS på tv ikväll???! =D som jag längtat i sånna fall, borde vara olagligt att sluta en säsong såsom dom slutade i våras! blev helt plötsligt jättepigg hahaha





T R Ö T T

asså. fy. fasiken. vad. trött. jag. är.

kan knappt hålla ögonen öppna. men vad gör det, har ändå ingen träning ikväll så jag kan ju gå och lägga mig nu om jag vill, och sova tills imorgon bitti. men nej, tror inte det. petra sov iallafall här igår. vi nördade lite idol och grejer. sen idag har vi haft friluftsdag. orienterat. och om min stegräknare i mobilen inte är helknäpp så har vi gått/joggat ungefär 16.7 km idag. mycket bra jobbat! så då får man väl vara trött tycker jag.

kilade ner på ica och köpte mig lite glass innan jag la mig i badet också. att bada är underskattat. varför gör jag det inte oftare?? haha. blir väl idol ikväll med, sen sängen och sen styrka på gym imorgon bitti. sen är det en ganska lökig dag då. jag och petra redovisade historian i måndags så vi kan bara luta oss bakåt och känna harmoni imorgon, och sen på svenskan ska reportaget lämnas in- check! king de..

men imorgon är det träning i alla fall! =D
XOXO♥


 

you  make  my  days!♥


new week

ja, ny vecka igen då. härligt härligt. har gått i skolan idag, as usual. jag och petra har redovisat klart historian så nu är det bara till att börja skriva på det individuella paper:et som vi ska göra. och för det skulle jag behöva kolla på flyga drake. hmmm. får se hur det fixar sig.

men bion i lördags då! var den nå bra eller?! =D millenium-serien är lätt den bästa svenska film-serien hittills! slår beck och wallander och alla andra med stormsteg. sen om den var vidrigare än ettan, så oja. uuuusch. men grymt bra =)

sen hände inte så mycket mer i helgen. utan bara skola idag och sen får vi se om jag kan träna ikväll. har fruktansvärt, och då menar jag  f r u k t a n s v ä r t, ont i min högra häl. vettefan vad det är, och är grymt less på det.. provade att ha fotbollsskor på mig när jag kom hem från skolan men det gjorde skitont =( så vi får se..

XOXO♥


karriären som balansspelare i moheds sk är härmed avslutad

och gissa om jag grät när vi gick av planen!

 först och främst måste jag säga att det var en cp-match. allt var cp. dommarna, motståndarlaget.. storhets har dom. deras tränare blev uppvisad på läktaren när vi fick straff. sen manglar dom över våran målvakt vid ett inlägg eller nåt och kan göra mål. vi dampar ur, domaren säger att hon också är tacklingsbar och inte fridlyst. det var första (OCH SISTA!!!) gången en domare kommer säga så. det är så fel.. aja, två av våra tränare blir då uppvisad på läktaren och då börjar hela motståndarlaget att jubla och applådera? sportsligt? nej. coolt? haha oonej. roligt? skrattar ihjäl mig. både vi och dom åker ur serien ner i div 3 iallafall. synd för er..

haha men sen grät jag i alla fall. har varit med om sååå mycket i mohed. gothia, åkte till elitläger i moheds namn, vunnit juniorDM, vunnit KM två år i rad, gått upp i tvåan, haft världens roligaste övernattningar, oerhört bra tränare/ledare/spelare som alltid stöttat och pushat. shit vill gråta nu också. men steget måste tas. jag lovar att avsluta min karriär i mohed i alla fall haha! kanske inte började den där, men den tog fart där! mohed fostrade mig till den fotbollsspelaren jag är nu, och det är jag evigt tacksam för! i'll be back, and i love you!♥

XOXO♥

rubrik

goooodmorgon!

börjar dra ihop sig för match nu hörrni, sjukt peppad! årets sista match, är alltid extra nervöst då. åååh va fint det skulle sitta med en seger! NU KÖR VI!

ikväll blir det flickan som lekte med elden med stina, adam, mamma och pappa. har höööga förväntningar, män som hatar kvinnor är ju grym! =o men riktigt vidrig också, undra om den här filmen också är det =/

men nu ska jag äta lunch och fortsätta tagga!
XOXO♥

nu blir det fredagsmys!

hemma hemma hemma hemma. har nyss avnjutit en delicious middag med mor och far, nu ska jag bädda sängen så att jag slipper göra det precis innan jag ska sova, och sen blir det män som hatar kvinnor med mami och papi. ska se flickan som lekte med elden imorgon så måste ju friska upp minnet lite =) (plus att pappa inte sett den än) =o

har varit lite småsjuk dom två senaste dagarna, har haft feber tror jag.. så tränade inte igår kväll och inte imorse heller, laddar som tusan för sista div.2 matchen imorgon istället, är även sista matchen för mig som moheds-spelare, så nu jävlar ska det kämpas! one last time liksom.. måste säga att det är sorgligt, men det funkar inte att spela matcher med ett lag och träna med ett annat. plus att vi åker ju ur div.2 nu, och jag byter (förhoppningsvis, om dom skärper sig och vinner imorgon!) till ett div.2-lag som även har ett lag i div.1 =) blir nog kanon det där.

nu sängen, haha
XOXO♥

old picture



varje gång jag ser den här bilden blir jag sugen på att färga håret mörkt igen och klippa lugg. men färga tänker jag inte göra.klippa lugg vet jag inte riktigt, men något måste jag göra, för nu räcker den ner till hakan..

snuva

jag är så sjukt täppt i näsan, skitjobbigt! =(

ska snart gå och göra mat iallafall, träning klockan sex =) sen blir det idol när jag kommer hem, sen sängen, helt klart! sovmorgon imorgon som kommer sjukt lägligt nu. var ju träning imorse också, skulle ha varit rigliga men vi var för några så det blev inget. mixade lag och lirade lite ändå. efter det hade vi matte c som inte alls är så svårt faktiskt, än iallafall haha! det kommer väl sen kanske =P

i helgen är det förövrigt sista seriematchen, vad ska man pyssla med sen på helgerna liksom? haha. blir alltid samma trista känsla när säsongen tar slut..

men nu mat,
XOXO♥

one tree hill säsong 7 är ute!

ååååååååååh vad lycklig jag är! har nyss kollat på första avsnittet av säsong sju, sjuukt bra, men också sådär jobbigt liksom, händer en massa saker som man bara inte vill ska hända, (även lite konstiga saker som jag inte förstod ett skit av) och man blir så arg! en vecka tills nästa kommer, shit asså.. sen är det en massa nya skådisar och gamla som inte är med längre, sånna förändringar gillar vi inte! haha, hur bra var OC när marissa hade dött liksom? =(

men det är seriöst den bästa serien! har gossip girl säsong 3 att se också, härlig kväll det här bliiiir! =D



så  här  ser  den  nya  skådisklanen  ut!  haha

djurgården

ja det var det här som jag och petra tjaffsade om. jag är djurgårdare, och som många vet vid det här laget så ligger inte DIF så himla bra till i allsvenskan just nu. dom ligger på nedflyttningsplats och allt tyder väl på att det blir superettan nästa säsong. men bara för att det går dåligt tänker inte jag sluta heja på dom. absolut inte, det är ju nu dom behöver sina supportrar som mest! haha ;) men jag tänker aldrig, ALDRIG, göra något sånt här!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/allsvenskan/dif/article5793015.ab

efter ca 3 minuter visas det som jag menar, det är inte okej av supportrar att göra så! visst var det lindrigt den här gången, men ändå :P vi tjaffsade alltså om att jag hejar på djurgården och deras supportrar hade gjort sådär, hahahah.

tisdag

(igen)! jag fattar inte att veckorna går så snabbt! är ju nästan läskigt när man tänker tillbaka, vad har jag gjort dom 5 senaste veckorna liksom? aaaaaaaaaaaah =S

idag har jag i alla fall gått i skolan, woho. tränat på morgonen och sen vanliga lektioner. jag har även köpt nya fotbollsskor och hunnit tjaffsa med petra över typ världens världsligaste sak! hahaha. som tur är så kan inte hon och jag vara seriösa länge nog för att tjaffsa på riktigt och bli ovänner ;)

ikväll är det idol från gävle, som bara måste ses! och sen är det CL-match, ännu ett måste! besiktas - man united. underbara kväll! träning imorgon bitti igen och sen en kort dag, mycket skönt. sen träning på kvällen igen. måste tillägga att min passion, alltså riktiga passion, när det bara kryper i kroppen av lycka när jag tänker på fotboll, har kommit tillbaka! finns inget bättre! =D 

XOXO♥

lady gaga



jag brukar inte precis lyssna på henne, men asså shit, det här är faktiskt coolt!

godnatt!

skola imorgon igen, jag börjar halv nio.

i helgen har jag bara tagit det lugnt, i fredags blev det ju idol och film. sen igår spelade jag match, sen åkte jag hem till anna och träffade henne och stina i annas nya hus som hon flyttat till =) suuuuperfint hus och verkligen hur härligt som helst att träffa dom igen, you rock! hahaha

idag ville jag sova ut, men då hade jag nog inte kommit upp före ett skulle jag gissa, så det var väl bra att mamma väckte mig ändå haha. min brorsa drog på match så jag och mami åkte till min morbror och hans familj, för hans fru (min moster om man kan säga det?) fyller år idag =) så vi grattade henne och sådär. sen har jag åkt tåg hela kvällen känns det som och nu sitter jag i min säng i sundsvall. har precis käkat upp det som var kvar i godispåsen sen i fredags och nu är det dags för mig att sussa.

så godnatt allihopa,
XOXO♥

hands up, baby hands up!

sådärja, ett till avsnitt avklarat! shit är ju så många bra med! =o men snart är ju det roliga över, fredagsfinalerna är som petra sa idag, så seriösa, haha!

nu kollar jag på kändisdjungeln, eller vad det nu heter. tycker att det mest verkar som ett desperat försök att komma på en tv-underhållning, åsså tog dom första bästa typ..

haha bytte kanal nu och upptäckte channel 5, där visar dom pirates of the carribean, eller hur det stavas. MYCKET BÄTTRE! så nu ska jag ägna mig åt det istället, ha det bra!

XOXO♥


sikken dag!

ja ojojoj, idag trodde jag att jag skulle dö av utmattning! eller inte.. vi var sex stycken på träningen imorse om jag inte redan berättat det, så det blev ju en lugn träning, sen hååååål till halv ett. då engelska. vid kvart i ett var vi ute ur klassrummet påväg ner till stan. jobbig skoldag...

här hemma tvättas det för fullt, jag och angelica har äntligen skaffat en egen tvättmaskin så nu är det bara att tvätta tvätta tvätta. (vi är inte lata, bara bekväma!) får se vad som händer ikväll, just nu väntar jag på att ett avsnitt från 90210 ska buffra klart så jag kan börja kolla på det, sjukt bra serie som jag nästan helt glömt bort!

får se om det blir ett besök i godispåsen också, hehe ;)
XOXO♥

äntligen helg!

åååh tusan vad skönt!

godmorgon förresten haha. är inte så mycket god morgon för mig, har varit vaken sen kvar i sex =P tränat och sen åkte jag hem, duschade och grejade ni vet, väntar nu på petra som ska anlända hit vilken minut som helst =)

en lektion idag, engelska. vi ska spela upp en teater, hamlet, men jag vet måååånga måååånga som kommer skita i den lektionen för att det är den enda vi har, så då kan vi inte spela upp någon teater och då kommer vi få sluta supertidigt! ganska gött.

ikväll blir det nog mys framför tv'n, idol och kanske någon film sen, vi får väl se. match imorgon i alla fall, och sen ska jag nog hem till anna! =D men nu måste jag gå och klä på mig tror jag, hehe.

XOXO♥

robin

åh jag är kär! 23e september släpps singeln! jag älskar hans röst, och självklart hans utseende också ;)

robin bengtsson♥


kanelbullar

hejsan!

sitter och kollar på idol och käkar kanelbullar, sjuuuukt jäkla gott haha! =D idag har jag i alla fall varit i skolan, började med styrka på gym, ser verkligen fram emot den kursen. sen blev det historia, jag och petra fick sitta i ett eget rum då vi redan samlat all fakta vi behöver och resten av klassen skulle göra just det i datasalen. när vi skulle gå därifrån för att svenskan började var vi inlåsta! =o det fanns ett övre lås, extra nyckelhål kan man säga, och där hade någon jäkel varit och låst, så vi kom inte ut! först var det bara jävligt roligt, skrattade så jag grät. men sen fick jag typ panik. men petra ringde till LT som skickade dit våran lärare för att låsa upp. så det löste sig tillslut =)

sen har jag tränat, vi var 9 stycken, inte skitkul.. och imorgon har jag rig, sen håltimme till kanske halv ett eller när vi nu börjar. har engelska då. stannar kvar i sundsvall tills på lördag, match här då =)

måste bara säga att det finns folk som verkligen drar musten ur mig. som får mig att hata att vara här! vad hände med lite positivt tänkande? är man negativ hela tiden och klagar och tjatar så drar man ju ner hela sällskapet och umgänget i en negativ anda liksom. hur orkar man? aja, shit happens i guess =P

nu är det slut på reklamen,
XOXO♥

jahaja

den landskampen var ju som den var, säger som petra: skämdes ett tag för att vara svensk, och skäms lite fortfarande men vi lämnade ju planen med halva hedern i behåll..

nu är det ju i alla fall idol som man kan njuta av! sen blir det sängen, sovmorgon imorgon och styrka på gym första lektionen, we will be biffs in the end of the year ;)

XOXO♥


fotboll

nu ska jag springa över till sandra, HEJA SVERIGE!

det finns en sång som säger allt..

helo!

idag har jag blivit fotograferad. får tyvärr inte berätta för vem och vad än, men så fort jag får lov att göra det ska jag såklart göra det! =) HAHAHA skojade bara lite sådär, skolfoto var det ju ;) vill bara att den där jävla skolkatalogen ska komma ut nu nu nu så man ser hur man ser ut och sen kan man bara glömma hela skiten haha. men nej då, vi får vänta till höstlovet ungefär.. varför måste just min skola vara först med att bli fotograferad, då får ju vi vänta längst.

stekigt väder idag också hörrni, i september! mycket bra! förresten så hade vi rigligan imorse, (alla årskullar på rig blandar lag och spelar en turnering bla bla bla) för andra gången, förra gången gick det piss för mitt lag, (real madriiiiid) vi förlorade alla tre matcherna och hade en målskillnad på -16.. men var inte så bra stämning i laget då. men idag! då gick det kanon! en oavgjord och två vinster! =D vann sista matchen med 13-2! hahaha asbra!

ikväll blir det nog landskamps-kik hos sandra =)
XOXO♥

tisdag 8e september

vet ni alla vad det betyder?? idol börjar ikväll! =D förra året åkte jag hem till stina flera gånger när fredagsfinalerna drog igång, vi satt och tokröstade på robin bengtsson och blev kära hahaha! måste göras i år också. STINA JAG SAKNAR DIG, OCH OSS!



vad har hänt idag då? jag vaknade hos ellen, en småsjuk ellen =( åkte till skolan, hade engelska. där började det spåra. förrut skrev jag att vi gått till rektorn och klagat på en lärare. denna läraren kom i alla fall och hämtade EN tjej ur klassen idag. vi var FYRA som gick till rektorn och vi representerade alla tjejer i klassen. aa i alla fall så skällde denne lärare ut den ensamma tjejen i kanske 20 minuter. för att vi klagat på honom. vi såg 12 filmer förra året, på en kurs, inte okej tycker vi. men han sa till den här tjejen att han inte förstod hur hon hade mage att klaga på honom, hon hade ingen erfarenhet av att vara lärare, han hade räddat flera i klassen genom att kolla på film. hennes enda avsikt med att gå till rektorn var att hon ville sänka vissa personers betyg i klassen. ja sånt fick hon höra. helt sjukt, man kan ju undra ibland vem som är vuxen på våran skolan.


i alla fall så gick då denna tjej till våran mentor och berättade. så när vi sen hade samhällskunskap så kom rektorn och pratade med läraren vi hade då, han är samordare för programmet jag går. sen gick dom ut med tjejen och en från programforum och pratade, och sen skulle dom vidare på möte om det här, och ja, det är kaos. helt sick...


efter detta slutade vi. jag väntade på ellen på stan, åkte hem till henne och hämtade grejer och nu är jag hemma. ska käka mat nu :P


XOXO♥


5e december!!

då smäller det! winnerbäck i läkerol arena! kommer bli så kung! kan inte riktigt fatta att jag ska se honom igen (kenza-style hahaha) men det kommer bli magiskt, precis som förra gången. förhoppningsvis är det mer folk nu, arenan tar lite över 8 tusen, plus ståplatserna =D fatta ett fullt läkerol, åsså lasse =D åååååååååh, vad underbart!


♥♥

jag saknar..


klädsel



chinos och tischa från gina
skor från skopunkten
och jacka från hm =)

sunday evening

god kväll mis amigos!

det är nu söndag och jag har inte bloggat på läääänge. men så blir det på helgerna liksom. i alla fall så mötte mamma och pappa upp mig vid tåget i fredags, vi käkade på taco bar innan vi åkte vidare för att kolla på min brorsas match =)

i lördags hade jag match, tyvärr förlust. igen. på kvällen kollade jag självklart på landskampen. och VILKEN RYSARE! zlatan är min gud! =D

idag har jag varit barnvakt åt wakil, världens gulligaste kille =) nu sitter jag i lägenheten med ellen och lyssnar på james morrisin - if you don't wanna love me. värd att lyssna på, promise!

XOXO♥


håååååååååååååkan

vet ni?!?!

imorgon spelar håkan, håkan som i håkan hellström, håkan håkan håkan hååååkan, på gröna lund! jag vill dit! jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill!!! ååååååååååååååååååh han är ju gryyyym!



måste säga att jag lyssnar på i stort sett all musik. mycket på kent, lars winnerbäck och håkan. men också mycket på rock, såsom creed, bullet fot my vallentine, alter bridge, the all-american rejects. men ibland finns det inget bättre än hip hop och r 'n b heller. man kan säga att jag är en allätare =)

outfit



tröjan är från monki
skorna från eurosko
och jackan är från jofama by kenza

nu kan ni kalla mig för sundancekid

godkväll kära vänner!

hur har er dag varit? hahaha. själv trodde jag att jag inte skulle få uppleva denna dag. var helt säker på att jag skulle dö imorse. meen, ni kan vara lugna, har ännu inte hört talas om någon som dött av trötthet och jag blev inte den första heller... hihi.

så vad har jag gjort idag? jag har gått i skolan. jobbat arseeeelet av mig med petra på historian, jobbat arseeeelet av mig med petra på geografin. skrattat arseeeelet av mig med petra när dom stackars ettorna blev nollade. hahaha asså seriöst, jag skulle aldrig gå med på vissa saker dom gjorde idag. är det värt det liksom??

efter skolan träffade jag ellen! spenderade allt för lång tid inne på gina, men gick tomhänta därifrån.. och nej, jag har inte tränat idag. har fett ont i ett lår om jag ska uttrycka mig ungdomligt. eller okej, inte fett ont. men har haft känningar i det sen i tisdags på rig och tycker att det är grymt ovärt att dra på sig en långvarig skada som muskelbristning eller liknande om det kan bli bra för att man låter det vila lite extra liksom. har ju haft nånting varje dag nu så en vila satt bra. match på lördag och då måste jag vara fräääsh.

och imorgon är det fredag ja. moi ska åka hem. "hem"? ja, hemma kommer alltid vara hemma, that's it! =D
X0X0♥


hurricane

hallooo..

nyss hemkommen från träning, väntar nu på att mami ska ringa. seeeeeeg i benen var jag idag. har inte vant mig vid alla träningar än tror jag.. imorgon har vi som jag sa lite tidigare sovmorgon! det ska bli superskönt. därför måste jag hoppa in i dushen nu och lägga mig i tid, har varit uppe på tok för länge dom två tidigare nätterna. och haft rig klockan 8 morgonen efter..

men nu ska jag soooova gott inatt! =D
godnatt

XOXO♥


(bajs)onsdag

har verkligen inte varit min dag idag.. men då kan det ju bara bli bättre framåt kvällen! haha. träning som vanligt, och äntligen lite sovmorgon imorgon! inte superlänge men på fredag blir det enda till halv elva! wonderful!

men nu ska jag käka lite mat hörrni,
XOXO♥

förlåååååååååt!

har inte uppdaterat på ett tag nu, och oftast finns det en bra anledning till det också, men inte den här gången, haha! har helt enkelt inte haft någon lust, och har inte funnits så mycket att berätta heller =P mer än en väldigt spännande sak som jag inte riktigt vill berätta här än, men det kommer nog =)

idag har det varit en seg dag i skolan. har inte hänt så mycket mer än att vi diskuterat en lärare med rektorn och insett att våran vikarie på matte c är extremt dålig på matte, haha! efter skolan träffade jag ellen på stan, vi fikade och pratade, myyyyys! =D

vad hände i helgen då? inte så mycket, match i lördags ju, och efter det spenderade jag massa tid med världens bästa brorsa, MIN brorsa =D ♥ sen i söndags var jag till farmor och farfar, sen åkte jag hem till mamma och pappa, som varit borta över helgen. sen åkte jag ju tillbaka hit som vanligt.

imorgon har vi RIG-ligan, ska bli askul! sen matte c igen.. men efter det har vi bara en lektion till, om jag inte minns fel =P skönt med kort dag.

XOXO♥


RSS 2.0