120627


om 2 veckor är jag hos mitt hjärta i göteborg. om två veckor behöver jag inte längta längre.

14 jävla dagar, gå fort nu!!

120625

 
åsså var det dags för fotbollsskolan igen! och vad ska man säga? det regnar och är kallt. snacka om skillnad motför förra året då det var gassande sol och jag brände sönder mig.. men jaja, det blir kanske bättre längre fram!
 
idag har jag annars påbörjat målningen av mitt och crilles blivande köksbord. det blir svart. älskar det. hihihihi.
 
puss!

120620


ååååååh vilken grym dag!

har legat ute och njutit i solen flera timmar, och nu sitter jag och smuttar på ett glas rosé i min älskade sovtröja. hahhaha ja jag är seriös! det saknas bara en crillson och en bästis så hade dagen varit perfekt.

jobb imorgon, 9.30-18. mördarpass kommer det nog bli, alla midsommargäster är väl ute och åker imorgon.... men jaja, jag överlever nog!

puss! ♥


120619


åh ledig. vilken lycka. så sjuuukt skönt. ledig imorgon med. sen jobb torsdag. sen ledig fredag och lördag för att kunna vila upp mig ordentligt inför helvetesdagen. söndag vid midsommar. h j ä l p !

men det går nog bra. hoppas jag. nu hoppas jag bara att molnen ska försvinna hehehe.


120616


igår var en hemsk och underbar dag på samma gång.

först var det student för min älskade bästavän och stina. plus några till såklart. direkt från utspringet åkte jag på begravning. vill aldrig mer i hela mitt liv gå på begravning! seb efter fikat där åkte jag till ellens mottagning. sen hem för att se på fotboll och till råga på allt förlorade ju sverige. underbart.

idag har jag spelat lite fotboll och ska snart åka och jobba. eller snart och snart. vid ett typ.

25 dagar kvar tills jag får träffa crillson också. dör.......

120613

och än engång sitter vi här. hela familjen. vid 18 börjas det, slutar vid 23. samma visa varje kväll.

det kallas fotbolls EM. klagar såklart inte!

har förövrigt levt upp till mina ord idag, jag stekte. och jag njöt. underbart! hoppas på bra väder imorgon också, även fast det inte står så.....

nu ska jag återgå till danmark-portugal och sen invänta holland-tyskland!

puss ♥


120612


gjorde första arbetspasset för denna sommar igår. nu ledig till lördag. skööönt.

har idag skaffat grejer inför ellen och stinas student på fredag. fredag kommer bli en mycket konstig dag. men det blir nog bra!

imorgon ska jag steka. sist jag skulle det kom det en massa massa moln. men imorgon ska jag få färg!!

120610



åh lycklig tjej!

ser ljuset i tunneln, bokat tåg ner till göteborg nu. imorgon är det exakt en månad kvar. helt sjukt vad jag längtar ♥


120607


SOMMARLOV!!!!!!

idag roadtripade jag och jämpa hem till käraste stråtjära. mysigt, trevligt, en stund att prata av sig, underbart. och nu är det fucking sommarlov.

vad har jag hunnit med sen jag kom hem då? pratat av mig med mami och papi, jämfört kopp-ärr med pappsen, tränat fotboll(!!!!), och myst vid tvn. vill ni veta en kul sak då? på lördag ska jag spela match. hahahhahaa. dör lite. men det går väl som det går.

imorgon ska jag träffa ellen. ellenpropellen. världens bästa människa. helt sjukt vad jag saknat henne. utöver det ska jag steka för det ska bli stekigt väder. älskar sommar i stråtjära.

mer då? crille drog från umeå igårkväll. 34 dagar kvar tills vi ses. 34??!?!?!?!?!?!?!? döda mig eller låt det gå jävligt fort asså. varit utan honom i ett dygn typ och saknar sönder honom. bra där......

aja, studentbal på lördag med, längtar efter att få se alla mina fina prinsessor! hihihihihi

puss ♥


120604


hahahahaha, hade jag roligt i lördags eller? JAAAA det hade jag! helt sjukt faktiskt. en ruggigt bra sista helg i umeå!

idag har jag lämnat in sista uppgiften för denhär terminen, det om något är galet skönt! en liten redovisning imorgon bara, sen har jag sommarlov! så alltså,

IMORGON FÅR JAG SOMMARLOV!!!!

på torsdag ser jag stråtjära igen. i mer än 2 månader. känns typ overkligt efter att bara ha varit hem tre gånger sen i september. men det ska bli så sköööönt att få ligga på alltanen och sola hela dagarna och äta frukost i solen och äta grillat med mamma och pappa. och mellan allt sånt jobba. (förhoppningsvis bara när det regnar hehehehhe)

måste börja packa typ nu, det är mycket som ska hem. nästan för mycket. förhoppningsvis blir det roadtrip hem med bästa jämpa så vi får ta igen förlorad tid!

pussssss ♥

120602

Ikväll tänker jag ignorera mina sönderkliade ögon och bli full för kärlekens skull.

Kärleken till Crille som stått ut med mig i mer än 7 månader nu, kärleken till mina fina vänner varav 2 ska firas ikväll, kärleken till min bästa bff och kärleken till min familj. Snart är det SOMMARLOV!!!!! ♥

RSS 2.0