orkar inte...

jag är arg. inte på sura tanter den här gången. utan på något helt annat.

jag ska göra något nu som jag aldrig förut gjort i den här bloggen. på över två år har jag inte skrivit något personligt mer än om betyg och fotboll. men inget mer. jag hatar när man skriver personligt på sina bloggar, alltså när man tar saker via sin blogg istället för att göra det i verkliga livet. typ som man gjorde när man satt på bilddagboken och skrev att man var så sjukt besviken på någon istället för att säga det direkt till den personen man menade.

jag struntar i om personen jag menar läser det här. för jag har faktiskt tagit upp det i verkligheten också, utan resultat.

jag tror att jag borde ha gett upp för länge sen. men jag är inte en sån person. jag ger folk på tok för många chanser, ser det goda hela tiden, och jag är grymt envis. vill aldrig ge upp. aldrig släppa taget. lite naivt kanske.. men nu har jag insett att jag inte kan göra något mer. det är som det är nu och jag har försökt. tillräckligt många gånger.

i lördags ramlade jag in på minnesbloggen till therese johansson rojo, om ni minns hon som blev mördad av en jämnårig kille som tillsammans med sin tjej planerat mordet. hon blev mördad alldeles innan hon skulle sluta nian och fylla sexton. när jag såg vad hennes vänner skrivit, och att hennes ena vän tatuerat in therese's motto på armen "lev livet fullt ut", så insåg jag att jag var tvungen att ta tag i det, en sista gång. för jag har gått och funderat i ett halvår. man kan inte göra det. och jag kan lova er, jag har aldrig gråtit så mycket som när jag läste den bloggen. den slår my sisters keeper, p.s. i love you och the last song med hästlängder, just för att det är så verkligt. en liten parentes sådär.

vilket fall som helst så ger jag upp nu. jag hatar att göra det, efter allt vi gått igenom tillsammans. men jag tänker göra som blondinbella sa, göra slut med dom som tar energi från mig. om du läser det här, för jag vet att du vet att det är dig jag menar, så ska du veta att jag gråter nu. jag hatar att det har blivit såhär. men eftersom jag inte har gjort något fel så kan jag inte heller förändra något. bollen ligger hos dig nu, och du vet om det. jag tänker inte ta mer skit, och särskilt inte för det här. kalla mig töntig eller vadfan ni vill, jag är bara så sjukt less nu.

du får göra exakt som du vill. jag har försökt prata med dig, men det går inte att få kontakt med dig längre. det går inte att få ett svar. en sanning. en anledning. det har varit såhär en gång tidigare. då löste det sig. nu vet jag inte om det går. det kanske skulle ha varit nog i somras. men som jag sa, jag vill inte släppa taget. särskilt inte när man känt varandra så länge, stått varandra så nära, och upplevt så mycket tillsammans. gått igenom så mycket tillsammans. men nu släpper jag.

jag tänker inte ignorera dig framöver och låtsas som att du inte finns, för du kommer alltid att finnas för mig. jag gissar på att du kommer vara en person jag berättar om för mina barn i framtiden. men just nu orkar jag inte mer. förlåt tänkte jag skriva, men vad har jag att be om förlåtelse för? att jag ger upp? det är kanske på tiden. ha ett bra liv tänker jag inte heller skriva. kanske hittar vi tillbaka till varandra, kanske inte. kanske tar jag bort det här inlägget snart, kanske får det stå kvar.

men nu har jag fått nog..


bleh

vill ni veta en sak som jag blir sjuuuukt irriterad på?

damdadam....

tanter (eller oldies i allmänhet, men det är oftast tanter) som vägrar sitta bredvid någon på bussen! i lördags när jag skulle på träning så började bussen bli full. framför mig sitter en tant. ensam på två säten. men hon sitter innerst. där man liksom sätter sig för att fler ska kunna sitta. sen rullar vi fram mot en hållplats där det kanske står 10 pers. 9 av dessa är "invandrare". om det spelar någon roll eller inte vet jag inte, är fan bara ännu värre då. men iallafall, när tanten framför mig ser att det står många och väntar på bussen, vad tror ni hon gör då?

JO, hon flyttar ut sig till det yttre sätet så att ingen ska kunna sätta sig bredvid henne! vadfan liksom!!! jag looooovar er att samma tant hade gnällt sönder om någon "ungdom" hade satt sig ytters så att inte hon fick sitta. så är det alltid. vi yngre ska helst resa oss upp för att tanterna ska kunna sitta. visst, det gör man ju självklart om en gammal tant måste stå, så är man ju uppfostrad. men denna tant VÄGRAR sitta brediv någon annan. vad kan hända om någon sätter sig bredvid dig tant lilla? om jag suttit innerst och det enbart fanns en plats bredvid mig så hade ju tanten satt sig där. men tvärs om? kommer inte på fråga! då flyttar lill-tanten sig så att jag måste stå. händer flera gånger.

tror ni tanter helt ärligt att ni ska vara själva på bussen eller??

(mormor, jag vet att du brukar åka buss till jobbet. jag hoppas verkligen att man inte gör såhär i gästrikland, utan att det bara är i sundsvall man är såhär surig. i sånna fall ska jag börja kalla det sundsvallssyndromet.)

puss.


110131

hemskt mycket hej på er!

asså, jag har gått och varit hungrig typ hela dagen idag. svinäcklig lunch (sorrie men det går inte att äta potatisbullar!!) och att det inte fanns ett andra alternativ är ju bara under all kritik! och jag var liksom hungrig redan innan lunchen. sen hade vi idrott och en estet-lektion på 2½ timme... men nu har jag ätit. men jag är inte mätt än...

ikväll har jag iallafall träning. och imorgon ska vi träna ute. galet. men jag tror f a k t i s k t att det skulle bli plusgrader. tummen upp för det.

och sen är jag tydligen tråkig för att jag inte hänger med klassen ut på onsdag. så inte vet jag eller, men man kanske skulle ge med sig och följa med den här gången. vi börjar ju faktiskt tio över ett på torsdag. men aaaah, jag vet inte. vi får se. nå jävulskt med tjat är det iallafall!

XOXO♥


stina habibi, i miss u!♥

110130



HELVETE OCKSÅ.....

110128

jaha, då har man varit 18 i en månad då, höhö.
och petra har varit 19 i 8 dagar, höhö.

SJUKT.

för lite goda nyheter så har jag inte lika ont i min tå längre. det är väldigt braa! just nu ligger jag bara och väntar på handbollen och käkar godis. har inte ätit godis på svinlänge liksom. det är ju 150-dagarsfest idag, alltså är det 150 dagar kvar till studenten. läääskigt. men iallafall, jag ska inte på 150-dagars. vet inte om det är någon alls i min klass som ska dit faktiskt. jag har träning kvart över elva imorgon så jag kände mig inte alls taggad. f a k t i s k t.

XOXO♥

110126

GRATTIS SOM FÄÄÄÄN TILL MIN ÄLSKADE BROOOR SOM BLIR 20 BAST IDAG!!♥



nu har jag nyss käkat och ska snart dra till skönsmon på fysträning. men jag har såååå ont i en tå att jag inte vet vart jag ska ta vägen. får nog inte på mig inomhusskorna, så jag får väl göra det jag kan utan skor. kult. hihi. sen har jag sovmorgon imorgon igen. ääälskart.

en liten rolig sak som jag och ellen upptäckte igår är att jag och min vän jennie kanske kommer bära samma klänning på studentbalen. fast dock inte på samma bal. men kul ändå haha! fast jag har inte bestämt mig än, men jennie kommer bära klänningen jag kollat in, utan att vi pratat om balen och klänningar överhuvudtaget. creapy, för hur många klänningar finns det inte? och vi faller för samma!

nu: ombyte!
XOXO♥

110125

GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE FARMOR SOM FYLLER 65 IDAG!♥



annars har jag idag bara gått en vanlig dag i skolan, förutom att jag kollade på vårshowen efter lunch. lite besviken måste jag erkänna att jag är haha.

snart kommer ellen hit, sen efter det petra. myyyyyys.

XOXO♥

110124

en månad sen det var julafton 2010. det går så ruggigt fort nu...

idag fyller iallafall min söta söta kusin gustav 6 år! så ett enormt stort grattis till honom! känns som att det är väldigt rättvist att han nästan alltid kommer när jag fyller år, men jag vet inte om jag ens var på hans "kalas" förra året? känns inte bra, nej.

iallafall så har jag i mitt stilla sinne insett att jag kanske inte kommer åka till stråtjära förrän vecka 10, när vi återkommer till sverige från barcelona. hur sjukt är inte det??

jaja, ikväll har jag iallafall tränat. och äntligen körde vi lite 70/20! kalla mig dum men jag har längtat efter fyspassen!

nu ska jag väl försöka sova snart. imorgon ska jag träffa ellen. och boka tvätt-tid. för första gången. hjälp.

XOXO♥

he he he

vad är bättre när man är halvdöd än att klicka hem lite kläder från h&m? inte mycket som klår det alltså. 8 små saker bliddere tillslut.

bara att hoppas att jag inte har helt fel kroppsuppfattning så att inget passar haha.
kul där malin.
alla skrattar.

men som sagt, hoppas att det passar!

110123

asså jag är döööööööd.

inte många timmars sömn i natt måste jag erkänna. somnade några timmar på soffan nu på eftermiddagen men nu måste jag ju hålla mig vaken i någon timme till innan jag kan gå och lägga mig..

det var iallafall ruggigt roligt igår och jag vill inte ens tänka på att jag måste lämna alla dom här underbara människorna om några månader. fyfaaaan asså. men vi var iallafall hos nicke innan, och sen blev det stadskön, svenssons i två minuter innan det blev stadskön igen och tillslut stads. helt ok liksom! idag vaknade jag och petra efter på tok för några timmars sömn, och sen har jag bara legat i soffan och käkat ostkrokar. och sovit då såklart. borde ju duscha. men näääää, orkar inte resa mig upp. men jag är fett törstig så jag måste ändå gå och hämta lite saft. hihi.

XOXO♥


110122

hej alla glada!

hahahaha påminner den frasen mig lite om högstadiet eller? JAAAAA! martin gick alltid runt och sa så. nostalgiiiii.

men iallafall. idag har jag tränat. lite fotbollsworkout blev det, och vanlig fotbollsträning. f1 kewl. för er som vill se hur fotbollsworkout går till, kika här!

nu däremot, vankas det klassfest och utgång! inte dåligt alls! men ja, självklart ska jag ta det lugnt. vad tror ni om mig egentligen??

puss,
XOXO♥

friday night

inser nu när jag ska börja skriva att jag är ruggigt törstig. sådär törstig så att man tror att man ska torka ut helt och hållet.

måste.
ha.
vatten.

annars så sitter jag och funderar på varför jag ser på simpsons när jag inte inser det roliga i det alls. en gul familj, som har en pappa som alltid gör bort sig och en megaläskig clown och en massa andra konstiga saker..

i övrigt så måste jag hitta en helg då jag kan åka hem också. barcelonaresan närmar sig och jag måste hämta resväskan.. sen måste jag hitta en helg då jag kan åka till umeå och hälsa på niklas och leverera den kungligt braiga födelsedagspresenten. mycket viktigt. får se när jag kan få in allt det i mitt redan fullbokade schema.

och slutligen vill jag ge dagens ros till niklas grymma kompis som ger min inside information från universitetet! sånt är ju liksom bara guld värt!

XOXO♥


gluggen

mitt nya namn är härmed gluggen! jag fattar helt ärligt inte.

när jag var till tandregleringen på jullovet så fick jag nya hårdare gummisnoddar som ska dra tänderna i min överkäke bakåt. sådär över jul och nyår så hade jag ju fuskat lite med att ha dom där i 24 timmar om dygnet. därför fick jag hårdare den gången. jag har en glugg på min vänstra sida i överkäken, som tittade fram förut när jag drog dom bakre tänderna bakåt först. nu ska jag alltså dra ändå framifrån. men iallafall. den här jävla gluggen som skulle förminskas först när jag började dra enda från framtänderna, och speciellt nu när jag fått hårdare gummisnoddar också.

men inte fan har den blivit mindre. snarare större! jag får lätt dit en tia på höjden. härmed får jag antingen stå ut med nickname'et gluggen eller se till att jag alltid visar min högra sida när jag ler....

110121

grattis petra! 19 jävla år!



asså shiiiiit, jag har kommit på hur min andra tatuering ska se ut! jag är så sjukt taggad och det kommer bli så braaaa!

men lugn mormor, jag kommer inte göra den än på ett tag. jag vill, men jag ska inte.

nu borde jag skriva en essä. kul.

XOXO♥

kulT

11 saker du inte visste om mig!

1. jag är så sjuuuuukt blyg ibland.
2. jag är så sjuuuuukt bitchig ibland.
3. jag har en bitch-blick (tydligen) som jag gör helt omedvetet. detta kan verkligen misstolkas av folk.
4. jag ÄLSKAR fysträning! jag kan sitta och kolla på sporten och se ett reportage från ett lag eller en idrottare som fystränar och tänka: ååååh, det där vill jag också göra....
5. jag är väldigt lill-gammal i vissa lägen.
6. jag är snål som fan.
7. jag har inte haft vattkoppor.
8. jag är väldigt konflikträdd i vissa lägen medan jag i andra enbart är ute efter bråk. höhö.
9. jag är galen i att färga håret. till våren vill jag alltid bli blond. till hösten vill jag alltid bli brunett. men när jag varit brunett eller blond i några veckor vill jag göra någon förändring. någon liten ljusare eller mörkare slinga här och där. eller vad som helst egentligen.
10. jag har en grym fobi för spindlar. idag när jag och ellen var på birran och på ur&penn så fanns det ett halsband där med en spindel på. jag var tvungen att hålla för det. kunde inte kolla på det. hatar spindlarna i hp och sagan om konungens återkomst. hatar spindeln i vinjetten till fångarna på fortet. hatar alla spindlar. jag skulle dö om en spindel skulle krypa på min kropp. dör nästan halvt bara jag ser en levande spindel i verkliga livet. spelar ingen roll på vilket avstånd.
11. jag hatar broar. fullständigt hatar. klarar inte av dom.


birran

efter mycket klagomål om jobbiga dagar så kan jag nu meddela att torsdagar är min favoritdag! fetaste sovmorgonen och träningsledig. snacka om vila-upp-sig-dag!

tråkigt nog så har jag den tråkigaste kursen på torsdagar. filosofi. blää. men sen gick jag och invigde mitt ica-kort innan jag och ellen drog till birran. där införskaffade jag en birthdaypresent till min broder, ett linne, en klocka till mig själv (eftersom min orangea gick sönder förut) och tre par trosor. någon på posten snodde några trosor som mamma skickade med posten innan jul när jag hade tros-kris här i sundsvall. så där försvann 6 par, så jag ligger allstå sex par back. eller nu tre par. och ja, fräsh person på posten som tog 6 par trosor, i know.

men nu kollar jag på handboll. såklart. och imorgon har jag träning på morgonen, två lektioner i skolan och sen ska jag baaaara chilla. petra fyller nitton också. gamling. haha. nejdå. punkt.

på lördag däremot har jag träning igen, sen vankas det klassferre och utgång på kvällen. i like it!

XOXO♥


110120

godmörgon!

åååååh vad skönt det var att sova inatt. jag skojar inte. ni förstår inte. jag älskar att sova. jag älskar min säng

nu ska jag snart dra mig mot skolan för att luncha med sändy och sen ha filosofi. sen tänkte jag åka hem och fixa med mitt ica-kort. spännande. sen återvänder jag mot la stada för att möta upp ellen och dra till birran. känns som en sjukt bra dag!

igår smed (smidde???) jag lite sommarplaner för mig och några till. rättare sagt tre till. men dessa tre är inte informerade ännu. väntar på rätt läge liksom. viktigt med sånt.

annars så sitter jag i min kökssoffa och skådar det vackra vädret utomhus. men det är fasiken inte lika vackert som i hurghada. jag.vill.tillbakaaaaa.

XOXO♥


stoooor

eftersom jag är 18 år fyllda och måste uppträda så vuxet jag kan, så sitter jag nu och gör något oerhört vuxet! jag fyller i en ansökan om ica-kort!!

fett coolt.
fett vuxet.

fast jag vet att jag borde ha gjort det för 2½ år sen, och att vissa i min ålder haft ica-kort i flera år nu. men skitsamma. det är vuxet. samtidigt som jag gör det, sitter jag och äter massa fika. hela frysen är full. älskarT. kom hem från träning för nästan en halvtimme sen, och dum som jag är hade jag inte med något återhämtningsmål till träningen. vem var skakis och tog sig knappt upp för alla trappor från bussen? moi! så nu sitter jag med flottiga fingrar och äter kanelbullar, kubb och såndär sockerkaka-med-glasyr-och-strössel-på. hemmabakat alltihop, men det är inte jag som har bakat. sånt finns det bättre folk till. för av någon konstig anledning blir det alltid något fel när jag bakar.....

sen kom jag att tänka på en sak! jag kunde inte sova natten som var ju. men det var inte för att sverige förlorade igår. DET VAR JU FÖR FULLMÅNEN! det finns alltid en logisk förklaring till allt. nu ska jag fortsätta vänta på att mamma ska ringa upp (har några frågor om ica-kortet bla. kanske inte är så vuxen..) och fortsätta fika och sen sova. läääänge.

puss.
XOXO♥


hurghada 2lax10


110119

skämmes tamefan. jag somnade på den mentala träningen imorse IGEN. vafaaaan liksom.

orkar inte.

nu är det inte riktigt så illa som det låter. det var inte så att jag somnade mitt under lektionen, utan under avslappningsövningen. orutinerad som jag är så ville jag ju hålla mig vaken och se på handbollsmatchen igår. efter den var jag ju upprörd och arg pga förlusten, så inte kunde jag somna eller! så jäkla klantigt. men nu har jag lärt mig, är jag trött så går jag och lägger mig.

men nu ska jag snart åka på träning, och sen soooooova. imorgon börjar jag ju faktiskt inte förrän vid ett. fast jag ska ner på skolan lite tidigare och käka lunch. gäller att vara ekonomisk.

XOXO♥

110118

jag ljög lite för er igår. eller talade inte om hela sanningen. jag skrev att måndagar är fruktansvärda. tisdagar är fan värre... jag börjar åtta med träning efter att ha haft sen träning kvällen innan, gärna lite fysträning också. ingen bra kombo. men sen har jag en mördar-dag. slutar halv fyra. jag är halvdöd just nu. dricker apelsinjuice och försöker hålla mig vaken för att kolla på handbollen lite senare.

imorgon börjar jag halv nio, med mental träning. jag kommer somna då. det gjorde jag förra veckan. känns ju sådär. men på torsdag, då har jag en låååååång sovmorgon! börjar tio över ett om jag inte minns fel. och så att ni vet, när jag blir trött så blir jag less. ibland blir man ju liksom flummig och flamsig när man är trött. men det är bara när man är trött i huvudet. hela jag har varit trött idag. varenda millimeter av mig. livet har känts sådär allmänt onödigt och tråkigt och jag har inte sett någon mening med nånting. gå i skolan? varför? träna? varför? leva? varför? därför tänker jag sova tidigt ikväll (efter handbollen) och vakna pigg imorgon. sounds pretty good!

XOXO♥

110117

måndag.... denna fruktade fruktansvärda måndag. måndagar är inte okej. särskilt inte måndagarna resten av min gymnasietid. börjar kvart i nio, slutar kvart över fyra. träning nio till tio. mömsigt.

men för att prata om lite roligare saker tänkte jag snacka om min helg. jag var typ ledig i fredags, hade bara träning på morgonen. på dirren efter den kom mami och papi och pockade upp mig in ma' hood för att åka en låååång jobbig resa till ume. niklas och hans kompis freppa skulle flytta ihop. hihi sött. och jag är jätteavundsjuk. avundsjuk på att dom kommer ha så jäkla kul ihop, avundsjuk på att dom pluggar på universitet. avundsjuk på allt som har med lägenheter och roomies att göra. jag önskar att jag kunde fly någon gång ibland. men det funkar inte riktigt så just nu. sen blir jag lite deppig när jag tänker på att jag saknar niklas så fruktansvärt mycket och att det aldrig kommer förändras och att vi aldrig kommer bo under samma tak igen (permanent). vi kanske dock hamnar i samma stad till hösten, för första gången på 4 år. i'm narrowing my chioses down to two now. så att ni vet.

efter att jag kom hem från umeå i lördags så var det planerat att klassen skulle samlas en mi casa och sen skulle vi dra ut. blev inte riktigt så. så instead of that drog jag hem till petra och stannade där tills idag. riktigt skönt att bara få vara, snacka, skratta och chilla. vad lite sällskap kan göra skillnad alltså. tack för att du är min vän petra. i know it sounds cheesy men seriöst, vad vore jag utan dig?♥

nu ska jag käka nåt gott innan jag ska träna.
XOXO♥


110111

jaha, hejdär folket. vad finns det att säga om dagen som snart är över då?

joo, jag hade träning imorse, helt ok träning. är dock sjukt seg i benen efter alla knäkontroll-träning som vi kör med sdff. så att ni alla kan skriva upp det. och lite sådär ovan med gräs och riktiga fotbollsskor osv. men det kommer! sen anlände jag till skolan som S T A N K ! det var nästan i nivå med när jag gick på högstadiet och några oerhört coola och mogna killar hällde ut surströmmingsspad i någon sopkorg och vid ett skåp så att det stänk rööööta resten av dagen. i min enhet. dom måste ha älskat mig.

men vi stod ut och hade lektion iallafall. sen har jag haft några lektioner till. skooooola..........♥

.............

.................

sen så har jag käkat fett med fet mat (makaroner bacon och stekt ägg) och ska straxt hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. sen kan jag tillägga för er alla som varit orolig för att jag ska frysa bort i min kalla lägenhet med tanke på vad termometern visade förra året, att den nu exakt i denna stund visar 21.4 grader celcius. HALLELUJAH!!

hejdå
XOXO♥


blooooooond....


sleepish

okej okej okej! jag SKA sova!

men jag är inte trött än. det är det som är det dåliga med måndagsträningarna. träning till tio. hemma halv elva. dusch, mat, sova. men man är inte trött före tolv. aldrig. och träning klockan 8 på tisdag morgon. uppstigning halv sju typ. uuuuh. inte kul. men så är det hörrni!

jag har funderat en del på kvällskvisten. på universitet bland annat. lutar åt götet eller ume nu. stockholm låter lite skumt med en intagningspoäng på strax över 11? hmmmm. jag har även funderat på navelpiercing. vill ha men det känns också lite fjortis och som onödiga pengar typ. och sen har jag funderat på helgen. jag tror att jag åker till umeå. om min mamma och pappa låter mig följa med såklart!

pussgodnatt på er allihopa!
XOXO♥


wedding

lätt att jag ska ha såhär på mitt bröllop! bara så att ni vet vad ni kan förvänta er haha!






110110

happ, då har skolan bärjat igen. ALLA lärare sa: välkomna tillbaka! nu är det bara slutspurten kvar!

AAAAAAAAAAAAAAAAH va tysta.
vill.
inte.
höra.

även fast jag längtar grymt mycket till att få plugga på universitet och allt vad det innebär, så vill jag ändå inte lämna alla kompisar och sundsvall. eller okej, just nu kan jag tänka mig att lämna svallet. saker bara försvinner? det säger inte bara poff, någon eller något ligger ju liksom bakom..........

men ikväll är det träning iallafall. imorgon bitti också. och på onsdag kväll också. i like it! det är såhär det ska vara! som jag längtat i ett år nu typ!

XOXO♥

workissssh

tänker vara ute i god tid iår eftersom jag är sceruuuuuwed annars...

SÅ!

vart kan man sommarjobba? hit me with tips please!

110109

häj häj hämskt möcke häj!

jag har skådat en match i km iallafall! via live TV. åzum om du frågar mig! och matchen jag såg var självklart finalen mellan mohed och wallvik. vilken klassiker. och självklart vann mohed med två noll. jag känner glädjen inom mig precis som när jag själv var med och vann. det ligger så mycket prestige bakom att vinna km. ni fattar inte. då är man ju liksom bäst i stan.

idag har jag inte gjort ett piss. eller jo, jag har tagit bort julen ur lägenheten. men inte gardinerna. får bli en annan dag. nu ska jag kolla på ONE TREE HILL!

XOXO♥


min första km-vinst!

nuts

mami och papi. jag har en fråga till er!

vad gick fel när jag tillverkades? varför fick jag allt? (höhöhö nu låter det som att jag menar allt braaaaaaaa, men nej, kommer till det) varför fick jag alla fel? niklas har haft problem med sina hälar när han var typ 11 eller 12. sen hade han problem med ryggen när han var 14 kanske?

jag hade problem med ett lår under en lång period när jag var 11. jag upptäckte min pollenallergi när jag var 12. jag fick reda på att jag har skolios när jag var 14. då kom alla andra problem också. rumpa och skit. sen fick jag en överansträngning i foten när jag var 15. hälseneinflammation när jag var 16. sen upptäckte jag när jag var 13 att jag inte tål äpplen och andra frukter med ätbart skal. sen för ca ett år sen upptäckte jag att jag är allergisk mot nötter också.

vart jag vill komma med det här är att jag fick en ask cloetta favoriter i julklapp. och vet ni vad? nougat innehåller hasselnötter. alltså kan jag inte äta nougat. alltså finns det mååååånga sånna där praliner som jag inte kan äta. gräddnougat, nougattopp, tvillingnöt. nöttryffel. ja ni fattar. kul va?

så whyyyyyy? =(


110108

nytränad. luktar inte skitgott nu. fastnade framför tvn istället för att duscha. duscha kan vara så gryyyymt tråkigt ibland..........

jag har ju, som jag nyss hintade om, tränat lite fusbal idag. roligt roligt! lite tråkigare blev det när jag kom hem och skulle vara vuxen och logga in på internetbanken. då funkar inte min säkerhetsdosa! jävla skitsaker... då blev jag sur. och jag har redan humöret lite på tvären, för jag vill vara i söderhamn nu. (i know, skrev jag verkligen detdär??!) KM spelas. kommunmästerskapen i futsal. typ årets höjdpunkt jööö. jag vet inte riktigt hur många år jag varit aktiv KM-spelare. men kanske 4 gånger. 2 gånger har jag varit med och vunnit. förra året var jag dels skadad, men jag hade ju bytt klubb också så jag kunde ju inte spela vilket fall. men då satt jag på läktaren tillsammans med några hundra till och myste. åååååååååh det är sååååå roligt juuuuu. buuuhuuuuu. menmen, så kan det gå.

bättre blir det ju inte av att jag måste stanna här i svallet nästa helg också, när jag verkligen vill vill vill vill vill följa med mamma och pappa till umeå när dom ska hjälpa niklas flytta. jag skulle nästan kunna döda för att få följa med dit! but i have to train. hö hö hö. kuuuul.

nu ska jag börja dra mig mot duschen tror jag. sen äta något gott. makaroner kanske...

XOXO♥


det är jag med nuffra 15. med jättecharmiga gula skor. hihi.

110107

hallå alla fans!

hur är läget mannen? är det bra jao? jag ska bege mig till svallet idag. äntligen! jag ska faktiskt för första gången på mååååånga år inte få bevittna en enda match på kommunmästerskapen i futsal i söderhamn. det är riktigt tråkigt faktiskt.. men jag tar mitt pick och pack och drar till svallet och tränar och så istället.

sov hos stina igår, vi hade tusen saker att prata om! får hoppas nu att det inte går månader mellan att vi ses som det gjort nu under hösten.

hare bra vaaa!
XOXO♥

110101

bara så ni vet så tänker jag inte ens gå in på hur sjukt det är att det helt plötsligt är 2011.

igårkväll var vi i stugan, just the family. jag och niklas var små barn igen och smällde en massa kinapuffar och ryssar och grejer. fett kul! sen käkade vi en asgod middag och kollade på tv och spelade kort och sådär innan det var dags att skåla in det nya året. sen kollade vi på jVM-hockeyn innan vi sov. det var mitt nyår. parteypartey för att ha fyllt 18 för 4 dagar sen vaaa??

men så är det. finns inget att göra åt det, och det var riktigt trevligt och mysigt faktiskt. MEN jag är dock lite avundsjuk på mina vänner som firade nyår till fjälls...

GOD FORTSÄTTNING! (eller säger man så?)
XOXO♥

RSS 2.0