110829

livet hörrni, livet.

visst är det bra gött att leva ibland? blir nästan lite rädd för mig själv för att jag har noll ångest what so ever inför att flytta. vill liksom bara anlända till mitt korre-rum och göra det till mitt. hihihihihihhi.

har förövrigt ett stooooort craving på naturgodis just nu. tänk er torkad ananas, torkad papaya, frystorkade jordgubbar, kaneläpplen, nötter (ÖNSKAR JAG KUNDE ÄTA DOM DÄR FÖRBANNADE CASHEW- OCH PISTAGENÖTTERNA!!!), lite yoghurt, lite choklad. mmmh mmmh mmmh! har dock bestämt mig för att lägga band på mig själv och ha det som färdkost på lördag istället. det är jag liksom värd då.

sen har jag bestämt att jag och niklas ska baka cupcakes imorgon. har alltid velat prova och niklas är ju roligt sällskap. klubbade det idag också så han kan inte komma undan!

som en sista notis tänkte jag tillägga att jag på onsdag (förhoppningsvis) ska få göra mitt efterlängtade allergitest! är överlycklig! (sadist? javisst) och sen ska jag öven ta en äcklig spruta på onsdag. jag + sprutor = no love at all. men skyddar det mig från äckliga sjukdomar så står jag ut. vad gör man inte för livet liksom?

godnatt på er!
XOXO♥


110828

om fyra månader blir jag 19. galet vad gammalt.......

annars har det varit en helt okej helg. igår firade farmor och farfar 45årig bröllopsdag så vi var där och lensade (länsade?) både skafferi kylskåp och garderober. jajemän, jag och niklas kom hem några klädesplagg med x antal år på nacken rikare.

de e najs.

idag har jag och mami varit på ikea. nu har jag allt inför flytten. ååååååååh det är så spännande. ska bli så kuuuuuuul. iihihihihihiihhiih.

pöss på er!
XOXO♥

110826

vet att det är lite missvisande med datumen i rubrikerna, men jag har inte sovit än så då är det fortfarande 26e. sådeså.

idag har jag spelat match. och vunnit. vad trodde ni liksom? och ja, det var bara jag som spelade och bara jag som vann. lät typ så. men nej, det var 20 pers till kanske som också vann. så det var gött.

sen jäktade jag hem och jäktade genom familjemiddagen för att möta tjejerna på jöbbä som vi saknar så mycket. fikade lite där och sååå. avskedshängde lite för jennie p som flyttar imorgon. fast så mycket avsked blir det inte för mig, vi ses om en vecka igen. men det var känslosamt ändå. vi splittras ju liksom. ett gäng blir två. knepig känsla. har ju liksom flyttat förut, utan mis amigas. men då FLYTTADE jag ju liksom inte. bara bosatte mig i en ny stad under en kortare tid. men så är det inte nu.

aja, ni vill inte läsa om mitt sentimentala pladder. ville bara säga till mina fina (som jag vet läser min blogg slaviskt, moahahahaha) att jag kommer sakna oss. mina jag och iréne. nej seriöst. jag kommer sakna våra häng. vår humor. uuuuh, kommer gråta snart.

inte ok.

XOXO♥


mihihihihi oskar♥

110825

min bästavän har ett kort, enkelt och konsist namn.

lön.

jag älskar lön allra mest dagar som denna, den 25e varje månad. eller okej, varje sommarmånad, give or take a few. jag vet att så länge jag sköter mitt så kommer lön alltid finnas där. och det är en skön känsla, att ha det i sina egna händer.

lön är min. bara min. lön och jag ska otroligt roligt ihop framöver. vi trivs väldigt bra ihop. lön är en förstående person. säger aldrig emot, utan jag vet när jag gjort fel. då känns det i lillhjärtat. lön vill mitt allra bästa, och därför är lön guld värd.

lön♥

XOXO♥

har förövrigt idag fått ett besked som är så fruktansvärt skrämmande. overkligt. spelar inte så stor roll för mig hur långt bort det är, har upplevt det många gånger ändå. sett vad det gjort med folk. vill inte att det ska göra så mer. med någon. aldrig. mina tankar går bara åt ett håll just nu...

110824

nämen, äntere ba 4 månader kvar till julafton idagrå??

vad har jag mer haft i huvudet idag? spelat wordfued/alfapet för första gången i mitt liv (på en smartphone alltså) VANN JU SÅKLART!!!!! för er som höll på att dö av nyfikenhet.

sen har jag ätit tårta.

varför undrar ni kanske just i detta nu. jomen det ska jag berätta för er. idag mina kära bloggläsare, har det fabulösa gänget á fem stråtjärringar blivit kompletta driveare. och för er som inte förstod ett skit av det där: alla vi fem (ÅÅÅÅÅÅH vi fem!! kommer ni ihåg det programmet?!?!?! var besatt av det som liten. böckerna, serien, allt. brukade leka det också..... men åter till ämnet) allihopa tagit körkort!

räknar upp oss utom inbördes ordning:
jennie p(ennie)
lovisa f(isan)
ellen d(ellen)
stina f(lina)
mallan b(rallan)

(insåg i detta ögonblick att av alla dessa smekisar är det endast jag som har ett helt smekis som smekis. känner mig utvald.)

så vi var hembjudna till lovisa f på tårta och kaffe. dricker fruktansvärt mycket kaffe nuförtin. kafferep i måndags med lovisa f och jennie p ju. igår var det med ellen d och sen med familjen på kvällen. och sen nu idag också. märks att jag blivit student. fast jag inte börjat än... ju säj tomato aj säj tomejto.

nu ska jag ägna mitt liv åt att kolla på mobiler, eller förlåt mig, smartphones. tre av fem sitter på iphones, den fjärde på en smartphone från samsung och den femte på en sketen samsung touchwiz. typ första touchen som kom nästan. inte bra för plånkan. sen ska jag ägna livet åt pretty little liars. jennie, bered dig på att bli smittat av mitt beroende om ca en vecka!

jag och jennie p ska ju bli roomies! HUR ÅZUM?!?!?

XOXO♥

3 av 5 ♥♥♥♥

110822

idag har skolan startat. men inte för mig. shit. fattar inteeeee. jag ska inte tillbaka till hedbergska och åkersvik och sundsvall något mer. inte börja dagarna med träning på norrporten och sen fika innan lektionerna startade. never ever. fyfan.

om 12 dagar flyttar jag. längtarrrrr. umä be prepered!

idag har jag hämtat ut mitt driverslicens och hängt med två bra människor. lovisa f(isan) och jennie p(ennie). tänk att vi fortfarande håller ihop. gjort det sen dag ett typ. och det tar inte slut här! kafferep hade vi. märks att vi snart blir 19 och gamla.

men nu ska jag på fotbollsträning. känns fortfarande stört att köra bil själv. framförallt är det tråkigt att inte ha någon att prata med.......

måste även börja kolla igenom vilka saker som ska med till norrlands hufvudstad. har ju ett möblerat korridorsrum. ska ju liksom verkligen flytta nu. mitt rum kommer försvinna och göras om till ett biblo. wooop woooop på den va.

enough said. vet inte ens om någon vill läsa det här. höhöhöh.

seeeee ya!
XOXO♥


110818

här ekar det kan man säga.

inte riktigt orkat/velat/kännt behov av att uppdatera om jag ska vara ärlig. men nuså ska det kanske bli ändring på det. en ny period i livet startar snart och det kanske finns någon ynka själ som vill hänga med och se vad livet erbjuder mig i umä? tänkte väl det.

förresten så har jag tagit körkort också. så ni vet. känns helt ok.

annars då? planerar flytt. 3e september säger jag än en gång hejdå till söderhamn. tar inte emot så mycket. bara vissa människor. fått brev och grejer från universitetet så vet vad jag behöver inför terminstarten. är sådär jobbigt nervös/exakterad/förväntansfull/lycklig som man blir några få gånger i livet.

bäst av allt är ju att jennie också drar till umä. och att niklas är där. måste erkänna det.......

men nuså, skrivit tillräckligt. kommer nooooog en summering av sommaren inom kort. det lilla som finns att berätta.

puss på er, hörs snart!
XOXO♥

110803

vill ha långt tjockt hår, ett helt knä, flytta till umeå och vara sjukt inspirerad


RSS 2.0