h&m

har precis klickat hem lite kläder från h&m, nu ska nog bara mamma och niklas kolla lite också så ska dom nog trilla ner i brevlådan sen, JAG LÄNGTAR! =D men självklart var det ju några saker som inte skulle komma förrän i mitten av sommaren, som ett par shorts och så, så dom får jag helt enkelt leta efter i butik istället =)

nu fattar det bara svarta strumpbyxor, som jag snarast möjligt ska köpa, likaså ett svart långt linne från gina tricot som täcker rumpen, så man kan ha lite kortare linnen över det =) och självklar conversen! =D men frågan består, höga eller låga?? =S help me!

XOXO♥

tisdag

idag har dagen varit lite lugnare, inga konstiga förföljningar eller något sånt. utan dagen har mest spenderats i biblioteket med petra =) vi ska skriva en uppsats ju, som både inkluderar svenska och samhällskunskap, och eftersom v haft båda dom lektionerna idag, blev det mycket tid i biblan.

skulle ju ha varit träning ikväll också men det är match på våran träningstid, så den blev inställd =/ det betyder att jag får lite extra tid till att skriva på uppsatsen och gå in mina nya grusskor som jag köpte i lördags, haha. ni kan ju gissa vilken storlek det är på om =P hehe.


dagens outfit:
svarta stövlar från sko-kanonen
svarta jeans från cheap monday
svart linne från hm logg
svart "jacka" från gina tricot

röd bil

idag var jag och petra med om en jätteläskig grej! alltså verkligen jäääääätteläskig! vi gick till ica på lunchen, som ligger kanske 150 meter från skolan. så när vi var påväg därifrån och ska gå över det första av två övergångsställen, kör det en röd bil förbi, folket i tittar asmycket på oss och pekar och sådär, som om dom kände oss. men både jag och petra är säker på att vi inte vet vilka dom var. sen ser vi att dom vänder lite längre bort och kommer tillbaka. så vi börjar gå på trotoaren ner mot skolan och bilen kommer och kör förbi oss igen, killen på passagerarsidan, som är närmast oss, vinkar jättemycket och kollar. han kanske var runt 30, såg det ut som, och han som körde runt 20 kanske. jag och petra skyndar oss över det andra övergångsstället och ser att bilen stannar vid busshållsplatsen mitt emot skolan, så vi går fortare. så när vi svänger in mot skolan ser vi att bilen kört runt på andra sidan och nu står på skolans innergård (skolan är formad som ett u typ) och dom börjar hoppa ut bilen. jag och petra drappas av ren panik, plumsar igenom 2 dm snö och skyndar in i skolan bakvägen. phu, väl där inne såg vi att dom stod kvar med bilen och spelar ashög musik, och jag och petra är helt skakis!

vad var det där för något?? fyyy, blir rädd bara jag tänker på det, vad ville dom oss?!

kääärlek


kärlek♥

sunday

hej allihopa!
nu har ännu en helg utan bloggande gått, den finns liksom helt enkelt inte tid =P i fredags kom ju stina och hennes brorsa rasmus hit för att spela tennis och bo i lägenheten, var en riktigt trevlig fredagskväll med kortspelande och skratt =) sen var jag tvungen att åka hem på lördag morgon i snöstormen (!!!!!!!) och spela fotbollsmatch. tyvärr förlorade vi den med 2-1, men matchen var jämn och vi spelade mycket bättre än vad vi gjort tidigare =)
sen på kvällen kom farmor och farfar hem till oss och kollade på robinson och landskampen mellan sverige-portugal. det jag kan säga om robinson är att jag nästan sitter och skrattar åt när dom håller på att bildar pakter och ger varandra bitch-blickar, så roligt att vuxna också kan vara så! haha =D

och landskampen då, helt klart så vann ju vi en poäng och portugal förlorade två när matchen slutade 0-0. flera gånge höll man ju nästan på att skita på sig för man trodde att portugal skulle sätta bollen i nätet. men det gjorde dom aldrig efter galant spel av isaksson! =D

idag har jag varit och fikat hos farmor och farfar för att niklas, pappa och farfar har namnsdag (jonas) och sen har jag skrivit lite på uppsatsen innan jag satte mig på tåget och pluggade grekiska antiken. nu blir det snart sängen =P
godnatt godnatt

hemma från ännu en träning

jajemen, så är det, hemma igen =) träningen ikväll gick jättebra, kände mig inte alls så seg i benen som jag brukar göra. väldigt skönt. lite löpning sådär efteråt, också så himla skönt =)

nu ser jag verkligen fram emot matchen på lördag! nu måste vi verkligen vinna det här! =D

imorgon kommer ju stina också, trevlans! =D hihih. åååh, ge mig sommar också! en vän till mig på facebook har lagt upp en massa bilder från förra sommaren, så hiiiiiimla himla härligt det ser ut! GE MIG!

nu blir det sängen för mig
godnatt godnatt♥

så länge hjärtat mitt slår



får inte inte inte inte nog av låten! vet inte varför men jag vill bara gråta när jag hör den..

torsdag

idag var det rig på morgonen, sen hade jag över två timmars håltimme, så jag mötte upp petra på stan och lunchade =) blev en underbart god sallad på coffee house. sen hade vi dans på idrotten, med paralellklassen. typ uppvisning. man skulle para ihop sig två och två och visa vad man kunde och sen skulle några elever plus lärarna bedömma hur bra man var.
jag klarade mvg, liksom alla andra som dansade med niklas b också gjorde. haha, kan det vara så att han är den enda killen som kan dansa bugg tro? roligt var det väl i alla fall =)

ikväll är det träning igen, och imorgon kommer stina hit! =D yeeeeey! ååååh så roligt det kommer bli, även om jag måste ta tåget hem halv nio på lördag morgon igen hehehe. stina och hennes bror ska spela tennis tävling här i sundsvall, så dom ska få låna lägenheten över helgen =)

nu är det bäst att jag sätter igång med läsandet i spanska-boken, ska ha läst typ två kapitel tills imorn!
XOXO♥

grey's

japp, så var det dags för grey's anatomy igen =) tro mig det blir bara bättre och bättre! ikväll ska dr sheperd fria till meredith, snälla säg ja så allt ordnar sig!!


onsdag

godmorgon godmorgon!
sitter vid frukostbordet och avnjuter en mycket trevlig frukost, inget stress och tidspassning. vanligtvis brukar jag gå upp precis i tid så att jag hinner göra allt, som frukost, smink, kläder, borsta tänderna, aa ni vet. men idag så kan jag sitta här nästan hur länge som helst! superskönt! sen ska jag till skolan och börja planera för vad jag ska skriva om i min uppsats, och sen ha matte. vi håller på med statistik och sannolikhetslära A nu, och det är verkligen det värsta som finns! guuuud vad tråkigt det är..

men jag slipper i alla fall stressa till träning idag då jag slutar tre istället för halv fem, har ingen spanska, så det är också superskönt =) får ladda om och glömma gårdagens träning, sikta på kvällens istället. det är ju match i helgen, och eftersom jag inte är med på träningarna hemma och kan visa min tränare att jag SKA vara med (konkurens om platserna), så ska jag visa mig själv det istället. uppfylla mina krav! och tro mig, de är egentligen inte lätta. blis så himla avundsjuk på alla som går RIG med mig och får åka på landslagsläger! just nu är det två av sju killar och två av fem tjejer. dock inte jag.. men jag får helt enkelt jobba på, envis som jag är, och tillslut kanske min tur kommer. =)

nu ska jag lyssna lite på kent och ta det lugnt en stund =)
XOXO♥

hem

vet ni vad? jag vill hem och träna! kollar på bilder och känner hur jag saknar alla jobbiga fysträningar i ridhuset.. och alla andra träningar också såklart! saknar hela gänget och det känns som att jag missar en massa liksom. men vad gör man? bara att försöka glömma och härda fram till påsklovet då jag får träna hela veckan, och sen är det inte så långt kvar till sommarlovet, och då blir det ju träning heeeeeeeeeeeeeeeela sommaren! =D

en liten överraskning nu på kvällskvisten piggade också upp! ojojoj, hihi =D vet inte vad jag ska säga mer än att det var en väldigt trevlig överraskning =)
nu blir det sängen för mig,
godnatt allihopa♥

training

hemkommen från träning, sitter och äter smörgåsar och dricker tropicana juice, den bästa som finns! =) träningen gick väl sådär, vet inte riktigt vad jag ska säga. allt kan väl inte stämma jämt gissar jag. bara att ladda om inför resten av veckan. stina och hennes brorsa kommer upp till helgen, mycket trevligt! =D sen har jag ju match på lördag också, då ska det mosas! känner redan nu att jag är aspeppad =)

men nu ska det peppas för den korta skoldagen som kommer imorgon!
XOXO♥

matteprov

idag fick jag göra matteprovet som egentligen skulle ha gjorts i fredags, och vet ni vad?! jag spikade det! =D jag hade 27 rätt av 27 möjliga! jag är superglad då detta var ett matte b prov dessutom! happy happy!

vi har även fått reda på att vi ska skriva en riktig uppsats i svenskan kombinerat med samhällskunskapen. om idrott det med, men i lite annan form, och mycket mer seriöst än den vi skrev på idrott & hälsan. vet inte riktigt vad jag ska skriva om än, och det ska vara klart innan påsklovet. men det löser sig nog =) en annan sak som ska vara klart till påsk är våran bok på spanska, den ska vara utläst då. känner mig lite småstressad för engelska boken vi har ska också vara utläst. fast i och för sig inte förrän om en månad, men har redan börjat på den.. men aja, det löser sig. det gäller att planera, studieteknik kallas det väl =P

ikväll blir det träning och imorgon börjar jag halv ett och slutar tre, inte alls fel! =D
XOXO♥

tisdag


dagens outfit:

tygskor - topshop

chinos och kofta - gina tricot

t-shirt - hm

fotbollsresa

sitter och tänker lite grann (igen hehe). min farfars syster är just nu och jobbar i the big apple. hon tyckte att vi skulle komma och hälsa på henne, och jag blev överlycklig! men min pappa vill inte flyga så långt, och vi vill ju inte åka utan honom heller. så tyckte jag att vi åtminstone skulle åka utomlands i höst, när mamma blir 40, och det verkade som att vi skulle satsa på det. men nu funderar jag på vad jag vill åka på för resa. utomlands till ett varmt ställe på solsemester, eller utomlands på fotbollsresa? inser ni hur enormt häftigt det skulle vara att sitta på typ old trafford och de manchester united? för ska man åka på fotbollsresa så är det väl ändå till england man ska? eller? känns som att stämningen på läktaren är häftigare där, när fansen sjunger och allt det =)



ååh, vad jag vill åka! det står faktiskt på min lista över saker jag ska göra innan jag dör, se en fotbollsmatch i en proffsliga. men kanske är det så att min mamma hellre skulle åka på solsemester. hon är ju den som är  minst intresserad av fotboll i min familj. man kanske kan kombinera båda resorna? om man tar en i italien t ex. eller spanien! =) det skulle helt klart fungera!

känner att jag måste tjäna in lite pengar så att jag kan bidra till att en sån här resa blir av, haha. vi får helt enkelt se vad som han hända, oerhört roligt skulle det vara i alla fall, och ett klart minne för livet! =) får prata ihop mig lite med min bror också kanske, så kanske vi kan tjata in oss hos mamma och pappa, två är ju bättre än en liksom ;)
XOXO♥


ipod nano

asså, det är helt sjukt vad jag vill ha den här! man bara älskar färgen, ellerhur? =D min brorsa köpte en rosa åt sig själv förra veckan, hade han inte kunnat köpt en gul istället som jag hade kunnat snott sen?(A)


fotbollsskor


måste säga att det är lite synd att jag redan köpt nya skor inför säsongen =/ eller i och för sig, för mamma och pappa är det kanske tur, dessa skor (som jag såååååå gärna skulle vilja haft annars) kostar 4 016 kr på stadium. he he

HANDBOLL

har tänkt på en sak, eller ja, jag tänkte på det igår när jag satt på tåget. jag saknar handbollen! det var ju liksom en speciell känsla när man skulle värma upp inför match till exempel. när man springer där på planen, med riktigt peppande musik, och folk på lektaren. ibland fattar jag inte varför jag slutade? jag kan ju inte säga att jag var sämre på det än vad jag är på fotboll, men jaa. jag visste ju helt klart att jag ville satsa på fotbollen, och det är ju inte så att jag ångrar det. inte alls. men kanske att jag inte slutat ändå. min handbollstränare sa att vi skulle fixa ihop något så att jag kunde hålla på med båda sporterna även fast jag satsade mer på fotbollen.

men jag såg det som att det var dags att välja sport. jag slutade när jag skulle börja nian, så alltså var jag 14, 5 år. tiden hade kommit för mig, då man inte längre kan hålla på med två sporter, även om det ena är en vintersport och den andra sommar. kanske hade jag fel? det är tjejer i min klass nu som håller på med båda innebandy och fotboll, och det är ju samma. för fotbollen är egentligen ingen "sommarsport" tycker jag. visst, säsongen är på sommaren, men det är ju på vintern som uppbyggnadsträningen är och så. därför gick det väl helt enkelt för mig.

vintern när jag gick i åttan och höll på med båda sporterna, så tränade jag alla dagar i veckan utom fredag, och ibland kunde det bli fredagar ändå, om vi hade match eller liknande. det var en tuff tid, självklart, men det var ju så himla roligt att träna så jag led inte av det! tänkte att om jag inte börjat här i sundsvall hade jag nog kaaaaanske kunnat spela handboll också ändå, men då hade jag haft träning VARJE dag. inte så bra.. men jaa. nu är det ju inte så. och jag tänker VERKLIGEN INTE sluta med fotbollen och börja om med handbollen, absolut inte! men jag saknar det ändå liksom.

det bästa minnet är helt klart östersund cup 07! ojojoj, vad det var roligt! både jag och anna spelade då med samma lag, och vi åkte till östersund på cup. var där från måndag till torsdag tror jag. eller om det var tisdag till torsdag, men nej, jag tror det var det först-nämnda. verkligen hur roligt som helst! tror att den cupen är nerlagd nu, den var jättestor förut, men hade minskat otroligt när vi var där redan. alla lag fick spela minst en varsin match i stora sporthallen har jag för mig. vi fick i alla fall göra det. och det var verkligen super-häftigt! en stor läktare, fullsatt med killar och tjejer i alla åldrar. det var nog flera hundra personer där inne i alla fall. åååh vilken känsla! det var verkligen en superrolig vecka! hela gänget var så himla härligt!

nu är det bara att stå ut med denna saknad, den brukar faktiskt komma lite då och då. men försvinner ganska snabbt när jag får spela fotboll. för ändå liksom, inget går upp emot gothia cup till exempel, det är helt ärligt den roligaste och härligaste veckan jag varit med om tror jag! och istället för att sakna handbollen får jag helt enkelt tänka lite mer på att jag saknar mitt fotbollslag hemma, för det gör jag också! träffar dom ju bara på helgerna hela tiden, och nu i helgen var det match igår, som jag inte hann vara med på, och det var ingen träning i lördags för matchen, så har inte träffat dom på över en vecka! men på lördag är det match igen så hoppas att jag får spela då och träffa alla igen!♥


känslan! match i stora sporthallen i östersund. (det är jag närmast kameran i nr 4)

slappt

hej allihopa!
idag slutade vi som sagt halv tolv, inte alls fel! jag och petra tog en mini-sväng på stan, men orkade inte gå runt där med våra tunga träningsväskor, så åkte hem till mig istället. vi år lite mums mums och hade det trevligt. nu har hon åkt till stan igen för att kunna ta sig hem eftersom den sötisen bor i skooooogen haha ;)

ikväll är det träning på helex igen. åååååh är inte alls pepp. har så sjukt ont i magen så det finns inte! och igår när jag och niklas var på gymmet så kände jag av höger knä. vet inte vad det är, kan ju vara vanligt slatter och då är det ju inge farligt, men jag blir livrädd så fort jag känner minsta lilla. det kan ju förstöra hela karriären om man har otur liksom =/ aja, det blir väl som det blir.

hade en liten sms-konversation med min mamma angående mina pengar idag, just nu ser läget ut såhär: SPAAAAAAAAAAARA! ja, livet är inte alltid så lätt. men vad gör man? sommarjobb i sommar och sen ser det lite bättre ut får jag hoppas =) men egentligen så vill man ju ha pengarna innan sommaren? eller? jag lägger i alla fall hellre pengar på saker när sommaren börjar komma än när hösten och kylan kommer. men men, bara att gilla läget =P

nu funderar jag på om jag kanske ska hugga in på min bok på spanska! det ni!
XOXO♥

converse

nu när det blir mer och mer vår (fast pappa sa att det ska snöa i veckan!) så vill jag köpa ett par converse! vita vet jag helt klart att jag ska ha, men frågan är:
låga eller höga??
 

ny skolvecka

ni vet att jag för en vecka sen ungefär skrev att veckan som kom skulle bli jobbig? nu sitter jag här i soffan bredvid min "sambo" angelica och kollar på beck och ser fram emot veckan som kommer! vet inte riktigt varför, men jag vet att veckan kommer bli lugn, med chill och massa träning!

imorgon slutar jag halv tolv, på tisdag är det vanlig dag, från tio till tre, på onsdag börjar jag halv ett och slutar tre, på torsdag halv ett till två, och på fredag slutar jag som vanligt halv två. riktigt skön skol-vecka, ellerhur?? =D och sen är det ju helg igen, som jag bara har en inplanerad sak att göra, resten är oklart än =)

helgen som varit har i alla fall varit jätteskön. som sagt middag i fredags, sen gävle en sväng på lördag-dag, och sen på kvällen var jag med anna =) idag har jag gymmat med min brorsa, och sen bara tagit det lugnt. himla skönt måste jag säga!

nu börjar beck igen!
XOXO♥

LdB



idag köpte jag dessa från LdB. nu när våren börjar kika fram vill man ju känna sig fräsh ellerhur? inte lika likblek och trist som man varit hela vintern. solarium är inget för mig, för många nackdelar med det, så dom här tror jag stenhårt på!

förlåt!

ojojoj, sämstuppdatering.com var det här! riktigt ledsen för det, men veckan slutade liksom lite konstigt. fick reda på i torsdags att vi endast hade en lektion på fredagen, så jag sjukanmälde mig och åkte hem. kände inte att det var så nödvändigt att stanna kvar =P

så igår när jag hade hela dagen här hemma åkte jag till min gamla högstadie-skola och hälsade på. var riktigt trevligt att träffa alla lärare igen, och självklart att få vara med anna och ellen lite extra! =D det är en så himla konstig känsla när man är där. på något vis så känns det som att jag fortfarande går i dom där klassrummen och korridorerna med stina varje dag, men ändå så känner man att man absolut inte hör hemma där, det känns liksom konstigt på något vis.. men det var hur som helst riktigt trevligt =)
på kvällen kom det en familj hit på besök, som vi umgåtts med sen jag inte ens fanns. vi firade att jag, min borsa, och två av deras tre barn fyllt år. åt god mat och pratade och sådär. trevligt det med =)

idag var jag först till farmor och farfar, och sen hade min brorsa fotbollsmatch så jag och mamma var och kollade. kallt i vårvädret måste jag säga att det var =P nu ikväll ska jag nog vara med anna, kika på robinson (det är ju ett måste!) och kanske nån film och sådär =) härligt härligt!

XOXO♥

uppsats-skrivning

först och främst så gick jag på ica och köpte en belöning åt mig själv för att jag lyckades klara mvg på spanskan. blev en b&j half baked! =) det var jag värd.

sen sitter jag nu och skriver klart uppsatsen i hälsa & idrott A. vi ska reflektera över vår livsstil, hur det ser ut med kost, träning och vila. och det är ju inte så svårt. vi har fått papper att läsa om hur fårhållandet mellan de där tre ska vara, och får helt enkelt jämföra med vårat eget liv. men sen ska vi även reflektera över hur samhällets hälsotillstånd ser ut, och vad vi kan göra för att förbättra det. det är svårare än man tror!

ett problem är ju fetma, och ett annat rökning. vad gör man åt dessa problem?! hur ska man få folk att sluta röka och börja äta nyttig mat istället? svåra problem att lösa måste jag säga! har ni några tips får ni gärna komma med dom =) jag får klura vidare, för uppsatsen ska vara inne senast på fredag, och imorgon tror jag inte att jag har så mycket tid till att skriva, så jag satsar på att bli klar ikväll. helst innan grey's också. så det blir till att skriva på nu!

vi hörs!
kramkram♥


super-onsdag!

idag började jag inte förrän halv ett, så jag tog en tidigare buss och mötte petra på stan för en fika =) träffade även elin, supertrevligt! =) sen var det lektioner som gällde, sista lektionen var det spanska, fick reda på att jag fick mvg på provet! så himla lättad, gud så skönt! =D fick också reda på att vi bara har 4 spanska-lektioner innan påsklovet! =D haha

idag är jag träningsledig, så ska göra klart idrotts-uppsatsen och plugga lite matte hade jag tänkt. har nyss ätit lite mat, och som tur var var denna inte möglig! och inte har jag fått matförgiftning sen igår heller, tur de!

har varit suuuuperbra väder idag! soligt och varmt! (i solen i alla fall, har blåst lite kallt) jag har bara min tjocka everest-dunjacka här uppe i sundsvall, så hoppas på att värmen och vädret håller i sig till nästa vecka så jag kan ta upp lite vårjackor i helgen. för visst är väl våren på väg? men det blir säkert som förra året, då kom det massa snö 17e maj.. =( men vi får hoppas på det bästa helt enkelt!

nu ska jag sätta igång med pluggandet!
XOXO♥


ge mig sommar!

tisdag

ja, vad finns det att säga om denna dag då? inte så mycket faktiskt. gått i skolan som vanligt. haft svenska, matte och samhällskunskap. har kollat runt på internet för bussar till vemdalen, anna vill att jag ska följa med på torsdag, och jag vill verkligen följa med! men det verkar inte som att det går =( är därför lite depp nu.. eller lite, ganska mycket...

har även insett att jag vill ha ett par ljusa jeans såhär nu när våren börjar titta fram. får se om jag köper några.
om ni vill veta en äcklig sak så skulle jag äta hamburgare med bröd idag till middag. tog en tugga, tuggade upp. tog en tugga till, kände att det smakade lite konstigt, tänkte att det kanske var nån krydda. svalde. kollade på brödet. mögel. vill spy nu. fyyyyyfan.

blir i alla fall träning ikväll. om jag inte har fått magsjuka tills dess. har grym träningsverk i ryggen sen igår. kan knappt böja på mig. men man får helt enkelt härda. imorgon är det ju ändå sovmorgon till halv ett =)

ni får ursäkta för detta deprimerande inlägg, men är inte så pepp på saker just nu, man måste ju få ha sånna stunder också =P
XOXO♥

vill åka skidor!!

gym

nyss hemkommen från gymmet. sitter och kollar på CSI NY  och äter lite frukt =) var en trevlig runda på gymmet, idag körde vi frivändningar, marklyft och typ sitt-ryck med press eller något sånt. kommer kännas skapligt imorgon, då marklyften och benböjen skulle vara tunga. och jag som är orörlig som ett kylskåp i vaderna, (vilket gör att jag inte kan gå ner så lång och ha hälarna i golvet, klarar aldrig 90 graders vinkel i knäna om jag inte har stöd bakom mig) det blir jobbigt. men det är bara bra tycker jag! =D imorgon är det vanlig fotboll som står på schemat, suuuuper! =D

nu mer tv,
XOXO♥

måndag

ny skolvecka inledd nu då. har haft glajorna på hela dagen och känner att det blir lättare att ha dom på för varje dag som går, men fortfarande väldigt ovant. lugn dag, fotboll imorse, sen svenska, hade bokpratet, gick bra, sen började vi med nytt, källor och källkritik, T R Å K I G T ! men vad gör man? =P sen lunch och sen matte, efter det var allt över =)
guud vad måndagar är sköna! men bäst av allt vore det med sovmorgon ändå, shit vad trött jag var imorse.. men imorgon är det i alla fall sovmorgon, skönt det. och på onsdag börjar jag inte förrän halv ett, så jag klarar mig nog =)

ikväll är det styrka på gymmet helex som gäller, är fortfarande nybörjare på alla övningar, så blir inte så mycket tyngder för mig, men gud vilken träningsvärk man har dagen efter i alla fall! skönt det med.
ha en bra måndag!
XOXO♥

tygskor

idag sa jag farväl till mina älskade vita tygskor från le coq sportif. vi träffades för första gången förra våren, när jag var med mitt älskade tjej-gäng och shoppade. vi har varit trogna vänner sen dess. men idag tvingade mamma mig att säga hejdå. men det var kanske bra det. dom var knappt vita längre och trasiga som jag vet inte vad. men sorgligt var det! nu längtar jag tills jag kan köpa mina converse istället! hehe =D


söndag

så var det söndag, IGEN.. sitter och kollar på beck nu. helgen har varit skön, har inte hänt så jättemycket. var hemma med mamma och pappa i fredags, sen var det match igår, förlorade.. men får blicka framåt mot nästa match istället, som blir om ett tag för mig, men så är det. senare på kvällen blev det mys med ellen framför melodifestivalen och det var mycket trevligt =D pratade ut om det mesta, och insåg att vi ses ALLTFÖR SÄLLAN! måste bli ändring på det, men svårt när jag inte bor hemma längre, har alltid en massa annat för mig när jag kommer hem på helgerna också. men kommer ju helt klart bli ändring på det när hon flyttar hit till hösten, som jag längtar! =D

idag sov jag länge, sen åkte jag till valla, där hade vi våran egna lilla tour de ski med fotbollslaget! mycket trevligt i det underbara vädret, och många skratt blev det vill jag lova =) sen åkte jag bara hem och åt, innan det bar av till tåget. nu är det en ny skolvecka att klara. engelska nationella på torsdag, och uppsatsen i idrott & hälsa ska vara inne senast fredag, sen har vi även ett matte-prov på fredag. imorgon tror jag att vi ska prata om boken vi läst ut, jag läste ju det fattas en tärning av johanna thydell. mer än så tror jag inte det är den här veckan. kändes som att det var en lugn vecka, men nu när jag skrev ner det upptäckte jag att det var en del som skulle göras. men det är ju bara matten man kan plugga till, och uppsatsen som ska in. så hyffsat lugnt då =)

nu blir det mer beck, jag och petra sitter och skickar sms om citat som grannen säger, haha!
XOXO♥


H E L G

äntligen är det helg igen! =D veckan har varit tuff, så den sitter helt klart superbra!
idag var det spanska-prov på morgonen, kändes faktiskt bra men man vet ju aldrig =P sen matte och sen fick vi sluta för dagen! har varit super-mega-dunder-trött idag, var uppe länge igår och pluggade på alla oregelbundna verb i pretérito indefinido och reglerna för skillnaden mellan det och imperfekt typ. jobbigt! men nu sitter jag hos madre och padre i mina fina nya glasögon. lite ovant men kände redan så fort jag tagit på dom att synen blev bättre, så himla skönt! =) ska ha dom när jag läser, kollar på tv, sitter vid datorn och är i skolan, så det blir ju nästan jämt. spännande =)

imorgon är det match, taggad som tusan åter igen, så blir som sagt en tidig kväll för mig idag.
ha en trevlig helg allihopa
XOXO♥


kanske lite dålig bild, men ni fattar nog i alla fall =)

plugg

jag har överlevt 4 löp-pass på 3 dagar och känner mig helnöjd! =D men beep-testet gick verkligen bajs, ont i benhinnorna och seg i benen, men men. sitter just nu och pluggar spanska, började lite på uppsatsen innan träningen men kom på att det är bättre att jag lägger tiden på spanskan då uppsatsen inte ska vara inne förrän nästa fredag. imorgon slutar jag halv tolv, så blir ett tidigare tåg hem, ska hämta ut glasögonen också =)

vad som mer händer imorgon vet jag inte, blir en tidig kväll i alla fall, har samling halv nio på lördag morgon för träningsmatch i gävle igen =D resten utav helgen är än så länge ett frågetecken.

nu tillbaka till pluggandet
XOXO♥


jag saknar mina vänner stina och anna!

sovmorgon

jaa, idag har jag haft "sovmorgon", börjar inte förrän halv ett med idrott. men jag har haft rig på morgonen, så blev för mig att gå upp kvart i sju, åka på träning, sen hem, och typ chilla, sen skola. skönt i alla fall, spelar inte så stor roll om jag fått sovit, blir typ bara tröttare då =P
så idag har jag fakiskt varit riktigt duktig! istället för att bara sitta och mögla här i min lägenhet har jag diskat och fixat lite, så jag slipper tänka på det när jag kommer hem från skolan eller träningen senare ikväll =) duktigt vaa? ;)

blir nog en utav dom jobbigaste dagarna för mig idag, såå mycket som ska göras känner jag, även om lite redan är gjort. måsta plugg-plugg-plugga spanska, ska träna, och på idrotten har vi bajs-beep test... åååh inte alls pepp för det, har löpt två träningar i rad nu, och beep-test nu och träning ikväll.. men jag överlever, bara att härda ut!

nu ska jag faktiskt vara ännu lite duktigare och ta vara på tiden här, jag ska hämta spanska-böckerna och plugga innan jag gör lite lunch och sen åker till skolan =)

ha en bra dag allihopa!
kramkram♥

sommarfin

hittade den här kjolen på forever21. tänk er den i sommar till en svart body och svarta enkla pumps eller gladiator-sandaler! festfin på ett enkelt sätt =D


grey's!

hemma från träningen, sitter och tjockar i mig fiskpinnar och kollar på grey's anatomy! =D kan inte bli så mycket bättre! mycket mycket spännande nu!

förövrigt så börjar jag halv ett imorgon, har idrott sen slutar jag! inte helt fel det heller =)
nu blir det grey's =P


plugg

ni vet att jag tidigare skrev om att jag hade en jobbig vecka framför mig? den veckan börjar nu! svenska och engelska provet var knappt något att plugga på, men nu kommer spanskan! ojojoj, plugg plugg plugg!! sen måste jag sätta igång med uppsatsen till hälsa & idrott också.. men nu blir det träning! löpning står med på shemat. och det gjorde det igår också, och imorgon på idrotten ska vi ha beep-test! och träningsmatch på lördag, fin fint!

hare bra nu, jag ska pinas!
pusspuss♥

jobbig onsdag

sitter i datasalen, har haft samhällskunskap, men globalis funkade inte så blev knappt någon lektion =P har haft prov idag, gick faktiskt bra! eller kändes så i alla fall. har matte och spanska kvar, blir en stressdag idag, blir halv-fem bussen hem, sen måste jag ta halv-sex bussen tillbaka till träningen =/ men det ska nog gå bra!

nu äre matte som gäller!
XOXO♥


forever 21

tog en paus i pluggandet och kikade in på forever 21:s hemsida =)
hittade en jättesöt klänning och jättesnygga skor! =D


tuesdayyyy

och vad har hänt hittills idag då? =P sovmorgon i morse, suuuperskönt! det snöade ute (still going on) och jag blir suuuuuperlack! kan inte snön börja töa bort så att våren kan komma eller?? hade svenska, betygsprat. ligger mellan vg och mvg, fortsätter jag lika blir det ett mvg. okej det var ju bra i alla fall. lunch, ett långt och behövligt prat med min kära vän petra blev det då =) vet inte varför men vi lyckas alltid hitta en massa saker att prata om när vi sitter i matsalen, så det blir ofta så att vi sitter där i nästan en timme. men det är jag bara glad för =)
sen hade vi i alla fall matte, vi håller på med matte B, men det är ändå så lätt.. jag längtar tills matte C börjar! (ta mig inte som värsta pluggisen/bitchen som kollar snett på alla som har svårt för matte nu va!) men sen var det samhällskunskap. började med ett nytt arbete - globalisering, och hade betygsprat. vg/mvg. han visste inte riktigt för att jag inte var med på senaste redovisningsarbetet eftersom vi var på bosön då, men om jag gjorde det nuvarande arbetet ba så skulle det nog bli ett mvg =) sen slutade vi för dagen!

men alltså, på alla betygsprat jag haft (svenska, spanska, engelska och samhällskunskap) har jag legat mellan ett vg och mvg, är ju såklart glad för det, men det känns lite tjatigt också. svårt att liksom veta hur bra alla uppgifter man gör är. om jag stiger till mvg eller håller mig på vg. men jag får helt enkelt ha en konversation med mina lärare där =P

nu är det i alla fall PLUGG som gäller. engelska-prov imorgon och måste få ett mvg för att kunna få det i slutbetyg. eller kanske inte riktigt så hårt, men om jag får mvg så har jag större chans att få mvg sen. men engelska-proven brukar vara grymt svåra att plugga till, då läraren alltid lägger till en massa extra ord och gramatik-övningar eftersom engelska A inte är en nybörjarkurs.. muntliga nationella ska vi också börja med. så alltså, plugg plugg plugg.
men har bunkrat upp med té, frukt och morötter, så det ska nog gå bra =)

så nu är det dags,
bye bye♥

skola

så nu har alltså skolan dragit igång igen, suck... men var faktiskt inte så farligt att gå dit, längtade efter att få träffa petra såklart! =D och alla andra i klassen också =) dagen började väl sisodär måste jag säga, i natt har jag inte sovit många timmar, det bara gick INTE att somna, och om jag gjorde det nån gång så var det bara en sån där lätt sömn, vaknade hela tiden liksom. vet inte vad det var för fel, var det fullmåne eller nåt inatt? någon som vet? eller var jag bara helt allmänt konstig sådär? aja, vilket fall så är jag verkligen jättetrött nu..

men hur som hellst, var lite osäker imorse påvart vi skulle ha våran rig-träning idag, för det är planerat att vi ska vara på westhagen (utomhus konstgräs) men om det snöar eller är annat dåligt väder så skulle vi vara på nordic (inomhus konstgräs). och igår snöade det ju hur mycket som hellst och såklart hade det kommit kanske en, en och en halv decimeter. men ingen tränare hörde av sig och sa att det var på nordic så alla åkte till westhagen. kommer dit, ingen där.. ringer tränaren, mobilsvar.. vi fattade absolut nada! men vi stannade kvar och lattjade lite själva. men skitkonstigt i alla fall =P sen hade vi referats-prov och låååång lunch, sen matte. sen var min dag över! riktigt skönt!

hoppas på att resten utav veckan blir lite bättre, hehe.
XOXO♥

söndag

slut på veckan, slut på lovet.. ååååh, hade lätt kunnat haft lov ett tag till! men är väl kanske bra att komma tillbaka till lite verklighet. har en tuff tuff tuff vecka framför mig, svenska-prov imorgon, svenska redovisning på tisdag, engelska-prov på onsdag och spanska-prov på fredag.. träning varje kväll oxå =P men man vet att man lever i alla fall haha.

idag har jag varit och fikat hos min farmors syster och hennes man med mamma, pappa och farmor och farfar. niklas åkte till vemdalen idag, jag vill också dit och åka skidor!! ser att det snöar ute också, kan inte allt bara töa så att det blir vår snart?!

blir i alla fall tåg tillbaka till sundsvall ikväll, längesen man var där nu =P kommer väl bli äckligt mycket packning som ska med också, men men. längtar redan till nästa helg, ska hämta glasögonen och sen har vi nästa träningsmatch också, den här gången mot huge, spännande =D för övrigt så förlorade vi igår.. =( men vi kämpade på riktigt bra, och det blev "bara" 3-0, vilket är mycket bättre mot för förra året =) är även match idag, men den kunde inte jag vara med på eftersom jag måste ta tåget upp till sundsvall klockan sex. går ett tåg senare oxå men pallar inte komma upp så sent =P så är bara att hoppas på att mitt lag klarar sig utan mig och vinner idag, och det ska nog inte vara några problem =)

men nu är det nog bäst att jag går och börjar packa lite smått
XOXO♥

match-dag

tagga tagga tagga tagga tagga tagga tagga tagga tagga för match är det som gäller! och kan lova att jag är taggad, superladdad, helt hysterisk för att det ska bli så roligt! har inte spelat en "riktig" match på läääänge. inomhus och 7-manna har det ju blivit en del, men inte på 11-manna fullstor plan. så det ska verkligen bli superroligt! motståndet är tufft, mötte dom förra året och förlorade med 8-1 tror jag, men dom har tappat spelare och vi har fått, så i år är vi inte där för att se och lära, i år ska vi för faaasen kämpa och ta det här! mindre än två timmar till samling, sen buss till gävle och sen gäller det. hoppas på mycket speltid och att alla ger allt nu =D
wish us good luck!

ha en trevlig lördag allihopa
XOXO♥


i höstas när vi firade att vi gått upp i div. 2


fredag


denna fredag har bestått av besök hos optikern på morgonen och sen en tripp till gävle med friends! =D shoppade inget, måste spara pengar! men en fika och mcflurry fick det ändå bli =) men mina vänner köpte lite kläder i alla fall. nu på kvällen har jag lagat supergod mat med mamma och pappa och sen myst framför tv:n.

imorgon ska jag också till gävle, ska spela träningsmatch mot ifk gävle på strömvallen klockan 17.00 kom och kolla! and it's official! my brother har tatuerat sig! riktigt snyggt tycker jag att det blev =D
och för er som blev lite småchockade när jag skrev att jag var till optikern, bered er på mer.. JAG SKA FÅ GLASÖGON! spännande va? =D har valt ut bågar och allt, ett par plastbågar från björn borg blev det, längtar tills dom kommer!
nu får det räcka, måste peppa för match nu! =D

XOXO♥

rules by mary

sitter och kollar in deras vår/sommar kollektion, finns hur mycket fint som helst! sådär sommarsött! =D kolla in deras hemsida!
vad har ni gjort idag? jag har bara suttit hemma.. tänkte börja med uppsatsen som vi ska skriva i idrott och hälsa A, den ska vara om våran livssituation typ, hur vi tycker att vårat liv ser ut just nu med mat, vila och träning. men jag började aldrig =P fixade in lite ny musik på min mp3 som jag helst av allt skulle vilja slänga i väggen, vill ha en ipod! men men =P sen kollade jag på high school musical 3, och har även fixat så att jag ska kolla på systrar i jeans 2 ikväll efter träningen =)
missade en tripp till bollan med mina älskade vänner idag, för att jag har träning ikväll, samma gäng som hade tjejmiddag för snart en vecka sen (SHIT vad tiden går snabbt!) 2 av dom skulle klippa sig och 2 följa med som sällskap och stöd, men jag har träning och buss/tåg-förbindelserna passade inte såklart.. typiskt att det ska hända något när jag har träning, känns som att det alltid är så =P men jag väljer ju själv om jag vill träna eller inte, och det blir ju träning, hoppas att alla mina vänner förstår det =)

här får ni i alla fall världens bästa låt! uuuunderbar! =D
XOXO♥


sommmmmmmmmmar

ge mig igen! massa bilder från senaste somrarna, bl a barcelona-resan, avslutningen i 9an, gothia och bara sommarlovsbilder =) och självklart kiss-konserten på sthlm stadion!

good morning

god morgon allihopa! eller god dag kanske man ska säga nu =P kursen igår kväll var verkligen suuuuupertråkig, men jag härdade eftersom jag nu äntligen får sätta mig bakom ratten och övningsköra! efteråt åkte jag hem till min vän stina, och sov över där =) väldigt trevligt var det!

men nu är det alltså onsdag, det betyder att halva lovet redan har gått nu.. HERREGUD! har absolut inte gjort någon nytta hittills, men kanske ska vara så på loven också, att man bara tar det lugnt och så =P
men nu ska jag kika runt lite på kläder på olika sidor tex asos topshop och net-a-porter =)

ha det bra!
PUSSPUSS♥

sportlov

andra dagen på sportlovet är inledd. har absolut inget att göra idag. eftersom jag och min bror inte har lov samtidigt i år, så har inte mamma och pappa tagit ledigt för att vi ska kunna hitta på något allihopa, eftersom det ändå inte går =P tråkigt tycker jag, är verkligen supersugen på att åka skidor! ta mig tillbaka till hundfjället/tandådalen!!

nu sitter jag och kollar på mtv och går igenom hela hm:s hemsida, vet inte hur många tusenlappar jag kommit upp i nu, nya vårkläder är så himla roligt att shoppa! tyvärr så blir det nog inte många av klädesplaggen som kommer hem i brevlådan, gick ju åt en hel del igår när jag klippte och färgade håret =P men ikväll blir det övningskörnings-kurs med papi, sen är det bara för mig att bege mig ut på vägarna! =D haha! vad gör alla ni på sportlovet, ni som har? ge mig förslag på saker man kan göra om man är alone? (fel det lät, men jaja ni fattar) jag vill inte ha något som städa eller nåt, been there done that =P KOM MED FÖRSLAG NU!
XOXO♥

måndag

idag har jag ÄNTLIGEN färgat mitt hår! =D ni ser ju på bilden hur det blev. är nöjd, men det är lite ovant =P och förmodligen känns det nog bättre när jag får styla det själv och så också =) jag har även köpt ett par jeans-leggins idag och spenderat lite tid med min mamma =) snart ska jag iväg med anna och träna lite. blir på gymet, lite lätt sådär.
men vad händer imorgon?? kom med förslag hörrni! på eftermiddagen/kvällen ska jag på övningskörnings-kurs, men på dagen har jag än så länge inget att göra, så jag är öppen för förslag =)

nu måste jag gå och börja byta om.
XOXO♥

make-over

before
before

after
after

summer

sommaren får gärna komma, jag har spanat in en blivande bikini!


jofama by kenza






slut på ännu en helg

så var klockan strax efter åtta en söndagskväll igen. helgerna bara flyger förbi! tur att det är lov nu i alla fall =)
helgen har i alla fall varit ganska händelselös, men ändå har det hänt mycket, knepigt det där, men det känns liksom som att jag inte hunnit med nånting, men tänker jag efter så har jag gjort hyffsat mycket i alla fall =P

i fredags var det ju tjejmiddag då. VÄLDIGT trevligt måste jag säga! vi var fem stycken tjejer, vi har umgåtts sen jaa, jag gick i 4an eller 5an =) vi åt riktigt god mat, pratade och skrattade och gjorde sånt där som tjejer bara brukar göra liksom. det bästa på hela kvällen var när jag och en kompis hade bestämt oss för att gå hem när klockan var runt ett på natten. vi tog på oss skor och jackor och var helt beredda på att gå. sa hejdå till dom andra två som var kvar fortfarande och sen kom någon utav oss på något viktigt att säga, nu när jag tänker påre så har jag ingen aning om hur allt började. men hur som hellst så var jag hemma typ kvart över tre. och vi hade kanske 500 meter att gå.. vi stog alltså i två timmar med ytterkläder på och pratade om verkligen ALLT mellan himmer och jord! ojojoj, och sen skulle jag upp på lördag morgon för att jag hade träning klockan 11.
så igår tränade jag på dagen, sen på eftermiddagen umgicks jag nog bara med famlijen, kommer inte riktigt ihåg faktiskt. men sen på kvällen var jag och åkte skridskor igen med ellen och anna =) så mycket skridskor som jag åkt dom senaste veckorna har jag nog aldrig åkt förr! sen blev det lite melodifestivalen senare.
idag har jag varit hos farmor och farfar och sen tränat. inget mer...

imorgon ska jag klippa mig! den omtalade klippningen som jag gruvat och grubblat mig för så länge, vet fortfarande inte vad och hur jag ska göra, men anna ska följa med som smakråd och moraliskt stöd, så det blir nog super de =D
nu ropade pappa på mig, så bäst att jag går =P

pusshej♥


tjej-middagens outfit. dresscode för kvällen var kjol


jag hade mina skoletter från din sko på mig
övriga kläder : kjol från hm, body från gina tricot

RSS 2.0