hard work, work

satt nyss och grät ögonen ur mig till biggest loser. jag vill bli en personlig tränare. tror jag. eller?

om ett år...

ska jag snart ta studenten, och det gäller att vara ute i tid. så jag har precis sett en balklänning som jag vill ha! eller som jag SKA ha! den stämmer precis med vad jag tänkt mig, fast fel färg. åååh, jag bara måste ha en sån klänning! hahahha

(tänker dock inte visa bild, vill inte ha några copycats, heheheh)


me and my guitar


100531

godmorgon!

imorgon är det juni och det är ruggigt bra väder ute! jag börjar om en och en halv timme typ, inte helt fel. funderar lite på vad jag ska ha på mig nu asså, inte ett moln på himlen men det ser ut att blåsa ganska mycket. hmmmm.

hörs senare!
XOXO♥


100530

hahahaha vilken helg! underbart att få umgås med stina, vi gjorde det varje dag för typ två år sen, nu blir det inte lika ofta, vilken SUGER! men den här helgen har bestått av allt från systrarna muff med fransk brytning till megashopping och eurovision songcontest. galet kul. fast jag tycker att belgien skulle ha vunnit.

idag gick vi ut för första gången när stina skulle med tåget, det var runt halv åtta. asskönt haha. imorgon börjar jag tjugo över tolv, så jag kan vara uppe läääänge till om jag vill. lever studentlivet fullt ut!

XOXO♥

100528

sju månader kvar idag, det börjar ta sig! fifään.

lärorik dag idag måste jag säga. eller nja. fast matchen imorse var ju ganska kul. måste vara något speciellt med dom där knähöga strumporna, börjar misstänka det. som tur var, vann dom yngre, annars har det väl blivit ett jäkla liv. men varför ska jag bry mig, kollade ju bara på, hehehe. sen är det ju en sån där dag idag igen, när mitt hår absolut inte vill sammarbeta. jävla väder alltså!! vad fasen ska jag göra?? kan ju inte gå runt och se ut som att jag har lagt massa stålull av mjukare kvalitét på hela skallen liksom..

om fyra timmar är stina här, kanske är dags att städa, eller vad säger ni? problemet är bara att min hjärna inte kan skicka dom signalerna till resten av min kropp. måste vara något kroniskt tror jag. det går liksom inte.

nu ska jag fortsätta fantisera om en galet bra sommar. likabrare.
XOXO♥


drösan, lillpömsan och....

....ja vad var det jag hette? hahahha, gamla goa' tider när vi hade smeknamn på varann! numera heter vi banäna, stajna och mallanbrallan, inte lika mystiskt dock om jag får säga vad jag tycker hahaha.


imorgon kommer stina, så galet bra så ni fattar inte!

jag saknar dig!

tack för att ni finns båda två!♥

100527

tjennnaaaa!

sitter och käkar en utsökt tallrik med amerikanske makaroner. inte makaroni con carne, okej?! INTE MAKARONI CON CARNE! eller vad det nu är ni säger här uppe i nörrlan' haha. ikväll ska jag göra min första klubblagsträning på typ ett halvår, så håll tummarna för mig hörrni!

har fikat idag som jag frestade er med yesterday, och haft årsmöte. årsmöte var nog spid08b's thing tror jag. vi ägde. fikat kanske hjälpte till lite på den faktorn, vem vet. nästa vecka är det näst sista veckan, och jag har nästan inga lektioner alls! awwesome!

nu ska jag njuta mer av denna celebra gormémiddag!
XOXO♥

AAAAAAAAAAAAH

en väldigt lättad tjej kan härmed meddela att hon klarade gårdagens nationella prov i matte c med bravur och fick ett vg! snacka om att jag nästan skakar nu alltså! (överdrev där lite med bravur, ett poäng över vg bara, men det är fortfarande vg!) nu kommer jag somna lätt =D

awesome!

jag är klar! fett jäkla klar! åååh det är så underbart!

det här sommarlovet ska jag fan bara vila. jag ska chilla och leva och ha det underbart, inte tänka ett piss på skolan (kommer inte gå så bra eftersom det roligaste skolåret everrr ligger framför fötterna, så jag ska inte tänka på skolarbeten överhuvudtaget. förutom när jag och petra ska projektarbeta, men SKITSAMMA) ovh bara ha roligt.

måste verkligen vila upp mig känner jag, tvåan tog död på mig.

imorgon ska vi ha årsmöte med vår nybildade förening på ledarskapen, Mighty Ducks HK damhockey, och äta vita chokladbrownies. jag vet att ni är avundsjuka.
puss.

i don't wanna close my eyyyes


100526

godmorgon!

kan inte precis påstå att jag inte gillar när man bara har en lektion. i like it, a looot! ska börja göra mig klar för skolan nu, bussen går om lite mer än en timme. igår hade jag bara nationella och idag bara en lektion, vi spidare e glidareee.

sen har jag beslutat mig för att jag, idag efter skolan, ska göra och lämna in den sista skoluppgiften! everr! haha nej, om de vore så bra. men för i år iallafall. hoppas jag, kommer väl nån mer skit säkert. men men, nu måste jag gå och fixa till mig lite, kan ju inte gå i morgonfrilla till skolan.

see ya, don't wanna be ya!
XOXO♥

100525

först och framst, GRATTIS MORMOR!!

sen säger jag såhär: HELVETE! skulle gå in och skicka in hemprovet som vi fått i geografin, och såg att allt försvunnit! eller inte allt, utan allt det som jag skrev hemma förra veckan, men faaaan också. åååååh less jag blir. är bara att sätta igång och skriva då. varför blir det såhär??

XOXO♥

beach

var nyss inne på viktors blogg och såg att han varit på stranden hemma i stråtjära. jag saknar den stranden. jag ser fram emot sköna sommardagar där. även om mycket tid förmodligen kommer spenderas i sundsvall. jag ser verkligen fram emot att ta med mig petra dit! =D


100524

jag vill åka utomlands. nu. eller göra nåt annat skoj.

stina kommer i helgen, det är typ uuuuunderbart! bara några få ynka dagar kvar i skolan också, bara nationella imorgon, sen bara en lektion tjugo i ett på onsdag. hur skönt??

XOXO♥

100523

helgen är sluuuuuut, sitter i min svarta tvåsittssoffa och känner hur söndagsångesten tar över min kropp. visst låter det mysigt? i helgen var det iallafall kalaaaas för mormor. lite regn på kvällen, men annars var det kopiöst varmt på dagen och riktigt trevligt på eftermiddagen/kvällen.

idag har det regnat non stop och det är ju mindre kul... men jag ska väl inte klaga, utan regnet hade vi inte haft en grön sommar. sedär, lite naturkunskap har fastnat ändå. men nu, tre veckor kvar i skolan, 14 skoldagar, som inte kommer vara 14 utan mindre. på tisdag tex har jag bara nationellt prov i matte c, provet med stort P. ska plugga sönder imorgon!

XOXO♥

fuuuuuuktigt

snälla kan vädret ta och bestämma sig?? igår avr det fuktigt och kvaft (kvavt?) som fään, idag var det strålande sol på förmiddagen, sen kom väderomslaget och ville vara med i leken, så då började det spöregna. asså snälla, mitt hår mår inte bra av det här! JAG mår inte bra när mitt hår ser ut som det gör nu!


ser ni krullet??

bäst av allt är ju att håret krullar sig så oerhört mycket mer på ena sidan. charmigt, ellerhur? naaaaaat...

100519

häj bloggön! idag har jag bara haft en lektion, huuuur skönt?? okej jag hade lite extra-matte också, och betygsprat. men bara en schemalagd lektion. imorgon har jag sovmorgon också. sen är det ju bara två skoldagar kvar innan helg också! tiden tickar på måste jag säga. men det är ändå galet långt kvar till sommarlovet... hahaha

idag har det varit mösspåtagning här i sundsvall. BARA ETT ÅR KVAR FÖR OSS! man blir så grymt taggade av att se alla glada lyckliga studenter. faaaasen, ge mig!

nej, om man kanske skulle ta och hoppa in i duschen och sen göra sig en flådig middag. hmmm.
XOXO♥

wednesday break my heart

först och främst vill jag säga: om du inte bryr dig ett skit om fotboll och min skada och allt däremellan, du är fri att lämna inlägget, det kommer förmodligen bli långt och menningslöst vilket fall som helst. sådärja.

helvetes jävla apskada. fan. ni fattar inte. åååh jag vet inte ens vad jag ska säga. har fixat mitt första g i betyg iallafall. känns ju skitbra. bara för att jag varit borta i sisodär 7 månader. bara för en jävla sketen skada. vafan var den tvungen att komma för? varför var det kvar så JÄVLA länge? varför var specialidrott a tvungen att vara en 200 poängskurs och varför var jag tvungen att få g i just den??

jag flyttade till sundsvall för att spela fotboll, ägna mig åt det som är absolut roligast i livet. åsså får jag en äcklig jävla skada och blir borta i 7 månader. anledningen till varför jag kom hit blir mitt sämsta ämne i skolan. det klingar inte rätt ellerhur? inte ett jävla dugg. ja visst, jag ska vara glad över mina fina betyg och stolt och blabla, men när jag fick frågan om vad jag skulle välja mellan, bra betyg och en fotbollskarriär som är sådär, som nu alltså, eller en riktigt bra fotbollskarriär och dåliga betyg, så kan jag faktiskt inte välja. flera gånger under dom här 7 månaderna så har jag faktiskt funderat på att sluta. eller sluta satsa iallafall. men sen när jag fick börja träna igen, så kändes det som att livet började igen. jag glömde helt bort dom känslor jag känt genom vintern. jag fattade att jag verkligen inte vill sluta spela fotboll, jag vill alltid spela fotboll. jag vill bli en elitfotbollsspelare! men fan. ni fattar kanske inte vad jag wainar om. men allvarligt. jag skäms över mitt betyg i specialidrott. jag kommer inte precis presentera mig som: hej jag heter malin och jag gick RIG, men fick g i betyg där. vafan man ska ju ha ett mvg! jag hade nöjt mig med ett vg, för första gången i mitt liv, för att man kan räkna mina rig-träningar på en hand nästan. men inte g. helvete.

jag hatar prestationsångest. jag hatar press. att pressas till prestationsångest. kul. och det är bara jag som kan bestämma hur jag ska känna. men vad tror ni att alla bra betyg kommer från? visst, jag har det otroligt lätt i skolan. gaaalet lätt. men jag skulle ju kunna skita i skolan ändå. men jag gör det inte för jag sätter press på mig själv att få bästa betyget i alla kurser, alla ämnen. jag vet inte varför, kanske är det för att jag vill bevisa för andra att jag är bäst, eller så är det för att jag vill ha så många valmöjligheter som möjligt när jag ska söka utbildning och universitet och grejer. nu kan jag inte sluta tänka på att det här g:et kanske kommer sänka mitt slutbetyg, mina slutpoäng, eller vadfan man säger, gryyymt mycket. jag får nästan panikångest när jag tänker på det. ni fattar nog inte nu heller varför jag wainar över ett jävla g, många blir aslyckliga om dom får g i ett visst ämne. men jag är inte en sån. ett g för mig är som, jag vet inte vad. ett misslyckande. och hur ska jag kunna vända det här då? fotboll gick från att vara skitkul för ca 2 år sen, till en plåga förra året, till en mardröm i vintras, till ett lyckorus för två veckor sen, och sen tillbaka till en mardröm igen nu. för det här betyget kommer följa mig resten av mitt liv. jag kan inte göra något åt det nu. nu kan jag bara se till så att mina betyg i specialidrott b, c och d blir bättre. men det spelar ingen roll. jag fick g i specialidrott a. okej fine, jag har varit skadad. så ja, jag fattar att jag inte har kunnat höja mig. men det går in genom ett öra och ut genom det andra. jag är inte nöjd!

men jag är livrädd för att börja spela fullt ut, träna fullt ut. livrädd. tänk om jag får ont igen! jag drömde för några dagar sen att jag fick hälseneinflammation i vänster fot också. jag vaknade gråtandes, panikgråtandes. ska jag vara helt ärlig, så hoppas jag nästan på en operation för min slemsäck. då kan jag släppa den här säsongen, slippa tänka på att jag ligger en hel försäsong efter, både när det kommer till teknik och kondition. bara blicka framåt och ta nästa säsong som en hel människa. men det låter inte bra när man hoppas på att man blir borta längre. självklart skulle jag helst av allt vilja att hela kroppen skulle kännas hur bra som helst när jag vaknar imorgon. att jag kan gå på fotbollsträningen och känna att fan, jag kan göra alla övningar, jag kan skjuta vristskott utan att det gör ont, skona gör inte ont, jag känner glädje. men nu går jag till träningen och är rädd för att det kommer göra ont och jag kommer få börja om med den där äckliga rehaben igen. jag vill vara säker på att jag inte får ont igen! allt blir en ond cirkel snart, för om jag skulle få ont igen, i hälsenan eller mer ont i slemsäcken igen, så tror jag inte att jag skulle våga säga det. jag vet inte varför, men jag tror inte att jag skulle göra det. jag skulle göra min rehab på kvällarna, men inte sluta träna. bara för att jag redan ligger så långt efter. jag vill ha en nystart, så nu var det uppklarat. en säker nystart.

det som är mest irriterande, är att det här jävla g:et, det kommer räknas in i min poäng när jag slutar, men vissa kurser som jag läser kommer räknas som utökat program för att RIG ger extra poäng. så om jag får mvg i dom kurserna som kommer räknas som det, jag vet inte vilka det är än, INTE räknas med. jag fattar inget av det där. jag just nu så vill jag ju byta, att specialidrott a ska vara utökat program så dom poängen inte räknas med, utan dom bättre kurserna räknas med istället, men jag vet inte om man kan göra så. jag får mer prestationsångest över att sitta och skriva allt det här, visa för er och så, men jag var tvungen att skriva av mig. förklara lite. många tycker säkert att jag är töntig, men det skiter jag i. jag är sån.

100518

vill ni först och främst veta en sak? imorgon börjar jag egentligen tio över tio. men nu är det så att jag ska befinna mig på skolan strax innan ÅTTA imorgon, först för att ha betygsprat när det gäller specialidrotten, alltså RIG. hujedamej säger jag bara. fifän vill inte veta. men jaja. sen ska jag ha dubbeltimme i matte, bara för nationellas skull. wihooo vad kuuul! ska även (kanske) ha extra mattelektion efter skolan, om jag känner att det behövs.

annars så har jag tränat idag, med mina nya sulor. var inte med så värrrst mycket, första halvtimmen kanske. sen skulle dom köra massa skott och min häl är inte helt redo att köra vristskott ännu. sen har jag myst på i skolan och nuuu börjar det märkas att det snart är sommarlov. har två kurser som i stor sett slutat nu. naturkunskap och geografi. klagar absolut inte.

men nu ska jag sluta jiddra och gå och bajsa istället. ja faktiskt.
XOXO♥

tuesday



skockerna är precis som igår från skopunkten, braxerna från gina, tishan från taliand (thailand) och jackan från h&m. ni skymtar även ett armband från thomas sabo med ett M och en snöstjärna på.

100517

idag är det syyyyttonde maj. synd att man inte är i nörge då. denna sköna gröna måndag har jag gått i skolan, fixat med mina skosulor som ska göra min häl bra, varit med om typ det pinsammaste som finns, sen chillat. tyckar att pollen kan blomma klart ffs, så jag kan vistas ute med mina vänner. men inte långt kvar nu tror jaaag, tralaaa.

imorgon är det fusbalträning och jag har matte imorgon och jag får ont i magen av att bara tänka på den där äckelmatten. fan. men nu ska jag fortsätta kika på shf.

XOXO♥

he he he


är bara liiiite kär. inget allvarligt sådär. myyyys.

monday you can fall apart


allt från fotknölarna och uppåt förutom väskan är h&m-stuffff, värran dårå e ifrån converse liksooom, dojjerna är ifrån skopunkten. puss puss, love ya!

maskerad

hörrni vet ni vad jag vill göra?? jag vill gå på maskerad när man har på sig typ vanliga kläder osv och sen bara en liten mask för ögonen. som de har i gossip girl, eller såg på tyras blogg nyss att hon varit på en sån maskerad. asccolt ju! mycket lättare än vanlig "svensk" maskerad, då måste man ju tänka ut något bra att klä ut sig till också, hahaha.


100516

sämst bloggande, sorrie. nu är lilla springbreaket över och imorgon drar skolan igång igen. wohoo, aspepp! eller? men men, bara att köra sista slutspurten nu dom fyra sista veckorna.

vad har jag gjort i helgen då? jag har övningskört en hel del, kung. har även spenderat mycket tid med min bror, det är bra! han har köpt student-kostymen i helgen. jag vill också! inte köpa kostym, men ta studenten. ett år kvar bara ett år kvar bara ett år kvar bara ett år kvar bara ett år kvar bara ett år kvar bara ett år kvar bara ett år kvar bara ett år kvar bara ett år kvar bara ett år kvar bara! sen har jag varit hos både farmor och farfar och mormor och morfar. det är inte varje dag jag träffar min mormor och morfar kan jag säga, mer sällan faktiskt. ganska tråkigt att det ska bli så, när jag var mindre åkte vi typ till dom varannan helg. men nu finns det inte riktigt tid till det. men jag får träffa dom nästa helg också då vi ska fira mormor som blir 60 =)

igår var det ju seriöst sommarvärme, helt galet varmt! awwwwesome skulle jag säga. mer sånt vill vi ha! men ikväll bär det av till sundsvall, undra hur mycket pollen-bajset har slagit ut där nu. hoppas ingenting. har varit en oerhört påfrestande helg. haha.

XOXO♥


100512

nu är jag hemma. hos mami och papi. har varit till tandregleringen idag och det är alltid lika spännande kan jag säga. sen blev det till att stå på ett fullsmockat tåg hem. myyyyys.

nu sitter jag och funderar på om jag ska lägga alla mina moppepengar på ett play station så att jag kan köpa kent-skivan till singstar och sjunga med. hmmmm.

XOXO♥


converse

om ca en månad får jag förhoppningsvis hem mina vita converse! men i lördags fick jag ett värdebevis på 450 kronor på nilssons skor, och jag blev sugen på att köpa låga converse också. men kan inte bestämma färg. help me? =)

100511

motivationen tryter. när det gäller det mesta faktiskt. vartfan hittar man den då??

imorgon har jag EN lektion sen drar jag till tandläkaren och sen hem. puss. lååååånghelg och det ska bli sååååå skönt! ska klippa mig på fredag sen är resten av helgen obestämdish.

idag har en gnista hopp om en underbar sommar tändts också, älskart!
XOXO♥

HåkanHellström

HÅKAN HELLSTRÖM PÅ HOVET 13/11 2010



do you wanna go? i know i do!

100510

någon mer än jag som tycker att sommarlovet gärna kunnat kommit en månad tidigare iår?
jag pallar inte mer.

det har varit en ganska crazy dag idag. började med projektarbete med allas våran übersöta senila e-m. det är alltid lika kul. naaat. men men. vad ska man göra liksom? bara att stå ut dom få ynka stackars gångerna vi får ha henne innan hon går i pension. jag kommer sakna henne så.. *snyft* efter det började vi med att starta en förening. någon mer än jag som verkligen tappat motivationen till att göra det sista på alla kurser??? sen lunch iallafall, lunch är bra och lunch är gott. idag var det chicken nuggets. då blev jag lite nostalgisk och kom att tänka på tiden i bergvik då jag och stiniseeen alltid tävlade om vem som kunde äta flest. härliga tider. bara för det så kom jag att tänka på en sak, fick man chicken nuggets på lågstadiet? eller är det liksom ett litet privilegium som man får när man blir stor (ehe, fjortizZz på högstadiet)? aja, sen hade vi klassråd, och bara för att jag och min kära vän petra vet en sak som vi inte får berätta för resten av klassen, it's not our thing to share liksom, ja då ska vi bli terrade. eller ja, petra blev terrad. mysig klass vi har, puss på er♥ hahaha. det var hektiska 20 minuter det där. sen fikade jag och petra. det var gott! då pratade vi om skillnaden mellan ettan och tvåan på spid. om ni går bak i mitt kära lilla arkiv och läser om mitt liv för ett år sen så kan ni skåda att vi knappt gick i skolan. man kände verkligen att sommarlovet var on its way liksom. nu har vi plugg upp till öronen känns det som. nu ska sista grejen göras och man pallar inte som jag skrev tidigare. matten håller på att döda mig. jag viiiiiiiill inte! men varför klaga? om fem veckor, en månad, ja då har vi bara ett år kvar i skolan typ. men jag vägrar säga att jag snart ska inleda mitt sista sommarlov, för sen har man semester från jobbet eller sommarlov från universitetet. så det så.

men nu räcker det, måste lägga band på mig tycker jag. ska gå och kirra lite mat, kyckling och potatissallad får det nog bli, passar utomordentligt till det grymma vädret! eller vänta nu, det är typ minusgrader ute och grått. inte ett löv har kommit. älskade vår!

XOXO♥

100509

älskade helg, älskade sällskap. i fredags var jag med petra, det var KUNG! säger inte så mycket mer, det ordet får säga sitt. i lördags förmiddag kom farmor och mamma. vi fikade lite i lägenheten innan vi åkte till birran och shoppade. jag köpte ett par shorts, ett linne och ett par tights, är riktigt nöjd och nu kan tamejfan sommaren komma tycker jag!

sen var vi på the last song igårkväll och snörvlade ikapp. fyfaaaasen vilken film och jag fick pappa-abstinens. tur att mamma och farmor var här iallafall, pappa får jag träffa på onsdag! =D sen blev det lördagsmys och idag har vi stääääääädat. det är eckligt att städa. men men. efter att dom åkte har jag bara chillat. bäst så.

imorgon är det skola igen. hoppas jag slutar tidigt och inte halv fem. måste kolla mailen bara för det...

XOXO♥

ps. jag har världens bästa mamma och farmor. VÄÄÄÄRLDENS. jag älskar er♥

visst känns det fint att va vid liv

nu gör jag såhär:

1. jag hoppar in i duschen och tvättar mitt lortiga hår
(okej jag ska väl klä av mig också, duscha med kläderna på, njaaa, jag vet inte vad ni tycker, men jag föredrar att duscha naken iallafall)
2. kanske diskar
(eller skjuter upp det tills imorgon)
3. börjar ladda inför engelska nationella imorgon
(känner en hel del press sen niklas och jag hade ett lite annorlunda pep-talk igår där han istället för att säga att jag inte ska känna någon betygspress istället sa att jag har ganska mycket press på mig. TACK SÅ MYCKET NIKLAS!)
4. deppar liiiite över en sak som banääna berättade
(men bestämmer mig för att ta saken i egna händer och fixa till det där lite snyggt nästa helg typ)
5. slutar deppa och börjar T A G G A för min och petras kväll imorgon
(vad skulle jag göra utan henne?)
6. laddar för att mamma och farmor kommer på lördag!
(detta betyder: städa, städa, städa, städa stääääädaaaaa)
7. SOVER!
(finns ingen parentes om det)


tack för att du finns bästavän♥

PA

ååh, jag är så uppspelt, vårat projektarbete går så ruggigt bra, vi har massor av roliga saker att göra i sommar! väntar fortfarande på ett svar på ett mail, men det ser så himla bra ut redan nu =D

100506

IKVÄLL ÄR DET DIF MOT GAIS, VIKTIGT!

idag har jag annars gått i skolan, gymmat lite, skrattat lite, sålt arangemang, gäspat ganska mycket och hängt med några boois på stan. nu sitter jag och smider lite sommarplaner och det ser ganska bra ut faktiskt! men jag håller fast vid att om jag någon gång i framtiden skulle bli politiker så ska jag införa att man får gå på krogen från och med det året man blir 18, helt klart. dagens regler leder bara till utanförskap, diskriminering och mobbning. och det är väl det vi ska försöka undvika? va? va? vaaaa? men jaja, bara att bita i det sura äpplet, gilla läget, knyta näven i byxfickan eller vilket uttryck ni nu föredrar.

en sak som nu helt plötsligt ploppade upp i min lilla skarpa hjärna är vad tusan jag ska äta idag?! varför ska det vara så oooooerhört tråkigt och ansträngande att laga mat till sig själv och avnjuta de goda makaronerna och korven helt själv?

hej jag heter malin och är 17 vårar.
söker en sambo, kön spelar ingen roll.
bara du har ruggigt bra humor, inte är någon lortpelle och håller dig till mina regler.
ta gärna kontakt med mig!
tack på förhand!

XOXO♥

yeyyy

på lördag ska jag få skåda denna heting på bigscreen! kan det bli bättre? =D


100505

hello everyhopa!

hur mår ni idag? jag har fruktansvärt ont i hela kroppen, träningsvärk överallt, fattar inte! men för att göra dagen mindre plågsam så slutade jag halv tolv. det var ganska gött måste jag påstå. annars då? jovars. taggar helg. på fredag har jag endast nationellt prov sen slutar jag. också ganska gött. idag hade jag tänkt städa. den lilla städtanten i mig har knackat på insidan av mitt huvud i några dagar nu, så det är väl bara att ta tjuren vid hornen so to speak. nästa vecka går jag bara tre dagar, det är typ awesome!

nu ska jag sluta skriva en massa onödig fakta, ingen bryr sig om det där ändå, haha. jag ska istället fönstershoppa på internet!

XOXO♥

100504

jag har tränat fotboll idag! ruggigt roligt! blir kanske inte så mycket träning just nu, tar det lite lugnt i början. sen har jag gått i skolan och varit till en fotnisse med min fot. sen kom ellen hit och chillade lite. nu har jag precis skickat in ett arbete så jag slutar halv tolv imorgon. nice eller vaaaad???

till helgen kommer mamma och farmor(?) hit. det ska bli supermyys! men dom kommer på lördag och jag och petra hade världens planer men nu har petra dissat dom totalt och bara en del av dom återstår: middag at my place. happ. men jag ska på bio i helgen. vilket sällskap det blir kvittar. dit ska jag iallafall!

XOXO♥

100503

har varit lite sparsamt med bloggandet på ett tag, ber om ursäkt för det. men det är maj nu hörrni! galet!

i fredags var det ju valborg och jag var hos anna med en massa folk. kvällen innehöll det mesta och en sak hade vi gärna varit utan.. men men. i lördags var jag till farmor och farfar på dagen och sen till stina på kvällen innan jag och anna åkte till anna för lite mer fest. men det blev inte så mycket fest, alla drog på krogen. men där kommer man ju inte in än.. sen igår sov jag mest. kollade på två fotbollsmatcher också och älskar att DIF VANN MOT AIK!!!

idag har jag gått i skolan och nu äter jag lite välförtjänt godis faktiskt, hehhe.
XOXO♥

RSS 2.0