120530

Idag tog min "extrafarfar" sitt sista andetag.

Vad ska man säga, det är väldigt overkligt samtidigt som det var det bästa för honom. Det kommer bli oerhört tomt framöver och jag kommer sakna honom. En man som alltid brydde sig om andra och alltid ställde upp.
Som sagt, det kommer bli tomt och han är förevigt saknad! ♥

120529


rhodos i augusti?

JA TACK!!

120514


ååååh jag hade en alldeles för bra dröm inatt........

vi åkte till thailand. hela familjen. det var så underbart! det enda negativa var att det åskade och spöregnade varje dag, fast bara i tio minuter så det var ju chill.

snacka om blodad tand, skulle liksom ha råd att åka om jag skulle vilja lägga mina pengar på det. har suttit och kollat på resor till thailand, mexico, dominikanska republiken och malaysia hela kvällen..

.........................................

blä


120510


åhåhåhåhåhåhåååååå ge mig sommar!

4 veckor kvar i skolan, sitter och nöter som faaasen på hemtentan just nu och inser att det inte är mycket kvar alls. efter hemtentan är det en gruppuppgift och sen den examinerande samtalsövningen. sen schlutt!

vill ha sommar med min bff ellen. beachhäng, brygghäng, vinhäng, häng bara!

har dock ett mycket stort dilemma när det kommer till IVP-galan som är nästa lördag. min kjol är för lång! och då snackar vi mycket för lång. inte kuuuuuuul........

men nu ska jag återgå till hemmisen, byebye!


120506


hahahahhahah vad är detta?

har min papi fått vattkoppor nu också??

småfnissar lite sådär åt stackarn. men nu när jag vet hur hemskt det är (och eftersom jag känner min pappa) så tycker jag riktigt synd om honom om det är så att han insjuknat.....



du & jag papi, du och jag! ♥

120504



mina goda vänner! idag har kontrakten skrivits på och skickats in.

i sommar blir vi sånna dära sambos.

spännande!

120502


jag överlevde helvetesdagen!

OCH det verkar som att jag överlever helvetessjukdomen med! några hundratals koppor pryder min kropp och jag kommer nog inte vilja visa mig utomhus på några år...

därför tyckte jag att jag var värd en helt ny outfit inför IVP-galan som går av stapeln om 2½ veckor, och nu ska jag skriva lite på hemtentan tänkte jag.

jag och crillson har iallafall blivit med lägenhet, därav det euforiska lyckan för några veckor sen. vi firade även 6 månader i lördags. ett helt jävla halvår. helt magiskt. eller alltså, vi firade inte direkt. jag låg hemma med feber och klåda och crille var ute och partajade. vi var på bio i torsdags istället. american pie. snacka om tur att vi tog det då?!?!?!?! hur kunde vi veta?!?!?! jag hade redan fått mina första koppor, men det är klart att man inte tror att det är vattkoppor liksom. på kvällen när vi kom hem hade jag fått några till, och på fredagen var det ett faktum. så det kan gå hörrni.

när alla har torkat och jag friskförklarar mig själv kan jag iallafall stolt säga att jag äntligen haft skiten och hoppas att mina framtida barn slipper skiten. vet inte vad jag skulle göra om jag såg mitt barn må så dåligt som jag har gjort. så tur att du befinner dig 40 mil bort mami! (feel very free att tycka oerhört synd om mig allihopa!) men kommer man från ett släkte som heter söderqvist där herrn den äldre fick denna fruktade barnsjukdom vid 65årsålder och hans ättllingar ännu inte haft den trots att dom passerat 40årsgränsen så hoppas man ju på att man slipper skiten helt. särskilt när den tredje generationen inte heller haft det. än. jag fick ju nu. vänta ni bara!!

min sista tanke är såklart: vem vare?!?!!? vem vare som smitta?!?!?!? säg vem det var som FUCKING smitta mig?!?!?!?

puss på er! ♥

RSS 2.0