140525

Söndag den 25e maj.
 
Morsdag!
 
Mormor fyller 64!
 
EU-val!
 
Och endast en dag tills Crilson kommer hem igen! Jag har alltså varit gräsänka sen i onsdags. Hatar det. Får alltid en sån olustkänsla, och känner mig lämnad. Är inte alls samma sak om vi ska vara ifrån varandra för att jag åker iväg nånstans, men åker han iväg så känner jag mig jätteensam och lämnad. Men han kommer hem igen imorgon! (Han har varit hemöver på kalas osv).
 
Och idag har jag röstat för första gången i hela mitt liv. Är stolt över mig själv! Tycker att politik och att rösta är jättejätteviktigt!
 
Annars så har jag haft en magisk helg. Hur bra väder som helst (förutom idag....) och den har varit fullspäckad! I fredags var det dags för Majas lilla födelsedagspresent, då hon fick gå på skattjakt och vi hade fixat middag och lekar under kvällen. Supermysigt! Igår spelade jag match i värmen (skojar inte vad varmt det var....) som slutade med oavgjort som kändes som en vinst, och sen var jag iväg och käkade middag med Frida på Café Göteborg (bäst i Umeå, seriöst). Idag har jag också spelat match, eller nje, jag har suttit på bänken med div1-laget. Som slutade med vinst!
 
Dock har helgen inte bara varit en dans på rosor. Natten till igår vaknade jag med andningssvårigheter på grund av min jävla allergi, och trodde att jag skulle behöva ringa efter ambulans. Det gick dock bra ändå... Natten till idag åskade det som satan och jag är i princip livrädd för åska. Bra val av helg att vara borta på Crille! Asbra!
 
TVÅ VECKOR TILL EXAMEN NU! Två veckor tills en herrans massa folk flyttar ifrån Umeå, men icket jag. Och icket Christoffer heller!
 
Nu äter jag godis och ska kika på valvakan, hehe.
 
Peace!

 
 

140520

Aaaaaah, nu var det sådär längesen igen.
 
Skyller nog faktiskt på att det inte händer sådär jättemycket i livet just nu. Men helgen har varit ett undantag!
 
I fredags hade vi aktiviteter med laget. Femkamp rättare sagt. Som medlem i spelarrådet och aktivitetskommittén var jag med och styrde upp det hela. En riktigt bra kväll med massa skratt osv. Sen i lördags var det dags för årets höjdpunkt nästan. Vi började dagen med champagnefrukost, sen spelade vi brännboll i nästan 3 timmar, sen var det bara att fixa i ordning sig för IVP-galan! Den sista sittningen för oss treor, som var ämnad för oss. Riktigt trevlig kväll! Jag var dock nykter hela dagen och kvällen då jag hade match i söndags. Till råge på det slutade min pollenmedicin att fungera där vid 10 på kvällen eftersom det då var 12 timmar sen jag tog den, så jag satt mest och snörvlade och frustade dom sista timmarna... Och så var det ju matchen ja! Bortamatch i Skellefteå mot Sunnanå 2. Som slutade med VINST! 0-1! Första trepoängaren för MSK2! Var riktigt skönt vill jag lova! Och plus på det har det varit riktigt varmt i Umeå dom senaste dagarna! Förutom idag då....
 
Idag blir det en innedag och fixa det sista med uppsatsen, heja heja!

RSS 2.0