when words fail music speaks


slänger upp två halvmysiga låtar åt er medans jag agerar kock!




100831

tänk att det ska vara så svårt med lite medgång någon gång. men det är väl kanske något man förtjänar? har för mig att min föredetta tränare dennis sa så, tur förtjänar man, och medgång = tur tycker jag. jag har väl kanske inte gjort mig förtjänt av den än, så det är väl bara att tugga på i guess, nån gång borde det ju vända. men ärligt talat så tar det emot ibland. jag gissar på att mental träning kan vara ganska behövligt för mig, på flera olika sätt. vilken tur då att vi får dubbel mental träning, inte bara i skolan, utan med RIG också. lucky me!

har fått en dator nu iallafall, och den har cam. vet ni vad det betyder?? jag och niklas kan ha videosamtal med varandra! it will be like he never left!

men nu är det väl dags för mig att signa ut och koka ihop lite mat för att tagga träning igen. både ikväll och imorgon bitti, RIG-liga. nu är vi igång!

XOXO♥

100830

sitter och får min dagliga dos av jillian och jag älskarT! imorgon händer det mycket, det är dags för att få både skåp och dator. jag ser mest fram emot skåpet faktiskt. eller?

nu gråter jag som en bebis också, ser knappt tangenterna. shit.

see ya,
XOXO♥

100829

hej hej hemskt mycket hej!

igår spenderade jag nästan hela dagen i en bil, sjukt! men så går det när man ska till umeå fram och tillbaka över en dag. så nu har min vältränade (hahaha) underbara bror flyttat till ume. shit vad jag kommer sakna honom. han är världens bästa människa. min absolut bästa vän. men det går ju billiga bra bussar mellan sundsvall och umeå, perfa!

sen var jag en gudomligt bra dotter och följde med mamma hela vägen tillbaka till stråtjära, så att hon inte skulle behöva åka själv i mörkret dom sista timmarna, lovely ellerhur??

sen kan jag passa på att hylla mitt kära fotbollsgymnasium som gett oss busskort så vi kan åka gratis buss! snacka om att jag (läs: mamma och pappa!!) kommer spara in tonvis med pengar på det!

nu ska jag käka chirre och drömma mig utomlands här i höstkylan..
XOXO♥

mihihihihi, underbart att använda niklas gamla dator. här finns underbara bilder!!
älskar dig♥

musicccc

nu är det dags för världens bästa man. i love you.

LARS LASSE LW WINNERBÄCK♥


elegi


hugger i sten


timglas


jag har väntat på ett regn


jag är hos dig igen


för dig


jag får liksom ingen ordning


ett sällsynt exemplar

och hans underbara duetter!


om du lämnade mig nu med miss li


kom änglar med lisa ekdahl


som jag hade dig förut med melissa horn (fanns bara live-versionen..)

100826

idag fyller banääna 17! GRATTIS!!♥



idag har jag permiäråkt bil med lt, inte alls fel! sen bara gått i skolan och inte gjort nånting, härligt =) imorgon är det fredag vilket betyder att jag har träning på morgonen, sen två lektioner till innan jag slutar. på lördag är det dags för ume-resan!

XOXO♥

hihihihihihi

the flying meatball!♥


100825/fångarna på fortet

idag var det dags för en riktig skoldag. helt ok. lite krångel med engelskan och jag ska tydligen läsa c-kursen på en lektion i veckan medans alla andra läser den på två? men det går säkert bra!

nu pågår ju fångarna på fortet, fotbollslaget mot handbollslaget. var lite kluven innan, vilka ska man hejja på? insåg ganska snabbt dock att med tre aikare i ett lag så finns det inte så mycket att göra, det går inte att vinna med aikare i laget. nu sitter jag och funderar på om det är försent att börja spela handboll igen om man märker att fotbollen skiter sig. det är ju liksom fruktansvärt roligt det med. men nu ska det samlas pengar!!

XOXO♥

biggest loser

åååååh, älsklingsprogram!! jillian och bob är mina idoler, särskilt jillian. jag ska bli som henne när jag blir stor.


100824

kåmpiz det går bra nu!

första skoldagen av sista året är avklarad. vi har taggat till rejält och jag får lite pirr i magen av det faktiskt, HAHA! sen har jag även träffat min framtida room-mate och det blir nog kanon dethär =) imorgon drar skolan igång på riktigt med start 10.10, religionskunskap. spännande! har inte hållt på med religion sen nian när vi gjorde en planch med olika religioner, jämförde och grejer. hoppas på en bra lärare bah!

nu top model, sen maaaat!
XOXO♥

2 cool 4 school

borde sova. ska. snart.

jag taggar sista september, för då får man studiebidrag igen, haha! har ingen aning om hur mycket pengar jag har nu, riktigt illa!

men imorgon får jag träffa petra igen! känner lite för att gråta. av glädje såklart. mihiihihh, ska bli så spännande att se hur brun bruden är! men vill egentligen inte veta. eller höra. fast jag vill ju, men om jag blir grön så är det inte för att jag mår illa, utan jag är avundsjuk. men kanske ger igen någon gång, vi lär ju känna varandra så länge att jag kan göra det hoppas jag, hähä ;)

men nu är det väl dags för mig att gå och byta gummisnoddar igen så att det blir lite farrrrt på tänderna!

XOXO♥


todays music

rysningar is the thing!

BAND OF HORSES


the funeral


the end is not near


no one's gonna love you


factory


compliments


laredo


100823

hejhejhejsan!

sista dagen på sommarlovet. tänker vägra säga "nu har jag haft mitt sista sommarlov, snyft snyft" VÅGA VÄGRA DEN FRASEN!! jag kommer ha sommarlov nästa år också. så det så. även om jag kanske jobbar nästan hela sommaren, jag kommer ändå ha sommarlov. men nog om det. vad har jag gjort idag? jag haaaaar packat. chillat lite. jäst lite. kollat ut på det fina vädret, men inte varit ut något. oooops. äsch.

imorgon börjar som sagt skolan igen. pirripirri. inte kryddan utan känslan. men nog om det också, slänger upp lite aaasume music åt er in a bit!

XOXO♥

100822

hej hallå i blåbärsskogen!

galet go helg har det varit. kan inte klaga på nånting faktiskt. eller jo, vädret har ju kunnat varit sisodär 10 grader varmare eller så, men whata heck liksom? det är ju sällskapet som gört! imorgon börjar allvaret för vissa, för andra har det redan börjat och för tredje väntar det fortfarande. jag hör till tredje.

jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag känner. det ska bli enormt kul på ett sätt, lite rutiner, struktur, jag får träffa petra typ äväry däj, träna massa fotboll, och ja, gå i trean liksom. men jag börjar redan tänka på betygen. fuck betygsångest som jag sagt såååå många gånger förut. men det löser sig väl alltid, och vad har jag att oroa mig för? (det jag oroar mig allra mest (allram est) för är att bli skadad igen och därför missa dom tre fotbollskurser som finns kvar, men det måste ju alltid finnas lösningar på det!)

så imorgon bär det av till kallare breddgrader, men sen på lördag bär det av ännu mer norrut, till umeå! nisse pisse päronpung a.k.a. my bigbrotha ska ju flytta. spännande! (en sparv viskade i mitt öra att han har två manliga sambos också, hähähä..) och förhoppningsvis sitter petriz på ett plan nu påväg till sverigeland igen och är snart aaaall mine igen, lovely!

nu vet jag däremot inte riktigt vad jag ska hitta på, orkar inte sova riktigt än..

godnatt folket,
XOXO♥

100820

hej alla fans!

sitter och inväntar mormor och morfar och farmor och farfar och en bror. det ska ätas mat. gott!

sista helgen innan sommarlovet är över och det firas med fiesta imorgon. ingen klagar!

XOXO♥

danny-boy

hallå, alla snackar om oskar linnros, och ja jag säger inte emot, han är grym! men hans föredetta partner in crime daniel adams-ray är ju minst lika bra!


dagens artist

dagens artist får såklart bli KENT. ingen annan. tänkte slänga upp mina favvislåtar. och ja, det är grymt svårt att ta ut några! utan inbördes ordning.


mannen i den vita hatten (16 år senare)

det finns inga ord

hjärta

passagerare

töntarna

utan dina andetag

vinternoll2

747

kräm

skisser för sommaren

duett

pärlor


eh ja hehe, jag skulle kunna fortsätta läääääängetill. det finns så många fler låtar från kent som jag skulle vilja lägga upp... men men, en annan gång kanske!

100819

jahapp, då har man gjort sin sista träning med mohed, igen. hahaha. nej men jag måste säga att det har varit oerhört skönt att bara få ta fotboll i min egen takt den här sommaren, och som en upptrappning för skolstarten så är det roligare än någonsin!

sen att allt kanske inte är 100% är ju en annan sak att diskutera. men jag vet vad jag vill, och vad jag bör göra, sen får vi se vad som händer. jag tänker inte låta fotbollssäsongen 2011 gå till spillo precis som den här säsongen har gjort. punkt.

och ondare har jag väl aldrig haft heller. i munnen alltså. skojar inte! no shit liksom. sen är det ju lite smått irri när man försöker få lite sympati från de vuxna i husets håll också, men från någonstans hör man alltid mamma: "men det är frivilligt, hihihi". ja men hallå, om jag visste hur ont det skulle göra så vet jag ju inte om jag hade gått med på skiten. så helt frivilligt är det ju inte. så det så!

på söndag drar jag upp till sundsvall. för sista gången tänkte jag säga (skriva), men sista gången för att återvända efter ett sommarlov iallafall. jag är faktiskt ganska peppad. jag? peppad inför skolan? har jag ramlat och slagit mig?? neeee, jag brukar nästan alltid längta lite efter skolan efter sommarloven, hehehe. och nu är det ju inte sämre heller, eftersom vi bara har ett år kvar! inte ens det, knappt åtta månader!!

och petra, jag saknar dig!
XOXO♥

music maestro

jag spelade flöjt från ettan till och med trean. jag kunde sitta i timmar och öva. men i fyran bytte jag till piano. lika där kunde jag sitta i timmar. jag spelade på min alla skolavslutningar, på min morbrors bröllop, på min egen konfirmation och när jag slutade nian. sen dess har jag knappt suttit vid pianot känns det som. men ibland får jag nåt ryck och sätter mig vid pianot i sundsvall.

men när jag blir äldre, och skaffar hus, då ska jag ha ett riktigt piano, det vet jag.


skolavslutning i femman, kan ha spelat hårgalåten.

samma skolavslutning, sjöng
from this moment on av shania twain.

här är jag lite osäker, julavslutning i antingen femman eller sexan.
jag och lovisa sjöng stilla natt.

samma avslutning, vet dock inte vad jag spelar. kanske rudolf med röda mulen.

här körsjunger jag åt
viktor på samma avslutning, när löven faller av carola.

självklart var jag med i luciatåget när jag gick i sexan. och i nian sen.

sen har jag inget kort från skolavslutningen i sexan, men jag vet att det var den bästa skolavslutningen jag varit med på. alla var så himla duktiga. själv spelade jag
(everything i do) i do it for you av bryan adams. jag kan även ha sjungit, eller om det var på julavslutningen. vilket fall så sjöng jag en egen låt som jag och viktor skrivit tillsammans.


min morbros bröllop, jag spelade
annie's song.

sen har jag tyvärr inget kort från min konfirmation när jag och min vän
jennie spelar we are the world av michael jackson. jag vid pianot och jennie vid gitarren.


skolavslutningen i nian. jag vid pianot, lovisa vid gitarren och karin sjöng, lars winnerbäcks
kom änglar.

sen dess har jag inte "uppträtt", bara spelat hemma. men jag önskar att jag fortfarande kunde sjunga. eller jag vet inte om jag kunde det förut heller, men alla sa att jag kunde så jag sjöng. men nu kan jag inte. inte så att jag sjunger inför andra iallafall.



det var låten som berörde mig så mycket igår. jag vill också kunna beröra med musik, som musik berör mig..

100812

hej och hallå!

jag tänkte göra såhär nu: jag har inte gjort så jättemycket det senaste dygnet, det enda nämnvärda är väl att jag såg landskampen igår och gillade det jag såg. särskilt zlatan, hihihi. så därfööööör, tänkte jag berätta om de två saker i mitt liv som betyder allra mest. eller allram est, som barnprogrammet hette, HAHA. men då är det om man räknar bort familjen, kompisar och släkt och så såklart.

1. Fotboll - men det visste ni redan, och jag har berättat så mycket där redan. även fast det finns så mycket ni inte vet, som förmodligen kommer komma upp här också.

2. Musik - jag skulle inte klara mig utan musik, precis som jag inte skulle klara mig utan fotboll. jag kollade på the last song igår, och jag blir berörd på två sätt i den filmen, dels för att sista låten som spelas är helt sjukt fin. jag vill precis som miley cirus, kunna sätta mig vid pianot och beröra, som med den låten. sen blir jag berörd för att det var just min pappa som fick mig att börja spela piano för så många år sen.

XOXO♥

100811

hello sweet blogreaders!

igår var jag in till la stada och fikade med en efterlängtad banääna. sen tränade jag på kvällen och det var riktigt roligt. längesen jag kände det där riktiga suget liksom, men nu vill jag träna ikväll igen, imorgon också, och på fredag! tur att det bara är två veckor kvar tills skolan börjar och det blir två gånger om dagen tillochmed, hehehe.

var det bara jag som reagerade på dom där två veckorna?? S H I T ! ! bara två veckor?!? sommarlovet gick så sjukt fort! kan inte tiden stanna ett tag? vill inte riktigt växa upp än. tiden kan stanna runt juni nästa år, det blir nog ganska lagomttttt.

jag har nog bestämt mig för tre olika utbildningar tills nästa år iallafall. tre olika ställen, umeå, götet eller sthlm. vi får helt enkelt se vart jag tar vägen.

sen har jag inte så mycket mer att blogga om idag tror jag. att sitta och rekomendera hårinpackningar, kläder och andra girly stuff är soooo last year för min del. håller mig till det här nu ja. ni som vill kika in får ju gärna fortsätta göra det ändå! =)

XOXO♥

100808

lovely helg, mami och papi kom igår och stannade tills idag. blev en tripp som vanligt till ikea. dom som är förvånade kan räcka upp handen. jasså ingen? förstod det...

men mysigt värre har vi iallafall haft det. sen var det ju tänkt att petrizzzz skulle hänga med till the woods idag, men hon dissade denna sköna by för att stanna hemma och träna istället.. men det är kanske lika bra, lite ska hon ju få slita för sin utlandsresa om en vecka, höhöhö ;)

imorgon får jag träffa niklas också, som varit borta en vecka. hoppas han inte är för brun, det gillar vi inte. i sånna fall måste han ha med sig en present att väga upp det med, hihihi.

XOXO♥

100806

dagens stoooooora nyhet: jag blir sambo till hösten igen.

SAY WHAAAAAAAAT??!

varför? måste erkänna att jag inte har en enda bra känsla i kroppen när jag tänker på det. men vem vet, kan ju bli kanonbra också. bara det att jag är så freakiN van vid att bo ensam. stackars tjej som kommer hit säger jag, hähähähä. nejdå. hon är så välkommen så. bara hon sköter sig. my house, my rules! eeeeh.

orkar inte ens tänka på det. hon lär väl vara här nästa gång jag kommer hit. trevligt.

eh ja, har inte så mycket mer att säga. det blir väl som det blir.
XOXO♥

chock

min pappa är världens bästa pappa. i och med smset han skickade till mig så har nya dörrar vidöppnats och jag tror att jag vet vad jag vill göra när jag blir stor. förstår ni att det där ljushuvudet har kommit nu??? jag är både i chock och i lyckorus. kalla mig töntig, men vafan, jag vet vad jag vill bli när jag blir stor!! hur stort är inte det liksom? =D

sen är ju frågan bara vart man ska bli det. just nu väljer jag mellan stockholm, göteborg, umeå, växsjö, halmstad, malmö, falun, örebro. äh vafan, överallt. ingenstans. har ingen aning. men det skiter man väl i nu, jag har ju liksom kommit såhär långt iallafall!!

cry me a river

MIN ÄLSKADE VÄRLDSBÄSTA STOREBROR HAR BLIVIT INTAGEN (antagen??) PÅ UMEÅ UNIVERSITET OCH SKA PLUGGA DÄR I TRE ÅR NU!

ligger och gråter en skvätt för hans skull. och för min också faktiskt. jag kommer sakna honom. för nu flyttar han ju liksom. och sen gråter jag lite för att jag vill komma på vad jag ska göra när jag blir stor också, men det skiter man väl i nu.

FÖR NIKLAS ÄR SÅ SJUKT BRAAAAAAA!♥♥

100805

hello sunshiners!!

idag blir det ännu en dag (men dock en solig dag!!) på np och stan. sen vill vi ju alla veta om detta är vår sista dag eller om det blir fler. hmmmm.

jag vill berätta så mycket om vårat arbete, men jag gör nog inte det förrän allt är klart. hihihihi. busigt vaaa??

men nu ska jag gå och byta om.
XOXO♥

100804

regndag. kuldag.

vi börjar skolan snart. halvkul faktiskt. eller typ kanske spännande. jao.

har inget vettigt att skriva så vet inte varför jag gör det överhuvudtaget. men jag och petra projekarbetar iallafall, flitiga som vi är. jag befinner mig alltså i sundet. mami och papi kommer nog på lördag. sedärja.

undra om jag ska se på lite glee nu och drömma att jag sjunger som en gudinna. tror det va.

XOXO♥

100802

hemligt meddelande till mina söta föräldrar:

kirra en utlandsresa jao. gärna i år. eller åtminstone den här vintern. =)

puss♥

RSS 2.0