131128

EN MÅNAD TILLS JAG FYLLER ÅR! WOHOOHOHOHOHOOOHOOOOO!!!
 
fast sen behöver jag inte fylla mer va? räcker väl med 21? det tycker i alla fall jag!
 
måste bara berätta hur glad jag är över livet just nu. visst, jag är skoltrött, vill ha jullov och längtar till allt som har med jullov att göra. men ändå. förutom skolan är allt så himla bra just nu. jag kommer få hjälpa till med fysträningen i vinter, och jag ska hålla knäkontrolltester i vinter för att förebygga knäskador. jag gör saker som jag verkligen brinner för och känner att jag skulle kunna göra hela dagarna. snälla snälla gud, ge mig ett sånt här jobb sen!
 
i helgen ska det julmysas. massa julbak, pepparkakshusbygge och klä en vacker julgran, allt med mina finaste umeåtjejer!
 
och just ja, var ju i Stockholm i helgen. vet inte ens hur jag ska beskriva det. lasse w var nostalgi och kärlek. Stockholm var mys. bästis var bäst. hemlängtan blev som bortblåst, eftersom bästis är hemma för mig. det var helt underbart och så jäkla bra bara. nuff said.
 
imorgon ska jag inhandla julklappar och grejer till sittningen nästa helg, då jag ska vara trollfén dorabella!
 
pusspuss!

131119

Minuter kvar av vm play offen. Sånna här matcher med sån här stämning får mig att vilja bli tränare ännu mer. Drömmen om landslagsspel har jag väl släppt. Börjar bli försent för det va. 
 
Tråkigt dock att Sverige inte får spela vm nästa år. Men alla visste att chansen var liten, och när det blev som det blev idag, då Sverige måste satsa allt framåt, ja då öppnas luckor bakåt. Det gör det i alla lag. Spelar då Ronaldo i motståndarlaget så straffas luckorna. Inget konstigt med det. Och matchen i matchen, Ibrahimovic mot Ronaldo... Skulle inte påstå att den är riktigt rättvis. Ronaldo har fler spelare runt sig som kan hjälpa honom. Alla spelare i Portugals landslag är farliga, i skrivande stund har Sverige nästan bara Zlatan. Stackarn. Fotboll är ju en lagsport liksom. Kan bli less på media ibland som hela tiden ska sätta hela Sveriges hopp till en enda spelare. Han är i särklass landets bästa spelare, men han kan inte göra allting själv. 
 
Tråkigt är också att när Sverige bytte förbundskapten så var alla så lyckliga över att Sverige äntligen skulle börja spela offensiv fotboll. Dom två ordinarie mittbackarna försvinner och vad händer? Sverige läcker som ett såll. Försvarsspelet har ju varit sämre dom senaste åren än vad jag kan minnas. Och jag minns väl Söderberg som första förbundskapten tror jag.
 
Nä, vi måste fostra lite fler forwards av världsklass, och tydliggöra försvarsspelet. Ett lite ovant öga måste jag väl säga att jag har, men det har sett lite osäkert och förvirrat ut under kvalet. Och om något ska vara 100%igt så är det ju försvarsspelet.
 
Om SvFF känner att dom behöver hjälp på något vis (kanske är det dags att byta förbundskapten igen??) så finns jag till hands. Jag har några tankar på g redan!

131110

Det är dagar som denna som jag får hemlängtan. Sån där jobbig hemlängtan där man känner att något fattas en.
 
Dels för att det är farsdag och jag inte kan vara med och fira min älskade pappa. Och hans pappa, som var med och formade min pappa till att bli världens bästa. Och min mammas pappa, som bidrog till att hon blev så bra som hon blev. Jag har mycket att tacka dom för!
 
Men också för att jag idag har spelat två futsalmatcher. Dom första på... kan det vara 4 år? (shit jag börjar bli gammal!) Min pappa ska sitta där på läktarn och granska alla mina steg, för att i bilen hem kunna ge mig världens bästa konstruktiva kritik. "Istället för att göra si, gör så istället, så kan du i nästa steg göra såhär". Har man växt upp med sånt blir man beroende alltså.... Min pappa är starkt bidragande till hur jag är som fotbollsspelare! 
 
Det gick hyffsat ändå, en vinst och en förlust. Imorgon ska jag få min rörlighet bedömd av mina klasskompisar och sen är det dags för fotbollsträning igen. Livet rullar på och jag gillart! 
 
Pusssssss

131102

åååååååh fick ont i magen när jag skrev datumet i rubriken. NOVEMBER!!!!! mysigt dock att det är jul snart. för jul är ju kul. och mys. faktiskt. 
 
sitter för närvarande i morgonrock och har precis avnjutit second breakfast. att träna på lördagmorgnar är nice asså. inte ett proppfullt gym (var dock ganska mycket folk idag.....), och man får en lååååång helg! har dock redan långhelg, nästa kurs börjar på onsdag först.
 
för övrigt är jag nu diplomerad massageterapeut inom svensk klassisk massage. kan triggerpunktsbehandling och terapeutiska töjningar också. är ni sugna så hör av er vettja!
 
utöver det så vann vi innebandyomgången i IVP-spelen igår. fotbollen vann vi ju förra månaden. fett. 
 
så tänkte jag att det är väl kanske dags att avslöja att jag numera arbetar som volontär åt frisk&fri. en förening som arbetar mot ätstörningar och sjuka ideal skulle man kunna säga. håller i detta nu på att starta upp body talk's i umeå. föreläsningar/workshops för ungdomar där man diskuterar självkänsla, medias makt och ordets maks osv osv. ska bli sjukt roligt att komma igång, och hoppas verkligen att det finns intresse för detta bland umeås skolor och föreningar!
 
annars så fördriver jag mycket tid med att tänka på framtiden. vart kommer jag att befinna mig om ett år? ska jag flytta efter examen och läsa master'n på distans eller ska jag stanna i umeå. jag är ju iiiiinte riktigt ensam om dethär beslutet och det gör ju det hela lite krångligare såklart. allra allra krångligast är ju fix med boende om vi anser oss färdiga med umeå till sommaren. men jaja, sånt löser sig väl alltid på ett eller annat sätt!
 
hare bra va! herrå

RSS 2.0