110424

häj igen!

just nu är jag arg. arg på att vädret ska vara så förbannat bra just när björken börjar blomma så att jag inte kan vara utomhus. känns inte okej. jag håller på att avlida. hatar det. bleeeeh.

borde egentligen göra en tårta också. kommer ju släkt imorgon och ska fira niklas 20årsdag sisodär 3 månader efter hans fördelsedag. haha. men känns ju inte skitfräsht att stå och nysa rakt i den liksom.

chillaxar nog vid ett fönster ändå. man kan ju kolla ut på det bráa vädret iallafall...

XOXO♥


LOVAJSANS STUDENT!!

i torsdags tog min underbara vän lovisa studenten! självklart roadtrippade jag och jennie dit och beskådade det hela.

jag kan dock fortfarande inte riktigt förstå att hon har tagit studenten liksom. om sju veckor har jag också gjort det. fem veckor till balen idag. hur sjukt är inte det? jag vill inte.. vill ta studenten men vill inte ta studenten. haha, vill göra det roliga men vill inte skiljas från alla.

det var många som grät på lovisas student, höll nästan på att börja jag med. hej vattenfast smink på min student!

GRATTIS IGEN SÅ SJUKT JÄKLA MYCKET VÄRLDENS BÄSTA LOVISA!


världens sötaste studentplakat!


en både lycklig och ledsen lovisa!


"för vi har tagit studenten"...

110423

tja.

jag kan ju vara den sämsta bloggaren ever just nu. inte ett ord på en vecka. men så blir det ibland!

jag befinner mig i mitt homecasa. åkte hit redan i tisdags. niklas är också här. det är köng! galet bra väder är det så jag har schtekt lite på alltanen. skönt dä!

nu ska jag snart fixa mig och åka till farmor och farfar på påskmiddag!

XOXO♥

110416

cupens första dag är avklarad.

första matchen vann vi med 5-0 mot älandsbro, andra matchen blev det 1-1 mot söråker. jag har skrivit om en match mot söråker tidigare, typ i höstas. och den här matchen slår fan den. heeeeelt sjukt. när jag berättade allt för pappa sa han att jag inte får göra en zlatan och bli utvisad för prat, men man kunde seriöst säga vad som helst till den här domaren utan att han gjorde något. man kunde göra vad som helst på planen också utan att han gjorde något. hatar härmed att möta söråker och hatar mesiga, dåliga domare. förhoppningsvis behöver jag aldrig mer möta dom...

och under första matchen fick jag galet ont i tibialis anterior, muskeln frampå smalbenet. fick typ droppfot, kunde inte lyfta upp foten. som kramp typ. hemskt var det. har googlat lite på det nu och det skulle jag inte ha gjort, hittade något som heter kompartmentsyndrom som kan leda till operation! frågade därför min bror sjukgymnasten och han trodde att det bara var en överansträngning. hoppas derååå.

förövrigt så brände jag 2 frilägen i 1-1matchen. kul va? jag kommer aldrig bli en offensiv spelare...

XOXO♥

p.s. jag har tvättid inatt mellan 23-03. krisar det så krisar det! d.s.

110415

jag ska visst spela cup i helgen. med div3. kan bli spännande!

nu ska jag käka glass och kolla på hellcats. känns som en bra uppladdning! sen måste jag klura ut hur jag ska göra med mat imorgon... hmmmm....

XOXO♥

110414

jahapp, då har det gått två veckor av april också och vi har bara två veckor kvar till valborg. sjukt juuuuu. jag fattar inte hur tiden kan gå så fort....

idag har jag gjort en massa saker känns det som. började med nationella provet i svenska b. under tiden drack jag 3 dl kaffe. kissade flera liter sen. min önskan om att det skulle finnas en musikuppgift uppfylldes och det kändes som att det gick riktigt bra! sen under lunchen samtalade jag och LT om framtiden. vi kommer nog hamna i ume båda två till hösten, riktigt nice! men läskigt att prata om.. sen drog jag ner på stan och fixade lite med saker till min studentklänning (som är transparent typ om jag inte tidigare nämnt det). jag skulle även gå på nilsons och köpa gråa låga converse hade jag tänkt, för att utnyttja min rabatt. men nej, dom hade inga. blev less. snackade med ellen. hon tyckte att vi skulle åka till birsta. jag satt redan på bussen hem. hoppade av och tog första bästa buss tillbaka till stan igen och vi drog ut till birsta. men inte heller där hade de några pjukker!! är kanske inte jättekonstigt med tanke på min storlek..... men ändå!!! där blev det även en mjukglass i det underbara vädret! sen har jag tränat på kvällen.

på måndag ska jag, petra och shanga hålla i idrottslektionen och vi har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra. så här ska det googlas! sen måste jag duscha. för att sen sova några timmar och kliva upp och träna igen. kanske ska skippa duschen? eller näääääää.

XOXO♥


gaaaaammal bild....

110412

vill börja detta eminanta inlägg med att gratulera mina två kusiner som fyller år idag! emilia och melvin! 8 och 3 blir dom om jag inte minns heeeeelt fel. kanske är det 8 och 4 också. men nej, 8 och 3 står jag fast vid. GRATTIS PÅ EEEER! hoppas att vi ses på påskislovet!

annars då? jorå, bilän gå braren, barna ä på dagis vettö å mannän ä på jobbä 'an. sköönt dä.

nej men seriöst, livet rullar på. jag har hållt tal idag. kändes helt okej. skulle även på möte med skolinspektionen men blev lurad att gå på nåt föreläsning med nån man som snackade om hjälptorget. grundlurad skulle jag benämna mig själv med. det där är en timme av mitt liv som jag aldrig kommer få tillbaka....

jag har även insett att onsdagar är min och ellens dag. vi träffas alltid då. (för att det är min enda träningslediga kväll hehehe) men det är fett mysigt. käkar lite middag ihop och sådär så vi slipper vara så ensamma. mysit dä. och eftersom att hon kommer hit imorgon så måste jag bjuppa på mat. sist hon åt här blev det bacon-och tomatsås med pasta. en annan gång har det blivit ris och fiskpinnar. en tredje gång amerikanska makaroner och en fjärde älgkött med ris och sweet chilisås. sist jag åt hos henne blev det pannkaka. jag har även blivit bjuden på fiskgryta med kokosmjölksmojs. och pasta carbonara. och något annat lite mer krångligt och tidskrävande än vad hon blivit bjuppad på hos mig. så jag funderar då i mitt stilla sinne om jag kanske ska ta mig upp till hennes nivå? eller om jag ska stanna på min egna där jag känner mig lite mer säker och hemma liksom. vilket fall som helst så måste jag handla. det var dit jag ville komma!! och jag måste handla sånna där jobbiga saker. typ toapapper, tandkräm och sånt tråkigt. brukar alltid tajma det där så att mamma och pappa kan handla det åt mig. men jag klarar mig inte en vecka till.........

blee, hatar det.

men nu, efter ett mycket längre inlägg än jag tänkt mig, måste jag rota igenom skafferiet och kylskåpet efter något ätbart. sen ska jag treeeena. fotbollstreeeena.

XOXO♥

110411

shiiiiiit asså vilket väder! jag har 13 plus i skuggan! = våååååår!

idag har jag sett blåsippor! = våååååår!

idag har jag köpt en midjekort vit skjorta! = våååååår!

idag har jag kunnat gått i enbart linne under skinnpajen! (dock fortfarande med halsduk..) = våååååår!

idag har dom sopat vägarna på kalmarvägen fri från grus! = våååååår!

................

ni kanske förstår vart jag vill komma. hehehe...

idag har jag även spånat lite med ellen angående min balfrippa och min baloutfit. kommer bli kalasbra! jag har även räknat ut mitt troliga snittbetyg och jag är inte nöjd........... men vafan, jag kommer komma in på det jag vill komma in på, (FÖRHOPPNINGSVIS!!!) så orka bry sig. inte nu iallafall. jag har även redovisat min ergonomiuppgift och det, så nu har jag denna vecka bara skriftliga och muntliga delen av svenska-nationella kvar. skööööööööööönt!

nu ska jag äta mat och sen åka på träning. TRÄNA I BARA BEN IDAG KANSKE?!?!? =D

XOXO♥


en vårdag i stockholm 2008. cool cheyyy! samma bajsbruna färg på håret dock..... vad jag än gör så slutar det med att mitt hår blir bajsbrunt förr eller senare. vad betyder det? försöker Gud sända mig något hemligt budskap? hmmmmm...

110410

vet ni en sak?

JAG ÄR KLAR MED ALLA SKOLUPPGIFTER!!!

eller okej där ljög jag........... jag har ju som tidigare berättat gjort klart biologiprovet och ledarskapsuppgiften. i fredags skrev jag även klart mitt svenskatal, och jag har precis just nu i denna stund gjort klart ergonomiuppgiften! vilket betyder att jag lite redovisningar kvar, skrifliga nationella (som man inte kan plugga till) och filosofihemprovet som inte ska vara inne förrän senast skärtorsdagen.

skööööönt dä.

men nu ska jag fortsätta hata min pollenallergi (ser ut såhär just nu):



och sen ska jag träna lite på mitt svenskatal innan jag kollar lite på hellcats. GRYM SERIE!

XOXO♥

HAPPY BIRTHDAY TO YOOOU

idag fyller min papi år! 44 blir han. så jag skickar väääääärldens största grattiskram till honom!



DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA!!♥

110408

hej bloggöööön!

idag har jag bockat av två saker på min to do list. jag har hållt i en träning på RIG (och fått blodat tand och vill göra det igen igen och igen) och jag har gjort biologiprovet! båda två gick kanonbra och det är såååååå skönt. jag har även kommit igång ganska bra med mitt svenskatal, så nu närmast ligger det och idrottsuppgiften och väntar på att bli klara. kul helg.

jag sitter förövrigt och äter chirre nu. har hittat en ny uuuuunderbar smak! ni M Å S T E testa den! liten och bra påse också, så slipper man bli tjock.

pusshej,
XOXO♥


110406

för att ni ska förstå vad jag har att stå i (och tycka synd om mig) så visar har härmed min to do list:

Asstort biologiprov fredag 8 april
Ledarskapsuppgift RIG fredag 8 april (självklart skulle vi lotta och jag och sandra fick göra vårat först...)
Lämna in PM för muntliga delen i nationella svenska b fredag 8 april inlämnat
Ergonomiuppgift inlämnad måndag 11 april
Redovisning av ergonomiuppgift måndag 11 april
Muntliga delen nationella svenska b tisdag 12 april
Träffa skolinspektionen tisdag 12 april
Skriftliga delen nationella svenska b torsdag 14 april
Anordna spid-dag 19 april
Hemprov filosofi existensialism 21 april

sådärja, nu vet ni vad jag kommer syssla med i dessa underbara vår-april-tider. träna och pluggaaaaaaaaaa.

XOXO♥

dig a hole



gräver den där gropen nu istället. syns när vi syns.

110305

sitter i skolan, här går man in i väggen. skojar inte. och då älskar man ju RIG som ger en extra uppgifter. mmmmm i love it!

och min mobil är cp. det står begränsad tjänst i displayen. kan inte ringa, inte smsa, inget sånt alls. fattar inteeee. roligt inlägg. ska plugga idag. gud vad roligt. ge mig helg! tisdagar är numera min hatdag. eller jag hade en hatdag igår också, ville gräva en grop och hoppa ner och inte komma upp förrän om typ 2 veckor. men sen fick vi skapa lite music maestro på esteten och hatet var som bortblåst. men något sånt blir det inte idag.

idag ska det grisas.
XOXO♥

110403

vill bara tacka för den här helgen. helt underbar har den varit.

jag har provat min balklänning, provat min studentklänning, provat mina studentskor, myst med mami och papi, skrivit prov och på så vis fått träffat världens bästa lillpömsan, jag har träffat världens bästa mystjejer, myst med farmor och farfar, och övningskört.

på tal om mystjejer så var det världens bästa avslut på lördagen. vi träffades i la stada, käkade kebab (haha), tog en oskuld i mcdriven, roadtrippade tillbaka till stråtjära med hög musik, mcflurry och skratt, drog hem till mig, jag mannekängade i balklänningen, vi drack kaffe och spelade massa gamla spel, (drömdejten och girlz, hahahaha) och sen pratade och skrattade vi heeela kvällen.

jag fattar inte hur allt kan vara så lätt och bra med er. man kan typ ha tråkigt med er och det är ändå roligt. fasen så underbara ni är!♥

nu signar jag ut och säger godnatt!
XOXO♥


RSS 2.0